| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 19:45
- Nahlásit
reneeska
nooo, my tam tak popocházeli - sem myslela,že mě každej pozná dle buldočka, ale facht sem netušila,že tam bude eště 5 cizích dalších buldočků
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 19:46
- Nahlásit
Mar3
ha viděli sme vás, nejseš ty ta co se nechala ukecat na agi začátečníky
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 19:46
- Nahlásit
reneeska
jo,celá já noo,vlastně ste nás mohli poznat, bo jedinej muj pes se tam klasicky poblil
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 19:47 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
Mar3
to už nevím, já na něj koukala v tý frontě na prezentaci ... že je to hezkej pes sem si říkala, že ti buldočci maj něco do sebe
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 19:53
- Nahlásit
reneeska
no to sice maj, ale vzhledem k tomu,žes tam mohla vidět asi tak 50 dalších buldočků, tak se kouzlo trochu ztrácí inak máme v posudku, že to je svalovec
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 19:55
- Nahlásit
Mar3
právě, je svalnatej, jinak by se mi nelíbil. Ještě jeden kluk měl pěknýho, jinak samej buřtík mi to přišlo.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 19:58
- Nahlásit
reneeska
tjn ale dyž voni tak maj vypadat no - to enem ja mám atypickou ještěrku (plus teda ještě jeden kluk tam )
no, sme zvědavá, estli pak někde najdu naše fotos a tak
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:02
- Nahlásit
Mar3
tak já obecně atypy ráda, moooc ráda. Nejlíp i nestandard barva, to je moje.
Ale někteří ti lidi tam ... grrr, hlavně že v propozicích že pes musí být na vodítku, haha
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:06 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
reneeska
jooo tjn - mě nejvíc nasrali právě ti se dvvěma buldočkama (bilým a černým - ty buřti jak říkáš) - bo muj pes se s buldočkama samcema prostě nemá rád, a baba k nám letí ,tak říkám,že von jako je moc nemusí,tak at ho nevotravujou, a sedli si vedne nás (což sem teda byla fakt ráda) . . . pak jako se tam ten borec (páneček) dloubal v nose a tak teda pustil vodítka..tak psi letěli za mym, muj teda OK nic, ale ten větší se po něm ohnal (ale nic se nedělo, Berry dělal, že zádnýho buldočka radši nevidí naštěstí ) a pak zase - sednou vedle nás, já ho držím na vodítku a voni sedí metr ode mě a maj tak 3 metrový vodítka žejo, který držel až za konec žejo, já jím - voni jejich psi za mnou lezou, já držím párek, psa,tácek,pití,atd..žádnou volnou ruku a prostě jim je to evidentně fuck - eště čuměj a ani si je nezavolaj! ti mě jako fakt nasrali tam teda inak docela šici OK (na té straně, jak sme seděli my )
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:12
- Nahlásit
Mar3
Za náma jednou zdhla xlabradorka ... grrr, fakt to nemám ráda když mě otravuje cizí pes. Nebo vedle nás házeli psovi klacíček, voe, se mi mohly ty moje posrat ... jak kdybych já šla aportovat před nějakýho aportovacího magora taky, schválně ...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:14
- Nahlásit
reneeska
taks měla by byla prdel jo,sem se taky dívala jak jim tam hážou klacky(to sme byli v kruhu zrovna) -sem si říkala, jak to je super, např kdyby tam odjinud doběh jinej pes a vo ten klacek se např. servali bo tak.....
Berry mi v tom kruhu totiž taky jenou koukal po tom klacíku co tam házeli....
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:18
- Nahlásit
Mar3
Hm ohleduplnost jak sviň ... a ještě dobří byli ti bílý švýcarší ovčáci na těch výstavních vodítkách, sem si říkala esi mají páníčci komplex že na jejich výstavách jim to neklape ... a ještě se jim z toho vodítka vyvlíkla jedna .... jako úroveň ...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:21 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
reneeska
tss, dyby jedna .) my byli pod tim party stanem u "bufetu" a tam chodili navolno tak 2 až 3 dycky....a slečna od nich mi vykládala, bo s nějakým kokrem stála vedle mě vkategorii malý pes, jak to je na výstavách sPP upa jiný a naprosto profi a musí se tam šecko dodržovat atd....(bo sem měla jít první - jak sme tam "nastupovali" a šla sem asi až pátá - jaká tragédie )
a její kokr tam pul metru ode mě nonstop štěkal celou tu hodku, co sme čekali, než se šici ostatní odposuzujou....to bylo fajn - ke konci sem už měla aj tik v oku z toho ale ona mi řekla,že to bohužel on chce jít za svvojí smečkou a uklidní se,až se to vodposuzuje a šecko a on bude moct odejít
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:25
- Nahlásit
Mar3
Ara taky řvala, čůza
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:32
- Nahlásit
reneeska
celou dobu? týýjo
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:36
- Nahlásit
Mar3
ne to neee, to bych ju asi vodkrouhla dávno, ale poštěkávala si občas, ona je nervák a nebaví ju čekat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:38
- Nahlásit
Feru byl dneska poprvé na cvičáku, cvičil v řadě a SUPER! Ještě tento rok ho budu hlásit někam na ZZO. Chybí mu jen odložení a zbytek se nějak doladí.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:39
- Nahlásit
Mucholabka
super, se s tím neserete
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:42
- Nahlásit
reneeska
noo,tak to ještě nějak de -ale jako hodinu NONSTOP aby ti někdo štěkal do ucha -tjo, sem ho malem zabila..........
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:43
- Nahlásit
reneeska
Vůbec jako to ti je talent! I mezi mazáky exceloval
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 21:16 - Změnil/a: AOZ
- Nahlásit
jen tak ze zvědavosti jsem se snažila zjistit něco o liniích APBT, odkud ev. štěně, do budoucna, protože najít pracovního AST s PP je dle mého nemožné a jenom teda koukám, v tom se vyznat
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:41
- Nahlásit
Tak jedna do té o nejhezčí úsměv To je Dasty, přes ni jsem se k těmto "bojovým plemenům" dostala.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:59
- Nahlásit
Sijes
Co říkáš na fotečky? Dívala ses?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:00
- Nahlásit
pawLINka
No fotky supr!!Musím taky už konečně pořídit foťák! Jako ale ten ořechoidní ocas Růženy mě pořád bije do očí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:02
- Nahlásit
Sijes
Jaký ořechoidní ocas? Bucině na ocase zůtaly strašně dlouhé chlupy ještě ze zimy, tak jsem jí ho okousala efilačkama
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:03
- Nahlásit
Mucholabka
nene chlupy, ale to krásné držení
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:05
- Nahlásit
Ze včera na cvičáku.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:10
- Nahlásit
Jedna fotečka s blbem (mu tak občas říkám)
Sijes
Jak ho drží?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:15 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Sijes
Nese ho třeba jako Mailo?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:50
- Nahlásit
AOZ
No nejlepší je si nechat poradit od odborníka, co se v liniích vyzná. Písni mi na mejl, nějak to pošéfujem.
|