| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 16:02
- Nahlásit
wami
píš prostě šílenec s masochistickými sklony..
to jsou ale přece všichni dogtrekaří, ne?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 16:07
- Nahlásit
Mel
to jsou ale přece všichni dogtrekaří, ne?
ne, pro spoustu z nich je to fakt o pohode...
jen proste u mne sidli nadsena dusicka v uplne blbym tele, ktery to nezvlada, jak by melo...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 16:10
- Nahlásit
wami
já teda nevím, ale nedokážu si představit, že 100 km by pro mě bylo o pohodě.... mě kolena a kyčle rozbolí po 20 km, těch 30 jakž takž dolezu, ale stovka je pro mě asi smrt Mi neříkej, že ostatní lidi nic nebolí??????
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 16:20
- Nahlásit
Mel
Mi neříkej, že ostatní lidi nic nebolí??????
Rikam, vetsina z nich ma maximalne puchyre a jinak jsou v pohode. Tu a tam je nas par kolenaru (vrele doporucuju navstevu dobreho sportovniho ortopeda, ja takhle vyhrala ortezy a je to o 80% lepsi!!!), tu a tam nekoho zaboli kycle... Ale to je fakt mensina. A s problemy s hypoglykemii (necukrovkovou) chodim akorat ja...
Taky to nechapu, ja to chodim v podstate furt pres bolest a po tech letech uz mi to zacina trochu vadit, ze jini to maji na pohodu... Ale nic s tim nenadelam, tak uz to ani moc neresim a holt se plazivam svym snecim tempem dal a dal v sirou dali...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 18:24
- Nahlásit
wami
Tu a tam je nas par kolenaru (vrele doporucuju navstevu dobreho sportovniho ortopeda
mno, já jsem vlastně takzvaně aktivní sportovec, dělám alpský lyžování a jsem jedna z mála lyžařů, co zatím neproděla operaci kolen... a ani nechci, tak moc u své doktorky neobtěžuju
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:26
- Nahlásit
wami
no jsme na začátku, což o to,pejsek může, ale panička nee, takže se panička musí trochu rozhejbat
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 14:20
- Nahlásit
Mi neříkej, že ostatní lidi nic nebolí??????
ale bolí, a jak
pak člověk zjistí, jakou má teprv vůli
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 14:34
- Nahlásit
Ebony
tak to stebou naprosto souhlasím
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 20:38
- Nahlásit
Ebony
ale bolí, a jak
ty mi nic nerikej...
jako ty tvy kotniky nechapu dodneska. A to ze jsem JA silena...!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 20:45
- Nahlásit
wami
no šílená jsi, to bys mě nedotáhla do cíle
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 20:54
- Nahlásit
Ebony
No, já naštěstí s sebou mám kámošku, které kolena tak po 25 km otečou, takže jí "můžu" odvléct do cíle zkratkou a ještě to svést na ní
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 20:58
- Nahlásit
Mel
to je blbá výmluva
já měla výrony v obou kotnících, bolavou kyčel a došla jsem, puchýře nepočítám, ale nebýt Wami a Meg, tak bych to asi vzdala
jo a pupínky na zadku
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 21:01
- Nahlásit
wami
Jak jste dopadli na coursingu?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 21:22
- Nahlásit
jak dlouho chodíte dog trekk nebo běháte canicross?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 21:25
- Nahlásit
Ebony
snad příští rok.... letos jsme začli běhat coursing, takže se mi to tluče, ale uvidíme, uvidíme....
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 21:28
- Nahlásit
Mel
já to odkládala asi tři roky, a příští rok už jdu v DTW2, holt jsem spěchala
želva
šla jsem letos poprvé, canicross si běháme pro jen kondičku a zábavu tak cca 4 roky
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 21:29
- Nahlásit
wami
Nevím, jestli se dostanu tento týden na net, tak to hodím sem: peníze pošlu v pondělí, v pátek jsem inteligentně nechala adresu doma
Vodítka jsou ok, Molči jsme to ještě nezkoušeli, Enči jo- běžela vítat babi, natáhla ho, vyskočila na ni a vrátilo ji to vzduchem o 2 metry zpět, je holt moc lehká no... Pořád je to pro moc tuhé, ale lepší už to asik nebude, tak si holt budou muset zvyknout.
A děkuju za přáníčko, vločka už visí na batohu
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 21:34
- Nahlásit
Ebony
Ty jsi byla na Oderáku, že?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:09
- Nahlásit
Ebony
no šílená jsi, to bys mě nedotáhla do cíle
ne, kdybych to byvala vedela, tak te tam radeji odnesu na zadech... Mi meli dat ten vozejcek na mrtvoly pred trekem a ne az po nem!
Garfield
Jak jste dopadli na coursingu?
Ja ti nevim, casy jsem nesledovala, a nevim, jestli vubec nekdo. Ale zjistila jsem, ze jsem doted Lumpa tezce podcenovala, bezel poprve parovy beh a takovou rychlost, co nasadil, jsem u nej jeste nezazila. Jestli to pouzije i na musherskych zavodech, tak predbehnem i ohare...
