| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:36
- Nahlásit
Mucholabka
von má chudáček smůlu... bude nadosmrti panic
Ale snažím se mu nemravné myšlenky vyhnat z hlavy na cvičáku. V sobotu jsme byli na coursingu a byl pak tak vyšťavený, že když jsme byli na návštěvě u háravky, tak tam sice zamilovaně Matyldu chvilku obletoval, ale pak padnul a usnul
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:40
- Nahlásit
pawLINka
mám tucha že si online Už se fakt těším na cvičák v So.Normálně začínám mít absťák. A jak se má Tom??
Jináč o kočku sme v Pá přišli. Vet mu nabral krev a prý to vypadalo jak růžová voda,tak šel rovnou na injekci Prý takhle jedy na myši účinkují, že odburávají červené krvinky. Sme my to lidi ale hlavinky vynalézavé!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:55
- Nahlásit
Sijes
Ahojda, jo, jsem chvilku online. Ale nemůžu moc psát, protože se mi neuvěřitelným způsobem cpe Delča na klín Asi vás chce všechny pozdravit!
Jo, na cvičák se taky těším, protože jsem tam teď v sobotu nebyla (měla jsem soutěž v aerobiku). Ale příští týden se tam chystáme a už budeme taky poctiví
Tomík dostal ještě prodloužený antibiotika, protože měl pořád zvětšené uzliny. Zítra se chystám jít zase na kontrolu a doufám, že to už bude v pohodě, protože fakt nemám ani kačku Přemýšlím, že seknu se školou a vrátím se do práce. Nechala jsem na veterině veškerou moji malou výplatu... Jinak nechápu co s těma angínama teď ti pesové mají - není v okolí jedinej
Jinak s tím kocmorem je mi to líto... Se teď o to víc bojím o ty naše, chjo...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:58
- Nahlásit
Sijes
jsem se ještě chtěla zeptat - pojedeš na Křivou nosku? Máme 1 - 2 místa v autě kdyby někdo chtěl..
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:07
- Nahlásit
pawLINka
Křivonoska. Tak láká mě to. Podívám se někde na termín. Berete stan,že?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:09
- Nahlásit
pawLINka
Nebo se domluvíme v So. Se školou rozhodně nesekej. Dodělávat pak cokoli při zaměstnání je ......
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:14
- Nahlásit
Sijes
Jj, bereme stan. Máme konečně koupený velký auto a vozík na pesy, takže auto bude v podstatě volný. Vlezou se tak dva lidi se dvěma psíkama (do kufru se hodí klec). Takže to promysli a domluvíme se.
Jinak - chci na cvičáku uspořádat pálení čarodějnic. Dřív se to pořádalo pokaždé, ale nějako to začalo upadat, proto to chci znovu rozjet. Prostě opíkačka, pohoda. Přijela bys taky?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:18
- Nahlásit
pawLINka
bláho já vám závidím, chci tam někde u vás bydlet, chci na cvičák a na čarodky mezi pejskaře s mozkem
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:18
- Nahlásit
pawLINka
No jasně!! A který den??Někdo pořádá čarodky na 30.4. Někdo pak až o víkendu - jakože čarodky. U nás chtěj pořádat z práce toho 30.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:19 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit
Sijes
Hojky, kocicaka je mi moc lito. Obcas se toto stava, kdyz kocka sezere jiz otravenou mys. Je to lehky cil, avsak velmi nebezpecny. Popravde pochybuju, ze by pricina byla jinde. Teda aspon doufam, ze lidi jeste nejsou az tak velky hyjeny.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:21
- Nahlásit
reneeska
pejskaře s čím?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:22
- Nahlásit
Sijes
no vidíš ne, s čím píšu .... a hlavně s chutí se psovi věnovat a zkusit něčeho dosáhnout, ať už na poli sportovky, agi, frisbee ....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:23
- Nahlásit
Sijes
Mno, toho 30.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:24
- Nahlásit
Fuissem
Ahoj! Tebe taky ráda vidím. Teda teď tě nevidím, ale jako vidím, šak víš No to já si taky nemyslím, že by nám někdo házel něco na zahradu, ale jestli někdo v blízkým okolí tráví, tak máme ještě 2 psy a jednu kočku....jako už stačilo,že!
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:25
- Nahlásit
pawLINka
Tak třá bych mohla stihnout oboje. Ze slušnosti zaskočit na pracovní a pak "na lepčí"
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:31
- Nahlásit
Sijes
Jj, však ještě uvidíme jak to dopadne. Mám v tu středu sice ještě vystoupení s aerobikem tak to taky musím nějak dát dohromady, ale určo mi to nějak vyjde. Teď to jen dát vědět lidem na cvič a doufat, že vyjde počasí. ale přinejhorším bysme mohli být v klubovně...
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:34
- Nahlásit
pawLINka
To by se tam dalo i přespat třeba ve spacáku? Jako odvoz tam si snad zmáknu, ale zpátky.....Takže by mi vyhovovalo, že to začne pozdějc.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:37
- Nahlásit
Sijes
Jako přespat teoreticky jo, ale prakticky bys tam byla asi sama Ale my pojedeme pak určitě do Hulína tak bysme tě odvezli, ju? Nevím do kdy se tam bude. Těžko říct. Záleží kdo přijde a jak dlouho se zdrží... Taky je možný, že v 7 půjdou všichni dom Ale to snad ne-e
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:40
- Nahlásit
pawLINka
Tak uvidíme. Bych to mohla zase udělat naopak.Jít prvně do KM a firemní bude určo do rána....Takže bych se mohla v 9 zbalit od vás a jít se tam podívat.To zas budou vyrypovat, ale mě je to vcelku jedno, bo mě to tady začíná ......unavovat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:44
- Nahlásit
Sijes
Tak to bude možná lepší, protože na cvičáku si myslím, že to nebude určo do rána - soudě podle dřívějších let...
A kde vlastně děláš?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 15:11
- Nahlásit
pawLINka
To je tajný ) Ne, sem teďka kancelářská krysa. Největší výhoda je, že to mám pěšky 10 minut od domu. Ale ta práce mi prostě nic nedává. A systém tady.....jako všude je něco. Zas co by jiní dali za takovouhle práci. Já si prostě chci máknout na anglině a změnit úplně profesi. Jinak si stejně nepolepším. Baví mě doučovat a tak. Už jsem přemýšlela, jestli si tady neřeknu o zkrácený úvazek...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 15:47
- Nahlásit
Sijes
nechceš mi přeložit 17ti stránkovej odbornej text?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 15:52
- Nahlásit
reneeska
já nedělám odbornou. Jen všeobecnou. Ale tak jako zkusit bych to třá mohla, jestli to není lékařská nebo soudní Aspoň by mě to donutilo. Za ten rok co tady sedím to šlo úplně do háje. A místo toho, abych si klikala aspoň cvičení online, tak si tady chatuju
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 17:40
- Nahlásit
Sijes
je to politická sociologie, článek o politické praticipaci a mám ve čt. referát a sama to asi nedám víš ...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 19:42
- Nahlásit
pawLINka a Sijes
jsem se ještě chtěla zeptat - pojedeš na Křivou nosku
Vidím, že název se chytil.
pawLINka
Máme 1 - 2 místa v autě kdyby někdo chtěl..
Jako už se máte kam naskládat, jo? Já bych se možná přidala, ale nevím, jestli nebudu vzádu blinkat.
A na čarodky pak plís hoď bližší info.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:38
- Nahlásit
bullvnouzi
Jj, máme už konečně vééliký autí, takže místo tam bude. Místo vepředu ti ale neuvolním, páč já vzadu taky blinkám
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 00:45
- Nahlásit
pawLINka
Já právě vím, že blinkáš.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 07:48
- Nahlásit
bullvnouzi
Sijes
Tak se rozhodněte jestli pojedete a s kým pojedete - a taky kolik psů povezete, a pak dejte vědět ať se nějak domluvíme. Čím víc nás pojede, tím levněji nás ta cesta vyjde
Jsem si teď četla článek ve Psovi o Křivonosce a jsem už úplně nažhavená. Škoda, že ti naši knedlíci nesoutěží
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 08:22
- Nahlásit
pawLINka
No já bych vezla jen spratečka, takže s tou se míst řešit nějak nemusí. a psa si musím též koupit. Už to říkám tejden. Zajímají mě ty články o Jarošově a bojovkách.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 08:23
- Nahlásit
reneeska
Jéžiš! No to mi příjde i včeštině že nevím o čem mluvíš A je to z Cz do Aj?
pawLINka
Tak mě prosím tě napiš termín té Křivonosky, ať to nemusím hledat. Nevím o nikom, koho bych vzala sebou . Takže jen já a pes. No a kdyby jela bullvnouzi,tak bysme mohly sdílet stan
|