Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:53
- Nahlásit

Mucholabka
Nedělej chutě! Já myslím, že čím větší pes tím víc je potřeba zkušeností ve výcviku. A já pořád sbírámI když vidím sakra rozdíl když jsem začala s J a teď s R.Něco je i povahou,ale hlavně mám úplně jiný přístup než s prvním psem. Ale tím, že teď můžu srovnávat,tak vím že třeba Jesa měla hodně v sobě už když přišla. Ale zase já nevěděla, jak s lecčím pracovat.Ale mákla jsem na sobě. Jak říkala pawLINka na cvičáku - s prominutím řešíš pi***iny, máš skvělýho psa

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:53
- Nahlásit

Díky, zatím se mějte,jdeme ukázat na vete jak umíme krásně kulhat-už zase((
a mě už vomejou.

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:56
- Nahlásit

žanda
proto já si vychytrale beru tak 7 měsíční jedince) Tak hodně štěstí u veta.

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:56
- Nahlásit

Taky jsem našla jednu bomba fotku, přijde mi děsně ftipná

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:58
- Nahlásit

žanda
co je Garrymu? jak jako kulhá???

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:59
- Nahlásit

Mel
Pěkná fotka.

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:00
- Nahlásit

Mel
parádní

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:01
- Nahlásit

Mucholabka
a přírodní stravu máme taky zachycenou... jen chudáček maličkej nechytil nic uzenýho

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:01
- Nahlásit

Mel- jak jako kulhá- na pravou přední s přestávkami a neustálou léčbou už 3-tí měsíc. Vždy dostaneme prášky-to přejde, pak to dobere...týden dva ok, začne znovu. Na RTG nemá nic, artroza to prý taky není.....před měsícem jsme dostali léky na déle a silnější dávkování-vypadalo to slibně- no už zase je to zpět, už mě to slušně řečeno sere a psa taky, procházky jsou kratší, cvičák zatím padá úplně.......

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:03
- Nahlásit

Jo ještě jsme měli rehabilitovat- tak celý měsíc cvičíme "strečing" jako divý a stejně nic(

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:15
- Nahlásit

žanda
Jessině našli při posledním rentgenu mírnou artrózku, nato, že neměla ani 2 roky..... Měla zvětšený srdíčko...to jsme zjistili hned v 9 měsících. No taky jsme si u veta užili, v létě alergickou vyrážku asi z vody..... Tak teď snad budeme mít štěstí a pár let se tomu všemu vyhneme s Růženou. Ale jsem zdeformovaná - jak se zadýchala, tak sem si hned říkala,jestli taky nemá něco se srdcem. I když podle mě zatím prostě jen nemá fyzičku,nebyla na žádný výšlapy a velké aktivity zvyklá...

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

žanda
nechceš zkusit zajít za Duchkem? Je to sice přes celou Prahu, ale on je fakt kapacita v ortopedii... Jako nechci snižovat nijak veta, ke kterému chodíš, jen u mě je prostě number one on a kdybychom měli nějaký problém, tak jedu jedině za ním. http://www.vetcentrum.cz/stodulky/
Dáváš kloubní výživu? Já musím dávát pořád, bez přestávek a i tak mi občas po větší zátěži sem tam kulhne, Gary má malý výrůstek na rameni...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:29
- Nahlásit

Mucholabka
které v USA říkají Eli smile
Můžeš mi to přiblížit, prosím? Jinak i Sala se smála. I když nevím, co jí bylo k smíchu. Mambice se směje taky. Nejvíc, když ví, že něco provedla a plíží se ke mě a nebo se probudí a uvidí mě. Když jsem byla malá, měli jsme i takovýho vořecha, co se smál.

Sijes
Z toho posledního rozhovoru s tebou u nás a z toho, co všechno tady o Růže píšeš mám pocit, že jsi konečně objevila opravdovýho pitbulla.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:34
- Nahlásit

Mel
Taky jsem našla jednu bomba fotku, přijde mi děsně ftipná
Oujeee, tam má uši jako Máfo.

Sijes
Ale jsem zdeformovaná - jak se zadýchala, tak sem si hned říkala,jestli taky nemá něco se srdcem.
No nechci tě strašit... Ale měla jsem před Máfem štěnco zachráněný (tvrdě vyplacený) od Romů tady od nás a druhej den se mi ve spánku udusilo. Asi parva? Nevím... Každopádně o Máfa mám strach do teď při každým zakuckání. I když už to není taková panika jako dřív, po pár letech pomalu cítím, jak to odeznívá. Ale přesto se vždycky trnu. A do jeho nějakých dvou let jsem ho téměř nespoštěla z dozoru a když jsem třá o vejku vypadla na pivko a nikdo s ním nebyl doma, vždycky jsem pak pomalu utíkala domů s hrůzou, že bude mrtvý. Pako, no... Ale jak říkám, odeznívá to.

reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:47
- Nahlásit

Já myslím, že čím větší pes tím víc je potřeba zkušeností ve výcviku. A já pořád sbírám

heh to je přesný, na něco těžší jak 20kg si netroufám

suri
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:08 - Změnil/a: suri
- Nahlásit

Mel
jj s coursingu jsou fákt vtipný fotky

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:10
- Nahlásit

reneeska
zas je fakt že když to máš od štěněte, tak je to asi jiné. To neznám.Ale se 17 kilovou Růženou když škubnu, tak letíTahat mi přestala po 1 dni....

bullvnouzi
Kdybych měla vzít že Jes byla typiský zástupce AST ( a co jsem je poznala tak byli takový) a Růžena je typický zástupce APBT....tak je to skutečně rozdíl nebe a dudy.Jako samozřejmě je tam podobnost,ale .....No nevím, jestli to já takhle můžu říct. když vlastnit jsem vlastnila pouhé 2 psy. Ale jsem spokojená jak želva s vlohami a temperamentem.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:13
- Nahlásit

Sijes
No strašně teď urazím stafordy (a všem stafordářům se omlouvám), ale není inteligentnější plemeno, než je APBT.

Dasha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:17
- Nahlásit

bullvnouzi
hele, vepřador je taky very intelidžentní!

jinak fotky fakt super, všech vašich psisek a psic!

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:17
- Nahlásit

bullvnouzi
no já miluju i stafíky a na velkýho pitbuláře si hrát nemůžu, když mám psa 14 dní a nikdy jsem extra nezkoumala historii, nevím nic o liniích. Jediný tak poznám red noseAle Růžena mi příjde chvilkama chytrá až moc! To jak to vyhodnotila u tebe na dvoře okamžitě...a takový věci dělá pořád. Musím mnohem víc přemýšlet.....I co se výcviku týče, na druhou stranu je to pes, kterej to udělá za to pohlazení

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:25
- Nahlásit

Sijes
Zeptej se pawLINky, jestli má knížku "Na křižovatce pravdy...". Posledně jsme se o ní bavili. Tam se toho o pitech dozvíš dost. A nebo jestli plánuješ přijet na mini sraz na Lagůůůně, můžu ti ji půjčit k přečtení. Koupit se dá, ale stojí 650... Jako předskokana by sis mohla přečíst Telo z ocele, srdce zo zlata... Je to téměř to samý, akorát slovensky a v tištěné podobě to neseženeš.

Jinak chytří jsou. Až moc. Co já mám zkušenost, tak když pitovi něco vysvětlíš opravdu srozumitelně, pochopí to během pár minut.

reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:28
- Nahlásit

bullvnouzi
stejně tak jak pochopí prasečiny od svých čtyřnohých kamarádů

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:30
- Nahlásit

Sijes
I co se výcviku týče, na druhou stranu je to pes, kterej to udělá za to pohlazení
Když tě uzná, udělá to pro tebe.

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:31
- Nahlásit

bullvnouzi
no odkaz na Lagunu super, akorát tak není jeden jediný detailJá zvažuju jet na sraz účastníků cz - psa. Myslím že Pavlínky Lukáš ji má doma. Bavili jsme se o ní na cvičáku.Tož si kdyžtak zapůjčím.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:31
- Nahlásit

reneeska
No, to taky.

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:32
- Nahlásit

hmmm taky máme z coursingu pěkný

Jírovi se vždycky povedou

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:34
- Nahlásit

Sijes
No já pojedu asi v pátek odpo nebo tak. To pak můžu přespat v práci. Ale jestli chceš jet třá už ve čtvrtek, tak můžem.

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:34
- Nahlásit

bullvnouzi
tím sem chtěla říct, že Jesina se nechávala daleko víc motivovat na žrádlo,aby něco dělala.....natož ochotně

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:35
- Nahlásit

bullvnouzi
a kde to je ta LAguna a co se tam bude dít??Jak sem pochopila, tak nějaký závod.A když píšeš o práci, tak to bude asi v přerově.A datum?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:49
- Nahlásit

Sijes
3.5. jsou v Radslavicích coursingový závody. Pražáci na ně přijedou a budou spát u MaggieM v Přerově. Přijeli by už prvního asi a jsme domluvení, že uděláme asi prochajdu se psíma kol Laguny a pak sednem na pívčo.
No a já přemejšlím, kterej den jet. Jestli ve čtvrtek (budu muset na 22:25 na nádr na vlak, ale pražáci určo poseděj dýl, páč pak maj den volna) a nebo v pátek (můžu sedět dýl, páč bych přespala v práci, ale pražáci určo budou končit včas, aby na závody nebyli mrtví). To je dilema, co?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání