Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Dogtrekking
<< 1 ... 9 . 10 . 11 .
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 19:34
- Nahlásit

cernej caj
Muž může doprovázet, ale půjde pouze jako doprovod - nesmí pomáhat nést povinnou výbavu a pes jde také s tím, kdo je přihlášen.

Jinak propozice budou během příštího týdne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 19:52
- Nahlásit

Fajka
už jsou propozice na ten Nymburk
Tý jo, to vypadá dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2012 08:38
- Nahlásit

bilksa
díky za info, už su zvědavá na to info, jestli musíme shánět psí botičky nebo jak

Fajka
JJ, taky se mě to líbí, ale pro nás nakonec je nevhodnej ten termín. Si to ozkoušíme v Třeboni a uvidíme, jak se nám to bude líbit

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 22:06
- Nahlásit

cernej caj
Propozice a přihláška ke stažení zde: http://www.agility-trebon.cz/propozice-a-prihlasky /

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:43
- Nahlásit

bilksa
jj, koukam, koukam jeste technickej dotaz - doprovod muze mit psa? nebo vsichni psi ktery by sli "se mnou" pak musi byt "moji zavodni psi"?

a jeste - chodi tu 12km trasu i normalni mladi "zdravi" lidi nebo fakt jen rodinky, seniori a lidi s psim mladetem/duchodcem? abych tam nebyla jedina divne vypadajici v podstate "zdrava" na nejkratsi trasu

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 15:56
- Nahlásit

cernej caj
Ne, chodívají ji i zdraví, je tam největší nával.
Co se týče psa, tak ho může mít, nebude prostě soutěžit, ale musí být také na vodítku. A nechce se také přihlásit? Není to škoda, startuje se po minutě, a kdo si nahlásí, že chce jít s někým v závěsu, tak je pouštíme po sobě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 21:07
- Nahlásit

bilksa
tak já ještě uvidím. On by muž nejradši ležel doma za pecí, doprovod mi chce dělat jen proto, že když mám rozsekaný koleno, tak mě nevěří, že kdybych už nemohla jít, že bych si zavolala o odvoz atd. Prostě má pocit, že potřebuju chůvu

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 21:58
- Nahlásit

cernej caj
Tak ho přihlaš a bude vyřešeno... On bude spokojený, že má dohled, bude důležitá a ještě třeba bude potěšený z umístění.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 15:25
- Nahlásit

bilksa
tak nakonec do zastoupeni pude jen zena a fena, muz a pes rikaj, ze budou radsi vse hlidat z nejake restaurace
(a zena doufa, ze se ji zlepsi koleno, ted ma problemy dojit i do prace a to je jen 0.7 km od zastavky

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 17:51
- Nahlásit

cernej caj
Restaurace, jo?? Tak to je fajn, že máme pohotovostní vozidlo my, protože chlap, když si sedne do hospody, tak nevím, nevím, jak by to bylo s odvozem...

Držím palce na kolínko, to by byla škoda!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 20:15
- Nahlásit

bilksa
muž samozřejmě objedná Plzeň pouze pro psa (to má nařízeno od pana veterináře

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 20:36
- Nahlásit

cernej caj
Tak v tom případě je to v pořádku. A kdyby se náhodou pejsek rozdělil a paničku by bolelo koleno, tak pořád tu mám pohotovostní vozidlo.

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 14:24
- Nahlásit

koukam na to Trebonsko... sla bych taky... mame od Bystrice kousek chalupu... takze bych mohla spat ze soboty na nedeli na chalupe.... nebo jak to resite vy? se spanim a dopravou a tak..?