Dáška
fpoho, to nespecha...
Jinak lepsi uz to fakt nebude, ale kdyz jsem to srovnavala s tema klasickyma, tak si myslim, ze pro mensi psiska fakt dobry, uvidis v plnem tahu, jestli to holky natahnou uplne, tu gumu, tak je to akorat...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:13
- Nahlásit
Dáška
jo byla
jak máš těžký psy? Já chodím běhat s Jezinkou a Faustíkem taky na gumě v pohodě a jsou to prcci
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:15
- Nahlásit
ne, kdybych to byvala vedela, tak te tam radeji odnesu na zadech
to bych se tedy bránila, musím dojít po svých, dybych měla scípnout
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:26
- Nahlásit
Ebony
Jsem kvuli Dasce pana z Polaru ukecala na usiti taznych snur pro maly lehky pejsky...
to bych se tedy bránila, musím dojít po svých, dybych měla scípnout
jako ja pochopim, ze nekdo jde s bolavejma kolenama. I tu bolavou kycel pochopim. Ale ty tvy vyrony, tak to me fakt dostalo, ses druha, o kom vim, ze s tim dosel, a i ma velka fantazie timto nachazi sve meze...
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:30 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
wami
Jé ty jsi tu? Počkej plný tah, to pak musíš Molči ukázat, co to je
Ebony
Molča je netahací, ta má 12 kilo, jakmile se napne vodítko, tak povolí, tahá jen z kopce. Táhla jen na kšandě (můj zlepšovák :rolleyes , protože ta se natahuje lehce, ale už se rozpadá.
Enča má osm kilo, to je tahač, ale když odlepí nohy od země, letí zpět. Kolik mají ti tví?
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:31
- Nahlásit
wami
No dyť my malí máme taky právo na příslušný vybavení přece
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:37
- Nahlásit
Dáška
Počkej plný tah, to pak musíš Molču ukázat, co to je
Mno hele, po letech chozeni dogtreku s Denyskem, kdy byl tah neco, co se da vyjdarit "tak jsem dosel na konec voditka, dobry, stacilo by?!" jsem pochopila, ze plny tahje pouze za haravkou (coz u vas jaxi pada) nebo za hozenym kusem masa (odmitam tahat nekolik kilo masa navic, abych je hazela tri metry pred psa, stejne by se tak brzo prezral...)
Podobne jako ty jsem situaci zlehka doresila tim, ze mam i druheho psa, ktery je tahaci. Nicmene ma tech kilo o par vic, takze obvykle letim vzduchem ja, jakmile zdvihnu nozicky...
No dyť my malí máme taky právo na příslušný vybavení přece
Ja mu to taky vysvetlovala tak, ze kdyz uz na tom treku pejsek chce jit dopredu a makat, tak proc mu to nezprijemnit, ze...
Bohuzel argumentum mushera, ze stejne nechape, proc lidi chteji, aby je ti mali psi tahali (jako proc si na to neporidi neco poradneho), se blbe oponuje...
Ale jak vidis, vyrecna jsem velmi a mam vcelku slusne presvedcovaci schopnosti...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:40
- Nahlásit
Dáška
no Jezinka má 13 kg a Faustík 9kg, tak jsme vám to kilo po jednom nandali, ale oni tahají oba rádi a s chutí
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:48
- Nahlásit
wami
No ukecala jsi ho, vo to nic Ale já ani tak nechcu aby tahala, aby mi pomohla, ale spíš aby šla na konci voditka, abych ho furt nemusela hlidat a drzet v rukach nebo abych na něj nešlapala. No a když už dojde na konec voditka, tak to s ni cukne, takže zas zpomali...proto chcu ten amortizér.
Bohuzel argumentum mushera, ze stejne nechape, proc lidi chteji, aby je ti mali psi tahali (jako proc si na to neporidi neco poradneho) Kurník neštvěte mně všichni, já chci samojeda a chci a chci a nemůžu a nemůžu a nemůžu!!! Tak jsem si ulevila
A tahací Enču má Michal, takže taky nic...Kdyžtak se vrátíme k flexině, nooo...
Ebony
No jo, převálcovali jste nás
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:51
- Nahlásit
Dáška
Kurník neštvěte mně všichni, já chci samojeda a chci a chci a nemůžu a nemůžu a nemůžu!!!
ale simte... Proste proste privezes domu malou bilou kulicku a no boooze, ze se z toho nevyklube malinkatej bisonek, ale samojed...
Ebony
oni tahají oba rádi a s chutí
co postrojek Faustikovi, uz jste zkouseli?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:52
- Nahlásit
wami
ještě ne, tady byla taková ledovka, že jsme venku jen opatrně pochodovali
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:58
- Nahlásit
wami
No já už nemůžu přívézt ani křečka a spolubydlící se po tom, co jí Enča okousala anténu od mobilu, na mě tak smutně zahleděla a pronesla: Dáší, a že už si třetího psa nepořídíte, že ne! To bych jí přece nemohla udělat Zatím
Ebony
U nás taky, Eny dneska málem podjela zábradlí na mostě do potoka...docela šok
|