| Autor |
Zpráva |
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 15:47 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit
Tak my se taky hlasime do bandy bularu.
Bali je pitak.
Je to prava krvelacna bestie.
Nesnasi vse zive.
Takze vedeme samotarsky zivot.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 15:55
- Nahlásit
jinak kdybyste chteli videt vic nasich fotek muzete se mrknout tady.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 16:03
- Nahlásit
Ten bílý flek v pozadí je Bucka.
Diana takhle strašně nesnáší Bucku sice do sebe vletěly, protože jsme šly ven, a Buca radostí lítla jak šuspajtl, Diana to psychicky neustála, ale každá má po jedné dírce v kožichu a všechno dobré
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 16:04
- Nahlásit
Fuissem
Jé, tak to jsi ty od Baliho - co to kousnutí, už to máte zahojený? Já jsem ta od Mařeny, s tim vykloubenym ramenem
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:37
- Nahlásit
Mucholabka
Ten strakatej pes očividně zabíjí všechno živé.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:38 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
bullvnouzi
Na stránkách jich máme více
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:42
- Nahlásit
Mucholabka
Už? Čučnu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:10
- Nahlásit
bullvnouzi
Co už? Jakože už fotky? Jsou trochu schované, ale najdeš
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:34
- Nahlásit
Tož Cassy se také hlásí mezi bull pesany! Foto na www.garonek.estranky.cz
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:48
- Nahlásit
Fuissem
Jak se z pitta vychová takovej pohodovej přítula,kterej nežere ostatní pejsky a zvířátka?
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:49
- Nahlásit
Gerda
Hojky. Balisak se ma dobre, krk je krasne zhojeny, bala jsem se ze to bude horsi jizva. Trvalo to ale temer cele prazdniny, tak chude nesmel do vody. Jinak jsme uspesne slozili CT zkousky a mnohem hure Zop.
A co Rameno uz je dobry, aspon na puvodni urovni?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:54
- Nahlásit
Fuissem
Jé, máte ZOP? My ji budeme dělat asi v neděli, jestli zkoušky nepadnou kvůli sněhu. Na jaře jsme dělala ZZO a ZM, pak jsme moc necvičily, budeme na ZOP spíše doplňovat stav je ovladatelnost bez vodítka moc těžká na ZOPce?
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:11
- Nahlásit
Anlie
Zaprve musi mit clovek asi stesti na povahu psa. Pak musi vedet, co po nem chce, a jak to po nem spravne vyzadovat. A nakonec mit pevne nervy a trpelivost, aby se vse spravne darilo.
No u nas to konkretne bylo takto: Poridila jsem si pitiho mimiska do bytu, v kterem zili v te dobe dva potkani. Uz od malicka jsem je opatrne sezamovala. Chodili jsme mezi spoustu pejsu, nekteri panici i chapali, ze to neni krvelacna bestie, a take mezi spoustu lidi. Potom jsme se prestehovali do bytu s chovnou stanici potkanu. Mali potkosci umeli utikat z kleci, cemuz se nedalo zabranit, a tak se s B kamaradili a hrali si. Bali mel asi 15 kg a neublizil asi 20g potkosi. Mi potkani mazlici umreli, tak jsem zacala uvazovat, co si poridime jineho, aby byl porad tak mirumilovny. Pozdeji se od nas take odstehovala ch.st., a tak jsme od zviratek osyreli. Poridili jsme kocku, a zas to nebyl problem (Bali mel rok a mesic). Kdyz zkousel byt machr na pejsky v puberte, dostal akorat sekec a mel zaracha. A tak ted vi, ze pejsci sou super na hrani, ale to co steka, zvlast kdyz je to male, se obchazi obloukem a vetsim se utika, nebo se jim to vysvetli slovne (steko-vrcive). Za jakykoli naznak chuti k boji byl proste trest. A protoze je to muj milous, co nesnasi, aby se panicka zlobila, tak dela vse pro to, aby se nemela proc zlobit.
Ted zijeme s dvemi kockami a tremi potkany. Spolubydlici ma jeste tarantuli, ale s tou se nekamaradime.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:14 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit
Mucholabka
No pokud ti neprsi na psa, co nesnasi dest, tak neni.
Akorat ten muj hnup, misto celem vzad, uvidel boudu, u ktere jsme ho meli udelat, a zalez se schovat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:27
- Nahlásit
Fuissem
No, právě, bude sníh, a princezna mokro nesnese, při ZZO se utíkala schovat do auta.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:29
- Nahlásit
Anlie
Garon sice není pit, je to staf kříženej s bandogem, ale s ostatníma zvířatam se snáší naprosto skvěle! Máme potkanici, se kterou si hraje, nechává si od ní okusovat drápky a oňuchávat čumák a nechává ji, aby po něm mohla lozit. Dokonce pomáhal kočce rodit koťata. Přečti si o tom na Garonových stránkách www.garonek.estranky.cz.
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:46
- Nahlásit
Galadriel
Četla jsem
Známá má asistafici....super pejsan,jen při jednom venčení jsem docela valila voči...přišla na čmuch mladá goldenka- čmuchla a pak se do sebe hned pustili a milej páníček stafordky stál,čuměl a nevěřícně z něj vypadlo jen "Nexi? " Tak jsem mrchu seřvala (se chudák lekla a zapomněla,že se chce rvát),posadila jí na zadek(a počkala,než si páníček zkoukne goldenku a odejde - zranění žádná) - pak jsem na paníčka stafice hodila opovržlivej pohled a pár sarkastickejch poznámek a šla se svýma "štěndama" domů........jen aby bylo jasno,milej zaltej páníček byl v té době už asi 14dní můj expřítel a majitelkou psa jeho "pubertální" segra
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:49
- Nahlásit
Anlie
Dobrá kombinace!
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:00
- Nahlásit
Galadriel
Nojo, ona Nexinka je v podstatě hrozně super pejsek, jen jsem ještě nezjistila kdo z rodiny ho vlastně zvládá
My dvě sme spolu měli pěknej vztah...když jsem se nepletla do výchovy,tak mě respektovala a poslouchala mazlíček...trochu se mi stýská,ale už mám hafíky svoje,tak na to stejskání není čas
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:05
- Nahlásit
Anlie
To je vžycky blbý, když se pejska snaží vychovávat více lidí najednou! Pak většinou neposlouchá ani jednoho! A ještě horší, když ho nevychovává nikdo!
To je přesně problém Cassy! Nemá ani základní poslušnost, je jak nepopsaná knížka! Nikdy v životě neměla na čumáku třeba košík, včera jsem jí ho dala, ale ten tanec, kterej následoval, to bylo dílo!
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:10
- Nahlásit
Galadriel
Ale jo, mě poslouchala - jsem jí jediná nevychovávala
S tim košíkem jsi mi připomněla
Jsem včera koupila hafušanovi ten látkovej jakoby návlek-náhubek (jinaj se na něj prostě nedělá ) a ta mrcha jak byla zvyklá mě kovovym šťouchat pod koleno,abych věděla jak příjemný to je,mít ho na čumci - to zkusil i s tímhle....já byla vysmátá,že mě to nebolí, no a ten d***l se naštval a vrazil mi ten čumák pod koleno takovou silou, že jsem měla co dělat,abych se neodporoučela přímo k zemi
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:26
- Nahlásit
Galadriel
Gratuluji k novému přírůstku, ať vám všechno spolu klape. Cassynka je sladká.
Jajula a Jája
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:34
- Nahlásit
Triniti
Jé! Ahój! Moc děkujem! Je to sladký mimi! Dost nevycválaná, ale to spravíme! Jinak je moc hodná a mazlivá!
Doufám holky, že se máte dobře a že děti nezlobí!
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:36
- Nahlásit
Anlie
To Garon, když mě venku vítá, když přítel venčí, tak se kolikrát rozběhne takovou rychlostí, že má co dělat, aby zabrzdil a nevrazil do mě košíkem v plné rychlosti! To by byla pěkná šupa! Auvajs!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:39 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Anlie
Jakou barvu má Nexi?
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 21:33
- Nahlásit
Mucholabka
Asi jako Bali (viz výše) , jen o něco světlejší
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 21:56
- Nahlásit
Anlie
Aha. Jedna ségra od Bucky se jmenuje právě Nexa.
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 22:05
- Nahlásit
Mucholabka
Nene...Nexíto je bezpapírák....asi snad dokonce pitt se stafíkem dohromady.....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 23:35
- Nahlásit
Mucholabka
Hele k tomu krmení, jak je téma na stafordech... A co syrový maso, nežere?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 00:44
- Nahlásit
Mucholabka
hele, když máte ZMku, tak ZOPka je proti tomu naprostá zívačka... Mě zopka přijde jako nejlehčí zkouška... i když my měli ve skupině vykastrovanýho psa a tam poprvé jsem zjistila, že kastráti nějak dobře Garymu voní (asi tak desetkrát víc než háravka v nejlepším), takže si asi dovedeš představit, jak u nás vypadaly skupinový cviky
|