Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:59
- Nahlásit

pawLINka
Redblbku? Jo, znám.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:19
- Nahlásit

pawLINka
Má ségru od Deliny, že jo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:21
- Nahlásit

Mucholabka
Jj, právě proto se ptám. Sice ji všude uvádí jako Red diablo´s, ale na nějaké výsledkové listině jsem viděla, že je to AE

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:23
- Nahlásit

pawLINka
Já jsem s ní v kontaktu a zdá se mi v poho. Ta její fenka má demodex.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:24
- Nahlásit

Mucholabka
Nj, to se dá čekat když to má i Delča

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit

bullvnouzi
Můžu poprosit dát Čestmíra na bullvnouzi na web? Fotky a popis pošlu večer, jo?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:40
- Nahlásit

Mucholabka
OK.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:17
- Nahlásit

Chjojky, tak prohlížím fotečky našich miminek a tečou mi i slzičky. Lidičky, to bylo tak náádherné obdobíííí!!!!! Ale když vidím ten strhanej xichtík Jessinky, tak jsem ráda, že už další nebudou...

Aaron: To je moje?

Taťka na mateřské:

Unavená mamča:

Jessie vychovává

šťastná rodinka:

Dívejte jak měla Knedla propadlej xichtík

Pinkají miminta

Knedla dnes - úplně jinej pes!

Se omlouvám, že tady tak tapetuju, ale je mi nějak smutno...

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:27
- Nahlásit

Dívejte jak měla Knedla propadlej xichtík
tak to je fakt drsný! Hele, jak stíháš mít splín???? Já sem při posledním rozhovoru s Lukášem přemýšlela, jestli vy dva při všech vašich aktivitách ještě stíháte takový luxus jako třeba spát

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit

Sijes

jestli vy dva při všech vašich aktivitách ještě stíháte takový luxus jako třeba spát
Mnoo, večer padem většinou kolem 10 do postele zcela unavení a mrtví (ani tv často nezapínáme) a hned usnem. Takže - jo, spát stíháme, ale spoustu jiných věcí ne

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:38
- Nahlásit

Sijes
Jsem teďkom napsala výhružnej email všem majitelům štěňátek, že jestli se nám dlouho neozvali, tak ať to laskavě v nejbližší době udělají. Jedni se nám totiž ozvali jenom jednou Na ni jsem se tehdy chtěla jet podívat do té Ostravy jak sis jela pro Růženku.

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:56
- Nahlásit

pawLINka
ty řádíš jak černá ruka! A kde máš Delinku? Růžena mírně kulhá! Nevím kdy to začalo, asi v Po byla s Carem (bez úhony) a hodně lítali, ale večer jsem si ničeho nevšimla a včera odpoledne jsem ji sledovala a dneska to přetrvává, chvilkama. Jenže jak jdu u ní, tak se to blbě sleduje. Když jsem jí hodila balónek, aby šla dál ode mě, tak letěla jak kravka a nekulhala.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:06
- Nahlásit

Sijes
Delunka pinká ve vozíku - zatím. Dnes jí konečně zcela dokončíme kotec, tak uvidíme, jestli se z něj nedostane. To horko jí nedělá dobře. Jsem s něma byla dopoledne na 3 hodiny venku jak jsem se učila a v poho, ale včera jsem šla v horku a málem nedošla...

Mě štve, že se mi neozývají někteří. Jsme se jasně dohodli a máme to i ve smlouvě, že se ozývat budou, jinak budeme zlí. Nechci, aby dopadly naše miminka špatně!

Možná má jen natáhlej sval. Sleduj to a zatím nešil když je to poprvé. Aaron měl kdysi i natáhlou šlachu - to byl mazec, ale spravilo se to samo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:16
- Nahlásit

pawLINka
Jsem ti říkala, že bych ti to zkontrolovala přeci.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:19
- Nahlásit

Já sem při posledním rozhovoru s Lukášem přemýšlela, jestli vy dva při všech vašich aktivitách ještě stíháte takový luxus jako třeba spát
No tak nad tímhle přemýšlím už hooodně dlouho.

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:27
- Nahlásit

bullvnouzi
Ano - to bylo ve chvíli, kdy Lukáš prohlásil. Tak, začínají výstavy. Říkám - jaký. No drůbež! A pak mi vysvětlil, co všechno dělá, aji s králíkama, jak to všude musí objet, že bude tetovat králíky a milión dalších věcí.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:33
- Nahlásit

Sijes
Jo, to je právě ta drůbež. Věnují se jim pomálu víc jak psů. Bůhví, co bude za měsíc z vozejčku.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:35
- Nahlásit

Sijes
Nj, to je ale normálka - to patří k našim běžným dnům

Akorát jsme zrušili miniprasátka, tak máme na dvoře prázdno... Ale mohli si za to sami, že ničili nový ploty, sfině jedny

Jako a když připočítáte mých 6 hodin aerobiku týdně plus to, že třá výstavu v Pravčicích pomáháme pořádat a co to stojí zařizování, tak se divím i sama jak všechno stíháme...
Jo, a aerobik není jen jako cvičení - počítá se k tomu x hodin zařizování kostýmů, rekvizit, vymýšlení choreografií, objednávání autobusů a milion dalších věcí na soutěže. No, a taky vystupujem v sezóně na každým plesu v okolí. Já ale takovej stres potřebuju - mám to ráda

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:37
- Nahlásit

bullvnouzi

Jo, to je právě ta drůbež. Věnují se jim pomálu víc jak psů. Bůhví, co bude za měsíc z vozejčku
Z vozejčku možná tak králičák. Ten dělá Lukáš úplně ze všeho Jako být to na nás, tak máme zvířat ještě víc, ale zatím nejsou finance - až budu vydělávat. Já chci minimálně ještě oslíčka nebo lamu. No, a rozjet víc ty hlodavce. problém je ale v tom, že je ve zverákách v poslední době nechcou. Proto jsem taky omezila chov potkánků...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:38
- Nahlásit

pawLINka
Můžeš nám sem napsat, kolik čeho máte?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:39
- Nahlásit

bullvnouzi
Sijes
Ale kdybyste viděli co máme pohárů za drůbež, králéky, a holuby...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:40
- Nahlásit

bullvnouzi
jako jak kolik čeho? Vono toho moc není. V poslední době to omezujem jak se dá. Moooc toho ubylo, tak se není čím chlubit.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:45
- Nahlásit

pawLINka
Nekecej a počítej. Aspoň odhadem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:47
- Nahlásit

bullvnouzi
Odhadem kusů? To Lukáš všem tvrdí, že kolem 100...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:48
- Nahlásit

pawLINka
Šmárjáááá. A to máte porád málo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:49
- Nahlásit

To máš 6 pséků, 5 koček (vlastně 3, protože 2 jsou v KM), milion andulek, holubů, a tak, 60 kuřat, 12 hus, 15 perliček, moc králíků (o ty se nestarám - jsou Lukášovi. Moji jsou jen zakrslí a těch mám 5), nějaký morčata, ovečky, koza a táááák. To se naskládá

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:50
- Nahlásit

pawLINka
Kujwaaaaa. Tam muší bejt Dela jako v ráji.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:51
- Nahlásit

bullvnouzi
Ty voe - když vidím ty kuřata tak je toho mnohem víc, ale skoro všechny se prodají, tak to se nepočítá. Stejně jak husy - obejdem s nima výstavy, a pak to maj jasný...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:52
- Nahlásit

bullvnouzi

Tam muší bejt Dela jako v ráji.
Tj, ale moje nervy jsou už v prde...
Ale ona si dá říct, holčička. Jen se bojím jak jí budou ty kuřata proskakovat tím pletivem do kotce, no... Snad nepadne moc obětí než zjistí, že to není dobrý nápad...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:56
- Nahlásit

bullvnouzi
Hej, a když budu počítat rybičky tak jsme rázem na 200 kusech
Chci ještě rozjet nějaký hady a tak, ale až budu v Hulíně bydlet nastálo a ne jen tak občas...

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání