Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Dogtrekking
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
berča
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 20:18
- Nahlásit

Achoj lidičky, nejedete náhodou na Krušnohorák??????

wami
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 20:34
- Nahlásit

berča
jasne ze jo...

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 23:28
- Nahlásit

já se taky přihlásila, přes net, ale zatim žádná odezva... nevíš něco bližšího, wami?

wami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:03
- Nahlásit

Mel
Vim to, ze kdyby mela Zuzka posilat vsem zpatky mejlik, ze jejich prihlaska prisla, tak by nedelala nic jineho...
Takze jestli jsi odeslala prihlasku a zaplatila startovne, proste tam prijed, vse potrebne mas v propozicich...

Mel
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 10:37
- Nahlásit

wami
Jo, dík. Nejak jsem si neuvědomila, že Závodník je považován za přihlášeného až dnem zaplacení startovného!!!
Takže, místo oběda šup na poštu a posílám i ústřižek
Ale pořád jsem se ještě "nepochlapila" a jdeme jenom na mid...

wami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 10:52
- Nahlásit

Mel
Je to tvuj boj...
Pro me proste mid neni "ono"...

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:03
- Nahlásit

Jakýpak mind, long je super a když jsem ho šla loni, tak jsem ani nevěřila, že jsem ho ušlápla celý. Je to bomba, když nevíš, kde budeš přenocovat, co tě čeká atd...S jakýma hafanama vyrážíte?Jak se těšíte?????Já hróóózně moc.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:08
- Nahlásit

berča
Ja taky strasne, ale prece jen uz jich mam nachozenych docela dost... Takze se tesim hlavne na sve kamarady, ktere jsem celou zimu nevidela, na to, jak bude Lump fungovat... Netesim se na tu naprostou unavu a netesim se na to, jak mi bude smutno, ze uz neslapem s Denyskem...

A tesim se na volne nebe nad hlavou a na to, ze konecne zase jednou budu sama sebou a budu mit dva dny jen a jen pro sebe a skorovlka...

No, a o tomhle je pro me dogtrekking (fotka od kamarada Peppa)

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:13
- Nahlásit

Já jdu teprve třetí, takže je to pro mě stále nová záležitost, jaště těch lidiček moc neznám, ale moc se mi líbí to, že jsou všichni super a člověk si s nimi má pořád o čem povídat. akorá budu muset vzít letos sebou hafany 2, protože nemám hlídání, tak jsem na to zvědavá, jek to zvládneme.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:56
- Nahlásit

berča
jj, to je presne ono, proc mam dogtrekare tak strasne moc rada... proste jsou to pratelsky narod, ktery mezi sebe prijme kazdeho a kazdy je kamarad...

Ja zas chtela chodit se dvema,ale starsimu uz se nechce a nechce se mi ho do toho nutit...

S cim ze chodis ty a kde jsem te teda mohla potkat...?

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:32
- Nahlásit

Poprvé jsem byla na šerákovi 2004 s berňákem a podruhé loni na Krušnohoráku taky s berňákem. Letos bych těch dogtrekkingů chtěla zmáknout mnohem víc, minimálně 3, ale na šerák se mi moc nechce, šílenější terén jsem snad ještě nezažila. Letos beru jen berňáky, ale příští rok už budu mít odrostlého NO, tak bych ho chtěla pak taky brát. Když už máš těch dogtreků více za sebou, tak by jsi mi mohla poradit, bych udělala z 20ti kilové krosny alepoň 10ti kg. Když vidím ty profíky, co mají na zádech ty malé batůžky, tak se dívým, kde mají tu veškerou potřebnou výbavu.

kristynaatjabo
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 17:13
- Nahlásit

No jo, my taky jedem a uz se nemuzeme dockat...

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 19:25
- Nahlásit

kristynaatjabo
tak to je paráda, s jekym hafíkem jedete? Už jste někdy byli na treku???? Jaký máte zážitky???

wami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 19:31
- Nahlásit

berča
bernaky jsem urcite potkavala...

Jak snizit zatez? takhle: 1,5 kg bagl sam o sobe, 1kg spacak, 0,5 kg karimatka, 2kg voda, 0,5 kg obleceni (plastenka + nahradni katata), 1 kg jidla (rozinky, krehky chlebik, pastika + psi granule), 0,5 kg tvrdeho syra, 0,5 kg na ostatni drobnosti (celovka, penezenka, nozik,...)
Jses na 7,5 kg... Teda takhle nejak to vychazi mne, driv mi vodu a svoje granule nosil pes, ale ted jdu s mladym, tomu jeste brasny davat nebudu...

Sterkule
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 19:45 - Změnil/a: Sterkule
- Nahlásit

ježiš tak o tom my ani ani nemluvte,jak ráda bych šla taky,ale mladýmu jsou teprve 3 měsíce a o starší jsem přišla před pár měsícema. No,možná by mi pujčila kámoška ovčandu,co mě zná a vídám ji a beru ven,skoro každej den,ale zase pak jestli bych to ušla já.Je teda pravda že se starym pesanem jsem se sbalila a sama vyrazila ven na tři,čtyři dny,ale teď už tak nějak nevim.Navíc jsme se brouzdaly svým tempem.Ještě jsem na takovýhle akci nebyla,ale moc mě to láká...Je to pro začátečníka hodně namáhavý?Neříkám,že bych neměla kondičku,denně makám kolem koní,ale zase tohle je asi něco jinýho,že?

kristynaatjabo
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 20:33
- Nahlásit

berča
Mam cernyho labradora ( tjabo.estranky.cz ) ...treky jsme sli 2 ... Odersky puchyr-LONG , a na podzim jeste WITKO SAPA HA cross-tam byl pouze MID....no ale samozrejme jdeme na LONG

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 20:54
- Nahlásit

wami
tak si vemu příklad z tvého rozpočtu, jenže kpokaždý to dopadne stejně (a ještě támhleto a tohle pro případ...)A pak bolí záda jako čert. Ale to nás nezastaví. no prostě jedu i kdyby bylo v dubnu -20.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 20:56
- Nahlásit

berča
No ja uz si po tech letech odpustila veci "pro kazdy pripad"...

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 20:57
- Nahlásit

Sterkule
ahojky, nepřemýšlej nad tím, jestli to ujdeš. já svůj první dogtrekking zabalila na 45km, a stejně mě to neodradilo, právě naopak, letus už chci podle mých možností, na výce trekkingů a celý mám ušláplý jen jeden. Ale o tu nádheru a zážitky nemůžeš přijít. Zkus si domluvit pejska na půjčení a naváhej!!!!!!!!!!

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 20:58
- Nahlásit

kristynaatjabo
na oderáka bych letos chtěla, doufám, že se na krušnohoráku potkáme!!!!!!!

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:00
- Nahlásit

wami
asi si tim musím taky projít, než přijdu jak na to, ale teď už si na to opravdu dohlédu. Mě taky nosil hafan výbavu svojí potřeby, jenže ještě jsem mu neuzpůsobyla postroje natolik, aby se mu šlo bez problémů, takže jsem to tak po 20km nesla zase já

wami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:02
- Nahlásit

berča
Denysek tahal jen pres brasny, sedely mu vyborne...

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:07
- Nahlásit

jasan, ta moje Aggi měla brašny od Propac dogu, jenže přez ten její hrudník jsem je nepřetáhla, tak jsem je nastavila silnou gumou a stejně to dělalo hroznou neplechu. Přemýšlím nad tím, že si nachám něco podobného udělat přesně na její rozměry!!Protože si nedokážu představit, že ponesu jídlo i pití pro dva hafany

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:11
- Nahlásit

Sterkule
co máš za pejska ( myslím toho tříměsíčního?) Ptám se jen ze zvědavosti

Sterkule
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:42
- Nahlásit

berča
hmm,tak jsem si ovčounku zařídila.No teda ovčounku.Máma byla ČsV,až táta byl NO Malej je náš skoroborderák. Máma byla ale papírová a otec prý taky borderka no,ale nevim co z něj bude teda.Tatínkovi nějak nevěřim. No jo,tak já nasháním ještě přes zítřak všechny infa k tomu co mám přečteno a pokud to vyjde,tak razím s Váma.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:49 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

berča
Denysek ma tyhle - jsou i na velky psy... Trvalo mi leta, nez jsem objevila stranku, kde je asi maji, protoze ty nase byly jinak hrozna nahoda...
http://www.vkbrasnarstvi.cz/psi.php

Sterkule
Muzu se zeptat na tu krizenku...? Jestli muzes, napis mi mejlik (mam ho pod "clenem"), z mnoha ryze osobnich duvodu me extremne zajimaji krizenci CsV...

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 22:13
- Nahlásit

Sterkule
jasan, bylo by to fajn, borderku ti docela závidim, už o ní léta přemýšlím, ale nějak to nevychází. na naše zko začala chodit mladá borderka a silně uvažuji o tom, že až bude mít jednou štěńátka, že si hnad jedno zamluvim. S tim kříženečkem určitě doraž. vždyť nejde vůbec o plemeno!!!Ať vyrazí hafan, nebo kříženec!!!

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 22:15
- Nahlásit

wami
dík moc za radu, určitě se na to podívám, protože je to nenahraditelná věc. Na ten krušnohor. dorazíte už ve čtvrtek???

berča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 22:18
- Nahlásit

Sterkule
dodatek: hafan s PP nebo kříženec

wami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 22:27
- Nahlásit

berča
Jj, ale jestli budes chtit videt brasnicky, ozvi se mi predem, jinak je brat nebudu...

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání