Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 16:55 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Pitbullové vraždí jacka...

A nebo jack pitbully?

reneeska
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 18:00
- Nahlásit

bullvnouzi
Źe ona si myslí že je taky pitbul?

reneeska
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 18:46 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

daruje se x stafbulka
cituji:
Daruji tříletou fenku, kříženku Stafordšírského bulteriera. Vzala jsem si jí cca před 2 měsíci z útulku v Troji na Praze 8. Byla tam cca 14 dnů. Nalezena byla na ulici na Zbraslavi, bez obojku i čipu. Veterinář její stáří odhadl na 3 roky, dle chrupu. Je po štěňatech. Je to kříženec Stafordského teriéra. Už v útulku mi řikali, že je to na lidi snad nejhodnější pes, kterého tam kdy měli...a měli pravdu!!! Je strašně přítulná a mazel. Nechá si sáhnout všude ( do pusy, na oko, i do slabin), můžete jí vzít z tlamy žrádlo a i jí vzít uprostřed žraní misku. Poslouchá na klasické povely, jako jsou sedni, lehni ( na to reaguje, když se před ní dává ruka k zemi), ke mě, zůstaň...a pak dále na nesmíš, fuj, pocem apod...základy výchovy určitě měla a nebyla podvyživená a ani týraná, protože lidem důvěřuje - nejspíš se někomu ztratila...na druhou stranu, když na ní zařvu, tak má ze mě respekt! S dětmi nemá sebemenší problém...mám malého bratra a s tim se buď mazlí a nebo hraje. Venku batolátek si ani nevšimne...
Bohužel má jednu vadu a to tu, že mi po dvou měsících začala napadat psi...naštěstí se nikdy nic strašného nestalo!!! Ale pro mě je to opravdu problém, jelikož jsem z Prahy a po těchto incidentech jí nemůžu nechat na volno běhat...a to ani s náhubkem, jelikož ona je aktivní a má hodně energie, tudíž skáče na psy i když má náhubek a tim může malá plemena jako je např. Jorkšír zranit. To je hlavní důvod, proč jí chceme dát k někomu do dobrých rukou a to nejlépe na zahradu, aby měla pohyb. Protože nechci, aby byla celý život jen na vodítku a s náhubkem. Ona je vděčná a dost přizpůsobivá, protože u nás si zvykla během pár dnů a už za týden slyšela na jméno Sunny (Sany), které jsem jí dala. Dalším důvodem je, že se u nás během doby, co je u nás, nečekaně a z rodinných důvodů změnila otázka bydlení....z 3+1 na periferii města, kde je veliký přírodní park se budem za měsíc stěhovat do 1+kk na Vinohrady, kde jsou jen chodníky...Nechci ji už vracet do útulku!!Proto se obracím na Vás.
okres Praha hl.m.
Jméno: Tereza Šabková
Telefon 1: 731519121
E-mail: tereza.sabkovaseznam.cz

Foto:

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 07:37 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

chceme dát k někomu do dobrých rukou a to nejlépe na zahradu, aby měla pohyb

Mno, raději se snad ani nebudu vyjadřovat...

A to napadání psů - když to začala dělat až teď, před 14 dny a předtím to bylo OK, tak to pak asi bude chyba v páníčkovi... A na to stačí většinou dobrej cvičák, kde páníčka naučí, jak s psíkem pracovat.

Ale jinak feňulince přeji, aby co nejdříve našla domov, kde ji už nikdo nezradí...
Chjo, nechápu na co si ji brali...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 08:33
- Nahlásit

reneeska
Je to možný. Jestli ji budou vychovávat ti dva, tak z toho udělám novou líííniii.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:21
- Nahlásit

Aaronek včera oslavil 5. narozeniny

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:22
- Nahlásit

pawLINka
Že fotříkovi blahoželáme.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 16:15
- Nahlásit

pawLINka
Též gratulujem.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 16:30
- Nahlásit

pawLINka
Tez se pridavame k blahoprani.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 18:01
- Nahlásit

Mucholabka
Mohli bysme tě případně zneužít na zkontrolování štěňátka? Právě si od nás odvezli jednu z feneček a pravděpodobně bude v Ostravě. Je to tam jakýsi divoký. Kdyby se neozývali...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 18:54
- Nahlásit

pawLINka
Jasnééé, f poho. zajdeme, zbijem

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 12:50
- Nahlásit

Mááááám tooooo.

http://www.youtube.com/watch?v=4-FWRCXKQg4

reneeska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:34 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Holčičky:
video

Siria
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 16:55
- Nahlásit

Musím se podělit o zážitek: jdu takhle s feňulí parkem a narazim na dva kluky, věk cca 19 let. Ze srandy zkoušeli tu moji čubu zavolat, no nešla k nim. Pak se mi jeden z nich svěřil, že shání "bojový plemeno", jestli o něčem nevim. Řekla jsem že ne, ale děsím se toho psa, co se mu dostane do ruky...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 20:26
- Nahlásit

Siria
Jo, to se stává běžně-Bude mít štěňata? A za kolik?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 22:01
- Nahlásit

čus lidi,plíííís,nevim jak dát na molossy v nouzi nabídku bo tam nevidim maila,můžete to tam někdo dát kdo to umíte,kuju...

V sobotu 23.února byly v rychnovském lese pod stříškou chatky nalezena podvyživená, dehydratovaná a zcela vyčerpaná fenka křížence brazilské fily. Fenka si v zemi vyhloubila pelíšek, ve kterém ležela stočená do klubíčka. K nám do útulku ji přivezli lidé, kteří ji našli. U nás ji ošetřil pan veterinář - důkladně ji prohlédl, vydezinfikoval rány na nohou a předepsal antibiotika na kašel. Fenku jsme pojmenovali Laura. Dostává třikrát denně štěněcí granule a Glukopur, její váha (25 kg!) se musí minimálně zdvojnásobit, protože přišla o veškerou svalovou hmotu. Proč a hlavně jak dlouho byla fenka v lese, že se dostala do takového stavu se můžeme jenom dohadovat. I přesto je Laura velmi milá, nezanevřela na lidi, nechá se s nadšením hladit a drbat a má chuť do života.
mooooc se přimlouvám, pokud je někdo kdo rozumí tomuto plemeni...

zkusim eště foto,snad se povede..
______

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 22:02
- Nahlásit

reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 08:06 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

davidkova renata

e-mail: moloss@volny.cz

Posláno

reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 08:10 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Jen .... kterej útulek je ten "u vás" ???

Trapasss, už to mám

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 11:38
- Nahlásit

Se musím podělit s dnešním zážitkem...

Jeli jsme na burzu zvířat do Uh. Hradiště. Vzali jsme s sebou i Jessinku, protože jsme měli na zpáteční cestě naplánovanou návštěvu jednoho z našich štěňátek. Do Hradiště jezdí i Jessinky bývalý "majitel", od kterého jsme ji koupili. Pořád nám tvrdí jak je Jessie agresivní a že jsme udělali chybu, že jsme ji připustili, protože bude předávat takovou hroznou povahu dál atd atd - prostě debil, který evidentně nezná psa, kterého měl doma 4 měsíce... Jessie máme doma asi 1,5 roku. Za tu dobu svého bývalého pánečka neviděla. Až dnes... Vůbec bych nevěřila jak si pes může pamatovat lidi. Hlavně ty špatné... Šli jsme s ní normálně po chodníku a on šel naproti nám. Hned ji poznal a ptal se nás, jestli si ji může pohladit. My že jo, protože víme, že je hodná a vděčná za každé pohlazení. Ale ouvej. Jessie k němu přišla v pohodě, ale jakmile promluvil, zvedla k němu hlavu, stáhla ocas mezi nohy a šla se schovat naježená za nás Chlápek si samozřejmě potvrdil svou teorii o tom, jak je zlá... Mno, raději jsme mlčeli a šli dál.
Když jsme si ji tehdy před rokem a půl dovezli domů, tak byla bojácná - bála se psů a měla trošku respekt i z lidí. Ale to se nám podařilo zcela odbourat. Agresivní nikdy nebyla. Jen jednou, když jsme ji měli doma chvilku, něco provedla a následoval trest. Dovolila si zavrčet. Jen jednou, ze strachu, že asi ukrutně dostane. Do dnešního dne jsme tomu nerozuměli... Tehdy zavrčela poprvé a naposledy, protože pochopila, že nikdy nedostane neoprávněně a i když, tak že to nebude žádná hrůza, ale spíš jen seřvání. Proto se dnes trestu vůbec nebojí.
Ale dnes je nám všechno jasné... Bála se dřív štěkajících psů - hlavně potmě = původní majitelé mají doma výrobnu psů a sousedi si stěžují, že štěkají, proto asi dostala pokaždé, když zaštěkala. Ona má velký hlasový projev a ráda štěká, proto to muselo být často.
Mno, jsem z toho moc smutná, protože jsem si dřív nemyslela, že ji někdo bil... Až dnes nám to jasně řekla, když ho uviděla. O toho člověka bych si ani kolo neopřela...
Navíc se velice divil, že už štěňátka nechceme a že jsme ji nechali vykastrovat (prý bude po kastraci ještě agresivnější:mad. Mno jo, to je prostě jiné myšlení člověka, který má doma výrobnu psů různých plemen. Ještě že jsme si Jessie vzali a nedopadla stejně jako ostatní jejich psi... A navíc jsem ráda, že už doma pitbully nemají...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 11:41
- Nahlásit

pawLINka
Co to bylo za k*eténa...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 11:42
- Nahlásit

bullvnouzi
Ani se neptej. IQ tykve...
Jsem pak Jessince říkala, že ho měla hned, jak ho viděla kousnout, aby mu ukázala jak je agresivní a hlavně aby mu oplatila to, co jí udělal.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 16:43
- Nahlásit

pawLINka
jj, bullové si pamatují!!! Když jsme byli Draka po půl roce ukázat chovatelům, seděli jsme v hospodě na zahrádce se třema psama, s Bucou, Drakem a tehdy ještě i Ašou. Čekali jsme na ně. Když Drak viděl vcházet týpka, přestal ho zajímat fotbal vedle na hřišti a vyletěl proti němu se svým typickým projevem "zabiju tě ty hajzle". Ještě že byl na vodítku. Bucka ani Aša problém neměly. Týpek s náma pak nechtěl ani sedět na jedné lavičce a celou dobu se od psa držel dál, dokonce s Drakem nechtěl jet v jednom autě, i když jsem říkala, že ho budu držet. Drak ho prostě chtěl na férovku zakousnout a pak nám řekli, že je to důvod, proč si ho nenechali, že ho týpek třeba praštil lopatou o kotec a proto to dělá (si ale myslím, ž tam muselo být něco víc, než lopatou o mříž). Hlavně že mi do telefonu tvrdil, že na lidi není agr., ptala jsem se několikrát, než jsme si ho vzali!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 17:06
- Nahlásit

reneeska
Posláno
díky moc,jsi hodná

reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 18:47
- Nahlásit

davidkova renata
není za co, snad jsem to poslala správně a zaktualizují to

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:53
- Nahlásit

Sijes
Hele, tak teda tady - copa se stalo u vás na cvičáku?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:56
- Nahlásit

bullvnouzi
Se divím, že se snažíš na ifauně něco vůbec psát. Hlavně na nemoderce, kde jsou samí siláci schovaní za slupkou anonymity... Já už to tam víceméně vzdala. Sice tam čtu převážně všechno, ale jinak mi můžou...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:56
- Nahlásit

pawLINka
Jsem ti mohla aji rovnou říct, že Sijes už odešla z práce a bude tady zase až zítra.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:57
- Nahlásit

bullvnouzi
Já fim - jsem to četla, ale nevím kdy se zítra dostanu k PC tak mi zítra jak bude v práci třá odpoví a já si to přečtu večer

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 17:00
- Nahlásit

bullvnouzi
Ifuna je prdeeeel.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání