| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:03
- Nahlásit
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:03
- Nahlásit
Mucholabka
Ale ocas nosí jak ořech! Má ho neskutečně dlouhý a vesele vztyčený, ještě ho má tak divně zohlý někdy třeba v půlce, to vypadá jak zlomený Ty máš taky krásné psy - teda oni jsou asi všichni psi prostě hezcí.....Asi si pleteš z Bališákem od Fuisssem.Ten je takový pěkně žíhaný. Jesinka byla černoška!
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:04
- Nahlásit
To sou ale nádherný fotky!!!Hlavně ta poslední - jak reklama na Pittbula z katalogu!!!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:07
- Nahlásit
Sijes- Růženka je sladká. )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:10
- Nahlásit
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:19
- Nahlásit
žanda
Děkuji!!A to když "hospodaří" a ten první člověk co ji de pustit z pokoje - takže ji vlastně "přistihne" zažije i smích. Mě se to ještě nepovedlo, bohhužel. Ale říkala mamina, že krouží kolem a normálně stahuje pysky a zubí se, že se prostě směje - že to působí dojmem, ale no táááák, dyť se nic nestalo. To bych fakt chtěla vidět
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:20
- Nahlásit
Sijes
Ferda to taky dělá. Myslela jsem nejdřív, že mě chce sežrat.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:23
- Nahlásit
Mucholabka
škoda že nemáme kameru Prý to vypadá úžasně.Ona to zas mamina přirovnala ke králíkovi, ale to už bysme ji moc skrálíkovali Růžu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:26
- Nahlásit
Sijeys, to chce kameru- šoupni jí mamince do ruky,když má tu kliku to vidět )
Jo pak že nemaj grimasy,co.......já na našem dárečkovi taky poznám,kdy má něco za lubem,kdy se baví a kdy je fakt naprdnutej- a nemusím koukat na tělo,ale na ksichtík. )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:26
- Nahlásit
Jestli se nepletu, může to být i u Růži věc, které v USA říkají Eli smile-u Ferdy je to ono na stopro.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:27
- Nahlásit
Tak přesně tohle dělá kamarádky pitka-5 měsíců a vypadá, že tě chce přinejmenším sežrat ) My se tomu taky smějeme,ale až bude velká a bude to dělat na cizí, ti se asi smát nebudou-hihihi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:30
- Nahlásit
A poslední-línyjová fotka.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:31
- Nahlásit
Mucholabka
ty máš nádherné fotky.Ta jak běží - tam Fredy vypadá tak šťastně. Fakt úplně jiný pes, než když jsem ho viděla poprvé....
žanda
No mě právě tou mimikou překvapuje! Má ten ksichtík jak z gumy! U Jesky jsem taky poznala kdy se na co jak tváří,ale to hlavně proto, že jsem ji znala. A nemyslím ani, že to bylo barvou, i když ta černá tak trocha splývá....Růžena je takový Jim Carrey Pittbul
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
Mucholabka
Tosbull jo?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:33
- Nahlásit
Sijes, taky je to o tom,že jí možná víc vnímáš......přeci jen je "nová" a člověk víc sleduje,jak se chová,co dělá.... předtím už to člověk měl v "oku" a ani to nevnímal.....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:34
- Nahlásit
Mucholabko, ty vytváříš erotické stránky,nebo nové plemeno? )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:34
- Nahlásit
Sijes
Zato Buca se tváří jak boží umučení.
Náhodou, zkřížit tosu s Drakem-to je ten červený od bráchy, to by byla bomba red nose tosa.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:37
- Nahlásit
žanda
ty vytváříš erotické stránky,nebo nové plemeno?
To je sexuální výchova pro mateřské školky.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:38
- Nahlásit
URL
taky jednu pošlu,pokud se mi to povede )
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:39
- Nahlásit
mucholabko, máš recht, co s kytičkou a motýlkem )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:41
- Nahlásit
žanda
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:42
- Nahlásit
mucholabko, jo to je lepší, dík ) já s pc v mnoha směry ještě bojuju....zrovna s tím proloženým kopírovaným textem-to mi tu taky nějak nejde....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:44
- Nahlásit
žanda
Jestli chceš někoho oslovit,stačí kliknout na jeho jméno vlevo.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:45
- Nahlásit
Mucholabka OK,ale co zbytek věty,když chci "citovat"?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:46
- Nahlásit
žanda
krásný - krásná? Ať neurazím
Já mám prostě pro tohle plemeno slabost. Pak dlouho nic a pak Tosa, Bandog a taky výmarák. Ale první 2 si zatím nemůžu dovolit a výmarák bude asi hodně náročný na výcvik.I když je spousta lidí chová jako rodinné mazlíky,ale taky znám také kterým se to pěkně vymstilo I když kecám Bandog se mi líbí hodně moc! ALe to už je prostě macek!! A když sama nevím, jak co se mnou bude tak si takový telátko zatím nedovolím.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:48
- Nahlásit
Mucholabka
Chacha!Tak já to tady dělám jak pitomec že kliknu na B a do závorek vepíšu jméno....a ono to jde tak jednoduše....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:48
- Nahlásit
Sijes
Až budu mít malé tosata, tak ti jedno dám
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:49
- Nahlásit
žanda
cituje se tak, že označíš větu-klikneš myší do textu a táhneš, a pak stiskneš nápis Citát.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:51
- Nahlásit
Sijes, kluk ) Je to už tedy starší fotka, mnoho jich je ještě ve foťáku a čekají,až si chlapi v rodině udělají čas a uloží je do pc,neboť panička je na tohle levá jako šavle.
Jo dalšího pejska já ke krakenovi neplánuju, jsem ráda,že stíhám jeho a vydělávat mu na stravu ) (je alergik). Ale upřímně, další štěndo bych nestíhala a nemám ani prostory...tak snad až jednou a nebo až najdu opuštěnou psí holku,tak nebudu mít srdce ji někomu dát )
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:52
- Nahlásit
Mucholabka
ituje se tak, že označíš větu-klikneš myší do textu a táhneš, a pak stiskneš nápis Citát.
asi to funguje ) díky
|