Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 19:51
- Nahlásit

Mucholabka

za co te zakaznice pochvalila?
podle toho "ach" bych tipoval
ze to byla zakaznicina pochvalalalala,
co ti prineslo pochvalulululu

a nema skupina pitbul pisnicu "miro zbirka"?
jestli ne, tak to pro me neni zadna seriozni kapela

jsi ztroskotanec?

prijde ti slovo ztroskotanec podobne slovu klokan?

ma tvuj pritel casto pravdu? nebo ji mas casteji ty?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:03
- Nahlásit

Pravdu má vždy ženská.

Ztroskotanec určitě jsem, když mám pitbulla.

Ztroskotanec se mi asociuje s ohněm.

Neznám všechny jejich songy.

Zákaznická pochvala mi přinese nadřízeneckou pochvalu.

Říkal to Jan Tleskač.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:21
- Nahlásit

Tak s tím novým psem se asi nezadaří kvůli odvozu, nepustí mě s ním vlakem, chtějí, abych jela autem. Zkusím pořešit, ale tak daleko mě nikdo nevezme.

Mel
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:23
- Nahlásit

Mucholabka
snad něco seženeš, škoda, že nejsi z Prahy, já bych tě odvezla...

Mel
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 22:50
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=SRz5Y91kgnU&mode=re lated&search=

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 12:57
- Nahlásit

Mucholabka
Tož taxíkem, ne??

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 12:58
- Nahlásit

Mel
Tak to je dost hustý...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 13:30
- Nahlásit

bullvnouzi
Mmmm, dík

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:24
- Nahlásit

Mucholabka
A někdo z útulku by vás nevodvez? Aspoň by se podívali, do jakého prostředí jde, ne?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:39
- Nahlásit

Hele je. Pár českých pejsků.
http://www.stream.cz/video/13044-american-pit-bull -terrier

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:52 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

bullvnouzi
A uvědomuješ si tu dálku týjo? Je to přes celé Česko. Jako já chápu jejich argumenty, i když se mi zdají až moc...

...až se mi zdá, že bude teda lepší počkat si na to štěně...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 15:08
- Nahlásit

Mucholabka
A uvědomuješ si tu dálku týjo?
Uvědomuju...
ještě, že si ten pes není vědom toho, že už už mohl mít novej domov...

Mel
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 15:21
- Nahlásit

Mucholabka
mi neříkej, že neseženeš odvoz... tak to tu zkus hodit na fórum, třeba by se někdo ochotnej našel...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 19:12 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Mel
...se stydím...taky kvůli toho, jaký je to pes...víš jak, ta povaha, to je na odsouzení celým cz-pes tribunálem.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:06
- Nahlásit

Lidiškýýý. Našla jsem ještě ušatější zviřátko, než je Mafián pavián.

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:23
- Nahlásit

Holky Ozzy už zřejmě chápe povel revír a obíhá a obíhá. každopádně jsem dostala vynadáno, že toho psa brzdím, když nestopujeme, tak asi začneme na stará kolena i se stopama.

Mucholabka
tak jak jsi se rozhodla, ev. mohu dát email

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 15:13
- Nahlásit

Zatím dohodnuto, že pojedu s bráchou, i když včera boural u Brna.

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 15:19
- Nahlásit

Mucholabka
OK, to jsi docela statečná

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 16:43
- Nahlásit

AOZ
jasně, jen do toho.... pesani to jsou šikovní, díky vyrovnané povaze se hodí snad na všechno a Gary i pěkně čuchá (když teda samozřejmě chce). My jsme v neděli vyhráli závody podle T1 (TART) a hrozně mě těší, když mi lidi říkaj, jakej je to šikovnej pes, že s pibulem moc lidí nedělá a tak

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 17:27
- Nahlásit

Mel
WAU, gratuluju, Gary je dobrej, no ty teda taky.
Já se byla dívat na závodech u nás 20.10., poprvý, soutěžila kamarádka taky s pitem stejná kategorie jako ty a byli 2. Docela mě překvapilo, jak je to volné, jakože psi sedali při obratech bokem a nic. Ten tart mi přijde pro psa akčního víc vhodný než IPO, není kladený takový důraz na přesnost, jako na radost. Možná bychom to zkusili příští rok

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 17:53
- Nahlásit

AOZ
jo, mě se taky víc zamlouvá než IPO, na to nemám hlavně já (pes prej jo). Začla jsem chodit na cvičák, protože jsem potřebovala nějakou funkční poslušnost - o nějakých obranách a stopách jsem neměla ani páru, natož o nějakých zkouškách nebo závodech.... Takže já se přesností nikdy nezabývala a šlo by to přeučit asi dost těžko a hlavně jsem na to líná.... A TART mi přijde, že je přesně pro Garyho.

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 21:10
- Nahlásit

Mel
prosím tě, tak jsem si přečetla tady ten článek od Walda o stopování i s návodem, moc hezký. Ale asi to mám trochu jako ty, tak se chci zeptat. Ozzyho jsem učila stopovat jako malého, na vlečku + pamlsky max. 10x. Pak mnoho let nic. Teď co chodím na ten nový cvičák, tak jsem byla asi 3x s nima, taky na vlečku (uzená kůže). když jsem naposledy udělala jenom vlečku bez pamlsků, na konci ležel košík, tak šel fakt dobře. Z toho plyne, že on zná povel stopa, hledej, a vlastně jde. Myslíš, že je pro nácvik stopování jako na vážno dobré udělat ten čtverec a začínat jakoby úplně od začátku? myslím totiž, že pak je to stopování pevnější, než na vlečku, ale zase abych ho nezblbla.

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 00:04
- Nahlásit

AOZ
no, těžko ti můžu v tomhle poradit, já tvého psa neviděla. Myslím, že toho odčucháno moc nemáte na to, aby Ozzy věděl, co povel stopa znamená. Tudíž by mu neměl pachovej čtverec dělat bordel v hlavě. Navíc jste fakt na začátku (13 stop - to fakt nic není), takže si nemyslím, že by návrat na začátek byl nějak špatnej

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 00:17
- Nahlásit

AOZ
hele já zkouším na co mi čuba bude stopovat nějak dobře a vracíme se na "začátek" tak často jak je potřeba
čtverec můj pes chápe dobře,ale pamlsky na stopě z ní dělají blbku páč je revíruje a vyhrabává k pamlskům i celý prase

Mar
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:14
- Nahlásit

sarax
a vyhrabává k pamlskům i celý prase
nebo hledá lanýže

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 09:52
- Nahlásit

Mar
tak to by bylo dobrý.... vezmem ji do Itošky a budem boháči

AOZ
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 13:55 - Změnil/a: AOZ
- Nahlásit

Takjsem to celé přesunula do tématu o stopování, doufám, že tam si někdo všimne

Walda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 17:32
- Nahlásit

AOZ

50 kroků, pravý oblouk a 50 kroků na konci pešek

Ahoj, jsem tady.
No jestli ti fakt chodí spolehlivě takhle, tak podle mě choďte dál. Jsou psi, kteří začnou dobře chodit od první stopy (i v dospělosti), třeba takového máš. Zkusil bych ověřit na různých povrchách, jestli to nebyla náhoda a podle toho bych pokračoval. A musíš dobře odhadnout, jak často můžete stopy dělat, aby to psa bavilo a neunudilo.

Čtverec je taková stopovací rozcvička, určitě by se jí tvůj chlupáč naučil, ale je otázka, jestli to potřebuje. Jinak se čtverec vlastně blbě udělat nedá. Musíš jen pečlivě kontrolovat, kde všude necháš pachovou stopu.

AOZ
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 17:42
- Nahlásit

Walda
Á díky, já nevěděla tak jsem to přesunula do stopování. Povrchy zkusím a co stáří, tahle byla asi tak těch 15 minut a byl v odložení kousek od pole, možná mě viděl?? Jak to mám odhadnout, my fakt nestopujeme, takže jak moc dobré to bylo nevím, ale dala jsem na něj i u toho oblouku a měl pravdu. Třeba 2 stopy, lehčí a těžší povrch za 3 dny?? Te´d čtu knížku pes a jeho výcvik hrušovský a tam je stopování spíše služební. Ke čtverci, já si právě myslím, že tam člověk ověří jestli ten pes fakt stopuje, možná zkusit tu další fázi, čtverec, trojúhel a vyjít z něj? A označování předmětů, učí se na napachované předměty, v praxi ale napachované nejsou,že.

Walda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 17:53
- Nahlásit

AOZ

Dal jsem předchozí příspěvek i do toho stopování, tak tam teď přejdu.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání