| Autor |
Zpráva |
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 08:27
- Nahlásit
Mel
nemas video?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 08:56
- Nahlásit
Fuissem
hele, bali je náááhernej ! fakt moc !! a jak tak koukám an ty fotky, á myslím, že sme se párkrát v líšni v lomu potkaly - vloni v létě.....ale jenom tak matně vybavuju....muj Berouš tam lítal, ty sis dala baliho k noze ne šli jste dozádu (dycky) - my byli u toho prvního rybníčka.....
často sme tam taky bejvali s labradorkama - černou a béžovou...
a jestli ne, tak se mi t o jenom asi mate
(muj pes v té době byl mimi a vypadal přesně takto:
)
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:13
- Nahlásit
Mar
Je to dooost mozny, mi se mezi cizi pejsky moc nemoceme. Ono ne kazdy panicek zvladne pohkled na bliziciho se pitbula. Ale loni v lete asi ne, to sme tam necodili. Toto leto sme tam byli vareni peceni.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:18
- Nahlásit
Fuissem
Ono ne kazdy panicek zvladne pohkled na bliziciho se pitbula
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:27
- Nahlásit
Fuissem
Bali je krásnej příklad moooc dobře vychovanýho psa, naopak takovejch se má blížit víc. Musim přiznat, že i mě ten blížící se pit lehce znervózněl, ale jen proto, že bohužel neznám jinýho takhle příjemnýho (k jiným psům) pita.
Jinak rameno je furt blbý, už asi nebudu hejbat normálně rukou, takže míčky se učim házet pravou, snad aspoň ta bude držet na místě ))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:32
- Nahlásit
bullvnouzi
Syrové? To raději umře hlady. Koupila jsem jí párkový salám a krmím ji párkáčem. Ale kámoš ze Slovenska říkal, že je tlustá jinak se mu moc líbí.
Jinak bych chtěla poprosit o radu. Jakého pita byste si raději zvolili-jako štěně? Jen teoreticky.
Mohla bych do svého vlastnictví tu malou příbuznou od Draka, je po úzké příbuzenské, spojení bratr a sestra, v dospělosti něco pod 40 kg, spíše emerický typ s kratšíma nožičkama. Měli by ale podmínku, aby fenka měla dva vrhy. Je to chov vedený na vzhled.
Nebo bych mohla mít pejska, po psech z Neznam kennelu, a byl by u mne ve výchově-v podstatě můj, ale papírově by byl majitelem chovatel. Vážit by mohl cca 25 kg, měl by štíhloučké tělíčko, dlouhé nožičky a po matce 2W.
osobně se mi víc zamlouvá ten pejsek
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:58
- Nahlásit
Mucholabka
trochu mimo ale nevíš jestli můžu v ČR/SK sehnat rozumného APBT který bude mít předpokládanou váhu v dospělosti po plném osvalení cca 16-19 kg ? Prostě pod 20 kg .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 13:12 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
ZdeNek_K
Asi ano, SR. Mají tam 11,5 kg fenečku a 14,5 kg, to navrhované štěně bude právě po té větší fence, krytí proběhne někdy teď v listopadu. Nevím ale, kterým přesně psem budou krýt, ještě se doptám na jeho váhu, ale nebude to volně k prodeji. Info spíše na ICQ.
(možná jsem to s tou váhou 25 kg přehnala)
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 18:42
- Nahlásit
Mucholabka
Teda... já bych si psa ze spojení bratr x sestra nevzala. Sestřenice měla takového ovčouna a měl srdeční vadu a kámoška má pitku taky ze spojení bratr x sestra a ta je pořád nemocná - rýma, angíny, záněty uší atd atd...
Jinak... My máme taky Jessie nakrytou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:09
- Nahlásit
pawLINka
Co je Jessie zač a čím jste kryli?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:16 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Mucholabka
Jessie je APBT bez registrace a kryli jsme naším druhým psem s PP - Aaron Baduras
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:18
- Nahlásit
pawLINka
Dej foto
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:19
- Nahlásit
Mucholabka
Jéjda, tak to budu muset hrabat kde je mám na www...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:20
- Nahlásit
pawLINka
jaké mají aspoň barvy a váhy?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:26
- Nahlásit
pawLINka
Máš ICQ? Mi se chce pokecat.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:42
- Nahlásit
Snad se mi to povedlo vložit..
Icq mám, ale jsem na odchodu... jinak 330743599
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:44
- Nahlásit
Ale Jessie - vlevo už od doby focení této fotky dospěla a trošku ještě povyrostla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:45
- Nahlásit
pawLINka
Pěkná.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:46
- Nahlásit
Mucholabka
Děkuji... Vyřídím
A ten vpravo je Aaron. Oba jsou naši.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:47 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
pawLINka
Proč k ní taky nemáš red nose psa?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:47
- Nahlásit
jé, já lžu. Vpravo je Jessie a vlevo Aaron.
První jsem to brala z pohledu psů
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:48
- Nahlásit
Mucholabka
Takže rednosánek je Aaronek. A Jessie má bratra taky rednosa
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:48
- Nahlásit
pawLINka
Počkej, to s tím červeným nosem je který?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:49
- Nahlásit
Mucholabka
Hehe pěkně jsem to zamotala
Red nos je pes Aaron
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:51
- Nahlásit
Mucholabka
A hnědá vedle je feňulka Jessie
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:55
- Nahlásit
pawLINka
Za kolik to budete prodávat?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:56
- Nahlásit
Mucholabka
To je zatím předběžný, protože ještě nevíme, jestli je opravdu nakrytá. Je to teprve pár dní. Takže je to zatím všechno ve hvězdách... Jen doufám, že jim dokážeme najít zodpovědné majitele...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:58
- Nahlásit
pawLINka
Taky by mě štěnda lákaly. Ale půjdu do toho, až jestli bude nějaká "lepší" zkouška, pak bych si stopro i něco z vrhu nechala, a taky jedině v případě, že se mi povede to regnout.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 20:02
- Nahlásit
Mucholabka
Mno... Já jsem taky moc nakrývat nechtěla. Jessie má teprve rok a půl, ale vetové nám to doporučili, protože ji pořád trápí falešná březost. Vypadá pořád jak kdyby měla 20 štěňat. Tak doporučili nakrýt nebo vykastrovat. A my jsme se rozhodli 1x pro štěňátka, a pak kastrace... Tak uvidím jak to vyjde
Tak nic, já mizím. Ahojda. A kdyžtak si mě klidně přidej na icq a někdy pokecáme...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 20:04
- Nahlásit
pawLINka
Hm, taky prááávě má neustále falešku, chtěla jsem to taky kvůli té falešce. Ale aby z toho něco bylo, měla by mít nějaké zkoušky, zatím má jen ZZO a ZM. A nějaké papíry na hlavu. Krycí pes by byl (ne ten náš).
|