Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:47
- Nahlásit

bullvnouzi
Hele, cenu mi baba neřekla, ale jako tak docela se i na Fredíka těším

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:48
- Nahlásit

Mucholabka
Njn, bude to zkoušet nahoru a ty dolů zase...

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:49
- Nahlásit

reneeska
To budou v sobotu všíchni z FCI I.? Ty Holanďany taky můžu a taky bych koukla na australský honácký
tak to je fajn, se tam určo sejdem

Mucholabka
bereš dalšího čokla? mě se líbí Sala, ale bohužel mám teď "vyvdanou" fenku RR, takže to by asi k sobě nepáslo.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:51 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Mel
bla bla

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:55 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit

reneeska
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:57
- Nahlásit

Mucholabka
Kolikátej kus to bude do smečky?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:59 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Mel
Nevím a nezajímá mě to.
reneeska
To je jedno, ne?

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 13:03
- Nahlásit

Mucholabka
To je jedno, ne?
jasný.... Kámoška, co chová argentiny mi taky říkala, že od tří vejš už je to jedno, že se to ztratí (mají asi 13 psů)

reneeska
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 13:14
- Nahlásit

Mucholabka
Hm kdyby mi to bylo jedno a nezajímalo mě to, tak se neptám no Ale ok, je mi to jedno

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 13:16 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mucholabka
Tlamo. Jestli se sem dostane, dostaneš tak ho*no.

Mel
takže to by asi k sobě nepáslo.....
To by nepáslo...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:05 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

bullvnouzi
Spokojená, nebo ještě?
reneeska
Mám doma 3.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:13
- Nahlásit

Mucholabka
Spokojená.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 10:55
- Nahlásit

Tak jsem při hledání chovek narazila na parádní blog.

Cituji:
Americký stafordšírský teriér
11.3.2006 22:32 | ? 2006-2100 Denisa Flanderková | Plemena-A
...neboli pitbulteriér, zkráceně amstaf, se počítá k bojovým plemenům, jejichž chov je v některých částech Německa i určitých evropských zemích zakázán. To znamená, že je výslovně zakázáno jejich držení a křížení s jinými plemeny. Pouze ve zcela zvláštních, státtem povolených případech, je možné je chovat, ale musí být vždy voděni na vodítku a s náhubkem. Dějiny tohoto plemene jsou skutečně jako zlý krvavý sen. Americký stafordšírský teriér byl a dosud jetvrdý bojový pes a z toho pramení jeho špatná pověst. Přesto je to pes, pokud je dobře vychovaný, daleko lepší než jeho renomé. Je klidný, přátelský a přítulný, snadno se vychovává, je hravý a absolutně spolehlivý. Agresivní je hlavně vůči kočkám a jiným psům. A protože je rychlejší než většina teriérů, dostává se do rvaček, ve kterých zpravidla vítězí.Tohoto psa by neměl chovatnikdo, kdo mu nedokáže zarazit jeho agresivní výpady. To lze jedině důslednou a přátelskou výchovou od rannehé mladí, kdy se zvíře ještě lehko ovládá. Pokud se s tímto psem zachází špatně, jeho povaha se zkazí a stane se z něj "časovaná bomba." Také se nikdy nesmí cvičit jako obranář, protože pak jeho přirozený obranný instinkt převládne. Kdo chce toto plemeno chovat, musí mít trpělivost a věnovat výchově psa mnoho času a námahy. V takovém případě pak se svým vzorným americkým stafordšírským teriérem přispěje k očistě jeho jména a k zlikvidování hysterie vůči bojovým psům.

viz http://my-blogis.blog.cz/0603/americky-stafordsirs ky-terier

A dále:
Anglický stafordšírský bulteriér
17.3.2006 23:41 | ? 2006-2100 Denisa Flanderková | Plemena-A
...neboli stafordšírský bulteriér byl vyšlechtěn jako bojový pes po roce 1835, kde Britský parlament zápasy psů zakázal. Kořeny tohoto plemene sahají samozřejmě hlouběji, mezi jeho předky patří býkohryz, anglický buldok a různí teriéři, zejména staroanglický teriér. Tito psi bylo dovezeni i do Ameriky a kolem rokuu 1930 byl jejich přičiněním vyšlechtěn americký stafordšírský teriér (pitbulteriér). Od roku 2000 je toto plemeno v mnoha evropských zemích včetně Německa zakázáno. Ovšem za jeho špatnou pověst jsou odpovědní hlavně nesvědomití chovatelé a majitelé, kteří je zneužívali. Přestože anglický stafordšírský bulteriér má za sebou krvavou minulost profesionálního rváče, je to veselý, robustní, klidný a vůči člověku přítulný pes. Potřebuje mnoho pohybu a miluje divoké hry, ale se svým pánem vychází velmi dobře a k cizím lidem je přítulný. Rozhodně to není dobrý hlídač. Naproti tomu vůči jiným psům se chová agresivně a je to opravdu tvrdý a nebezpečný rváč. Začne-li se s jeho výchovouv raném mládí, stane se z něj roztomilé a učenlivé zvíře. Nutné je však důsledné, pevné a spravedlivé vedení. Potom rád předvádí pozoruhodné kousky a překvapivým způsobem uplatňuje i svou vysokou inteligenci. Mohl by se prosadit i ve sportu, ovšem jen tam, kde nemá příležitost rvát se s jinými psy.

viz http://my-blogis.blog.cz/0603/anglicky-stafordsirs ky-bulterier

No, na závěr lze dodat snad jen to, že slečna je úplně tupá a mele o něčem, čemu ho*no rozumí....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 11:46
- Nahlásit

bullvnouzi
Jooo, to jsem četla jako první článek, kdy jsem domů dotáhla Bucu. Řekla jsem si tý vole, zežere mně, nebo Ašu?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 11:51
- Nahlásit

Mucholabka
Muhehe...
Škoda, že tam nemá pita zvlášť. To bych se třá i zasmála...

Btw. soutěžíš u Alenky a leopardích kluků? Já se furt nemůžu rozhodnout, kterou fotku poslat .

ammy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 11:58
- Nahlásit

bullvnouzi
Na to už jsem taky narazila. Bez komentáře. Ale zase spousta lidí si pod pojmem pitbull představí bulteriéra. Už jsem několikrát vysvětlovala, že to není ten s tím divným zahnutým čumákem Ale stejně se mi moc nevěří.

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 12:02
- Nahlásit

bullvnouzi-Když už jsme tu, nemáte někdo zájem o pita z rušenýho kennelu? Za příznivou cenu...?

můžeš mi o tom něco písnout,nebo dát odkaz? nechytám se,ale kámoška si výhledově pitku shání (o jednu po 12 tiletech přišla)

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 12:09
- Nahlásit

žanda
Ozvi se mi na mejl i.impact@seznam.cz

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 12:43
- Nahlásit

bullvnouzi
Soutěžím, hledej šmudlo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 12:45
- Nahlásit

bullvnouzi
Freda už nenabízej.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 12:47
- Nahlásit

Mucholabka
No já ho nenabízím. Resp. když jsem to posílala, tak jsem psala, že už je zamluvenej. Vidíš to teda vážně, jo?

Jinak soutěž jsem myslela jakože je dneska uzávěrka posílání dalších fotek. A že nefím, kterou poslat...

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 12:56
- Nahlásit

bullvnouzi
mě tyhle kecy už nechávaj naprosto chladnou... resp. mě to celkem rozesmálo
Holčina je nejen tupá, ale úplně blbá, ono i ta gramatika o čemsi vypovídá....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 13:19
- Nahlásit

bullvnouzi
Copak je vyhlášené nové téma? Já si nevšimla...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 13:24
- Nahlásit

Mel
Njn, mě to po ránu vytočila. Ae já jsem chytlavá v poslední době, tže se není čemu divit.

Mucholabka
Jojo, odpočinkové polohy.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 13:24
- Nahlásit

Mucholabka
Trubko, dyt bylo vyvesene hned ten den co se zahajilo prvni soutezni kolo. Tema druheho kola je Odpocinek.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 13:47
- Nahlásit

Na jejích stránkách jsem to nenašla. Do kolika hodin se to může poslat? Odpočinkovou polohu mám krááásnou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 13:54
- Nahlásit

Mucholabkanazdar muchos?jsi jeste v robote?muzes mi poslat,nebo napsat meila,pro jednu kocku z ostravy,ktera ma zlatandu retrivra a nema s kym chodit vencit?vis,ze to mam do ovy daleko,je z belskeho lesa,popr.mi rict dalsi kontakty na lidi z ovy?dik dana,jinak rano bylo nadherne,ze?hajan byl zas jak to prase.

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 13:55
- Nahlásit

bullvnouzi-posláno) dík

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 13:59
- Nahlásit

bullvnouzijo jinak mam sice ovcouna,ale to co jsem cetla o bulikovy a stafordovy,kdo to napsal takovy bludy,jsem se fakt musela od srdce zasmat,prave,ze takovej pes jak dela obranu,tak je daleko klidnejsi a vybitejsi,to teda nesmim s hajanem taky delat obranu,protoze je to cvok a super hlida?jo a jeste kouseme na ringac do celeho tela,mimo jine videla jsem par uzasnych sluz.stafosu a co se tyce poslusnosti,tak se rovnali kovcakum,pro ktere cvicit a makat je prirozeny,ja myslim,ze to je jedno,co je to za plemeno,neni ale jedno,kdo ho drzi,jinak fandim temto psum,jinak jsem se musela ozvat na obranu techto psu,jinak muchos ma takove zabijaky,ze me chteli olizat a v robote.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 14:01 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mucholabka
Už nyní můžete posílat své snímky do druhého kola. Téma na měsíc únor zní "ODPOČINKOVÉ POLOHY"! aneb Váš miláček ležící,spící.

Soutěžní snímek s jménem Vás i pejska, popřípadě komentářem zašlete do 21 hod dne 31. 1. 2008. Těšíme se na ně!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání