| Autor |
Zpráva |
AOZ
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 19:59
- Nahlásit
Aknah
tak to padá, jsem mimopražská a žádná z holek z práce si nechtějí objednat se mnou, tak by mi to vyšlo moc drahé, takže budu péct sama.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 06:57
- Nahlásit
mac1
tak hlavně aby chutnaly pejskům
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 07:22
- Nahlásit
Brut
Tak jsem pekla "tvoje" kokosové...dle mého dvorního ochutnávače (dvounohého) Mňam! Pak jsem ještě pekla, resp. chtěla péct dobrotu pro Beďulku... Arašídové cukroví, z arašídového másla... V sobotu večer jsem si udělala těsto, čtu: půl hodiny lépe však přes noc, nechat odležet... Nechávám ležet na balkoně... V neděli ráno se Béďa žene na balkon, je tam móóóc hodná a dokoknce se mi neplete pod nohama kdžy věším prádlo...Móóóc hodná... Vlezu na balkon, Béďa vystřelila jako střela a rovnou do ložnice pod postel... V tu chvilku mi blesklo hlavou "těsto"... No just! Naštěstí jsem mísu s těstem položila na stolek - sice nízkej, ale ... Takže sežrala těsto jen tam, kam dosáhla a jen tolik, kolik jí čas dovolil Obočí a fousy měla zalepené ještě odpoledne...A já se řezala jak blázen, ještě když jsem vyskládavala poslední plech z toho co nesežřala.... Neodkážu si představit, že bych neměla psa... Všechno by bylo tak nudné
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:12
- Nahlásit
blanulinka1
já takhle hledala v neděli plech perníčků. A pak jsem hledala dvě dogy a jednoho naháče ve 2+1.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:26
- Nahlásit
monika
vidím, že všichni máme zdatné pomocníky... A jak dopadlo hledání? Našla jsi naháče s óóóóóóbrovským břichem a z tlamky mu lezly dva ocásky a kusy perníku?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:24
- Nahlásit
blanulinka1
monika
já naštěstí peču bez přítomnosti psů, ale kočka potvora pokaždý něco ukradne a roztahá po baráku, aby prý vyšlo i na ostatní kamarády .
Ovšem letos jsem ještě nezačala, ale těsta už jsou v lednici připravený
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:38
- Nahlásit
blanulinka1
no tak nějak by se to dalo říct. V momentě kdy jsem je našla, byl naháč větší než dogy. Lexa si až tak průser nebere, ale ty dvě ví už v momentě kdy to páchaj, že bude zle. Navíc Lexa díky své velikosti má jen to, co těm dvěma popelnicím upadne z držky
brut
kočku domů ted vůbec neberu, bo ta megera to háže z linky na zem a probíhá královské dělení. Poddaní mají vše a panstvo jen plnou hubu slin.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:40
- Nahlásit
monika
kočku domů ted vůbec neberu, bo ta megera to háže z linky na zem a probíhá královské dělení. Poddaní mají vše a panstvo jen plnou hubu slin.
my právě máme kočku domácí, takže jí nemám kam vyhodit a tak královsky dělí
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:45
- Nahlásit
brut
ona je taky v podstatě domácí-je venku jen když jsme v práci, ale ted má zaracha. Nesmí dovnitř, udělá víc bordela než ta pošahaná smečka. Takže já ted krmím kočky z celé vesnice a ta moje je jak lunt, protože si to nestihne sežrat a řve za dveřma. Pak se najde nějaký blbec, který ji pustí dovnitř a tak to jde pořád dokola. Nechápu, jak někdo mohl nazvat Vánoce svátkem klidu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:02
- Nahlásit
monika
já mám klid ....šílené to začne být tak 22. večer, když dorazí ségra s Bali
Kočku zavírám do chodby, jenže ona stejně nějak proběhne dětem pod nohama, kliky kvůli ní máme obráceně, aby si neotvírala.....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 08:38
- Nahlásit
Eimy
Janiii
holky díky o víkendu to vyzkouším.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:01
- Nahlásit
Hele a louskáte se psem ořechy? To je jeden do misky, jeden do pusy a dva psovi. Miska furt skoro prázdná a pod psím čumákem na zemi louže...ještě že kocour ořechy nežere.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:57
- Nahlásit
Meta
louskám - a používám je jako odměnu, protože pokud jí je nevylousknu, tak si je vylouskne sama a sežere i se skořápkou. zabírá to mnohem líp než cokoliv jiného
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 13:52
- Nahlásit
Meta
palma1
nelouskám, bába je zhltne, pak někde vy*lije a Brut mi je krade a zahrabává, takže dostávají už vyloupané a v odměřeném množství
No nic, jdu pokračovat v pečení, ještě toho mám docela dost
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:58
- Nahlásit
SOS mám dotaz, děláte tady někdo domácí Rafaelo? Našla jsem na netu recept a tam je psaný, že je třeba jen salko a 400 g kokosu a mandle, ale mně to přijde podezřelý vzhledem k tomu, že když se to bude plácat jen ze salka, bude to lepit a nebude to držet hlavně, neeee? Já bych do toho hodila ještě nějakej tuk, kterej by to ztuhlý držel pohromadě...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 11:02 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Já nelouskám, protože Veverucha si je louská sama, vyžere ořech a skořápku nechá ležet na zemi Nehledě na to, že ty,c o si nevylouská "neumí sežrat"
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 11:56
- Nahlásit
Eimy
já myslím, že to salko by to mohlo uťaplat, že to bude držet. ale já osobně jsem si je minulý týden napekla v polsku - 400 g vyšlo na cca 60 Kč.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 12:13
- Nahlásit
palma1
Díky, u mě nakonec vyhrálo logický myšlení, podpořený i přítulem = nacpala jsem tam i to máslo , tak se teď modlím, ať to je k jídlu, ta hmota jako taková zatím chutná docela dobře Ještě ted zkusim udelat hmotu na kuličky na "ferrero rosche" (nebo jak se to píše, tak jsem zvědavá, jak to dopadne, jen se teda asi ukoulím )
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 12:46
- Nahlásit
Eimy
Tak nedělej malinkatý kuličky na cvrnkání, ale pořádný pingpongáče
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 12:47
- Nahlásit
palma1
No uvidim, jak to dopadne jsem sama docela zvedava
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 14:31
- Nahlásit
Eimy
mám recept, kdy se dělá Rafaelo jen ze salka, kokosu a s oříškem. Děsně se to patlá, ale je to mňamka
Ovšem ne u nás, děti chtějí klasiku
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 14:37
- Nahlásit
bazar cukroví - praha zajímavé
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 14:55
- Nahlásit
brut
Aha, tak to asi bude ten stejnej recept, co mam doma, ale ja do toho teda to maslo nakonec dala no aspon se to snad nebude tak moc lepit
Pak dám vědět, jaký to bylo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:52
- Nahlásit
blanulinka1
opravdu moc zajímavé
Eimy
jsem zvědavá
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:09
- Nahlásit
brut
tak jsem jeste pridavala ted kokos na tu hmotnost, ktera tam mela bejt a zejtra budu koulet ale muj opcit z toho je, ze je to nelepkavy a mooooc dobrý
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:22
- Nahlásit
brut
tak uz jsem ukoulela to Rafaelo, kdyz pominu, jaká to byla neuveritelná drbačka (sama už to v životě dělat nebudu ), tak to docekla šlo, sice to lepilo, ale ne moc, možná to máslo tomu malilinko pomohlo. Jednu kuličku jsem už i chutnala a je to celkem i jedlý
Tak teď jsem zvědava ještě na to Ferrero...tam se nic nedává dovnitř, jen se obaluje vnasekanejch oříškách, tak to snad pujde líp
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:01
- Nahlásit
Eimy
šikulka jsi
Já poslední dva dny pekla a dneska se u nás myli okna, práce na celý den, ale zase na čas hotovo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 10:42
- Nahlásit
všem
Prosíííím holky u nás na fóru je sháňka po nějakém dobrém receptíku na rybí polívku a já nic nemám Nenašel by se u vás??? Za receptíky předem moc dííík
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:34
- Nahlásit
Fajka
bohužel ti nepomůžu.... já jí od malinka nejím, takže jí nevařím. Zkusím se podívat do starých rodinných receptů, ale moc si od toho neslibuju ( brala jsem si jen ty, co jsem věděla, že budu někdy dělat)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 15:48
- Nahlásit
brut
Každopádně díky za snahu
Já sem v koncích u nás to nikdo nejí.
|