Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / je možný chovat zajíce ?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 46 . 47 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 18:03
- Nahlásit

Týjo, to musí být stejná osoba jako v tématu o kočkách, běžte si povídat spolu

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 18:12
- Nahlásit

viky
Mar3
Mucholabka

to bude provokačka a nebo neumí pani číst třeba, nebo je to ten tip člověka, co čte dedektývky od konce, takže zatim prošvihla ten začátek?????

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 18:21
- Nahlásit

PetraK
no to vis, ze je to provokacka
jako sem zvykla, ja tejram psy v byte zase, pritom by meli mit zahradu, viki tejra zajice bo ho ma doma , navolno a zacchranila ho vod smrti a takovy co tejras ty? Taky se pochluuub

Smečka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 18:30
- Nahlásit

Bendapřes fstah nebo přes žrádlo paní smečko
Přes vztah ke žrádlu nejlépe

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 18:52
- Nahlásit

Mar3
co tejras ty? Taky se pochluuub

tak já myslim, že nejvíc tejrám Brtnika, ten kdyby sepsal jak trpví vod tý doby co jsme spolu, tak z toho bude bezcéler

Smečka

Benda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 17:40
- Nahlásit

Smečka
například zaječí po myslivecku v granulované podobě.

viky
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 18:10
- Nahlásit

Naprosto strasnym zpusobem tyrane zajic honi zrovna po byte predatory a delaji u teho silene bordel.

By me zajimalo gde sem psala ze je zavrene v kleci s kocko ??? Nebo jak na to pani jako dosla?

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 18:18
- Nahlásit

viky
Doooost dobrý paní, ale doma bych to teda nechtěla - já mám kadeřnici svojí a jsem spokojená

Smečka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 19:11
- Nahlásit

petra3
Myslím že ve stresu žije kde kdo, ale ne ten ušák.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 19:13
- Nahlásit

Teda podle mne je zajic nadhernej a dost pochybuju, ze by ho kocky brali jako korist na to je moc velkej. A pokud s nima vyrustal od mala tak je urcite jako predatory nebere a teda nema byt ani z ceho ve stresu. Ke kockam bych se bala pustit krecka. Ale osobne si myslim, ze ho kocky berou jako dalsi kocku, ktere hold narostli trochu vetsi usi.
Ferda je super

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 19:24
- Nahlásit

Smečka
Myslím že ve stresu žije kde kdo, ale ne ten ušák

hluboká to pravda

až mi zaskočilo

viky

hele pani- vyřiďte Fefinovi, že dnesk při odpolední kávičce pobavil celou rodinu, páč jsem fšecky přítomný co kde byli donutila zčíhnout velkofilm Ze života zajíce - jedničku i dvojku. Myslim, že ste jedinej případ, kdy druhej díl překonal jedničku , zpravidla to je naopak.

viky
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 19:34
- Nahlásit

PetraK
hele pani- vyřiďte Fefinovi, že dnesk při odpolední kávičce pobavil celou rodinu, páč jsem fšecky přítomný co kde byli donutila zčíhnout velkofilm Ze života zajíce - jedničku i dvojku.

lucYnka XIII
ty jo nemyslim si, ze ho jako bero jako kocku. To je videt na pristupu ke hre, kocky kdyz si hraji spolu tak kolikrat musim i zasahnout jak se rezou, na Ferdy nikdy takto neskocili, jen se od nej nechavaji honit a maji prdel z toho ze nemuze za nima na skrin a tak. Jen ta malinka, jedina obcas na nej skakne a "rve" se s nim. Zajimavy je, ze on nezdrhne, ale jako by se rve taky.
Ke kockam bych se bala pustit krecka

aj krecek mohl s mojima kockama behat a nic ted mam v garazi mysi a ani to nezkousim, jako ze bych je tam dala aby je chytli bo vim ze by tam sedeli a cuceli na ne a jeste by od nich dostali do drzky.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 20:04
- Nahlásit

viky
ono zalezi na kocce, jsou takove, ktere jsou zvykle zit s kreckama a nic jim neudelaji.
Ja bych se ke svym asi bala krecka pustit, ale kralika ne. Znam spoustu lidi, kteri maji kocky i kralika a jsou v pohode.
Vetsinou si na sebe zvyknou a je to ok. Kazdopadne si myslim, ze kdyby byl stresovanej, jak pise petra3, tak to na nem poznas.

viky
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 20:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
Kazdopadne si myslim, ze kdyby byl stresovanej, jak pise petra3, tak to na nem poznas.

sedi ted s kocourem na stole tady se mnou vypada naprosto v pohode myslim ze je to i na tom videu videt. Jediny co mu fakt vadi, je vysavac.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 20:13
- Nahlásit

Ja mam psa a tri kocky a respektuji se. Pes si kocek nevsima - teda pokud nedostavaji znovna maso Ale to uz se taky naucil, ze kdyz dostanou do svych misek muze dojist az od misky odejdou. V praxi to vypada tak, ze kocky bastej a pes je propichuje ocima at uz vypadnou. Pesan samozrejme taky dostava masicko, ale slupne ho za pet sekund a pak cumi na kocky. Kocky zase vedi, ze se psem neni zadna legrace, tak si ho nevsimaj taky. Myslim, ze zvirata ruznych druhu se vedle sebe nauci zit a respektovat.
Pes se da spis vychovat, kocka az moc tak ne. Ale pokud se s kralikem respektuji nesouhlasim s tim, ze by byl stresovanej.
Ale Ferda je opravdu super - moc se mi libi. Ma perfektni hlavu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 20:15
- Nahlásit

viky
vysavac u nas taky vadi vsem - kockam i psovi.

Jak je Ferda velkej? Podle videa vypada na peknej kusanec.

viky
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 20:36
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jak je Ferda velkej? Podle videa vypada na peknej kusanec.

no ty jo tak ty 4 kyla asi tak. Velkej je jak muj kocour.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:58
- Nahlásit

viky
to je peknej kousek
Me se strasne libi ta placata hlavicka.

bea
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 10:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
Kočka a králík se u vás respektují? Náš devítiletý králík honí všechny 4 kočky a mají z něj docela respekt, v nejhotším utečou na skříň a on sedí a funí dole. Takže stresované jsou spíš kočky. A stejně je to s fretkou - prohání kočky po celém bytě a té se fakt všechny bojí.

aren
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 11:19
- Nahlásit

viky
By me zajimalo gde sem psala ze je zavrene v kleci s kocko ??? Nebo jak na to pani jako dosla?
Já jsem nakouknu jen občas, ale někde tady jedna taková fotka je, Ferda v kleci s kočkou. Paní asi usoudila, že je tam tak furt
Pozdrav Ferdovi, je úžasnej

aren
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 11:22
- Nahlásit

Tady: http://zuzanaho.rajce.idnes.cz/Ferda/#100_3241.JPG

viky
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 07:39
- Nahlásit

aren
aha ty jo, ale pani si asik nevsimla, ze dvirka od klece jsou otevreny

petra3
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:09
- Nahlásit

Dlouho jsem tu nebyla a copak, žádná nová rádoby vtipná videa ?
Mě se spíš zdá, že toho zajíce používáte k vlastní seberealizaci než že by vám na něm nějak záleželo. To co děláte je absolutně neslučitelné s přírodou, zajíc polní je zvíře divoké a tak si zaslouží žít volně. Vy chcete nejspíše slyšet jak jste dobrá a že se vám povedlo něco nemožného. Ochočit si jakékoliv zvíře dokáže kdekdo, ale pouze charakterní člověk dokáže dát mu znovu volnost a nedělá z něj veřejnou atrakci.

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:15
- Nahlásit

petra3
Asi bych taky nebyla tak charakterní abych ho vypustila myslivcovi do rány...

petra3
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:21
- Nahlásit

Dines
měla ho nechat tam kde ho našla, samice by se pro něj vrátila. A ne hned ho vzít a domů a pak se tím chlubit na internetu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:22
- Nahlásit

petra3

byla byste, prosím, tak hodná a popsala mi návod, jak by se takový návrat do lůna přírody měl odehrávat tak, aby ten týraný zajíc měl naději na přežití?? Aby měl strach z lidí (kteří ho odchovali!), ze psů, z dravců, aby se o sebe prostě uměl postarat za každého počasí třeba? Děkuji za návod. Bude se mi jistě hodit, máme na zahradě totiž asi vhodné podmínky pro odchov zajíců, každý rok jich je tam hafo, takže nikdy nevím, kdy se mi Vaše rady budou hodit.

Mar3
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:25
- Nahlásit

petra3

tjo moc bych chcela vedet, kdo ses

Smečka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:30
- Nahlásit

petra3
Ochočené zvíře se nikdy nemůže vrátit do volné přírody. Se zvířaty, která se dostanou do záchraných stanic a mají vyhlídky vrátit se do přírody se pracuje úplně jinak. Musí se u nich zachovat plachost. Jak myslíš že by se choval tenhle zajíc? Pravděpodobně by se bál tak málo, že by byl se stal brzy kořistí.
Určitě může mít každý svůj názor na to co je správné, ale je dobré přemýšlet čím mu reálně vlastně uškodíš víc ...

petra3
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:31
- Nahlásit

PetraK
ten zajíc neměl nikdy do styku s lidmi přijít.

Mar3

zdá se vám to vtipné?

žofka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:32
- Nahlásit

Ty jo,tak to je zas mazec. Navíc jedna Petra negativní,jedna pozitivní,musím si v tom udělat pořádek. Já tady se zajochem bavím celou rodinu a teď tohle. No to mi hlava nebere. Holt zas někdo má mindrák.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 46 . 47 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání