Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 02:28
- Nahlásit

Juj, my uz sem taky muzem. K nasim klukum leopardum

jsme si totiz 26. 12. adoptovali z utulku v Ceskem Krumlove fenku pry pitbulku:

Byla v utulku jiz podruhe. Tentokrat ji panicka nechala v byte bez zradla a vody a odjela. Majitel domu si toho vsiml asi po peti dnech, tak tam poslal policii a ta ji zachranila

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 02:30
- Nahlásit

Jeste jsem zapomnela. Mame na strankach fotosoutez pro leopardy a "pejsky typu bull". Vice na www.leopard.tym.cz

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 07:24
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
Jé, ty noční ptáče, co to máš? Jak jí říkáš? Má světlé oči, nebo to tak jen vypadá? A jak je star8?

Včera jsme byli hromadně na veterině, doktor má od šesti, voalla sem, že jedem se čtyřma psam, jestli má otevřeno, tak řekl, že joo. Za chvilku volal zpátky, ať už jedem, jestli jich je tolik. Brali jsme pro Draka Sedalin a týpos za boha nedokázal pochopit, proč je tak červený hned řešil hypoalergenní dietu-tu Drak dostával, teď už mu dává brácha asi měsíc normální žrádlo. Tak tam příčinu nenašel, zkoumal, co by mu mohlo být, tak jsem na něho vybalila, jak nám chovatelka říkala, že jejich odchovy veterináři hrozně rádi léčí na různé záněty, protože jsou červení prý nějakému prodanému štěněti pořád řešili zánět šourku, nic na to nefungovalo, furt to měl pejsek zarudlé, žral na kila antibiotika, a nakonec toho nechali, bo zjistili, že je holt rudý bratr Pak nám řekl, ať ho dáme raději do auta, bo jsme je nějak nemohli pochytat.
Pak očkoval Dianu, taky show, hemžila se jak...jak Diana, i když méně, než minule. A zlomila mu jehlu, tak musela jít podruhé. Vyčistil Fifince uši, pak bodnul Emmu a dobrý. To byl zmatek. Byli jsme zkontrolovat Drakoša do auta, nechápal proč, jsem mu povykládala o tom proskočeném okně, urvaných řetězech, sežrané prodlužovačce pod proudem (možná proto je tak červený), tak koukal. Pak jsem ještě řekla o Bucce, jak před pár dnama plavala ve vodě...je vidět, že s pitbullama zatím zkušenosti nemá

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 09:39
- Nahlásit

Mucholabka
V utulku mela jmeno AMBA, ale u nas je to ASTA (moc se mi to jmeno pro ni nelibi, ale byl to takovej tah na myho tatu - takova jeho srdecni zalezitost). Ocicka ma hneda. Je ji pry asi rok, tak jsme ji stanovili datum narozeni na 26. 12. 2006 ;o)
Koukam, ze je u vas poradne veselo - chudak vet, urcite pak bezel do lednice a hledal placatici
U nas je ted taky veselo. Asta je desny sidlo a dava Faraovi zabrat. Ten se zacal vedle ni tvarit jako nejvetsi dospelak, tak je to show... To jsem Ti predtim mela denni a manzel mi asi 7x volal a popisoval, jak se taha Asta s Faraem o lano... jak se honi kolem auta.... apod.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 22:17 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
Nějaké nové foto?

Ti leopardi jsou fakt strašně hezcí.

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 21:06
- Nahlásit

Mucholabka

jj, par novych fotecek je - hlavne hezke se Sannym:
http://leopard.tym.cz/fotogalerie/0095%20Asta%20a% 20Sanny%20prosinec%2007/index.php

a taky par hracich s Faraem:
http://leopard.tym.cz/fotogalerie/0094%20Asta%20a% 20Farao%20prosinec%2007/index.php

A leopardi dekuji za lichotku

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 10:31
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
Jéé, vidím, že jste vybrali dobře.

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 2 Led 2008 19:48
- Nahlásit

bullvnouzi
Ano, vybrali moc dobre. Z Faraa se pres noc s Astou po boku stal uplne jiny pes a dohromady jsou vazne super hlidaci dvojka. Jsme moc stastni

Mel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:21
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
úplně jsem zapomněla popřát hodně radosti s novým krásným přírůstkem. Asta je trošičku podobná Garymu

Fuissem
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 12:08
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
Prejem taky vse nej k prirustku a at dela jen radost jak to nase potvurce rotvajleri, dnes slavime mesic doma.

Mel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 12:23
- Nahlásit

Fuissem
nase potvurce rotvajleri, dnes slavime mesic doma.
mi něco uniklo???

Fuissem
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 16:45
- Nahlásit

Mel
Asi jo. Mam mesic doma rotvajlerku Caru (Mamma Roma / Cora) z utulku v Komarne SK. Je to toy rotvajler, protoze je jen 50 cm vysoka. Nejake fotecky se daji nalezt zde: http://impact.rajce.idnes.cz/Sraz_Kojetin_9.12.07/
nebo zde http://impact.rajce.idnes.cz/Sraz_Brno_22._12._200 7/#album

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 17:51
- Nahlásit

Keď sa tu všeci chlubite-Diana ztloustla, heč

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 17:53
- Nahlásit

Mucholabka
A Bucka konečně zhubla?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 19:03
- Nahlásit

bullvnouzi
Ani mi nepřipomínej
Bucka ale zmohutněla, úplně se jí změnila hlava. Celá je nějaká taková široká...a osvalila se, přitom nikam nechodíme-dospívá

Fuissem
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 00:06
- Nahlásit

Mucholabka
Njn tomu neporucis. A co Diana papa, ze pribrala?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 06:10
- Nahlásit

Fuissem
Dianka papá granulky a mašenko. Nepotřebujeme misky, pytel má otevřený pořád-stejně jí, jen když je s někým. Už se učí i kousat maso, ale jako ještě jí to úplně nejde tak hezky, jako Bucce. Ona byla taková suchoučká, když jsme ji dovezli, žebra sice pořád lezou, protože má sudovitý hrudníček, ale v cecíkách už má špeky a na žebírkách taky trochu.
A vždycky na mě vzhlíží vzhůru a říká u toho chro, chro, chro a mele sebou ona je tak srandovní

Fuissem
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 09:36
- Nahlásit

Mucholabka
To je fajn ze uz se rozpapkala.

A jeste se pochlubime my. Uz umime 3 povely.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 09:59
- Nahlásit

A abyste věděli, Dianka má dneska svátek

Mel
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 10:13
- Nahlásit

Mucholabka
tak jí za nás podrbej

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 12:10
- Nahlásit

Mel
Taky jsem si rikala, ze je tam urcite podoba

Mucholabka
Taky vse nejlepsi k svatku Diance! I kdyz trosku pozde no....

Fuissem
Dekujem, zatim dela hodne radosti. Je to poradna certice. Vcera jsem ji vzala na trihodinnovou prochazku se Sannym, to byla parada! Farao zatim jel s panickem na druhou stranu republiky - celou cestu prospal, Asta mu dava poradne zabrat :-D

Mel
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:02
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
to by mohl mít Gary parťačku na coursing

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 17:04
- Nahlásit

Mel
Asta asi na coursing moc jezdit nebude. Jedine kdyz nepojedem pres noc. Ale jinak si myslim, ze by ji Gary moh pekne zatahnout, beha totiz nebezpecne dobre

Mel
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 20:19
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
proč ne přes noc? víkendovky jsou nejlepšíííííí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 22:30 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Tak se teda taky pochlubím - máme novou fotogalerii
http://pitbull.rajce.idnes.cz/?sort=albumName

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 07:21 - Změnil/a: Alenka a leopardi kluci
- Nahlásit

Mel
Ja vim, ze jsou nejlepsiiii. Jenze my mame autodilnu a Astu jsme si mohli vzit pod podminkou, ze nebude jezdit pres noc pryc a bude hlidat. Ale jak jsem tak koukala na kalendar, tak je dost akci, kam bychom jeli jen na den... Slavetin mame kousek, tak to muzem vzdy prijet a odjet... aby mohla behat i Asta. Pokud ji to teda bude bavit

pawLINka
Super fotecky!!! Rada jsem se koukla. Uplne bozi je jak lezi oba na boku... to je fakt kouzelnej snimek!!!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 09:14
- Nahlásit

pawLINka
Klááášní.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 09:16
- Nahlásit

pawLINka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 11:38
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
bullvnouzi
heh, máme ještě lepčí - na ní leží taky tak ještě s kámoščinou pitbullkou. Ale mám tu fotku v druhým PC. Pak ji sem přidám

Až se narodí štěňátka, tak na tyto stránky přidáme i jejich fota.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 11:46
- Nahlásit

pawLINka
Až se narodí štěňátka, tak na tyto stránky přidáme i jejich fota.
jj, čekáme.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání