| Autor |
Zpráva |
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:32
- Nahlásit
suri
o vás vím, vy už můj hlas máte
|
suri
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:39 - Změnil/a: suri
- Nahlásit
reneeska
díky
TAKY JSEM VÁM JEDEN POSLALA, I KDYŽ SI TEDA KONKURUJEM
HELE A NEVÍŠ KOLIKRÁT SE MŮŽE Z JEDNOHO POČÍTAČE HLASOVAT A TAK? JSEM TO NIKDE NENAŠLA
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit
bullvnouzi
Ifauna zase vře, mrkni na nemoderku
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:50
- Nahlásit
suri
v prvním kole mi šlo hlasovat každej den znovu, tuším, nebo prostě tak nějak, teď mi to nejde .... takže teď asi jen jednou ne?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:52
- Nahlásit
já si taky myslim,že jenom jednou - i s odstupem několika dnů mi už podruhé hlasovat nejde...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:08 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Mucholabka
No comment. Jsem správce v jiné sekci, tže to nebudu řešit.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:23
- Nahlásit
reneeska
no já právě nevím, je to nějaká haluz, páč mě se teda dneska podařilo hlasovat jak pro tebe tak i přihodit si sama jeden hlas, to je divný ne? si aji teda myslím, že to nejde, ale chybička se vloudí a to jsou asi pak ty hlasy který odečítají jako neoprávněný
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:47
- Nahlásit
reneeska
My máme v práci na každý PC jinou IP jsem právě zjistila. Tže ti můžu hlasovat z každýho.
Můj a kolegyně už mám. Teď ještě šéfův a od klientů.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:56
- Nahlásit
bullvnouzi
tssssss a mě nepošleš ani jedééén?
|
suri
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit
reneeska
jsem slepá jak patron....už jsem to našla v pravidlech:
Neoprávněné hlasy (vícenásobné hlasování jednoho uživatele) nebudou do soutěže započítány.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 15:12
- Nahlásit
suri
stejně nevím jak se to pozná, víš jak, buďto to nejde, nebo když to z jinýho pc jde, tak neví od koho to je. když bych si proošla učebny ve škole ale to mi může víte co ...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 15:21
- Nahlásit
suri
Tobě? A zasloužíš?
Jsem ti už dvakrát chválila štěnco a tys mi ani jednou neodpověděla. Jsem myslela, že mě ignoruješ.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 21:34
- Nahlásit
V sobotu se narodila dlouho očekávaná štěňata ze SK, co o nich furt básním. Ale počtem to na mě asi nevyjde, páč se narodilo šest, dva zemřeli při komplikovaném porodu, a jedno štěndo fena před chvílí sežrala, bylo slabé, takže zbyli tři a na mě už asi těžko vyjde... kuuuuuuuuurrrrr*aaa
|
suri
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 07:42
- Nahlásit
bullvnouzi
určitěěěě joo ..........jen jsem to tu nechtěla zahrnovat díky , ale tak teda díky ( já vím, že je krásná ).......ale tak to je jen náš pocit, se uvidí co na to řeknou odborníci na výstavě, kam se teda chystáme až v létě....ale zatím teda bych si vůbec netroufla tam jít....momentálně máme něco s haksnou (chodí po třech...buď obraženej a nebo zlomenej prtstík bo jak se tomu říká), tže jestli to nesroste dobře tak jsme stejně v pr...., ocas kterej měla dokousanej od ostatních štěňat je křivej(furt doufám že to nějak doroste) a to nemluvím o tom, že místo, abych se věnovala nějakýmu tomu výcviku apod., tak furt marodíme, napřed kýla teď ta haksna, tže musíme být furt v klidu, jenže to vysvětli 5-ti měsíčnímu ďáblu
jo a co se týče srazů tak samo sleduju, ale prostě nám to furt nevychází buď už něco mám a nebo něco s Amy, tže až budem úplně fit .....a mám teda docela volný prázdniny, páč na dovču jedem už v červnu, tak když něco vymyslíte přes ně a aby to pro mě nebylo moc z ruky, tak bych se samo přidala
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 08:14
- Nahlásit
čaute, tak kdyby někdo chtěl v buldoččí fotosoutěži halsovat pro mýho Berryho, tak tady je odkaz:
http://www.francouzsky-buldocek.cz/souteze/sklebbu l_soutez.html
(hlasovat lze každou hodinu)
díky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 08:23
- Nahlásit
Mar
Tak máš klika. Jak může někdo do soutěže posílat přepálené a rozmazané fotky, to nechápu.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 08:28 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Mucholabka
děkujeme
myslíš tu moji? protoze mám kompakt foťák
ne,ale je fakt,že sem koukala,že všecky akční a tak fotos (já osobně teda) mám jenom hnusné kvality...........
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 08:34
- Nahlásit
Mar
ne, myslím ostatní, nějaké fotky nad tebou.
neboj, špatných mám taky hromadu, ale neposlala bych je do soutěže
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 08:40
- Nahlásit
Mucholabka
no,to já aji jo - protože dobrý co mám, tak na nich vlastně "nic není"
no jo no, je třeba šetřit na lepčí foťák (aspoň u nás teda )
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:21
- Nahlásit
Mucholabka
To nase*e teda.
suri
Tož když teda mě vnímáš a byl to omyl, tak já se přihlásím na tu soutěž z mobilu a dám ti nějaký hlásky. Tam mě totiž při každým přihlášení skáče jiná IP.
A nějakej srazík spácháme v létě. Já doufám, že v plánu bude ta Brněnská přehrada nebo ZOO.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:09
- Nahlásit
jo děcka a fčera mi Béčko napadnul pitbul bo co to bylo
v lužánkách v parku - naštěstí měl náhubek,ale prostě:
byli sme tam - berry, dobrman a borderák - lítali si a tak - došel pitbul(bo AST? bo kříženec jednoho z toho? fakt to nepoznám) a berry ho očuchával, a von po něm vyjel - natvrdo - řvu na borca, at si ho cyhtne,ale borec ho nemoh chytit, bo pes skočil po mym, naroloval si ho pod sebe a snažil se ho kousnout do krku zespoda - leč s náhubkem - a todle celý se odehrávalo v blatě a tam borec v čistejch riflách přeci pro psa nepude
tak sem tam naběhla stojím u nich a řvu, at si ho laskavě hnedka cyhtne, tak teda došel, vzal psa za obojek, odvedl ho asi metr, a začla ho hladit a pucovat od blata pak popošel an cestičku a zase ho pustil navolno
jiank jako Berry viřízenej před ním zdrhal dyž tamten šel po něm, ale holt ho tamten doběhnul doufám,že mi kuli tomu nezačne vyjíždět po psech bo tak
dyby pitbul nemel nahubek, tak uz sem bez psa tyjo
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:39
- Nahlásit
Mar
Nehaž to na pitbuly, jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:45
- Nahlásit
Mar
Bych tomu blbečkovi toho psa podala vzduchem a ještě bych ho nakopala do koulí (jako pánečka, ne psa)
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:16
- Nahlásit
pawLINka
hm,jako byla sem solidne nasrna - muj pes pod nim - na zadech, branil se - 2 psy jako sama fakt nevoddelam a von ten borec takej debil tjo
zase na druhou stranu dyz vi,ze mu eps vyjizdi,nevim,co ho ma navolno v parku, kterej je nejvetsi pejskarskou lokalitou - ze tam jako je tak 5 psu na metr v odpolednich hodinach tyjo
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit
Mar
Velkýho zvednout, seřezat, odhodit. Když měl náhubek... Já bych neváhala.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:19 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
bullvnouzi
no to už muj se bránil,tže sem musela odtáhnout i mojeho žáno......
i když jako fakt sem prohloupila no - jakože sem hulákala na borca, at si snad toho psa veme ne? no snad příště nezazmatkuju a rovnou ho nekam zahodim (spis teda doufam,ze zadny priste nebude zejo....)
Berrymu vubec nic neni, ale bojim se,aby se nebal a ze strachu nezacal delat taky neco takeho treba
chjo
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:34
- Nahlásit
Mar
nebyla to bilo zihana fena??
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:34
- Nahlásit
Sijes
Udělej si prosím icq ať s tebou mám jak komunikovat. Bych tě chtěla o něco poprosit.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:38
- Nahlásit
Fuissem
nene, byl to hnedy pes - s bilou naprsenkou myslim - takovej svetle hnedej - jako napr je barvy trinity od sarax zhruba tak.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 13:47 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit
J tak toho znam asi tez, ale vetsinou chodi s holkou, popravde me napad jako prvni, ale psalas s klukem. Tak me jeste napadla ta fenule. Ale ta zas jeste k tomu chodi bez kose. Typos je uplne mimo a na psa dost kasle. Taky fena podle toho vypada.
|