| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:57
- Nahlásit
pawLINka
Hady, hadice a šlaušky.
Hele tak dejte dospod kotce kus nějakýho králičího pletiva, né?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:05
- Nahlásit
pawLINka
doufám, že nerozjedeš chov sklípkanů! To už se u vás nebudu moct ukázat! Leda bych měla potřebu překonávat nějaké fóbie!
No a o tom sem právě mluvila. Já chodím do kanclu od Po do Pá na 8,5 h, mám to 10 minut pěšky....psa mám svého jednoho...kolem baráku našim spíš jen pomáhám, než že by to bylo na mě...akorát 1 x týdně 2 hodiny doučuju anglinu....a než jsem poznala ty 2, tak sem měla pocit, že nestíhám
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:27
- Nahlásit
Sijes
sklípkany máme 2
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:31
- Nahlásit
sklípkany máme 2
pawLINka
tak tos my ani neměla říkat!! Jéžíš marjá: Oni už neví co roupama!!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:37
- Nahlásit
Sijes
Čéče, nechci nic říkat. Ale k nám se taky nebojíš. Postáváš u okna, kibicuješ. A ani nefíš, že za tím voknem ve dvoře je asi 15 pavouků.
A to nepočítám ty domácí, co se potulujou barákem.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:48
- Nahlásit
bullvnouzi
ty jo! Vy 2 rakety!! Jako co očí nevidí....ALE TEĎ TO VÍM!!!!!
No nic, půjdu domů a budu se věnovat bohulibým činnostem. Kupříkladu chci zasadit semínko cedru a zkusit ho vypěstovat! A pak si ho zasadím ve svém domě, na svém krásném hektarovém pozemku! (až ho budu mít ) A taky se předběžně sbalím na Křivu, ať vím, co si mám jít v Pá ráno koupit a zkusím vybrat nějaký CD. A o pavoukách už mi víckrát nepište!!!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:50
- Nahlásit
Sijes a pawLINka
Hele co si sebou berete? Berete si aji nějaký jídlo a tak?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:23
- Nahlásit
Prodám pitbula...
Prodam stene Americkeho Pitbulla je 7mesicu stary krasne osvalneny ,hodny a pratelsky , barva je hnedo-cerno zihana , o pejska je dobre pecovano a je krmen kvalitnim krmivem znacky EAGLE PACK pejsek je jiz ocipovan a ockovani uz ma taky hotove , slysi na jmeno Jeff jeho vaha je 23kg coz je na 7 mesicu slusne bude to krasny pes , k Jeffovi dame jeho kozeny postroj a masivni kozeny obojek+kozeny nahubek Jeff nema papiry nebylo to nutne, majitele dobre zname a vime ze je ČISTOKREVNÝ!!!!! cena za Jeffa je 2500kc je to opravdu smesna castka vzhledem k penezum co uz se vydalo na ockovani ,čip,vybavu ,a krmivo , duvod prodeje jsou rodinne duvody uz se nam do bytecku nevejde pripadny prodej bude mozny pouze slusnemu majiteli ktery se o Jeffa dobre postara a da mu hodne lasky a pece a durazne upozornuji ze nehodlam psa prodat na nelegalni ucely
duvod prodeje jsou rodinne duvody uz se nam do bytecku nevejde
No joo, pejsek nám vyrost.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 07:24
- Nahlásit
bullvnouzi
No joo, pejsek nám vyrost
Tak to je síla...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 07:43
- Nahlásit
Už mám něco s tím obříkem
http://www.apbt.cz/cesta.htm
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 07:58
- Nahlásit
Mucholabka
Čestmír je šílený jméno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 08:08
- Nahlásit
pawLINka
To vymyslela Biluše. A hodí se, s těma jeho ušima.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 08:08
- Nahlásit
bullvnouzi
Beru si s sebou pséky, věci pro ně, spacák, stan, postel, pyžamo, něco na oblečení, kartáček na zuby, mydlo, ručník
Na jídlo si nic neberem - max na cestu, a to se stejně spíš stavíme na bagetu nebo tak. Na jídlo chodíme do restauračky. Je to jenom jednou za rok tak nebudu jest suchej chleba
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:09
- Nahlásit
pawLINka
Aha. Tož to já si beru asi půl kila banánů, půl kila broskví a půl nektarinek a,ožmá rajčat a paprik. Mívám na takovejch výletech zeleninový a ovocný dluhy.
Bagetu e-e. Těch jsem přecpaná z Růžku.
Akorát teda hele myslíš, že pojedem kolem něčeho, kde se bude dát koupit karton minerálek? Cucat někde celej vejk kupovanou kofolu nebudu. A pívo už vůbec ne.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:13
- Nahlásit
bullvnouzi
Jj, určitě jo. Pojedem kolem Kauflandů, Lídlů a táák. Taky si budem nějakou tu vodu kupovat takže se určo někde stavíme, neboj. Ale kdyžtak to připomeň
Lukáš jak jede tak jede, no...
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:15
- Nahlásit
pawLINka
Hele, tak kdybysme šli do nějakého obchoďáku, tak já si tam koupím to nafukovací lože! A nějak sem se zapoměla zeptat!!Kolik je vlastně vstupný??TeĎ sem si vzpoměla na očkovák! To nesmím zapomenout....to bude boj!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:19
- Nahlásit
Jsem zase měla úplně úžasnou noc. Tom o půl jedné začal kňučet, tak jsem s ním šla ven - šel jak zkur... žebračka, ale ani se nevyvenčil. Prostě ho něco bolelo - pořád se otáčel k zadku a kňučel. Tak jsem dostala jeden ze svých záchvatů. Nj, jsem v tomhle slaboch, prostě už nezvládám ty nervy co mu zase je... Jsem se dostávala už pomalu zase do šoku - třepala jsem se jak ratlík, necítila jsem ruce a táák, ale naštěstí jsem se z toho dostla. Ještě že tam byl Lukáš. Chovala jsem se naprosto iracionálně - udělala jsem si zase ukvapený závěr, že budou Toma operovat, ale že to už nedovolím, a tak mi umře... Magor, no... On totiž před 2 dny sežral mikroténovou tašku od masa a ještě nevyšla ven... Celou noc jsem nespala a asi budu mít žaludeční vředy, ale Tomík ráno aspoň půlku té tašky už vy... Asi ho bolelo bříško v noci...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:19
- Nahlásit
bullvnouzi
Hodíš mi to na bully v nouzi?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:21
- Nahlásit
Sijes
Tak to se podívej v jakým obchoďáku je teď slevněný, ať jedem na jistotu, ju?
Vstupný nevím, už 2 roky jsme neplatili ani ubytování ani nic...
Očkovák si necháváme pro jistotu i potvrdit - jako že tady není žádná infekce a tak...
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Neboj, to se z něj dostan. Kdybys věděla, co za hovna jsem sbírala po Dianě-šňůrky, igelity, polystyren, co se dalo strčit do gemby...
|
Sijes
Člen |
- Nahlásit
Jsem se dostávala už pomalu zase do šoku - třepala jsem se jak ratlík, necítila jsem ruce a táák, ale naštěstí jsem se z toho dostla.
pawLINka
Hele hele, opatrně!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:24
- Nahlásit
Mucholabka
Ale joo, von už taky párkrát igeliťák sežral, ale už jsem paranoidní, protože mu pořád něco je a vetové mě ještě k tomu pořád straší...
Sijes
Nj, já už takových stavů pár prožila. Je to mazec - velký nervový vypětí, co nedokážu nijak ovládnout. Zajímavej stav, naposledy jsem ho měla když byl Tom pokousanej a dělali mu rtg a ták jestli nemá něco s kloubem. Ale to byl ten stav mnohem horší - prý už se o mě fakt báli. Nemyslím si, že jsem nějakej slaboch, ale díky Tomovi jsou moje nervy už asi fakt v háji
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:29
- Nahlásit
pawLINka
No jo, ale strašně si škodíš. Všecko se to v tom těle hromadí a zaděláváš si na nemoci. Nemyslím si že si slaboch. Když Jesa umřela tak jsem taky hned ještě volala vetovi, že přestala dýchat, jestli ju mám ještě dovýzt - úplně mimo!!A přitom jsem věděla, že je to blbost, ale byla sem úplně hysterická. Naštěstí mám dobrý trénink od bývalého
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:42
- Nahlásit
Sijes
byla sem úplně hysterická. Naštěstí mám dobrý trénink od bývalého
Tak teď jsi mě rozveselila
Kua - určitě tu zkoušku udělám, když neumím 3 otázky, který jsem se chtěla učit ještě teď ráno, ale nejsem toho po probdělé noci schopná... No nic, si to zopáknu příště...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:46
- Nahlásit
Mucholabka
Jasné.
pawLINka
Čeče, mívám z nervů něco podobnýho. Kujwa jako. Udělá se mi zle, začnu se klepat jak ratlík, mrtvěj mi ruce, chce se mi zvracet, tep tak 400 za minutu, úzkost a musím ven z uzavřených prostor a není možný se mnou nic udělat, dokud to samo nepřejde... Naposled se mi to rozjelo po té akci s AE. To byl taky jeden z důvodů, proč jsem se od toho distancovala uplně a nechci o tom nic slyšet.
To jsou dobrý stavy, ne? Vobčas vod toho pomůže psycholog a nějaký prášky na spaní.
A co ten Tom kujwa? To je chodící popelnice nebo co? On už vážně neví, co by sežral.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:50
- Nahlásit
pawLINka
To náhodou jo! Ten mi dával takovou čočku, že teď už je všecko - brnkačka ! Až teď to doceňuju, jak mě vycepoval a obrnil! Bych mu měla ještě poděkovat nakonec. Včera mi psal, jak se máme a tak, tak bych mu mohla napsat jakou ze mě udělal krásnou, chytrou, odolnou ženu! Hele psychol. jsi taky udělala, tak třá to klapne!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:52
- Nahlásit
bullvnouzi
vod toho pomůže psycholog a nějaký prášky na spaní
Hm, to by se mi hodilo. Hlavně ty prášky na spaní, pač jako to je už děs - vůbec v noci nespím. Navíc jsem zvyklá poslední asi 2 roky ho několikrát za noc kontrolovat. A to jako fakt. Je to podvědomé - někdy jen poslouchám, jestli spinká a někdy vstanu a jdu se podívat do pelechu, jestli je OK. Proto mě vzbudí každý jeho vzdech a hned vím, že mu něco je...
On už vážně neví, co by sežral.
Dřív nežral skoro nic. Ani svoji dávku granulí nesežral, maso nechtěl ani vidět - naštěstí, protože nic krom granulí nesmí. Ale od té doby co žere prednison... To je ten viník. Způsobuje velké chutě a von sežere fakt cokoliv. Jiní psi začnou i tloustnout...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:55
- Nahlásit
Sijes
nj, ale tendlecten dredatej učitel, co nemá ještě ani 30 to hrozně žere a jak mu neřekneš všechno, tak si tě pozve příště... Je to vůl. Se navíc bojím, že si na mě bude chtít zgustnout, protože jsem všechny jeho hodiny v tomhle semestru buď prospala a nebo jsem četla knížky...
No, uvidím co si vytáhnu za otázku. Některý jsou lehký obkecávačky..
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:55
- Nahlásit
pawLINka
Já ti něco vezmu na Křívu. Budeš spát jak dudek. Mám docela v poho prášky. Vzniká na ně závislost asi až po pěti letech denního užívání a já brávám teď tam max půlku tejdně, když se fakt nervím a mám guláš v hlavě a nemůžu usnout. Jo a taky působí jen asi první dvě hodiny, takže pak už spíš normálně a nejsi ráno doblbaná.
Jiní psi začnou i tloustnout...
No, tloustnout. Já mám dojem, že Prednison zadržuje spíš vodu v těle... Máfo byl taky jak kulturista.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:59
- Nahlásit
No nic, vyrazím vstříc vzdělání... Sice tam mám být až na 12 a jsem 10. takže můžu přijít na řadu klidně až po 2. hodině, ale aspoň se tam něco naučím. Tady pořád sedím u PC a ještě jsem to ani neotevřela. Se mějte hezky..
|