Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 21:09
- Nahlásit

Mel
Jen vystavovali, soutěž byla v sobotu. Bucce bylo vytknuto, že je moc tlustá-což nepopírám, navíc má falešku jak prase, mlíko stříká na všechny strany (obrazně). Jinak ale byla ohonocena OK, v pohodě. U Draka je poznámka, že je shy, a to jeho hodnocení dost srazilo, bohužel, jinak ještě vytknuté zadní kolena a prošláplé packy, bohužel-kdybychom ho měli od štěněte, je OK. Lidem se ale Drak moc líbil, fakt jako ho očumovali a ptali se, odkud je. Řadil se k těm pejskům, kteří by si rádi kousli, když jsme ho přivázali ke stromu, byl pořád v oblaku prachu. Jinak přejímka psů měla být od osmi, ale byla až od devíti, výstava měla být od 11, ale byla od jedné!!!, hodinu se vystavovaly štěňata, pak byla ukázka kousání na ringo-my jsme se s Buckou šly dívat raději na koníčky, po ringo měla být pětiminutová přestávka, která se protáhla na dvě hodiny. Už jsem byla nasraná, šla jsem se pořadatelů ptát, jestli už jako těch pět minut uteklo, za další půlhodinu jsem byla pevně rozhodnutá, že si nechám vrátit peníze a pojedu domů, fakt jako bylo to na hovno. Nkonec jsme v pět během několika desítek minut odvystavovali Draka i Bucku, vyžádali posudky /které nám chtěli dát až po ukončení) a jeli domů. Hrůza, žádný program, a písničky z beden se dokonce obehrály několikrát, takovou akci svět neviděl. Jinak pesani hezcí, bylo i dost psů, které znám jen z fotek. Fotky zítra nebo pak.

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 21:54
- Nahlásit

Mucholabka
co znamená shy?

Mel
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 21:57
- Nahlásit

Mucholabka
hele a Bucku tam teda protlačíš jako jak? To po tobě nikdo nechce osvědčení? Nebo jak to je na výstavách pitů?
My byli dneska v lese s Garyho malinkou "ségrou", Gary si hrabal myšičky a Dixina kolem něj lítala jak magor. Jsme se málem počůrali smíchy, na tom videu není zvuk, ale vždycky, když se dostala ke Garymu, tak na něj hrozivě vrčela
http://www.youtube.com/watch?v=aw5G7QlVKuw

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 22:17
- Nahlásit

Mel
koukám, že Gary se od práce nedá vyrušit

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 22:21
- Nahlásit

AOZ
sem říkala že to vypadá že jí kope hrobeček

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 22:24
- Nahlásit

sarax
opět trefné

Mel
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 22:38
- Nahlásit

AOZ
sarax
No, my byli fakt mrtvý smíchy... navíc se Garymu podařilo jednu myš fakt vyhrabat. Zuřivě vrtal, tak jsem se k němu šla mrknout a koukám, že asi deset cm od jeho kráteru má ta myší chodbičku druhý východ a z něj sem tam vykouknul myší čumáček. Když už se fakt provrtal skoro k tý myšce, tak to prostě riskla a běžel o život. Já jí ho zachránila, páč jsem Garyho stihla čapnout - ale byl na mě naštvanej

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:15
- Nahlásit

Mel
http://www.youtube.com/watch?v=aw5G7QlVKuw

Brutuuus.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:49
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=yJKHU-lAAL8

Šárka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:08
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=6-jq6XxqgdU&NR=1

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:21
- Nahlásit

Šárka
No voni jsou ty videa od toho jednoho přispěvatele. Nevim ale, já bych svýho psa tohle dělat nenechala. Ani děcko...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:00
- Nahlásit

Papíry nikoho nezajímají. Navíc tam byl stejný pes, jako je Bucka, prostě věrná kopie Bucky, mám je vyfocené na jedné fotce.
Jo, a ještě jsem nenapsala, že Bucku zařadili do kategorie Psy, ne Suky, pak mě volali, tak jsem nezachápala, co se děje, proč mám jít meti psy, a když se to vysvětlilo, tak mě v kategorii zařadili až nakonec, rozhodčí už poslední psy v kategorii moc neřešila, jen jsme se trochu prošly, obodovala a dobré.
Shy znamená plachý-to on je, málo kontaktní.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:35
- Nahlásit

Mucholabka
símtě a Buca je jako pit????já měla zato že jsi psala kdysi že máš štěndo AST..jak se z něj stal pit?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:56
- Nahlásit

sarax
Standardu AST neodpovídá, taky mi byla předána s tím, že je AST, ale hrubo hrubo není, naopak standardu pita na ní neodporuje nic, uvádím většinou, že je pit×AST mix. Čistá rozhodně není. Ostatně, na 3,5 měsíčním štěněti je dost těžko poznat, co z toho bude. A všude kolem mě mě lidi upozorňovali, že mám pěkného pita. AST opravdu ne, alespoň ne čistý.

AOZ
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 22:34
- Nahlásit

Mucholabka
Jo to je AJ, já myslela, že to je nějaký speciální způsob hodnocení psů

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 22:43
- Nahlásit

URL

Pár informací a výsledky z neděle, několik fotek.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:43
- Nahlásit

Nějak nám to chcípá.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:50
- Nahlásit

bullvnouzi
Brutuuus.
voláš mého Bruta?
sice sem až zase tak moc nepatříme, ale v předcích máme mimo dinga i bulíky, tak snad nás vezmete na milost

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:37
- Nahlásit

brut
Jasan. Pošli foto psíka. Posoudíme.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:50
- Nahlásit

bullvnouzi
http://www.cz-pes.cz/obrazek-7615-q-Brut-se-"mazli "

nebo tady na stránkách

http://www.denbru.estranky.cz/

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:06
- Nahlásit

AOZ
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:10
- Nahlásit

brut
bullvnouzi
já hlasuji pro

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:17
- Nahlásit

AOZ
Má boží barvu, že?

AOZ
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:24
- Nahlásit

bullvnouzi
docela zvláštní, vršek šedý, dole pod packou vidím hnědou nebo červenou?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:39
- Nahlásit

AOZ
A to by nemělo být??

AOZ
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:48
- Nahlásit

bullvnouzi
né tak to nemyslím, jako že hezky zvláštní

jo a jak jsi psala o Máfovi, že chce pořád víc a víc na tom cvičáku, to Ozzy má taky hlavně na obranách by raději umřel než, aby toho nechal, ale když se to hlídá tak to vybití myslím není na škodu

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:01
- Nahlásit

bullvnouzi
vršek šedý, dole pod packou vidím hnědou nebo červenou?
vše je správně ( barva je červená), vršek je modrý
Doma mu důvěrně říkáme stříbrňák....ale to mu vymyslela tady odsud jedna holčina

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:06 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

tady je po koupeli

a tady v celé kráse

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:32
- Nahlásit

AOZ
ale když se to hlídá tak to vybití myslím není na škodu
To jo, ale tam je deb**ní to, že psy uvazujou k tyčkám u placu. A tam si on prostě neodpočine...

brut
Je klášnej. Odkud jste??

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:41
- Nahlásit

bullvnouzi
kousek od Prahy
Děkujeme za pochvalu

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání