Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Mar
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 13:52 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

hm,to je pak moc fajne todle potkat tyjo nemas nekde fotku - toho psa - ja jenom ze bych mrkla jestli je to fakt von.......jako fakt hrozny no abych se fakt balba pustit nekde svyho psa,aby nahodou po nem nejakej nesel tyjo

tjo vlastne dyt on na neho volal aj menem - kurna dybych si ja vzpomnela jak to bylo to jmeno............................................. ....

jo,a nepsala sem s klukem, ale s chlapem

achjo fakt nechapu - jakoze jak to tem lidem vysvetlit? muj pes se pere s buldockama - psama = a to pouze, byl buldocci sraz, pes byl celou dobu na voditku a poustet sem ho chodila mimo areal s fenkama a jinejma plemenama . a bylo OK......proc sou lidi, jejichz psi sou takovi a voni na to proste serou?

Fuissem
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:01
- Nahlásit

Mar
Ta fena bez kose se menuje Mamba a je to pitbulinda, typos je tusim Martin. Fena zatim nikomu vazne neublizila (ani neprokousla kuzi), ale je to taky zatim stene cca 20 mesicu. Kdyz se ji neco nelibi tak se na to vrhne, je jedno zda pes ci fena, stene.
Bezovyho (svetle hnedyho) psa si menem nepamatuju. Pokud je snim holcina cca 16, tak je vcelku v poho, ona ho nespusti z oci a je vzdy okamzite umravnen, pokud se chce na neco vrhnout. Vzdy chodi s kosem, hrava si s fenama na psi loucce, mivaji tam pravidelne srazy kol 2-3 hod.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:23
- Nahlásit

http://smart-knl.com.ua/eng/dogs/kracker.html

Sijes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:27
- Nahlásit

pawLINka
já nemůžu ICQ - v práci nemám práva cokoli si nainstalovat na kompl, máme povolený leda skype, bo ten používáme firemně - takže leda by sis nainstalovala skype.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:33
- Nahlásit

Sijes ty máš Skajpa a neřekneš? Ty jsi střevo. Tož pošli nicka.

Sijes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:36
- Nahlásit

bullvnouzi
nick je hopingsid

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:37
- Nahlásit

Sijes
V práci na OCQ můžeš přes meebo.com

Sijes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:40
- Nahlásit

Mucholabka
no i tak mám obavy, že už neudělám vůbec nic!I tak tady vypisuju jak trubka furt

Mar3
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 17:04
- Nahlásit

Fuissem
jooo,tak to s tim psem byl as iotec te 16 lete holky - bych tak tipla - borec kolem 40 let (asi o par vic) - meno si nevzpomenu,ale byl s nim na psi louce -resp.dosli tam, pes stal, koukal, dobeh ke nemu chumel, ocuchali si ho a von okamzite vystartil a borec stal a cumel...

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:09
- Nahlásit

Mucholabka
http://smart-knl.com.ua/eng/dogs/kracker.html
sem blbá, že sem si ten odkaz otevřela. A zrovna to video, kdy jedna čuba skoro zabila druhou.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 12:04
- Nahlásit

Všechno je v piči. Zasranej život. Budeme doufat - hezká věta, ne?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 12:15
- Nahlásit

pawLINka
No tak cooo? Co Tom? A co škola?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:30
- Nahlásit

Je tady někdo, kdo nejde na Křivu? 31.5. by se konal HEABC bulldog parade na Svojanově. Závodit můžou i sy tupy bull a molosové. jedu tam. Ještě ale nevím, s kterým psem. Buca by nemusela dělat test povahy, ale zase by neuspěla v dalších disciplínách. Feru by dělal test povahy, ale nemá poslušnost na kousání, což je problém.

reneeska
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 19:54
- Nahlásit

Mucholabka
my jedem dogtrekařit ... je toho v ten termín nějak moc

Fuissem
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:59 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

Mucholabka
Hele ty zlodeji zlodejska, sem prave zjistila, zes mi ukradla kocku.
VS.

Ad 31.5. mame brigadu na utulku. Holt vsichni se po.. s akcema.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:06
- Nahlásit

Tady je můj Delulánek úplně nádhernej:

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:23
- Nahlásit

SBT v nouzi...

V Kroměřížském útulku se nachází cca 5ti letá fenka SBT Koiva, černá s bílou náprsenkou a lysinkou. Není agresivní na druhé psy, k lidem, které zná je přátelská, jen jí déle trvá než si na nové lidičky zvykne. Není vhodná k dětem. Pro vadu na páteři potřebuje jen minimum pohybu, miluje teploučko a klídek. Má vztyčené uši a bohužel kapří hřbet, který jí neumožňuje vydatnější pohyb. Je čistotná a hodila by se do bytu. Je plně očkovaná, pravidelně odblešovaná a odčervovaná. Nemáte ve svém okolí někoho, kdo by se jí ujal, prosím... Je tam již dva roky. Info o ní mi dorazilo teprve včera. :9: Kontakt: Telefon 573 333 553, nebo každý den od 14 do 16 hodin útulek Kroměříž, Na Čápce. Fotky budou, až se jim podaří sehnat foťák a nebo ji v pondělí pojedu nafotit. Kdybyste tam někdo volali, řekněte, že máte info přes bull v nouzi, prosím.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:27
- Nahlásit

bullvnouzi
Cože? Kua - na Čápce je to fakt děsnej bordel. Oni nabízejí jen některé psy a o jiných věcech, které se tam dějí raději ani nebudu psát...
Jinak nechápu proč ta fena není v nabídce minimálně na nástěnce před útulkem, když je tam už dva roky

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:30
- Nahlásit

pawLINka
Kujwa ani mi nemluv. Já jsem vzteklá už od včera. Kujwa SBT zmizne dycky z útulku jen to hvízdne. A kor nekonfliktní. Kujwa drát a jak já sháněla před půl rokem SBT fenku. Do pytle. Jsem ji mohla nechat vykastrovat a vzít si ji. Kujwa kujwa kujwa.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:37
- Nahlásit

bullvnouzi
Ono je to tam celý takový divný. Slyšela jsem o zdejším útulku dost ošklivých věcí, tak se tomu ani nedivím. A spíš se divím, že ji tam celé ty 2 roky mají, to musí být opravdu hodná... Jiní psi totiž takové štěstí nemají.
V každém případě opravdu nechápu, proč se neobjevila v žádné nabídce za ty 2 roky!

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:38
- Nahlásit

bullvnouzi
a co by u tebe dělala když nemůže na vycházky moc velký? To by ais nebylo vončo ne?
Ona zas pokud je nemocná, nebo teda má vadu, by tak hned pryč nebyla. Ale to nemění nic na tom že má být v nabídce ksakru.
O tetování neříkali nic, že by byla s PP?
A jestli se ty její záda můžou zlepšit pomalým osvalováním?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:39
- Nahlásit

reneeska
Tady v útulku dělají lidé, kteří nevědí o psech zhola nic, takže na jejich mínění o jejím zdravotním stavu bych vážně nedala...

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit

pawLINka
aha no tak to chce ju dostat pryč, i kdyby dočasně ... on už ten web mluví za vše ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:47
- Nahlásit

reneeska
Ten web byl aktualizovaný naposledy v únoru 2007!!! Na nástěnce u útulku mají úplně jiné psy...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit

Fuissem
Nekecej, ty máš taky Můru?
Já ji našla jako kotě s křivýma nohama a žebrama úplně podvyživenou, se svrabem a baba říkala, že ju chce nechat přejet, bo koťata jsou na guvno. Už má dva a půl roku. Krásně se spravila, žebra sovnaly, nohy narovnaly, dorostla. A vzala jsem si ji jenom proto, že mě zaujala ta barva. Volala jsem mamce, jestli chce kočku, že tkovou barvu ještě nemáme a je to potfora, furt reve.

Buca si včera urvala další zub.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:54
- Nahlásit

reneeska
a co by u tebe dělala když nemůže na vycházky moc velký? To by ais nebylo vončo ne?
No co by dělala? Válela by se na gauči, šmárjá.

Pořád lepší, než se válet v kotci.

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:57
- Nahlásit

bullvnouzi
sama doma a ty s Máfem někde venku ... já nevím, tohle mi nepřijde šťastný, třeba já bych si ji krz tohle nevzala, že bych ji nechávala doma.

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:58
- Nahlásit

Co vůbec Salla a všichni ze zahrady? Už jsou fuč? A jak se mají, nevíte?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:06
- Nahlásit

reneeska
Jéje, nedělej. Bysme jí to přizpůsobili. Šmárja pane. A navíc doma je věčně spolubydly pes a spolubydla. Nebyla by tam sama. Chjo, ty jsi střívko. A jinak teda třá na koních s kapřím hřbetem se normálně jezdí. Tak bůhví, co s tím má. Pořád lepší, než když musí dva roky smrdět v útulku.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:07
- Nahlásit

bullvnouzi
Nepůjdem se na ni podívat?

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání