Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 08:07
- Nahlásit

AOZ- no z mého pohledu je tvoje rada dobrá, taky jsem "ječela" au a šoupla mu do tlamy nějaké gumové pískátko eventuelně,aby si uvědomil rozdíl, co hryzat může a co ne.........přešlo ho to dost rychle. Používala jsem to i u předešlého hafana a taky to fungovalo.......a to nebyl pes patřící k tomuto foru)

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 09:14
- Nahlásit

AOZ
no, co se týče výcviku, tak to je ale trošku něco jinýho... vždycky se musí nějak začít a nemyslím si, že by někdo prvního psa vycvičil bez jakékoliv chyby
Povaha - jo tohle mám úplně nejradši, když mi někdo říká, že můj pes je dominantní apod. a viděl ho 5 minut.... Myslím, že s těmahle plemenama není problém, co se dominance vůči lidem týče, vůči psům - to už je samo jiná...

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 09:28
- Nahlásit

holky prosím vás, když je váš pes sám doma a někdo zazvoní, štěká nebo dělá, že tam není? včera jsem totiž šla domů a na chodbě potkala divného pána, prý nabízel zpevnění dveří kolem zámku, říkám, netřeba je tam pes a on mi to nevěřil. zvonil a pes dělal, že tam není.

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 09:35
- Nahlásit

AOZ
buď ráda, aspoň nemusíš řešit spory se sousedama, že pes štěká... ono, kdyby se mu asi někdo začal šťourat v zámku, tak by si asi štěknul, ne?
Jinak Gary štěká, v paneláku u známých řve jak tur vždycky když se něco šustne na chodbě, doma v rodinném domku moc návštěv nemáme, ale občas taky štěká (to se asi někdo zastaví a postojí před domem - no a pak taky řve, když mu po zahradě běhaj kočky a on je doma)

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 09:40
- Nahlásit

Mel
on štěká když jsem doma já a to taky stačí šustnutí, s přítelem je ticho. Hlídá to co má doma cenu
ono, kdyby se mu asi někdo začal šťourat v zámku, tak by si asi štěknul, ne? o tom, teď právě pochybuju.

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 09:44
- Nahlásit

AOZ
no, myslím, že i kdyby neodradil Ozzy štěkotem, tak milej pan zloděj by byl asi celkem překvapenej, kdyby ho přivítalo takový "bojový hovado"
A abych teda řekla pravdu, tak nevím, jestli štěká Gary, když nikdo není doma, to mě nenapadlo...

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:18
- Nahlásit

No co já vím-jak mi říkají sousedky, když jdou kolem lidi ,co bydlí u nás na patře-neštěká, když tam běhají cizí děti taky neštěká......když na mě zvonili Jehovisti,taky hajzlík mlčel),ale vyloženě že by řval u dvěří,když někdo jde okolo,to ne, spíš jen takový to blaf se vzduchem v tlamě. Štěká snad jen pořádně,když jde návštěva,kterou má rád, a to jako že mi oznamuje-honem jdi otevřít))
Něco jiného je to ale na chatě- tam tedy hlídá a ořve každého kolemjdoucího,co tam nepatří....jsme u lesa,tak že dobře.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:22 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mel
že tahle plemena jsou teď nějak v poslední době módní... mě spíš přišlo, že ten největší boom už je za náma, ale podle toho, co píšeš asi neee..
No, nevím, jestli je to tím, že jak dělám bully v nouzi, tak se o to víc zajímám, ale příjde mi, že jsou bulloidi poslední rok děsně in. Hlavně různí kříženci.

Ale zase na druhou stranu si moc dobře uvědomuju, že na to, že je to de facto vořech jsem měla sakra štěstí na povahu
Tak to jsme dvě.

suri
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:26
- Nahlásit

bullvnouzi
Ne tři

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:46
- Nahlásit

suri
Hele nepleť pojmy s dojmy. Ty nemáš psa, ale hlodavce, či co to surikata je.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:48
- Nahlásit

žanda
AOZ
taky jsem "ječela" au a šoupla mu do tlamy nějaké gumové pískátko eventuelně,aby si uvědomil rozdíl, co hryzat může a co ne.........
No tohle jsme si s Máfem vyjasnili hned ze začátku. Stačil jeden pohlavek a bylo navždy po kousání.
Pravdou je, že u toho spadnul z postele. Vona je panička trochu přísnější....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:49
- Nahlásit

AOZ
když je váš pes sám doma a někdo zazvoní, štěká nebo dělá, že tam není?
Neštěká. Má zakázáno vydávat zvuky jinak než na povel. Dost těch uřvaných kriplíků v baráku.

Btw. stejně by v momentě, kdy by zloděj vlez do bytu, chňapnul nejbližšího plyšáka a šel mu ho dát na uvítanou.

suri
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:54
- Nahlásit

bullvnouzi
Ale na hlodavce má povahu taky docela v poho

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 14:49
- Nahlásit

suri
To jo.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 17:13 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Zápasy....:

Tak to jim asi nevyšlo...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 17:21 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Auuuu.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:04
- Nahlásit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:08
- Nahlásit

Kdybyste někdo chtěli jet v neděli do Zbroslawic, můžeme klidně člověka se psem přibrat, z Ostravy.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 10:59
- Nahlásit

Mucholabka
Kdybyste někdo chtěli jet v neděli do Zbroslawic
To je co??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 19:43
- Nahlásit

bullvnouzi
Pitbullshow v Plsku.

aren
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 19:52
- Nahlásit

bullvnouzi
Zápasy...
Tohle má být jako vtipný nebo jako hezký nebo jsem si jen ošklivě spletla tema

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:22
- Nahlásit

Vube nechapete, ze nejhezci pohled je na psa, o prave prokazal svou neuveritelknou game a u,mřel na selhání ledvin...a prokázal, jakej je bojovník.....to je krasaaaa

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:31
- Nahlásit

overgod
Ses zase probudil navečer, ty ironiku?

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:36
- Nahlásit

Mucholabka
jaky vecer? vono nejni rano? jakej ironiku?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 00:17
- Nahlásit

to aren:
Nic z toho... Jen jsem se nudila v praci a vygooglovala jsem - obrazky a pitbul...

aren
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 10:31
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak jo. Už jsem se lekla, proč že Ti to přišlo publikováníhodné.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 18:26
- Nahlásit

Nazdárek vespolek, tak jsme se s Garonkem vrátili z dovolené ve Vsetínských vrších. Paráda, Garon je vylítanej, unavenej a jak budu mít zpracované fotky, nějaké sem vložím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:37
- Nahlásit

Tož kuuur*a, tak blbě zorganizovanou akci jako Zbroslawice jsem ještě neviděla.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:54
- Nahlásit

Haha, na světě je další petice. Tentokrát proti Drakovi, bo sousedům od mých roičů se nelíbí, že mají nebezoečné plemeno (asi to bude tím, že si koupili Intrudera).

Mel
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:19
- Nahlásit

Mucholabka
no, jaký to tam bylo? soutěžili jste? vystavovali jste?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání