| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:38
- Nahlásit
cernej caj
na www.dogtrekking.info najdeš termíny, ale už je po sezoně. Většina ofiko trekků vypisuje i midy, ty maj těch 40 a to v pohodě ujde každej, věř mi. Když to uleze obézní Pražanda jak já... .
Fajka
na ten Nymburk jsem slyšela různý ohlasy, že prý dost moc asfaltu, to já nerada
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:46
- Nahlásit
Lucie od Arta
jj, na ten web sem koukala, taky sem tam cetla ze je to od tech 80km, ale vím, že tu občas byli i pozvánky na něco krátkého, na webu jsem právě už nic vypsaného nenašla.
Tj, 40 bych možná dala, ale mám v prdeli koleno takže bych se toho bála už z principu + by mě spíš zajímalo si to tak vyzkoušet.
Ty cca 100 km, na to jsou jak dlouhé termíny? 24h? nedokážu si to ani představit totiž
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:47
- Nahlásit
Lucie od Arta
na ten Nymburk jsem slyšela různý ohlasy, že prý dost moc asfaltu, to já nerada
jj je to strašnej rozdíl jít po asfaltu nebo na hlíně. Já šla v Nymburce dycky tu prostřední a ta docela šla, asfaltu až tak moc nebylo a nebo šlo jít vedle asfaltky třeba loukou. Je možný že na midu toho asfaltu bylo víc no což nejni dobrý ani pro tlapky ani pro nohy
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:20
- Nahlásit
cernej caj
u většiny těch akcí v termínovníku jsou i midy a někde (krušky, Ota pavel, i turistické procházky, ty mají kolem těch 20ti ))). Na těch 100 km máš většinou dva dny, ale lidi to dávaj pod 20 hodin. Cvoci ))). Já bych to neulezla, jsem lemra, pes, teda psi v pohodě.
Fajka
já to slyšela o těch midech, že psiska zničený packy a chodilo se civilizací
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:35
- Nahlásit
Lucie od Arta
to ja bych neulezla 100 asi ani za vikend si teda pockam na jaro a uvidim, tak pro rozsireni obzoru to vyzkouset.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:51
- Nahlásit
cernej caj
turistický máš už dneska na téměř všech ofiko trecích, stačí kouknout do propozic - v lednu vyjde novej kalendář na 2012 tak to pak zkoukni. Na stránkách dt je i většina neoficiálních akcí, kde jsou tratě 10-20, 20-30, 40-50, většinou v sekci ostatní akce. Teď už až do jara fakt nic neni, mašerům začíná sezona a ve sněhu se blbě šlape
add longy - nejčastěji bývá limit kolem 50-ti hodin, někteří to daj za deset, jiní za 50 - záleží jen na tobě a tvém pojetí treku )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:28
- Nahlásit
bonc
Lefi budou mít příští rok čtyři trasy - 20,40,90 a 150. Plus mínus teda. Bude to opět měřeno v Osoblažských mílích, ale tak nějak to vyjde . Stopade je speciálně pro Hanze a Pobouchance, kteří si o ni vysloveně řekli . Limit jim dám nějaký vražedný, viděla bych to na 48 hodin, ať je přejde chuť na ptákoviny Když si k tomu připočítají kvalitní zmapování naší oblasti a proslavené šipky "tu jestěš" tak mají co dělat chlapci
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:06
- Nahlásit
Biluška
Stopade je speciálně pro Hanze a Pobouchance
jak to říct a nelhat...? Di do prdele
ať je přejde chuť na ptákoviny
tu oni maj v chovanou, a víš jak, přes to vlak nejede
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 15:07
- Nahlásit
bonc
jak to říct a nelhat...? Di do prdele
Hele to si vyřiď s nima, když jsem to na Otovi řekla Petrovi tak jásal a říkal "konečně pořádná trať" A když jsem to cestou domů řekla Hanzovi tak tančil oslavný tanec a málem naboural Miňonku
tu oni maj v chovanou, a víš jak, přes to vlak nejede
Se uvidí. Až si dají 150 poklusem, na každém třetím kiláku zabloudí....se uvidí přes co jede vlak a přes co ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 08:46
- Nahlásit
tak koukam ze bych zkusila nejaky dogtrek a nasla sem toto - a mam par dotazu: to jsou jen 80+ trate? a pokud sou vsechny k mcr 2012 takto stejne neni pro obyc lidi, ne?
http://www.dogtrekking.info/terminovka.htm
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:25
- Nahlásit
cernej caj
Od 30 ledna už budou ty propozice a přijímání přihlášek na ten trek od ZKO Nymburk. Mají tratě 45, 25 a 10 pro štěníky a nemocné...
JInak na všech dlouhejch tratích 80km a víc jsou vždycky i kratší cca 40-50. Ale jináč jsou všechny tratě pro všechny i normální čéky..prostě kdo jak se cejtí dle kondice sebe a psa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:28
- Nahlásit
Fajka
ty 10tky muzou chodit jen nemocny a stenata, jo? tak to nevim ja bych to prave chtela jen zkusit, ale 40km je na me moc, to za den neujdu ani omylem takze ja si jeste pockam a uvidim. urcite bych ale neco rada zkusila, jen tak... ta 25 by mohla byt akorat pro zacatek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:32
- Nahlásit
cernej caj
10tky muzou chodit jen nemocny a stenata, jo
jo a nebo tam ještě měli poznámku že nemocnej páníček nebo tak něco ...
zkusila, jen tak... ta 25 by mohla byt akorat pro zacatek
a ten Nymburk máš daleko? tam tě 25 je. Pokud si pamatuju Nymburk mají udělanej tak že start cíl je dycky u nějaký ubytovny nebo hospody s ubytováním, takže ty co to maj dál můžou dorazit den předem tam přespat a pak druhej den jít trek...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:46
- Nahlásit
su od brna, nymburk mam tak 4.5 h vlako busem, tak to by se mozna dalo... ale nenasla sem tam na webu zadny info
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:51
- Nahlásit
cernej caj
ale nenasla sem tam na webu zadny info
mají tam někde v poznámkách že propozice a přihlášky budou od 31 ledna..tak musíš ještě chvíli vydržet
ale pak se to chce přihlásit rychle protože je to vždycky rychle plný Jestli se rozhoupeš na tu 25 tak se třeba někde potkáme. Máme v plánu jít taky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:54
- Nahlásit
cernej caj
Pořádáme třetí ročník Toulek Třeboňskem - letos na skok do České Kanady.
Tratě jsou cca 12km, 25km a 35km.
Propozice budou co nejdříve.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:56
- Nahlásit
bilksa
Pořádáme třetí ročník Toulek Třeboňskem - letos na skok do České Kanady.
hoď sem link at vím nad čím můžem přemejšlet !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:57
- Nahlásit
bilksa
vis, u jake obce to bude? ono to cestovani, kvuli jednomu dnu na "vylete" cestovat pres 5h je zabijacky (to sem teda koukala primo na trebon)
Na Jizni morave se nic asi nedeje moc, co
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 10:38
- Nahlásit
cernej caj
Sraz bude na statku v obci Matějovec u Českého Rudolce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 11:07
- Nahlásit
tam by to mohlo byt krasny... uvidim co to bude za termin, ze bysme treba jeli s muzem na vikend na dovolenou tam autem do slavonic, protoze jinak nemam rada, kdyz musim jet 4h 3ma ruznejma busema - v kazdym druhym te odmitnou vzit s coklem a pak to je cestovani na celej den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 12:43
- Nahlásit
a jeste bych mozna mela dotaz... tam neni nutny mit ty sedaky atd, ze? proste staci kdyz budu drzet voditko v ruce nebo jakkoli pri sobe, treba zavazane kolem pasu a psa klidne na obojku, ze jo? fakt by me to lakalo vyzkouset jen tak spis ze zvedavosti, urcite se svym po*** kolenem nejsu aspirant na nejaky pravidelny zavodeni nebo dlouhy trate, takze zas asi skoda hned investovat do vybaveni, kdyz snada u polarpeska tak hodne vzala za sve...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 12:47
- Nahlásit
cernej caj
Ano, jediná podmínka je, že pes musí být po celou dobu na vodítku. Jestli je na sedáku nebo normálně jen v ruce za obojek, tak je jedno.
Jinak termín je již jasný - 15.dubna 2012
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 12:56
- Nahlásit
tak to je super, ze je to uz zname... do doma proberu s muzem a zajeli bychom tam na prodlouzeny vikend
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 15:06
- Nahlásit
cernej caj
Budeme se těšit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 17:28
- Nahlásit
bilksa
tak mam domluveno s muzem, ze na vikend vyrazime do jiynich cexh u tu 12km trasu by dal se mnou
muze se ze startu vyrazet ve dvojici?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 07:56
- Nahlásit
bilksa
jo jinak 15.4 je neděle, takže jen pro jistotu jestli je to fakt OK?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 08:43
- Nahlásit
cernej caj
Jj, je to v pořádku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 08:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
pardooon..já se sekla ftématu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 09:01
- Nahlásit
bilksa
OK, tak uz sem obepsala nejaky ubytovani tak se budem tesit ze si to u Vas vyzkousime
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 15:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
už jsou propozice na ten Nymburk
|