| Autor |
Zpráva |
reneeska
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:47
- Nahlásit
pawLINka
program, no já bych pokecala, pocvičila, výletovala, opekla něco, udělal třeba sranda závody alá opičí dráha ... nevím, já o programu vůbec neuvažovala, ale není to vůbec blbej nápad
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:58
- Nahlásit
bullvnouzi
kolik Albi utáhl?
Petra_ruza
ne, nebyla... Mně zatím úplně pokaždé do Křivonosky vlezla nějaká jiná akce... letos to poprvé nebyla akcí psí, ale lidská, jinak to byly zatím vždycky zkoušky nebo závody..
No, a kolko váží? Jen tak pro zajímavost, mi vykládál v noci taxikář, že má doma RTW, co váží 95 kg a prej je papírovej...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:04
- Nahlásit
Mel
Albi je psychoušek. Utáhl tu nejvyšší váhu. 1560 tuším to bylo. Pak Pája odstoupil, páč pes už byl v knedli, ale nějak mu nedošlo, že by se na to měl vybodnout sám...
pawLINka
Tož navečer bych se stavila. To je v kolik navečer? A nebo bych dojela bez psů jen na kukandu, jestli se to může...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:06
- Nahlásit
Mel
No pocem, jsem se v hlášení rozhlasu ptala, ale isdpch to pak smáznul. Byla jsi na Sensation White? A jak bylo?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:13
- Nahlásit
Mel
Jen tak pro zajímavost, mi vykládál v noci taxikář, že má doma RTW, co váží 95 kg a prej je papírovej...
no promin, ale to je dobra hov.dina - mozna papirovej vylitej betonem. Rozdel jeho vahu na pul a mas nasi
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:15
- Nahlásit
Petra_ruza
leda byl to byly siamský dvojčata .... aso jak někdo má prý fenu bulíka co má 55kg
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:20
- Nahlásit
reneeska
ja tady mam fotku 92 kg rotvika, ale ten by ve sprintu tezko vyhral
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:20
- Nahlásit
bullvnouzi
nějak mu nedošlo, že by se na to měl vybodnout sám...
no, proto tohle s Garym nedělám... hlavně není zdravotně úplně OK, takže tak... Albíčka jsme poznali, když byl malý štěňátko, chodil s námi na cvičák
JO, byli jsme na Sensation. Nejdřív to bylo hrozný, bílá je fakt děsná barva, ale pak jsem si zvykla a šlo to. Party byla spíš do trance, sem tam i nějaký to techno zaznělo, ale hlavně trance. A DJs? Super, kromě jediného - Axwella - toho jsem si pracovně přejmenovala na uspávače hadů, bo ten tu párty úplně pohřbil. Po něm hrál výborně Markus Schultz, ale už to holt nešlo, šli jsme domů - to bylo asi kolem čtvrtý. Mě nejvíc "chytil za srdce" Fedde le Grand
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:23
- Nahlásit
Petra_ruza
to je nechutný, to je mutant ne?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:25
- Nahlásit
Mel
no, proto tohle s Garym nedělám...
Vod toho maj právě pánečky, aby poznali, kdy jako dost. Albi je stejně upe švihlej. Jak dycky ječel, to bys tam musela bejt. Jinak já je znám z chatu z naší místnosti.
Kujwa jsem nebyla pařit ani nepamatuju. Vlastně jo, v únoru na Bubbles v Olomouci. A pak Summer of Love.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:28
- Nahlásit
Petra_ruza
fuj, jsem se úplně lekla
jsem na veterině jednou taky viděla takový prase, co vydávala paní za RTW, jsem se tak zamyslela, jak může někdo se psem dojít až takhle "daleko"
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:29 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
reneeska
to je nechutný, to je mutant ne?
nechutny to je - jako lidi - nekteri taky vazi 60kg a jini treba 300kg
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:31
- Nahlásit
Petra_ruza
ja tady mam fotku 92 kg rotvika
To je týrání!!! Jak se tím můžou ti lidi chlubit a novináři to jen tak medializovat???
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:34
- Nahlásit
pawLINka
To je týrání!!!
A paní majitelka údajně říká, že její pejsek netrpí a nestrádá.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:36
- Nahlásit
Walda
A paní majitelka údajně říká, že její pejsek netrpí a nestrádá.
ona nestrada tak akorad co se jidla tyce - to ze nemuze ani chodit ji urcite vadi
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:38
- Nahlásit
Petra_ruza
Jak trénuješ na ten sprint? Škoda, že jsem rotvíka neviděli... Odešli jsme nějak v půlce venčit pesy...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:48
- Nahlásit
bullvnouzi
my jedem v srpnu na Mácháč na Tiesta a v záři jdeme na PvD v Praze... Jestli bude ještě něco v Brně a budu "mít volno", tak taky vyrazíme Jo, vlastně hned ten víkend po Mácháči je v Brně Semtex Culture... jen nevím, jestli zvládnu dvě akce ve dvou víkendech
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:51
- Nahlásit
Mel
v srpnu na Mácháč na Tiesta
V srpnu budu taky na Mácháči, jenže na naší psí akci.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:51
- Nahlásit
Mel
Na Mácháči bude Těsto kujwa? To je kluk jak lusk..
Semtex prej bejvá dobrej, ale ještě jsem se tam nedostala.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:25
- Nahlásit
Walda
a kdypak tam budete? třeba by se u vás našlo místečko na přespání
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:29
- Nahlásit
pawLINka
Jak trénuješ na ten sprint? Škoda, že jsem rotvíka neviděli...
Nijak Vloni mu byl rok a my absolutne bez pripravy jsme nastrojili pejska do postroje - ze si to zkusime. Nekteri se me posmesne vyptavali jestli s nim pobezim ja - ne proc - me staci zamavat pred cilem balonkem a on se muze pretrhnout. Letos jsme to udelali zrovna tak. Takze zatim bezel jen 2x v zivote
Ale jinak pri behani umi pekne tahat - takze ten pocit pro nej neni uplne cizi. TADY je video z lonskyho behu - bohuzel letos nebyl nikdo, kdo by to natocil
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:29
- Nahlásit
Mel
od 16. do 24.srpna
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:30
- Nahlásit
bullvnouzi
no, už to tak bude... člověk řeší, že tu nikdo není a pak najednou během tejdne potvrděj tyhle dvě hvězdy... ještě mi chybí božský Carl a budu pro letošek spokojená
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:32
- Nahlásit
Walda
a vidíš, tak ta akce je 22. 8.
Se k vám nakýblujem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:33
- Nahlásit
Petra_ruza
Hm, to je dobrý - jsem čekala nějaký návod na vítězství
Chceme natrénovat s naší feňulí na příští rok. Koupili jsme postroj, tak zatím začínáma aspoň tahat řetazy na doporučení bullvnouzi. Třá shodí tu velkou prdel
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:34
- Nahlásit
Mel
Uvidíme. Kdyby bylo místa jako loni, tak bez problémů. I když žádnej komfort.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:34
- Nahlásit
Petra_ruza
Mazec, že nemá ani pullingovej postroj
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:42 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
pawLINka
a kde ho vezmu?
Letos jsem mu zkousela XL canicross postroj a on by potreboval tak aspon XXXL - jsem myslela, ze ho z nej budem muset vystrihat To ma svuj na obranu.
Rada: urcite musis mit dobrou motivaci. Na tahani je dobra i pneumatika - s tou treba zavodi stafbulici. Aby si zvykla na ten pocit.
Pak si vyzkouset vzdalenost od psa, aby te na tech cca 60m metrech nedobehla a tys ji pak svoji rychlosti nebrzdila a natrenovat ten zaver - ten je nejtezsi - za cilem nedavat odmenu hned, ale bezet jeste kousek, aby mel ten kluk na trikolce moznost zabrzdit. Pokud mozno ne o psa nebo o majitele...
Třá shodí tu velkou prdel
to by chtelo
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:56
- Nahlásit
Mel
Carl s dírkou mezi zubama?
pawLINka
Kdopa bude shazovat prdel? Knedlíček játrovej?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 16:00
- Nahlásit
Petra_ruza
Pneumatika je dobrá, ale napřed musíš psa roztahat. nejlíp na řetězech. když za něj hned švihneš pneu, tak mu otlačíš ramena a děsně ho předřeš hned ze startu. Pneumatika je těžká a blbě se táhne - má hroznej odpor. A navíc drncá a zachytává se na nerovným terénu (polní cesty se šutříkama a tak...).
|