| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:36
- Nahlásit
reneeska
jak jsem tak koukala a četla,tak jsem zvědavá jestli nějaký trek pro rok 2009 bude,bo jak koukám,tak se rušej kvuli těm papírům,jako myslivci a tak
a to je velíká škoda
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:53
- Nahlásit
brezen2008
ale to víš že bude!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:28 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
reneeska
no já v tom věřím,ono to sai moc nadšenců není co? já že se všude píše o agilty např a o dogtrekku moc nee
jako nadšen¨jsou,ale nevím,budeš vědět ty,že moc není nováčků?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:32
- Nahlásit
brezen2008
No nováčci jsou furt, ale není to takovej nával jak u těch agi no to je fakt. Ale letos přibylo i hodně treků do MČR, takže se to rozrůstá a nebude vadit (no jak se to vezme, škoda každýho závodu) když nějaký trak za rok už nebude. Ale aspoň mám letos o to víc důvodů jet na Odry konečně, když jsou poslední.
Jinak spíš je asi docela těžký tohle uspořádat, všechno vyběhat a tak ... ti myslivci ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:43
- Nahlásit
reneeska
Jinak spíš je asi docela těžký tohle uspořádat, všechno vyběhat a tak ... ti myslivci
no jasně,já jim to nezávidím......
když mě příjde jako skvělí,někde přespat pod nějakou plachtou,jdeš se psem,vidíš plno míst,kdejaké zákoutí,kdejaké vesničky,občas si zanadáváš,že bys to v životě už nešla,ale pro mě je vždycky motivace,že dojdu do cíle,at se děje cokoliv,prostě to ujdu a já jsem na vrcholu blaha
no zatím chodím jen tak podél vody + nějakem menší kopeček si dám
moc už nejím,trochu jsem předělala jídelníček ,kvuli sobě a kvuli psovi,ještě uvidím,zdali mě sindy bude táhnout nebo né,ona raději lítá bez vodítka,je to magor v běhání aje jí tevrv nějakej 3 a něco roky
mám ještě toho dastyho,NO ale ten nee,kvuli nohám,ten raději bez vodítka na volno si dělá svůj pohyb
sindy je malá,amá okolo 10 kg,takže se mezi trekaři psí ztratí
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:45
- Nahlásit
brezen2008
JJ je to super, takle si jít, ale to může člověk sám, ale ono je super pak v cíli, ti lidi, zábava, prostě nenahraditelný. Už se bojím zimního absťáku :-D i když nejsme kdovíjací trekaři a jezdíme jen na pár akcí v roce.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:49
- Nahlásit
reneeska
no já taky nebudu chodit každej trekk,ale toho jednookého Vlka bych šla ráda anebo Steskou vlka
no já když koukám na rajčeti na fotky,tak mě srdce občas skáče radostí
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:50 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
brezen2008
neztratí,krom mého 12 kg kokra chodí i kamarádka s trpasličí jezevčicí a spousta menších psů, my teda chodíme jen midy, pž pes je mladej a taky já lemra, těch 40 mi ke štěstí stačí.Příští týden se domluvíme na tom sedáku a šňůře,jo?
fotku jsm si půjčila od Blanulinky
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:51
- Nahlásit
Běhá i paní s čínským chocholatým ty longy a jsou většinou na bedně ... nejde o velikost psa ... ale osobně za sebe říkám, mít mrňavýho nebo netahacího psa, nedošla bych ani do Horní Dolní
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:55
- Nahlásit
Lucie od Arta
no jasan
ty v..e ,jezevčík,tak dobrá sindy bude mezi těmi středáky
reneeska
no sindy jako fakt netahá,tak mě napadlo dlouhé vodítko.....
ale když chodí ráda venku,tak proč s ní nechodit,jak soukromé trasy,tak i tyhle trečky....
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:59
- Nahlásit
brezen2008
tak na takovýho psíka, nebo na jakýhokoliv, když ti nejde o to aby táhl, tak je nej asi flexina
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:21
- Nahlásit
reneeska
taky si myslim-hele,jestlis to chtela na Sindy,ten opasek,kdyz ma jen 10 kilo a netaha...to¨ti bude stacit bederak od batohu, dobrej batoh s bederakem stejne budes potrebovat, a normos voditko,nema cenu utracet za sedak a snuru,si teda myslim-ale jak chces
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:24
- Nahlásit
Lucie od Arta
no zrovna tady teda vypadá jako pěkněj hubeňour To byla zrovna mokrá..
brezen2008
btw - váží 4,5 kg a na konci štreky si chtěla jseště prohnat kočku
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:30
- Nahlásit
blanulinka1
já to dala,že jsou tam voba prcci,Benji je tam taky za frajera...že tě vidím, z víkendový barvy asi nic nebude,přijede mi návštěva s děckem .
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:46
- Nahlásit
Lucie od Arta
né,já to vemu,se může hodit....
blanulinka1
fakt jo,no tak to tě táhne?
reneeska
no když já nevím ta flexi?......
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:49
- Nahlásit
brezen2008
ok,jen až uvidíš tu šňůru - opasek dobrej,nbudeš mít volný ruce - ale tu šňůru nevím jestli sindy natáhn,no vemu a uvidíš
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:49 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
brezen2008
to je o zvyku, je na tobě na čem psa chceš mít a s čím se vám oběma půjde pohodlně ... mě to přijde super, pes má rozlet, v lese to můžeš zkrátit, pokud pes neumí jít po cestičce. neplete se to pod nohy ... ale je to fakt jen o zvyku ... a o tvým pocitu a zkušenosti
ještě dodám že flexi taky flákneš na bederák samozřejmě, protože vodítko v ruce by mě asi zabilo
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 18:06
- Nahlásit
Ahojky, nepujdete nekdo "Odersky puchyr"? My bysme s fenuli (RR,1 rok) chtely jit,ale nikdy jsme to nezkusily. Jinak s tim voditkem-je tam dany, na jak dlouhym pes musi jit? Voditko je totiz to jediny, co me na tom "vadi", ze bude furt privazana.... Sly bysme teda jen Midku, a ani to nevim, jestli ujdem. Vychazkove si davame 30 km max... Tak snad...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:54
- Nahlásit
brezen2008
No celkem táhne, tedy ne že bych to nějak zvlášť pociťovala, ale vodítko je natažený skoro pořád Mám normálně sedák a sňůru, ale to jde spíš o moje pohodlí něž o to, že by byla takvej tahoun
Bublinka
Nemusíš mít strach, že by z toho měla nějakou újmu...pro psa je to sice náročnější jít na vodítku, než si jen tak lítat, ale jde o tvoje i její bezpečí a hlavně ta pravidla, jinak by treky nebyly vůbec...
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 15:01
- Nahlásit
blanulinka1
To je jasny, u nas jde spis o to, ze byt na volno, tak nalita 150 misto 40 km
Skoncila ji faleska a je jak urvana ze retezu, konecne ji zas nic neomezuje, tak si to vychutnava...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 15:10
- Nahlásit
Bublinka
Navolno je to - prý co jsem slyšela - pro ně jednodušší, udržují si sovje tempo - zrychlují a zpomalují, odpočívají, jak si oni uznají za vhodné, kdežto s tebou musí držet krok... O to je pro ně těžší to ujít na špagátě... Ale neboj, po 40 - 45km bude ráda, že vůbec jde... a na to, že by mohla být navolono si ani nevzpomene...
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 15:19
- Nahlásit
blanulinka1
Ja myslim, ze si vzpomene, protoze v tu chvili uz na spagate potahne moje bezvladne telo, sem tam probirajici se k zivotu a volajici o pomoc
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 15:22
- Nahlásit
Bublinka
Volat o pomoc? To už nezvládneš... Já už je chrastila puchýřama, když mě Bedřich vláčela po cílové rovince na asflatce za tou kočkou
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 16:06
- Nahlásit
blanulinka1
Tak nejak bych to videla. Ale to nemůžu dopředu barakudě říct, jinak mě na to hodí bobek... Stejně už vidím ty její ksichty na 30. km - Co sis to paničko zase vymyslela za kravinu?!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 23:46
- Nahlásit
blanulinka1 a spol,mě napadlo,možná blbost:
že bych spala v takové té síti ,co se zahákne za 2 stromy,ale za 1 nevím jak je to těžké a za 2 nevím jestli to fakt není blbost to sebou táhnout....
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 00:20
- Nahlásit
all
par fotos z nasho sukromneho dovolenkoveho doggytrekkovania
http://amaguk.rajce.idnes.cz/Brezova_Jul-August_20 08_Dobra_Voda/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 07:49