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 15:02
- Nahlásit

Kachnička1986
Koukněte do propozic - máme tam psané nejbližší dva penziony:

http://www.agility-trebon.cz/propozice-a-prihlasky /

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 15:36
- Nahlásit

my jsme zas kousek od Brna tak to řešíme ubytováním v penzionu s tim, ze mame pobyt na 2 noci a takovou "kratkou" dovolenou, at neztravime 4h cestou kvůli výletu a pak zpět... a ještě se v pátek a pondělí kouknem po okolí, na hrad Lnadštejn atd.

fidalka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 14:30
- Nahlásit

Ahojky, nepojedete někdo autem do Šlapanic z Prahy, že by nás bylo víc na zaplacení nafty? Chtěla bych jít buď turistickou 25 nebo MID

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:23
- Nahlásit

fidalka
tyjo, sem ani netusila, ze tu za humnama mame takovy veci (a turistickej pochod navic vypada dobre, ani neni nutny to jit se psem), ja ze zasadne trpim nedostatkem spoluturistu a ono toho je spousta, jen o nicem nikdy nevim

bilksa
tak sme plne vybaveny, vcera sem sehnala opasek a odpruzenou snuru (konecne tak se tesim, az to o vikendu vyzkousim, zda to bude fungovat lip, nez voditko kolem pasu a od doktora mam zpravu akorat mam pootocenou cesku, takze s jistym omezenim a bolesti pocitat musim, ale jinak nic vaznyho, turistiku mi nezakazal a jeste me za nu pochvalil

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:55
- Nahlásit

cernej caj
Super, to mám radost!! A sedák a odpružené vodítko je rozhodně lepší - také jsem začínala s obyč vodítkem kolem pasu, ale nebylo to ono.

Koleno snad vydrží, dyštak budete mít kontakt na pohotovostní vozidlo, které bude za mírný poplatek svážet odpadlíky.

Já doufám, že odpadlíků bude co nejméně.

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:19
- Nahlásit

fidalka
přes Prahu pojedu, ale už ve čtvrtek odpo neb jedu na long a vracet se budu až v pondělí večer, takže ne moc lákavá nabídka Ale zeptej se na dt foru (www.dogtrekking.info), v sekci MČR Šlapanice, tam se budou domlouvat spolujízdy na čtvrtek i na pátek. A z Prahy určitě pojede dost lidí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 15:30
- Nahlásit

bilksa
Tak sme si to dneska moc užily mám navíc hroznou radost i z toho,že ačkoli koleno celej den bolelo, nebyly sme poslední a co vážně nechápu, když se "plazím" cca 13 km kolem 2,5h, jak někdo za tu dobu proboha uběhne 25? Bych ji možná píští rok chtěla vyzkoušet, ale teď si nejsu jistá, jak moc je to dobrej nápad. To snad ani pro lidi co normálně choděj už ani není...

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 20:56
- Nahlásit

cernej caj
Tak to mám radost!! Já si to u PC taky užila - přijela jsem teď... Budu rozmrzat asi do dalších Toulek, od šesti ráno to byla zkuš. Ale mám fakt radost, že jste si to užili!!

A na 25ku se vůbec nemusíte bát - první sice přiběhli, ale jinak běžní to chodili fakt vycházkou, takže v pohodě!!

Letos dala zabrat čtyřicítka, která tedy byla opravdu maso. Mně udělala radost naše čtyřnohá holka, protože celou cestu tahala. Manžel je naložený ve vaně, načal si k tomu šampaňské (asi na oslavu toho, že byl předposlední

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 17:39
- Nahlásit

bilksa
no to věřím, vy jste si to tuplem museli "užít". nám stačilo to dvouhodinový čekání a byli sme na kost zmrzlí

Kolik maj tak čas poslední 25? aspoň odhadem?

Tak to manželovi bych včera fakt záviděla, já v ubytování zjistila, že voda teče jen vlažná a nebýt zpocená jak prase tak mě do té sprchy nikdo nikdy nedostane

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 18:35
- Nahlásit

cernej caj
TO jsme si užili, ale za tu šílenou zimu to stálo - lidé si chválí, tak mám radost.

Letos šli nejpomalejší 8 hodin. Což si myslím, že byste zvládli taky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 08:02
- Nahlásit

bilksa
tak to je důležitý, že si lidi chválej Tak 8h, to se dá, to budu muset začít po vánocích trénovat

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 08:12
- Nahlásit

cernej caj
Tak fajn, těšíme se zase za rok. Termín je stále stejný - okolo 15. dubna.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání