Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:34
- Nahlásit

dodatek - kydat hnůj sem myslela

Fuissem
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:38
- Nahlásit

pawLINka
Tak ti ji mam rezervovat???
Jinak pokud byste meli prevoz i na boudu, mohlty bysme vam dat primo tu jeji, to by nemel byt problem. Jinak pujdou potom asi spalit.
Kdyztak mi hod mail, at ti pisnu jeste podrobnejsi info k Delci.

Mel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:40 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit

Holky, nejlepší je si pořídit přítele, co propadl psům stejně jako já.... Garyho jsem si pořizovala s přítelem, který ho měl sice rád, ale jen když se mu to zrovna hodilo... Teď mám přítele, který je stejně ujetý jako já a je to bomba, představte si, že třeba SÁM!!! vyrazí vyvenčit psy, to jsem nikdy předtím nezažila, když jsem potřebovala vyvenčit, div jsem neklečela...

americko/africký Stafback
kdepak, to je ridgebull... to už nám předpovídalo pár lidí, že budem mít (přitel má fenku RR)

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:47
- Nahlásit

Mel
ridgebull!No to je pěkný název Tak jo,tak já si takového přítele taky pořídím,kdeže se to prodávájí? Ne vážně, to je moje jediná naděje,že narazím na někoho stejně zaujatýho Nebo lehce zmanipulovatelného. Mě psi nadchli a tohle plemeno právě přes bývalého a když byl šlus,tak sem hned měla Jesinku.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:47
- Nahlásit

Mel
Tak to já jsem si pořizoval přítele podle psů
Poznali jsme se na cvičáku - a tak začala má láska k pitbullům a někdy mezi tím i k němu

Fuissem
st.pavlusa@seznam.cz
S tou rezervací bych tak nepospíchala

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:51
- Nahlásit

pawLINka
no nedovedu si představit,že by měl třeba chlap jorkšírkaMy bylo doma vždycky na veeelky psy. Ale teĎka se to u mě zakotvilo na zlatém středu!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:54
- Nahlásit

Sijes
heh, já si přeju už od 10 let velkého knírače a mezitím si pořizuju už druhou pitbullku na vlastní popud

to all
Tak jsem teď mluvila s Lukášem, bereme ji na 95%
Boudu bysme si zatím na cvičáku mohli půjčit, ale asi si vezmeme tu její než jí uděláme lepčí Odvezli bychom si ji příští týden. Budeme mít asi tranzita, takže s boudou není problém

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:55
- Nahlásit

Fuissem
Ta ženská nám nebere telefon

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:05
- Nahlásit

Mno nic lidííčkové, já jsem šťastná jak blecha (jen doufám, že je Delinka opravdu takové sluníčko jak píšete a nebudu mít doma killerku )
Připojím se večer - jedu na trénink.
Sijes
A tobě, dámo, přeju hodně štěstí a moc na tebe budu myslet, abyste si s Růžou sedly

Mel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:07
- Nahlásit

My máme společný psí sport jen jeden - coursing, ale teď mu nebohou RR vláčím navíc ještě po stopách a po obranách Ale bohužel s ní půjde dělat asi jen ta stopařina, bo RR jsou dost bojácní psi a na sportovní výcvik se moc nehodí... hlavně, když čubě už budou 4 roky...

pawLINka
fakt velkýho knírače? a nechceš štěně s výbornými jak pracovními, tak výstavními předpoklady? Vím o jednom volném pejskovi

Sijes
musíš na psí akce... sice je to tam samá ženská, ale já tam prostě toho jednoho jedinýho našla

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:09
- Nahlásit

pawLINka
Ta ŽENSKÁ je v práci, tže je to vcelku logické. Někdo holt nemůže... Ale ví o vás. Zkus to na večer, resp. po čtvrté hodině, jo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:10
- Nahlásit

Mel
Hmm, ráda bych - ale přednější je pomoc Delince
Na kníra nemám ani penízky... Ale až skončím školu a ubyde někdy aspoň jeden haf (snad to bude trvat ještě dlouho), tak si knírače určitě pořídím bo je to fakt můj sen (i když se k naší smečce moc nehodí )

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:11
- Nahlásit

bullvnouzi
Helej, se nečerti kvůli té "ženské" pač jsem si nemohla vzpomenout na jméno

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:12
- Nahlásit

pawLINka
5 (možná 6) čoklů, ovce, kozy, králéci, slepice, husy, holubi, prasátka, perličky, morčata, ptactvo, potkani, pavouci, rybičky, pískomilové, činčily, kočky...
Takže jak to bylo v té SMS? ty se staráš o Tomovo léčbu a mladej o zbytek zvířectva? Chudák. To jsem netušila, že má na krku toliko hladových krků.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:13
- Nahlásit

pawLINka
No kdyby paní nebo slečna...
Ale dyk je věkově jako my a je to Jana.

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:14
- Nahlásit

pawLINka
Díky,díky.Dám ti večer vědět....Přeju ti to s Delinkou,pak se na ni příjdu podívat! Jináč s velkým kníračem si mě dost překvapila! U nás na cvičáku jeden chodí...no zajímavá volba vysněného psa!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:20
- Nahlásit

Sijes
Já jsem měla možnost dva úúúžasné poznat (oba jsou už v nebíčku) a prostě jsem se zamilovala...
A Deli bude zatím na cvič takže ji určo uvidíš - snad už příští sobotu...

bullvnouzi
Ta ženská neměla být nadávka - je to normál slovo A jak je stará jsem netušila...
Jó, a s těma zvířatama - hlodavci a část ptactva visí na mé peněžence. Kua - už abysme byli manželé a neřešili co kdo platí

Mel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:20
- Nahlásit

Sijes
U nás na cvičáku jeden chodí..
a víš, co je to zač?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:22
- Nahlásit

pawLINka
Kua - už abysme byli manželé a neřešili co kdo platí

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:24
- Nahlásit

Mel
netuším, netuším. Myslíš tím z jaké je CHS? Ale asi bude papírák a docela se chystají na různé zkoušky. Ale klidně se můžu zeptat.

Mel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:26
- Nahlásit

Sijes
jo, to by mě zajímalo... bo VK už je celkem rarita a pracující ještě větší

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:26
- Nahlásit

pawLINka
já znám dost lidí, kteří to řeší i v manželství, popř. mají stejně rozdělené finance

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:29
- Nahlásit

Mel
Okey,tak já se zeptám. Jestli tam budou,tak již tuto neděli. Akorát bude takový hnusný,jak se mě všichni budou ptát,kde mám Jesku.....a už si tam nakráčím s jiným psem. Ale já sem čekat dýl nemohla,nene,i když je to dneska teprvá týden,co se to stalo

Mel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:30
- Nahlásit

Sijes
a co se stalo? já jsem teď byla pracovně hrozně vytížená, jak doma, tak v práci, takže jsem neměla skoro vůbec čas číst fórum

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:36
- Nahlásit

Mel
noooo.Nebyly jí ani 2 roky.Šli jsme vyvrtat uražený zub,kvůli možným zánětům,takže měla narkózu. A v noci přišla embolie.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 16:08
- Nahlásit

pawLINka
V narkóze byl proto, že má na zadku ohromné otlaky, škaredé podminované díry, blééé, a vet mu to vyčistil, kolem dokola ořízl a sešil, udělalo to 11 stehů, a ještě pod tím má být nějaké šití hrubým vláknem a prý mu to i přišil k okostici.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 18:51
- Nahlásit

Sijes už si veze fenku domůůůůůůů

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 19:29
- Nahlásit

Mucholabka
Ty voe, mazec...
Tak to jen doufám, že Deli nic takového strašného nemá, protože další "nemocný" pes by mě finančně zruinoval...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 19:32
- Nahlásit

pawLINka
jj, stálo to 1600, víc jsem s sebou v peněžence neměla

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:06
- Nahlásit

Mucholabka
Sijes už si veze fenku domůůůůůůů
Víme, též jsme dostali SMS.

pawLINka
No já myslím, že upa s hladkou srstí jako správnej gaučák určo nebude. Ale takovou hrůzu, jako měl Fred, tam neměl nikdo.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání