Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 17:15
- Nahlásit

Objevila jsem další ségru od Bucky, tentokrát vlastní z vrhu

A tohle je ta o rok mladší, letošní

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 17:21
- Nahlásit

Vyjádření jedné, co byla u chovtelky Bucky.

Wypadá to tam skoro jak w neakým squatu=špína,smrad a hejna much.Jela sem tam s kolegyní z práce,bylo léto,my w tílkách a pořád po nás sedaly ty muchy,už nám bylo i blby je furt odhánět.Na ulici bych řekla,že je čistějc.Měla sem trošku pocit,jestli to třeba nedělají pro peníze...Mluwila cosi o dowolených,autě a w kuchyni byla klec s žakem.To taky neni zrowna lewná záležitost.Klec toho papoucha byla snad jediny uklizeny misto,co sem postřehla.Humus.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 15:20
- Nahlásit

No, zaplať pánbůh, že jsem si vzala Máfa už v šesti týdnech... Taky to nebylo nic moc a navíc první týden s*al jen červy. A to ani nedomýšlím to, kde zkončilo posledních 5 jeho sourozenců, který nikdo nechtěl...

AOZ
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 15:26
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak ta moje kolegyně, co má teď už 2,5 měsíční stafordku bez PP, tak když jí přivezla v 6 týdnech tak měla břicho jak kouli a vidět žebra, jak dítě z Afriky. Ptala jsem se jí na odčervení, tak prý jí brali už 2x odčervenou. a ouha, minulý týden odčervili, vylezla škrkavka prý skoro 8 cm a fenka už konečně vypadá jako štěně.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:37
- Nahlásit

Jo, mě taky říkali, že je odčervenej a taky vypadal, jako by měl v břichu míček... A pak z něho lezly celý svazky červů. Veterinářka se jen chytala za hlavu a odčervovali jsme ho hned dvakrát či třikrát po sobě.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:50
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak to nás naštěstí minulo. Akorát jsme byli u chovatelky Draka, když zrovna byly štěňata, teda doma měli už jenom jedno, a sypali mu granule made in tesko na zem, a to štěně je nechtělo žrát-měla jsem chuť jim to štěně odnést.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:50
- Nahlásit

Bucka mi vzala čáru, otevřela jsem branku od cvičáku, pustila ji, bo tam nikdo nebyl, a ona zdrhla skrz plot rovnou na pole a pak do lesa-hodinu jsem ji hledala. Asi bude muset přijít sama, v téhle tmě už nic nezmůžu...fňuk...Aša zdrhla s ní, ale ta za chvliku přišla

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 21:51
- Nahlásit

Ty brďo? Už je doma?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 21:52
- Nahlásit

Ne, několikrát jsem ještě všechno obešla, volala na ni a nic. Nechala jsem jí otevřený cvičák a odkládačku, snad přijde raději domů...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 22:02
- Nahlásit

Tak to držime palečky a ťapičky, ať je brzo doma.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 07:53
- Nahlásit

Bucka přišla domů o půl třetí ráno po flámu. Jána ni celou noc čekala a teď v práci musím snídat Shock, jinak to nedám.

AOZ
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 08:13
- Nahlásit

Mucholabka
Šmarjá, tak to jsem ráda, že se ti vrátila. Máš tušení s kým flámovala??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 08:48
- Nahlásit

AOZ
Beztak se srnama nebo zajícama.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 08:50
- Nahlásit

Mucholabka
Bucka přišla domů o půl třetí ráno po flámu. Jána ni celou noc čekala

To si dobrá. Já bych se zcvokla....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 08:58
- Nahlásit

Hele hláška z jiného serveru.

amstaf je pitbul s techničákem FCI

AOZ
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 09:08
- Nahlásit

Mucholabka
tak zase aspoń, že nebyla za chlapama -) a že se jí ni nestalo,nejdou mi smajlíky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:49
- Nahlásit

bullvnouzi
amstaf je pitbul s techničákem FCI
V podstatě jo, akorát mi připadá, že povahy AST jsou hodně jinde, než piti, jsou to takoví...kliďošci...slabošci, oproti pitům...těm dobrým..jsou takoví kulatější.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:56
- Nahlásit

Mucholabka
jsou to takoví...kliďošci...slabošci, oproti pitům...těm dobrým..
tak tohle mi nějak nesedí na žádný AST co znám

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 12:06
- Nahlásit

Já bych řekl že naopak APBT je mnohem klidnější , i fyzicky slabší než AST . Na druhou stranu APBT toho klidu "brutálně" využívá protože pes této velikosti nemůže očekávat poražení soupeře hrubou silou , proto je klid a rozvaha velkou předností a zároveň její nedostatek vidím jako hlavní chybu u AST . A co se týče síly tak tu si APBT kompenzuje mrštností .

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 12:22
- Nahlásit

ZdeNek_K
protože pes této velikosti nemůže očekávat poražení soupeře hrubou silou , proto je klid a rozvaha velkou předností a zároveň její nedostatek vidím jako hlavní chybu u AST . A co se týče síly tak tu si APBT kompenzuje mrštností .

ty promin...mi to připomělo automotorevue...takový to porovnávání výkonu dvouz aut
proto je klid a rozvaha velkou předností a zároveň její nedostatek vidím jako hlavní chybu u AS
mno tak klidní zas podle mě nejsou ani jedni...a rozvaha??záleží jak v čem...prostě jsou si podobní...ono vždy je dost podstatná část ve výchově a ohleduplnosti majitelů

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 12:54 - Změnil/a: ZdeNek_K
- Nahlásit

sarax
Já už jsem prostě takovej ... .Jinak pes může být klidný i v plném útoku , i když toto u mnoho psů neuvidíš .

AOZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 11:09
- Nahlásit

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 11:29
- Nahlásit

AOZ
to je hezká fotka ......... se mi moc líbí

AOZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 11:38
- Nahlásit

brut
ó díky, díky mě taky, když všichni dávají mimča tak já alespoň modela na pařezu

Koko
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 11:58
- Nahlásit

Šup taky jednu

AOZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 12:13
- Nahlásit

Koko
Á moje oblíbenkyně jak jsi na tom ve čtvrtek nebo v pátek mám dovolenou, tak kdybys to s námi riskla ještě jednou

Koko
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 12:47
- Nahlásit

AOZ
Zdravím, v pátek by to šlo, akorát bych musela vzít i dcerku. A ta bude určo kňourat, že už nemůže, že jí bolej nohy atd.... Tak jestli to neva, rádi se vyvenčíme

AOZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 12:56
- Nahlásit

Koko
Tak v pátek písnu sms dcerka neva, já děti ráda,pes taky a před "naším" venčením Ozzyho řádně unavím aby neměl blbé nápady

Koko
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 13:09
- Nahlásit

AOZ
Tak jo. Ještě mě napadlo, kdybys chtěla trénovat ignorování, tak můžu vzít místo Kokyny Sajgona.

AOZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 13:22
- Nahlásit

Koko
No tak to je slovo do pranice, to musím rozmyslet , v sobotu jsme trénovali s Hankou a Árným tak aby toho chudák neměl moc

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání