| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:09
- Nahlásit
Sijes
.ani měsíc
to je vůůůůl. Máš foto?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:21
- Nahlásit
Mucholabka
jen na mobilu.Někde tady byl napsaný postup, jak se sem vkládají fotky,že. Sem to ještě nestudovala,ale Růžice má neuvěřitelný grimasy! To sem snad ještě neviděla, takovou mimiku!
On mi slíbil, že zkusí zjistit, protože ji měl od kolegy z práce,ale už mi pak neodepsal.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:22
- Nahlásit
Sijes
víceméně mu to bylo asi jedno, co....když jsem tam s nima byla venku já, tak se ani neobtěžoval sebrat hovínko.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:35
- Nahlásit
Mucholabka
No, neměla bych hodnotit, ale přišel mi dost pohodlný....což k tomuhle psovi moc nejde...Prý jak si chce pořád hrát....prdlajs!Čekala jsem brutální hyperaktivitu,ale jí stačí jen vychodit, hraje si úplně v mezích normy. To Jes byla mnohem akčnější. Ani fyzičku nemá nic moc....Zatím!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:44
- Nahlásit
Sijes
Ale je to fajňoučká žížala a fakt byla nevylítaná
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:54
- Nahlásit
Mucholabka
máš dodat k nám domů ty videa a prosííím mě ty fotky s NO
díky
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:04
- Nahlásit
Mucholabka
Jo,ale nemá právě ani fyzičku. Hnedka se zadýchá,ale je strašně živá, tojo. Než ji vezmu ke kolu (ještě je mladá) tak si zajdu na veterinu. Ať mě ji prohlídne, možná i RTG,abysme se vyhli nějakým vrozeným vadám. Teda myslím tím, kdyby něco měla,ať jí neublížím. Prý má pes do roka nachodit max. 10kiláků denně. Byla to nějaká všeobecná poučka. Myslíte, že platí? A s během prý taky opatrně do roka...Nerada bych něco poděla la la la
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:09
- Nahlásit
Sijes
No já myslím, že to jě nejak že do roka se vyvíjí klouby a tak, proto se nemá tak moc makat, ni? Ale střelenka střelená to je.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:12
- Nahlásit
Sijes
heh tak to jsem s Ži moc nedodržela asi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:18
- Nahlásit
Sijes
Ona je lehoučká, v jejím případě si myslím, že stačí do 10 měs. a pak už makat Buca makala od malinka
jj, srdíčko a klouby tak pořád plánuju zkontrolovat, ale myslím, že už se to prověřilo samo i bez RTG, jinak by Buca moje tempo (a svoje taky) už dávno nezvládla.
A vůbec, jdu vytáhnout kolo-a ty bullvnouzi se nesměj a neměj blbé kecy.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:19
- Nahlásit
Mucholabka
Jaký blbý kecy? O sádlíčku na Bucince?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:23
- Nahlásit
bullvnouzi
O Fredovi na kole a Bucině se špekama taky. Ona už špeky nemá, má falešku a má moc kůže. A s tím nic neudělám, leda bych jí tu kůži odoperovala. Náhodou je to mooooc svalnaté zvíře a do návštěvky mi wardog napsal, že je to mašina nabušená
Fred dostane koš a buď mě zabije on, nebo já jeho.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:35
- Nahlásit
No já už jsem těch 10 kiláků přetáhla hned první den! Já byla s Jeskou zvyklá chodit hodně moc! S růžou to bude trochu jiné. Baví ji věci, které Jesu nebrali. Fakt to nošení klacků a ráda skáče na zákus....no to mám právě obavy, abych jí nějak nepohla se zubama. Přezubená už je, na tohle taky ještě není moc mladá?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:37
- Nahlásit
Mucholabka
wardog, ou jé ... on někdy někomu pochválil psa, ne-vlastního psa? Tak to valím bulvy, toho si važ
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:38
- Nahlásit
Sijes
takže nevíš jak je stará jo?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 14:04
- Nahlásit
reneeska
Brala jsem ji 3.4. - s tím, že má 7 měsíců. Chtěla jsem si dopočítat aspoň měsíc...ale - stejně bych nevěděla. Nenapadlo mě, že to kluk neví. OČkovák jsem skontrolovala jen očkování. Neměla tam ani čárku napsanou. No aspoň tam budu první...jestli ji teda nevezmu nový, protože je děsně zmuchlaný. A doma sem na to došla a snažila se to spočítat, psala mu....Jenže je to rozdíl, jestli teď měla nebo už má skoro 8...kdo ví! Bez datumu je to vaření z vody.....
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:19
- Nahlásit
Sijes
to určíš nějak, já Žižlině taky určila a měsíc jsem věděla jen tak odhadem
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:34
- Nahlásit
reneeska
Ale jo, jasně že to přežijeme, jen mě příjde, že to vypovídá něco i o přístupu pův. majitele. Není to žádný nalezenec z ulice,tak vědět jedno blbý datum by mohl. Kdyby byla z útulku nebo nějaký nalezenec,tak nad tím nepřemýšlím....
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:35
- Nahlásit
Sijes
nj lidi jsou různí
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:42
- Nahlásit
reneeska
A to když jsem si ji brala tak ještě dělal citovky, jestli se na ni můžou přijet podívat a tak a pak mi stěží odepsal na jednu věc...tam ještě napsal,jak mu strašně chybí a od tý doby mě zasklil a neodpověděl na nic. Mail na sebe taky neposlal, chtěl fotky...a tož naňho kašlu! Ale ještě jednou ho zatakuju na to datum
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:52
- Nahlásit
Sijes
nj ale jak to nemá v očkováku tak bude těžko vědět ... blboun. Tak máš aspoň právo výběru nějakýho hezkýho data ... a sežeň fotky
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:54
- Nahlásit
reneeska
dyť přijedeš na sraz a uvidíš,ni?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:03
- Nahlásit
Mucholabka
Jo ahaaa, tys narážela na kolo. No to mi nedošlo.
A žiješ?
Sijes
ráda skáče na zákus....
Skáčete na peška nebo na co? Jako u tohoto je největší problém to, že se vyviklávaj zuby prej. Pokud teda pověsíš peška na něco pevnýho. Jinak je lepší aspoň na větev, aby to pružilo...
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:09
- Nahlásit
bullvnouzi
no to znělo líp jak vypadá Já zatím držím v rukou peška a nalákávám, řvu u toho hop a drrrrrž, Růženo, drrrrrž! A ona skáče a i se udrží pěkně zahryzlá a já pružím Takže to není zatím ani tak vysoko. Jak sem psala, mám strach o zubíky. Příští týden chci jet na veterinu a na vše tohle se poptat. K její stavbě těla, co kdy....
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:39
- Nahlásit
Sijes
nevím esi dojedem ... 1) je to daleko 2) bude tu asi kámoška z Phy ... jako šlo by to, ale ta dálka na tu chvilu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:34
- Nahlásit
bullvnouzi
žijem a bylo to super.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:45
- Nahlásit
Děcká, nezkoušeli ste někdo je zapřáhnout ke kolobce, já to mám v hlavě už dost dlouho, jen nemám kolobku (na kolo si netroufám na tahání, na pevno na přivázání psa)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 21:44
- Nahlásit
Tak tady máme Fredíka s Bucou z dnešní procházky-projížďky. Kolo asi tak-pěšky vedle kola OK, jak jsem sedla, začal namě útočit, ale jako fest. Upravilo to pár kapitol z alfarolingu, nemusel ani dostat na bednu, je jenom neuposlušněný.
http://uk.youtube.com/watch?v=4KPb_MdNM_M
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 23:23
- Nahlásit
Mucholabka
Ty ve boooožíííííí.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:51
- Nahlásit
Mucholabka
Paráda. Fredy už působí jako úplně jiný pes!! Prosím tě - jakých pár kapitol z alfarolingu? Zasvěť laika Jo a Růžena jsem se včera dívala už začala trocha nabírat!
|