| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:53
- Nahlásit
A ještě s novou "ségrou":
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 00:11
- Nahlásit
Tady máme jednu "odpočívací"
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:29
- Nahlásit
Mel
Ta fotka na dlažbě je moc pěkná
Koko
Sajgon je prosím co, za rasu?
bullvnouzi, Galadriel
My bydlíme skoro na vesnici, a les je 5 minut od domu, takže spíš lítáme po lese a od mala se ho všichni bojí, takže shánět nějaké psy ochotné k socializaci je docela nemožné.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:44
- Nahlásit
AOZ
Sajgona koupili původní majitelé jako cane corso bez PP. Ale vyrostl spíše do asiata takže je to blíže nedefinovaný kříženec. Ale pohodář
Mel
Nová ségra je výborná, taky budou dvojka "malej a velkej" jako u nás
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:50
- Nahlásit
AOZ
To já bydlím na sídlišti, je tady odtud sice kousíček do lesa, takže chodíme, ale většinou se opravdu pohybujeme mezi lidmi. Od malička socializaci měl, ale puberta s ním zamávala hezky. Nás se bojí až teď. Když vidí docela velkého (na stafa) černého psa, tak nás obchází obloukem a kdo má nějakého malého psa, tak ho honem bere do náruče a zdrhá!
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:13
- Nahlásit
Koko
já si myslela, že to asi bude asiat, ale kdyby ne tak jsem nechtěla vypadat hloupě, tak to jsem ráda
Galadriel
u nás se báli mini štěnátka, které radostně běželo vítat lidi, psy takže tady máme trochu smůlu. a to startování po psech řešíme, povelem k noze a nastavením stahováku, přímo za hlavu a povinným sledováním paničky.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:28
- Nahlásit
Zdravim,mate moc hezke hafy.Jsou to pejskove co semi libi,ale myslim ze nane jeste nemam.Taky bi mi asi neprosly v praci....ale jsou sikulky.Hodne dovedou ale beda kdyz se nezvladne vychova a vycvik.Na ...bulech mne fascunije jejich chut dela.A vytrvalost
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:32
- Nahlásit
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:39
- Nahlásit
BinLadin
ale beda kdyz se nezvladne vychova
To určitě narážíš na mě a na Garonka, že . . .
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:47
- Nahlásit
BinLadin
Ale počkej, ukážeme Ti, že to zvládneme!
|
suri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:50
- Nahlásit
|
suri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:52
- Nahlásit
A ještě jedna.
Hádejte co by to mohlo být?
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:57
- Nahlásit
suri
Bohužel se mi nic neobjevilo.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:58
- Nahlásit
AOZ
Koko
njn, Dixinka je prostě drsňák Dává Garymu celkem sodu a on si to všechno nechává líbit, ale jaký to bylo ze začátku hrozný, sem se bála, že ji sejme. Ona pořád po něm hopsala, kousala ho do ocasu a on před ní utíkal a utíkal a když neměl kam utéct, tak vrčel a vrčel... Ta fotka s pet flaškama je když jí ještě nesnášel a ta fotka na dlažbě je přesně po tom, co se to zlomilo. Navíc mu teď hárala, tak to ji miloval úplně nejvíc
Jinak my taky psi nemusíme, pár rvaček máme za sebou. Do první rvačky byl v pohodě, když po něm pes vyjel, tak utekl, ale když došlo na to, že neměl kam zdrhnout, šel do toho a zjistil, že na to má, takže mu rvačka problém nedělá. Sám to nevyhledává, po psech mi nejde, ale když dostane jakoukoliv výzvu, tak s radostí přijme.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:03 - Změnil/a: suri
- Nahlásit
Galadriel
Sakra jak to? Schválně to nedávám přes estranky....a mně se to zobrazuje, tak jsem si myslela, že je to v poho
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:07 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
suri
je to v poho, vložila jsi sem dvě fotky a ty se obě zobrazují...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:14
- Nahlásit
suri
Tak já teda tipuju, něco "bojového" s loveckým psem třeba ohař nebo ti australáci?
Mel
co je pro něj výzva, když pes vyjede nebo když jenom namachrovaně chodí okolo? Ozzyho točí hlavně ti frajeři, sám si totiž o sobě myslí, že on je frajer největší
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:21
- Nahlásit
suri
me pripada jak bigl s necim "bojovym"
ja mam saska...myslela jsem si ze to je zl.retrivr s nejakym terierem, ale nejeden vet a spousta lidi mi reklo, ze ma v sobe i stafa asi...teda jeho chovani popravde vypovida o vsech trech rasach......ale je to mazel
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:22
- Nahlásit
Koko
Šmarja co je to veliký černý zač? Toho bych nechtěla potkat v noci sama.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:24
- Nahlásit
Koko
Sajgona koupili původní majitelé jako cane corso bez PP. Ale vyrostl spíše do asiata
Aha. už to vidím.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:26
- Nahlásit
AOZ
Trefa, skoro...! Koupená je jako čistokrevnej SBT Peníze jsou v háji, rádoby chovatel taky, tak co...hlavně, že je to milej malej pes, ne? My tomu soukromě říkáme bíglbull, páč ze stafbulla má opravdu velice málo, je to lovec, bojovník ani moc ne a ze staffbulla má jen tu lásku k lidem...zloději by i kafe uvařila
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:27
- Nahlásit
suri
A já to fííííím.
Suri mizící v dáli...
Suri na pláži.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:31
- Nahlásit
bullvnouzi
No eště aby nee......
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:44
- Nahlásit
|
suri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:59
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak to jsou hrubý spinkací fotky
Suri tak spává vyjímečně, a nejde ju vyfotit, páč jak vezmu foťák do ruky tak je vzhůru.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 11:02
- Nahlásit
suri
páč jak vezmu foťák do ruky tak je vzhůru
Hele když se podíváš pořádně, tak uvidíš, že na všech fotkách (kromě poslední) na mě dycky očkem kouká... Ale on je taková hérečka, že se nepohne.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 11:15
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak to je dobrej!!! Ona se mi začne nastavovat do důstojnějších poloh Jako teda, když už mě teda fotíš.........
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:05
- Nahlásit
suri
Ona se mi začne nastavovat do důstojnějších poloh
Asi mu jako chlapovi tahle příjde dostatečně důstojná.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:16
- Nahlásit
bullvnouzi
No my taky máme doma dámu s velkým D, takže když ji náhodou přistihneme v tomto rozpoložení, tak se postará aspoň o to, aby jsme ji nestihli takhle vyfotit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:19
- Nahlásit
Bohužel neumím vkládat dokumenty, chtěl jsem vám sem dát písničku od Emira Kusturici z jeho filmu Černá kočka a Bílý kocour, jmenuje se přímo Pitbull Terrier a pokud si na ten film pamatujete, byla to hodně vtipná scénka s touhle písničkou
|