| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:43
- Nahlásit
Holky, nevíte, jak zhubnout psa? Buca mi byla ohodnocena jako tlusťoška, což nepopírám,a vůbec nechápu, jak bych ji mohla zhubnout, už tak lítáme po venku furt, krmíme malinko...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:48
- Nahlásit
brut
kousek od Prahy
Tož to s náma na sraz asi nejdete, co?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:52
- Nahlásit
bullvnouzi
nejdeme ale jedeme snad na víkendovku na coursing a pak na sraz cz-psa...teda doufám, že se zase něco nesemele
Mucholabka
naše babča potřebovala před pár lety zhubnout....dostala granule pro obézní psy a hodně pohybu, mimo granulek nedostala nic na chuť ( i za odměnu měla granulky). během pár měsíců z ní byla opět krásná čubinka, od té doby je v pohodě....jo a taky od veta měla naordinovaný jeden den v týdnu půstu
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:53
- Nahlásit
Mucholabka
A co nějaký dietní granulky?
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 18:08
- Nahlásit
Mucholabka
přejít z vařeného/syrového na granule
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:13
- Nahlásit
AOZ
Granulky jsme už začali dávat-ale žádná změna. Jen tak jednou týdně kousek masa. Běhání u kola, tahání, zátěžový postroj. Dokonce jí granule míchám napůl s extrudovanými těstovinami. Zkusím ještě přejít na light.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:34
- Nahlásit
Mucholabka
A je tlustá, jako špeky, nebo tlustá, jako svaly? Tou zátěží co má by měla být spíš svalovec, a nesouvisí to s tím, že je holka, to nevím jestli by to mělo vliv třeba faleška?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:19
- Nahlásit
AOZ
No, ta faleška asi bude, tu má zase jako obvykle šílenou a zjistila jsem, že její ségra z vrhu je na tom s faleškama podobně. I když, je to trochu lepší, než minulé hárání.
Svalnatá je taky a k tomu špíček+faleška. Týden jí nedám nažrat, třeba se to zlepší
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:22
- Nahlásit
Mucholabka
a co jenom maso? bez příloh, resp. s minimálními přílohamy? Já přešla na maso a přišlo mi, že toho má málo, tak jsem to doháněla přílohama, ale dost brzo mi přišlo, že se Gary trošičku obalil... tak teď má maso s přílohama tak napůl, resp. příloh o trošku míň (maso má syrové hovězí tak 300 gramů) a je v poho
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:25 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
večer jsem přidávala tohle štěně z Bouchalky na net, tak se potěšte a doufám, že se rychle udá, je nádherné
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:25
- Nahlásit
brut
Doma mu důvěrně říkáme stříbrňák
fakt? já mu důvěrně říkám, že je krásně plesnivej
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:38
- Nahlásit
Mel
tys přešla z granulí na maso? to mě zajímá, obalil se víc oproti granulím na mase+přílohy?
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:41
- Nahlásit
Mel
blbě jsem to napsala, to že pořád volají, chci vědět jestli když má teď jenom maso, tak je přesto "tlustější" než na granulích.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:55
- Nahlásit
AOZ
no, já mám trošku problémy s nežravostí - teda měla jsem... Granule on žral jen tak, aby neumřel. Pak jsem ho trošku "vykrmila" zátěžovkou od Eagle Pack a pak už byl v poho. Jenže pořád člověk řeší, aby ten čokl měl to nejnejnej a protože se nikdy nemůžeš spolehnout, že v granulích je fakt to, co tam píšou, tak mu prostě dávám do misky, co chci, aby tam měl. Kupuju maso od Vetamixu, je pěkný a žere ho s maximální chutí. Dostává syrové. Usoudila jsem, že kilo by mu mělo vystačit zhruba na tři dávky a protože toho je v tý misce celkem málo, dostává přílohy - těstoviny nebo vločky a zeleninu. Podle mě, nejvíc se na "tloušce" psa podepíšou právě ty těstoviny, takže záleží, kolik jich dáš.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 21:13
- Nahlásit
Mel
fakt? já mu důvěrně říkám, že je krásně plesnivej
to taky ....ti sem dám odkaz na jedny stránky a jukni na mimča
http://www.zhusovytvrze.wz.cz/index1.html
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 21:15
- Nahlásit
Mel
teď jsem dočetla, že Gary papá masíčko.....taky pomalu přecházíme, ale granule musíme zachovat hlavně kvůli chatě, takže u nás to bude mix
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 21:58
- Nahlásit
brut
Z Husovy tvrze znám BC Brixe...
ale miminka jsou krásný. Já ti od australáku upustila jako od "necvičitelnýho" plemene, ale stejně tajně doufám, že si pořídím ke Garymu tu rotvičku na cvičení a argentinu a australáka jen tak pro radost (cvičit budem samo taky)
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:00
- Nahlásit
brut
no, Gary i tak dostává k snídani hrstku granulek (mám tu dva pytle EP), ale večer masíčko. On je nežravec, tak je celkem pěkný se kouknout, jak po předložení misky ji vyluxuje během chvilky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:26
- Nahlásit
Maso bez příloh bylo v podstatě dosud, řeším stravování většinou flákem s kostí a má to i se zábavou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:29
- Nahlásit
Mel
Z Husovy tvrze znám BC Brixe...
jsme se tam byli podívat a naprosto pohodové a taky prdlé Bc holky tam mají
Jejda, já vůbec nevím, co je to nežravec.....všichni naši psi byli a jsou žravý ( někdy až moc)
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 23:33
- Nahlásit
Mucholabka
pak si myslím, že má holt takovou tělesnou konstituci a už jí moc nezhubneš, teda pokud jí nebudeš trápit hlady....
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 23:40
- Nahlásit
Já mám zase psa radiátora, i když žere, tak je hubenej. Já bych mu z fleku tak pět kilo dala
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 23:45
- Nahlásit
redhead
no, a čím krmíš? nám fakt pomohl ten Eagle a teď to maso si nemůžu vynachválit...
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 23:53
- Nahlásit
Mel
Dávám granule zátěžovku, ale jemu granule moc nešmakujou, takže mícháme s masem. Teď si ho vzala do parády maminka a už trochu přibral. Moje máma holt vykrmí každého
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 00:09
- Nahlásit
redhead
no, jak jsem psala výše, já mám dobrou zkušenost s přílohama k masu - teda hlavně ty těstoviny... a nebo jsme se o tom zrovna bavili na v neděli na cvičáku a mluvilo se o rohlíkách, knedlíkách (i sladkých) a podobné nezdravé stravě
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 00:13
- Nahlásit
Jo knedlíky a rohlíky, to on by rád, ale má zákaz. Spíš těstoviny a rýži + maso a granule. Zase si říkám, že je lepší, aby byl štíhlej, než vyžranej, je na AST dost velikej, tak aby mu moc netrpěly klouby
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 00:25
- Nahlásit
brut
takže u nás to bude mix
taky mixuju a spokojenost..prostě někdy to a někdy to jak mám náladu a jak čas
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:42
- Nahlásit
sarax
přesně to samý má Brut teď......dokonce jsem zkoušela mix i u babči, ale jí nedělá dobře, takže má masíčko jako odměnu
|
suri
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:18
- Nahlásit
Mucholabka
Celotýdenní hladovku bych neriskovala, max. 1den v týdnu. Radši přejdi na lightky. Kamoška měla stejný problém s rotwicí a přešla na lehký granule a je to úplně jinej pes Jo jinak kupuje Hillsky. U normální stravy tj. maso a přílohy bys musela přesně hlídat nutriční hodnoty, aby ti zhubla a to je docela vopruz a málo kdy to odhadneš přesně
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:45
- Nahlásit
Mucholabka
Nebo přejděte na zeleninu.
|