Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 18:25
- Nahlásit

Aren nehledě na SLUŠNOST zeptat se, jestli se můžou očichat, jestli se nic nestane. A ne jít v davu a dělat, že to není můj výmar...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 18:35
- Nahlásit

Zany ale to je přesně ono. Neznáš to z druhé strany... Kdybys dnes a denně řešila dorážejcí klíčenky, taky by ses už kolikrát vztekla.. Tím nechci říct, že zrovna tvůj pes doráží. Ale bohužel je jich většina a odháním je preventivně. A slušná prosba vážne neplatí...

aren
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 18:42
- Nahlásit

bullvnouzi
No já to nemůžu posuzovat, bo jsem tam nebyla. Takže to je jen můj dojem z Tvého vyprávění. Mám z toho prostě dojem takový, že ten výmarák s páníčkem (páníčka jsi přehlédla v davu) kráčeli kamsi nevšímaje si vás, a najednou rána vodítkem. Ale jak říkám, nebyla jsem tam.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 18:55
- Nahlásit

Na to nemám sílu. Vážně. Ty to popisuješ, jako bych si došla k výmarovi přetáhla ho vodítkem a šla dál. Jak nespravedlivé.

Všem přeji hezký prodloužený víkend a jdu se osvěžit zlatým mokem. Aloha.

Zany
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 19:00
- Nahlásit

bullvnouzi

Slusna prosba neplati ani opacne. Nedavno jsem se snazila vysvetlit jednomu panovi s prerostlym stenatkem typu doga, ze by se mohl predem zeptat, protoze pes k nam pribehl naprosto necekane a byla jsem odeslana ... s tim, ze on si pravidla urcuje sam . Jsme kazda na jine strane barikady

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 22:14
- Nahlásit

bull v nouzi- tak i tato metoda mi je známá- zvedám psa za obojek a odháním psa botou.......nejraději bych nakopla páníka, terý si psa neodvolá,ale na to v tu chvíli nemám už čas) Jen u jednoho psa v baráku mám pocit, že bohužel nejdřív nakopnu psa- a tím ho zachráním,i když prudí první,pak to vezmu jedním vrzem i s tím pánem)

AOZ
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 14:43
- Nahlásit

Tak potom co nás v úterý potrápila páchnoucí hmota místo stolice, jsem si myslela, že nemůže být hůř. Tak si ve čtvrtek po práci přijdu domů vezmu psa, a jdeme ven, s radostí ,že už to začíná být dobré. Vyšli jsme z domu, pes se nestihnul ani vyčůrat a z kopce se na nás řítil pes. Babka stojí volá, bez šance. Tak jsem začala na psa řvát a´t vypadne atd. bohužel v tu chvíli mi šel po psovi, vůbec se neleknul,tak jsem popustila jeho vodítko. Máme okousané oko, povrchové rány ošetření za 730 kč. Mám svědka, volala jsem MěP. Babka mi v podstatě vynadala, že jí sice pes neposlouchá, ale nemohla vědět, že zrovna půjdu ven se psem když je tak prší. Že nikdo jiný venku se psem není, tak ho má puštěného. Ach jo.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:49
- Nahlásit

Zany
ze by se mohl predem zeptat, protoze pes k nam pribehl naprosto necekane a byla jsem odeslana ...
To je totižono ale. Sice to zní drsně, ale kdybys místo vysvětlování psovi jednu pleskla, mělo by to mnohem větší účinek...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:51
- Nahlásit

AOZ
Co měla ta babka za psa?

Zany
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 11:29
- Nahlásit

No ten pan vypadal, ze by pak pleskl jednu mne a druha vec je, ze kdyz mas male psy , neni nejlepsi si delat nepratele u tech , co maji ty velke , protoze fakt nevis na koho narazis.

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:38
- Nahlásit

taky nápad chodit ven, když prší)))

AOZ
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:47
- Nahlásit

bullvnouzi
nějaký voříšek, černý, trošku delší chlupy, váha a velikost jako my

není všem dnům konec. Tak si pěkně jdu se psem na vodítku, blížíme se k lidem, a paní má puštěné dva bígli, říkám zavolejte si je, zkusila to, bíglové běží na nás, já zvedám Ozzyho do náručí, čekám až si pro ně paní přijde, paní hlásí, víte oni mě neposlouchají, mlčím.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 13:37
- Nahlásit

AOZ
Máš nebeskou trpělivost. Já bych je přetáhla vodítkem a ona by si paní příště dala pozor...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 14:00
- Nahlásit

Tak jsme se pokusili přejít z granulí na syrové maso a bezúspěšně. Žral to snad 10 dní a poté se rozhodl, že teda jako granule jsou lepčí a na maso se mi z vysoka vys... ! Stejně tak selhal pokus s uvařením masa. Prostě si k tomu čichne, odvrátí se a pustí se do granulí.

Za dobrotu... Granulák jeden pitomej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 10:55
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=odi0XlI-4_g

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 11:01
- Nahlásit

davidkova renata
krásnýjako fakt...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 11:09
- Nahlásit

davidkova renata

Mel
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 15:42
- Nahlásit

božííí video:
http://www.youtube.com/watch?v=vNicN-o1VyA

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 14:13
- Nahlásit

Co říkáte na ten čumák...?
http://www.youtube.com/watch?v=d5Z8fu1AmsQ

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 13:29
- Nahlásit

Jedna útulková nádhera...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 13:58
- Nahlásit

bullvnouzi
Odkud je?

Snažila jsem se to držet v tajnosti, ale pomalu to začíná klapat...do 14 dnů, nejpozději 3 týdnů bych taky měla mít doma jednoho černobílého tenhle ale vypadá mladě, oprtoi tomu mojemu

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:26
- Nahlásit

bullvnouzi
to je nádhernej pesan
btw:k tý debatě o malejch a velkejch a výmarácích...u nás je výmarák co taky lítá na volno a bez koše a je malinko dominantní..majitelé pokousanýho labrouše dostali vynadáno že šli po jejich straně silnice..u paneláku...
já už čubu na sídlišti nepouštím,kvůli otravujícím malým uřvaným kreténům na který mám už alergii,oni po ní ječí a páníčci nic...jeden byl i šikulka pokousal nám stehýnka..heča když po jednom tedka štěkla hnedka sem slyšela že je zlá....takže od tedka budu na majitelé uřvanejch blbů co sou na volno volat at si je chytnou..nebaví mě psa furt přesvědčovat...a je vyzkoušeno že když přiběhl jezevec a malej york co po ní neřvali ignorovala je prostě nic..ale takovejch tu sou 2 ze 200

Mel
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 15:11
- Nahlásit

bullvnouzi
copak je to pejskánka? dej víc info....

AOZ
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 16:43
- Nahlásit

bullvnouzi
fakt hezkej

sarax
takže od tedka budu na majitelé uřvanejch blbů co sou na volno volat at si je chytnou já to udělala a dozvěděla sjem se o sobě, že jsem hysterka atd..

Mel
gratuluji k potencionálnímu přírůstku, útulek??

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:28
- Nahlásit

Jéé, tak to vás holky bohužel všechny zklamu. Prošel mi webem někdy před rokem a něco a byl snad ze Zlína bo tak nějak. V tuto dobu má doufám milující páníčky.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:31
- Nahlásit

Jinak pokud se chcete pokochat tím, co všechno se dá vyhodit, tak - www.bull-v-nouzi.rajce.net Akorát tam musím ješte docpat fotky od fuissem.

Mel
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:11
- Nahlásit

hmmm. tohle je taky krasavice...

Mel
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:18
- Nahlásit

a tohle je skoro Gary....

AOZ
hele, já bych si ráda vzala pita z útulku, ale co tak člověk kouká, tak 99% jich je problémových a nesnese se se psama.... Navíc, u nás přichází v úvahu pouze fenka a i u ní bych se bála si vzít bulla (i od malička)....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 08:09
- Nahlásit

sarax
Ty jo, po Máfovi teď ráno vyjel russel.
Normálně se rozběh tak jakoby při zemi, cvaknul mu zubama za zadní nohou a zmiznul. Svině mrňavá.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 08:11
- Nahlásit

Mel
hmmm. tohle je taky krasavice...

Hele něco podobnýho jsem potkala včera v Lipníku. Pes, 4 měsíce a tam samá barva i red nosánek, akorát bez bílejch odznaků. Krááááása.

Řikal páneček, že prej import z ciziny.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání