| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:10
- Nahlásit
bullvnouzi
no, jen aby ses nedivila, až překoná i tu zvýšenou ohrádku, vidělas snad ty video, jak mazlíci překonávají překážky
Mar
dybys ho viděla v radslavicích gde na konci 1. kola málem zdechnul, tak by ti přišlo divný že po 4 kolech tady je OK
jenže podle toho vídeja tahle dráha byla mnohem, mnohem kratší než v Radslavicích... A někdy bys měla přijet do Kralup, kam se na to hrabou Radslavice, tam má i Gary co dělat, aby nezdechnul...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:10
- Nahlásit
bullvnouzi
Aha. Tom ho žere pořád...
Demodex zatím nic. Jsem zjistila, že ho má kolem očiček (má je dokola holý) a na pusině (jak ji má růžovoučkou). S tím jsem si ji už brala, ale nevěděla jsem, že je to ono. Ale podle brouzdání jo.
V tomhle jsem fakt vemeno - nic jsem o demodexu nevěděla takže jsem to nemohla tušit.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:14
- Nahlásit
MelMar
Hele jak je to v těch Radslavicích? Rádi bychom si to s pesama vyzkoušeli, ale známej ze cvičáku, kterej tam byl, říkal, že si zaběhají jen vyvolení. Tak nevím...
Máme to sice relativně kousek, ale zase zbytečně se mi tam nechce...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:15
- Nahlásit
Mel
no tim sem právě chcela říct, že tadle dráha byl a tak směšně krátká že se ani buldoček nezadejchal
do kralup chceme na mistrovství jakýsi (estli teda do tý doby nezrušej to,že tam vubec mužeme )
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:18
- Nahlásit
Mar
Neser. Tím jsem chtěla říct, že to nebyla nijak nezvyklá situace.
Mel
No ona má ještě přepravku, takže jak bude překonávat, zaklapnu za ní dvířka a zdarec...
pawLINka
Tak já myslím, že jsme se o tom vcelku i bavili, ni? I když nevím, jestli ne až cestou zpátky. A viděl ji vet?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:19
- Nahlásit
pawLINka
v Radslavicích pořádá Moravskoslezský coursing klub - www.mscoursing.com - hlavně závody. Na závodech se tréninky neběhají, pro vyzkoušení si coursingu jsou nejlepší víkendové akce, které toto sdružení pořádá, nebo přímo tréninky, ale ty bejvaj spíš "mimo sezónu". Závisí odkud jsi a jestli jsi ochotná dojíždět (my jezdíme z Prahy i do Rudné pod Pradědem, ale právě jen na ty víkendovky, bo na jeden den se to nevyplatí)
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:21
- Nahlásit
pawLINka
samo je víc klubů, třeba Český coursing club - www.coursingcz.info nebo Brněnský coursing club - www.coursingbrno.cz nebo i v Blansku (to nevim web, ale nějak to maj s agility, myslím) se prý běhá...
|
suri
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:29
- Nahlásit
Agility Blansko
jsem to zrovna před chvilkou somrovala od Mar
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:29
- Nahlásit
Mel
No já jsem z Kroměříže, takže do Radslavic to mám kousek. Jde mi jen o to, aby si to pesani jen vyzkoušeli a my zjistili jestli to s nimi má v tomhle cenu. Takže mi jde jen o to, aby si to zkusili zaběhnout. Já nevím jak to v tomhle chodí... Prostě - je možnost si v Radslavicích zaběhnout jen tak?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:31
- Nahlásit
suri
a te´d machruješ co?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:31
- Nahlásit
bullvnouzi
Tj, ale nevěděla jsem jak to vypadá. Vet ji viděl jen druhý den jak jsem si ji dovezla a na demodex jsem se ptala a v podstatě mi nic neřekli. Jen ji můžu dávat něco na posílení imunity a tak.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:32
- Nahlásit
pawLINka
Hele v Psích kusech byla nějaká reklama na lék na tuto. Prej už to není takej strašák jako dřív. Zkusím po tom doma juknout.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:38
- Nahlásit
pawLINka
možnost tam je, ale jen na tréninku a ten byl v únoru a teď tam snad nic plánováno ani není...
A i tak je to trošku problém, protože o akce je děsnej zájem, takže jakmile se otevřou přihlášky, je to třeba do deseti minut plný
Pro nečleny bych řekla, že je to spíš o velkém štěstí, se někam dostat...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:40
- Nahlásit
Mel
Jj, takže je to tak jak známej říkal. No nic. asi se bez toho pesani budou muset obejít pač ani nemám zájem o takový poměry o jakých mluvil ten známej...
bullvnouzi
Myslíš nový Psí kusy? Jsem si je taky vyjímečně koupila, protože je tam o tom pitbullíkovi, navíc je tam o pullingu a ještě k tomu všemu je tam vyfocená Růžena od Sijes
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit
pawLINka
Kde je Růžena? To jsem si ani nefšimla. Hele a nevím, jestli to bylo v tutěch a nebo v těch s ČSV na titulce. Projeď to a mrkni. Jinak nejsou to nový Psí kusy. Nový vyšly včera a na titulce je vižla.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:48
- Nahlásit
bullvnouzi
Nj, já tento časopis nekupuju. Jen jsem ho zahlídla nedávno a viděla ty tytulky o pitovi a pullingu tak jsem si je musela koupit
Růžena je tam vyfocená v článku o klikru Na to schválně kukni.
A jinak jsem asi slepá, ale nic o demodexu jsem tam nenašla.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:50
- Nahlásit
pawLINka
Fákt? Tož to pak mrknu. Mám to doma.
Hele ten DX tam byl na stránce o klíšťatech a všelijakých breberkách tuším. Mrknu se doma večer a řeknu ti. Beztak to bylo v tom čísle ještě předtím.
Jinak já si ten časák kupuju. Je to jedinej psí normální časák.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:50
- Nahlásit
bullvnouzi
není to moc silný,ten prednison? pokud vím,se dává taky na blbou funkci nadledvinek.
mám taky psa alergika,ale bez léků (zatím- jen v nouzi zyrtek),jen s granulkama veterinárníma. Nezkusila jsi homeopatii? nám to dost pomohlo.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:53
- Nahlásit
žanda
prednison je na všechno možné i nemožné
Teda aspoň můj pesan ho má na všechno. A denně
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:55
- Nahlásit
pawLINka
o takový poměry o jakých mluvil ten známej.
nevím, o jakých poměrech mluvil tvůj známej, možná se na něj nedostalo (jak zvláštní, když chce běhat asi 500 psů a to se fakt prostě zvládnout nedá, takže kapacita musí být prostě omezená), tak se spíš vztekal, ne? Takových lidí je spousta, jenže to fakt neni sranda, nedá se vyhovět vždycky všem... A já se zatím dostal skoro na všechny akce, ono když se chce, tak to jde
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:00
- Nahlásit
žanda
No jako víš co. My ho máme jen jako první pomoc, kdyby se dostal někde k rybě nebo tak. On se totiž strašně rychle osype a oteče. Tak máme nakázáno lupnout prášek a utíkat k veterináři. Protože jinak by mohl jít do toho anyfa cosi šoku (nejsem schopná si zapamatovat ten název) a zkolabovat, než se dostaneme k vetovi. Jinak je v pohodě. Nemá, že by se osypával furt. Vlastně to měl jen nějakou asi měsíční epizodu před snad dvěma a půl roky, kdy se opupínkovával, a tak. Teď už je to v poho. Ťukám, ťukám... Takže jako zkoušet homeopatika, když se z ničeho nic osype by asi moc nešlo. Resp. bych to neriskovala.
Akorát teda nesmí sušenky všelijaký a vůbec věci z mouky, páč do toho všude cpou sojovej lecitin a von má pak srajdu jak bič.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:03
- Nahlásit
bullvnouzi
anafylaktický?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:05
- Nahlásit
bullvnouzi
no my máme alergii i na mouku mmj. tak že místo sušenek máme candisky a je klid (to je na radu vete) ale žádnej jinej pesan to nechce. Jasně, chápu,pokud to máte příležitostně jednou za x ,pak je asi zbytečná nějaká dlouhodobá léčba homeopatem. My se toho nemohli zbavit,homeo byla naše poslední šance před kortikoidy, s kterýma nás strašili. Nemáme je, pesan vypadá jako alergií nepolíbený,tak že hurá.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:11
- Nahlásit
pawLINka
o takový poměry o jakých mluvil ten známej.
Hele naprosto souhlasím s Mel....prostě o coursingy je velkej zájem, a je málo klubů, tže pokud zrovna nejsi na netu, když se spouští přihlášky máš smůlu a to jak u msc, tak u bc, i ccc, jediný kam se nemusíš hlásit dopředu je ten coursing od agi blansko, dokonce si je můžeš pozvat za úplatu k vám, pokud máte nějakej prostor kde by se to mohlo běhat....ale holt kvalita je někde jinde, ale zase ty si to chceš jen vyzkoušet ne?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:16
- Nahlásit
Mar
To bude ono.
žanda
No já osobně si stejně myslím, že to byla jednorázová akce. Nechala jsem na balkoně hlavy z ryb z grilovačky a dala to psovi až na druhej den. Vet pak říkal, že se v tom rozmnožil prej histamin, což je látka v rybách, která se množí, když dlouho někde ležej, resp. se rozkládaj a prej měl reakci na to. A jak byl oslabenej právě kortikoidama, tak zbufnul pamlsek a osypal se po něm. Nějak jsem podle složení tehdy a podle toho, že na granule reakce neměl, vydedukovala, že to byla asi soja. Když jsme ho vyléčili, (což trvalo asi 3 týdny tuším, páč jak jsme začali vysazovat Prednison, osypával se znova) tak jsem asi za tejden měla rybičky v konzervě a standartně, jak už to dělám nějakých 20 let, jsem olej z rybiček vylila na granule a dala psovi sežrat. No, už se neosypal. Takže asi fakt nějaká reakce na rozložený ryby a myslím si, že by je klidně mohl jíst dál. Ty normální teda. Akorát nemám odvahu to vyzkoušet.
No a k té soji. Já měla na mysli sušenky typu Disco a různý oplatky a tak. Lidský jako. V těch je ve všech soja. Akorát tuším v Tatrankách není, takže ty může.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:17
- Nahlásit
suri
Kolik by si za to vzali?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:18
- Nahlásit
suri
Jj, chci si to vyzkoušet stejně jako spousta lidí v mém okolí. Ono se těžko začíná s něčím co je jen pro vip...
Nevím, já osobně zkušenost nemám, protože když byl ten trénink v Radslavicích, tak jsme měli mateřské povinnosti tak to nemělo cenu. Teď jsme ale v kondici, tak nás to začalo zajímat, ale vidím že zbytečně
Zkusím se zeptat ještě jinak - co mám udělat pro to, abych si někde zaběhala?
Nejprve se stát členkou některého klubu, čekat na přihlášky, přihlásit se... A pak mám jistotu, že si zaběháme? Ptám se hloupě, ale nikdy jsem na coursingu nebyla
Je tady jedno velké ale... Všechno zaplatím a psíky to nebude bavit
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:20
- Nahlásit
bullvnouzi
Kolik by si za to vzali?
Taky by mě zajímalo, protože lidí bych posbírala dost a letiště by neměl být taky problém pronajmout...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:26 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
pawLINka
No právě. Zjisti.
Ale tak tam si můžeš asi i zajet, zdá se. http://www.agility-blansko.net/cojeag.html
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:32
- Nahlásit
bullvnouzi
To jo, ale pokud by to šlo uspořádat někde blíž, tak o to líp, ne? Záleží jestli by to teda bylo možné a za kolik...
Jsem tam napsala email.
|