Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 17:08
- Nahlásit

bullvnouzi
Mno, jak kdy. Některý lidi z tama potkat, tak je kopnu do pr...
Lukáš už tam radši ani nechodí a když vidí, že tam jsem já, tak se mě ptá, proč tam chodím, když se zase nase*u

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 17:34 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

bullvnouzi pawLINka

Tam já nikdy nebyla, naštěstí teda asi

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 17:37
- Nahlásit

pawLINka
No jooo. Já už se nevztekám, jen se směju a občas reju. Páč to, co předvedli s Jarošovem, to byl humáč.

Jsem tam chtěla být spráfce, ale neudělali mě.

reneeska
Nevíš o co přicházíš.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 18:50
- Nahlásit

bullvnouzi
No právě... to, co se tam psalo ohledně Jarošova byl fakt mazec. Si tak říkám - chodí tam fakt pejskaři a nebo ifaunu pouští dementům někde v ústavu, aby od nich měli pokoj...?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 19:14
- Nahlásit

pawLINka
No z Jarošovské diskuze jsem si sedla na prdel i já. To mě normálně omráčilo...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 20:25
- Nahlásit

opět vás jdu otravovat s hledanou australandou .... ta původní majitelka bydlí v Kozlovicích a jmenuje se Koukalová... prý nemnoží jen australáky, ale i další plemena ( ovšem jaká netuším). Neznáte ji někdo?

A aby toho nebylo málo, tak se ještě hledá australák ....
ARÉS ELBRUS BLUE HEELER
NAROZEN 29.10.2004
ČMKU/ACD/217/04
TETOVÁNÍ 217
ČIP : 203098100152112
PEJSEK JE MODRÉ BARVY S DVOUMA PRAVIDELNÝMA FLEKAMA NA OČÍCH.
TENTO PEJSEK BYL PODVODNĚ VYLÁKÁN A NEZAPLACEN PANEM
HURYCHEM, LEDEČ NAD SÁZAVOU
Tady nemám žádnou fotku, hledá ho chovatel čistě pro informaci, jak se pejsek má a kde vůbec skončil... pan Hurych odmítá s kýmkoliv komunikovat a pejsu prý dávno nemá. Takže kdyby jste nějakého viděli, tak se prosím ptejte na jméno a okoukněte ouško, kde by mělo být vidět tetování... díky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 22:14 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

frbr
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:38
- Nahlásit

Caute poradil by mi nekdo jak tam muzu pridat fotku dik

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 22:54
- Nahlásit

frbr
Musíš ji mít někde na netu (ne estranky.cz) a pak dáš tady nad okýnkem, kde píšeš, tak tam je tučný B, šikmý I, podtržený U a velde okýnko na vložení obrázku. To rozklikneš a dáš tam přímej odkaz na obrázek z vlastností obrázku. A vložíš to jako příspěvek.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 06:57
- Nahlásit

frbr
návod je tady
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 11:43 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Noviny ze světa bulls v nouzi...

Aktuálně máme na webu necelou stovku psů + v sekci bulls v ohrožení dalších 10 vyhladovělých pitů s registrací, kteří nutně potřebují najít nové pánečky.

Web bulls v nouzi...
Nově i forum o bullech v nouzi...

Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, kontaktujte nás na bull.v.nouzi@seznam.cz

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:19
- Nahlásit

Sijes
Hééééj, já se tááák těším - jak kdybych si pro ni měla jet já a ne ty

to all
Si budu muset jet pro Delinku, ať se mám taky na co těšit.
Vypadá to s ní nadějně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:20
- Nahlásit

pawLINka
Pro Delinu? To jde já ji chtěla navrhnout bráchovi.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:24
- Nahlásit

Mucholabka
Jj, uvažuju o ní už od začátku, ale máme s tím pár problémů...
Ale vypadá to hodně dobře. Jenže než my se rozhoupem tak nám ji někdo vyfoukne.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:33 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

pawLINka
Nam jde nejvic o to, aby sla k nekomu slusnymu. Jde spis o to jestli ji budes moct mit.
Oprava. Toto vyznelo dost spatne. Takze vyznam mel byt: Pawlinka je jeden z lidi kterym verim a vim ze se Deli bnude mit dobre. Timpadem jde o to jestli bude moci na svem pozemku ci miste kde psi ma mit Deli a pak neni probem ji ji nechat zamluvenou.

reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:34
- Nahlásit

Fuissem
Budeš teď chvilku online? kdyžtak mi písni na ajsko ... já tě nevidím online takže tě tam nemůžu odchytnout

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:51
- Nahlásit

pawLINka
se divím, že jsem vůbec spala V 16.00 zvedám kotvy a vyrážím směr Ostrava! Pak ti písnu, jak zvládáme. Doufám, že nebude moc stresovaná a nebude tesknit....ne že bych nepřežila trochu kvílení,ale bylo by mi jí líto.
S tou Deli - snad ti to vyjde. Vidím,že na tom pořád pokousíčkách pracuješ....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:54
- Nahlásit

Sijes
V 16 bohužel začínám pracovat, takže se neuvidíme

Brácha psa nechce. Nevím proč.

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:01
- Nahlásit

mucholabka
nevadí.Já jsem měla stejně v plánu jet se podívat do Karviné dřív či pozdějc,tak bych se někdy ráda zastavila a podívala se na psy. A ja Freďák?? Probral se pěkně z narkózy? A co na něj říká zbytek smečky? KOlik jich vlastně přesně máš? Buca - to je ta Tosa? A dva pitty? Diana a Drak? A teď Fred?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:49
- Nahlásit

Sijes
Jasně že se probral Doktor došil, sundali jsme psa ze stolu a už se začal stavět na nohy. Než jsem zaplatila, už byl na všech 4, i když se mu rozjížděly, a zkoumal. Pak jsem ho chvilku nesla (jela jsem busem, nepočítala jsem s tím, že to půjde takhle rychle a vet taky ne, říkal, že nás chtěl objednat, ale pak se do toho pustil hned, páč to bylo už večer a nikoho neměl v čekárně, jen před náma ženská kupírovala štěňata). Za chvilku jsem nemohla, tak jsem ho postavila na zem, že se rozdýchám, a pes už trajdal po svých a koukal na psy za plotem, tak jsem se na něho vybodla a šel sám. Občas zakopl, ale to se stane a jak jsme přijeli domů, sežral celou misku granulí a ještě dojedl po Bucce, která granule nerada. Ona na něho jenom nechápavě koukala. Na tu nohu se otočil jenom jednou, pak se na to vybodl a teď běhá jak vůl a o ničem neví, úplně super, a hlavně se mi líbí, že jsem mohla být u toho.
Mám Bucu pitbullku, Dianu pitbullku, Emma je tosa, A Freďáka. Diana stejně pořád jenom spí, jen se vyčůrá a jde chrnět, je stará. Draka má brácha, on mi ho jenom občas pučuje-a teď už ani to ne.

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:58
- Nahlásit

Mucholabka
tak to měl opravdu rychle v pohodě! Je to velmi individuální a riziko embolie prý hrozí dalších 24 hodin - do tý doby není nic jistý (nemám ze své hlavy). Prý se krev zpomalí a jak se zvířátko probere, tak dojde zase ke zrychlení oběhu a může vzniknout sraženina....i když neřezali. Tak to bylo u Jesinky.
To máš ale pěknou smečku!! Jestli nechceš tak neodpovídej bo je to na soukromí...ale než si měla zahradu, v jakém bytě bydlíš a s kým? To musí být nadšenci pro zvěř jako ty,ne? Já bych maminu na 2 velké psy utáhla v poho,ale tata by se nám cukal a cukal....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:02
- Nahlásit

Sijes
Bydlím v baráku s přítelem a jeho rodičema. Mají akorát kočku, vždycky měli, a psy nemají rádi. Strejda na stejném pozemku v baráku nenávidí všechna zvířata a už jsem s ním i sprostě pohádala. Měla jsem tady dva psy, ale nedělalo to dobrotu, proto ta zahrada. Můžu jich tam mít třeba milijón a nikomu nevadí, že mají 4 nohy navíc tady zahrada téměř není a je tady strašně stísněný prostor, i v tom baráku.

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:14
- Nahlásit

Mucholabka
Mě se prostě honí hlavou jedna věc....že si spousta lidí pořídí psa za svoboda, když ještě nemá třeba ani přítele - třeba jako já. A pak potkají někoho, kdo psy nemusí...a když příjdou děti, tak ženská zjistí, že nic nestíhá a pejsek jde pryč. Znám x případů kolem sebe. Nebo stačí hledat psa na inzerát...stejně tak to bylo s Jesinkou. Paní se narodilo 2. dítě a Jesa šla s kola ven, protože chlap aby zabezpečil rodinu, byl furt v práci a ona nezvládala....Dřív jsem to prostě odsuzovala! Teď nad tím dumu a říkám si, to není možný!!Přece to jde skloubit...samozřejmě bych si nepořídila štěňátko k miminku, ale buď mít psa vycvičeného a usměrněného a pak mimčo nebo odrostlejší děti a pak štěndo...Jako všichni děláme chyby,ale příjde mi toho strašně moc kolem.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:16
- Nahlásit

Sijes
No, a proč to třeba nevyřešit jinak. Třeba zahradou. Až budu na mateřské, budu na zahradě dřepět furt.

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:16
- Nahlásit

mucholabka
no a ten postoj partnera ke psům tam taky musí hrát obrovskou roli.

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:18
- Nahlásit

mucholabka
tak v domku je to stopro jednodušší,když je tvůj ovšem. Jak máš třeba daleko tu zahradu?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

Sijes
Hlavně že dodává prachy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:21
- Nahlásit

Sijes
Pěšky deset patnáct minut, na kole hned, busem tři minuty, autem okamžitě

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:21
- Nahlásit

Mucholabka
Tak do mě taky tata rýpal, že pak jim jednou nechám psa na krku, až budu mít "jinačí" starosti ,ale ke mě ten pes prostě patří, já prostě věřím, že až to příjde tak to skloubím!

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:25
- Nahlásit

mucholabka
tak to máš super, kousíček!!A fakt je tam potom nádherný výběh - aspoň to vypadalo!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání