Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Sijes
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit

pawLINka
Tak jsem kokla na vaše stránky. Hele, nepříjde ti divný, že všichni vaši psi nemají rádi chlapy??Kromě Arona samozřejmě. Ale stejně je to divný, že se vám to tak sešlo. Růžena třá chlapy miluje, i Jesa. Asi že sme doma samý baby a furt je mezi babama. Akorát tatík, toho taky miluje

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:25
- Nahlásit

Sijes
Hele, nepříjde ti divný, že všichni vaši psi nemají rádi chlapy??
Ale my je fakt netýráme

Sijes
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:30
- Nahlásit

Tak jsem kokla
ještěže ne kvokla

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:31
- Nahlásit

Sijes
Ale vono je to tak, že Toma i Jessie minulí pánečkové - muži - bili... A Delinka nevím jak to měla, ale projevuje se extrémně bojácně jak třá chlap zvýší hlas i když ne třeba na ni...
Jedinému Aaronovi je všechno a všichni i prd... To je vidět, že se měl i do svých 5 měsíců dobře než k nám přišel

Sijes
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:34
- Nahlásit

pawLINka
jako bavili sme se o tom, ale když to máš pak napsaný a čteš to jednoho po druhým, tak to úplně vyskočí. Ale jináč ste taky dobrá "sběrna"

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:35
- Nahlásit

Sijes
Růžena třá chlapy miluje, i Jesa
To buď ráda, protože máš jistotu, že jim nikdo před tebou neubližoval. Ono dá hodně práce, aby si u takového psa chlap získal důvěru... S tím už jakési zkušenosti máme

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:37
- Nahlásit

Sijes
Jaká sběrna?

Tak já to nějak přepíšu, ať to nezní tak blbě. Dík za připomínku.

A pro ostatní, kdyby se tam vyskytla třeba i nějaká pravopisná chyba, tak mě prosím upozorněte, ju?

Sijes
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:42
- Nahlásit

Ono dá hodně práce, aby si u takového psa chlap získal důvěru...
No, jojo, ale já mám obavy, že jak s někým budu tak mě fena okamžitě vymění!

Fuissem
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 11:00
- Nahlásit

pawLINka
JJ da to dost prace u techto bitych, ale pak to stoji za to. Nechala sem pritelovy psaky na vikend a on pak oslavoval, ze mu Cara poprve vyskocila na bricho prednima.
Jinak je to jedinej chlap, co nam smi do bytu. Ostatni to schytaji poradym stekancem a vrcenim.
Aspon je fajn, ze venku uz temer na zadnyho chlapa nereaguje, Spis jen na akcich u ohnicku, to se ti, co jdou curat, obcas vraceji se stekotem.
Sijes
Ale prosim te. Bali taky miluje chlapy vic nez zeny, ale nikdy by me nevymenil. Dyk jsme prece jejich.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 11:38
- Nahlásit

pawLINka
A Delinka nevím jak to měla, ale projevuje se extrémně bojácně jak třá chlap zvýší hlas i když ne třeba na ni...
No já mám obavy, že tam to s tím bitím taky neprobíhalo zrovna v pohodě.

Sijes
Tak jsem kokla na vaše stránky.
Kok, kok, kok.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 11:46
- Nahlásit

bullvnouzi
Tohle jsem slyšela už od dvou lidí a pes mi to taky potvrzuje, naštěstí tenhle hajzlík je sebevědomý jak prase.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 11:55
- Nahlásit

Mucholabka
Tak to máš štěstí, protože Dela se cítí být úúplně malilinkatá...

bullvnouzi
Nj, je mi jasný, že byla bitá (a hodně), ale nechtěla jsem to tak veřejně říkat, no...
Dneska ráno dostala cukanec, že skočila po Jessině a hned se počůrala... A to jsme jí fakt nic neudělali... Být to jinej pes tak dostane jak sfiňa, ale Lukáš ji jen odtrhl, trochu s ní cukl a řekl - co děláš?!?! Mně to připadalo i málo jako trest, ale ona lehla na zem a počůrala se strachy...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 11:57
- Nahlásit

bullvnouzi
A jináč je to potfora, protože začala Jessu akceptovat, ale dnes spala poprvé v Huléně a ráno jak jsme šli venčit vyběhla z vrat a hned na Jessu jako že: Co tady děláš ty nádhero? Teď tady bydlím já!
Mrcha - zítra dostane ostnáček a šňůru, ať se tomu vyhnem hlavně pro to, že po ní nesmíme řvát. Radší s ní cuknu na dálku než opakovat dnešní ráno Nedělá mi ani starosti to, že se chce s Jessou prát jak spíš to, že nevíme jak ji trestat...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:00
- Nahlásit

A ještě přidám jedno - musela zažít docela mazec a projevilo se to hned zpočátku už v tom, že neměla žádný projev. Žádná radost, žádná mimika. Sice se mazlila, šla s náma, ale neměla fakt žádný projev, prostě žádná osobnost, žádné sebevědomí... Až teď se začíná formovat a projevovat její "já" se všemi klady i zápory. Ale jsem ráda, nechci mít jen psa, chci osobnost...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:01
- Nahlásit

pawLINka
Co tady děláš ty nádhero? Teď tady bydlím já!
To je raketa.

Hele třá ten strach časem přejde, ne? Aby se taky nenaučila že řev = počůrám se = nechají mě bejt.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:03
- Nahlásit

bullvnouzi
Jako mi ji pak nelitujeme nebo tak... Prostě to přehlížím, řeknu: Běž a nevšímám si jí. Ona pak samo dolízá a chce se udobřit. Bere si to moc osobně.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:05
- Nahlásit

bullvnouzi
Ještě upřesním - nevšímám si jí ani když dolízá, protože to by teprve brala jako že vyhála. Nechám ji a až to vzdá a odejde, tak ji zavolám, uděláme nějaký "ke mně", "k noze", "sedni" atd ať ji mám za co pořádně pochválit a zvednout jí tak sebevědomí....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:07
- Nahlásit

Ferušák sice sebevědomý je, ale je takový-nevím jak to říct, takový prchlivý. Jak se naseru a chci mu natáhnout, tak taky lehá na zem a ví, že mu chci něco udělat-ale tělesně mu to nevadí, jakoby ho to nebolelo-a to právě mlácení psi i dělávají, jako že už nemají strach z bolesti, páč si zvykli, ale strach z toho, že ho nemám ráda a tak.
Ale taky mě nasral, páč kousl Bucu do nohy a jí to oteklo, začal ji trochu drtiti, hajzel černý.
Nebo po mně třeba furt skáče, to nesnáším a pořád má xicht, že něco chce, takový dychtivý
Hele, ten jeho tatík, není náhodou pes od Řezáče?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:10 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Mucholabka
tělesně mu to nevadí, jakoby ho to nebolelo-a to právě mlácení psi i dělávají, jako že už nemají strach z bolesti, páč si zvykli, ale strach z toho, že ho nemám ráda a tak.
Tak to je přesný... Delu taky nic z toho nebolí, ale má strach z toho, že zklamala a už ji nebudeme mít rádi. Je pro ni především větší trest křik než bití.

A právě proto dostane ostnáč a šňůru a bez řečí cukanec jak se bude o něco snažit. Pač jiný řešení krom elektriky nevidím. Ale tu na ni nepoužiju, protože by ji to taky mohlo srazit ještě níž. Je to s ní složitý, s potfůrkou flekatou.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:24
- Nahlásit

Mucholabka a pawLINka
Holky zkuste se zkontaktovat s Jancou ohledne toho strachu, a jak s tim jednat, ma doma to samy v blede modrym. A do toho jejiho jeste ten hajzl, prvni majitel, pichal svinstvo. Tak zkuste, jak se toho zbavili. Ali je ted vcelku v pohode. Byl to pes, co napadal vse a jen pri vysloveni jeho jmena se pochcaval strachy.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 12:31
- Nahlásit

Fuissem
Já vím a myslím, že si poradíme, není to můj první takový. Jen je to pěkný výhryzek, pořád vymýšlí cipoviny v té černé hlavě.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 13:28
- Nahlásit

Fuissem
Jj, taky si myslím, že si poradíme sami...

Fuissem
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit

Mucholabka a pawLINka
Oki. Sak ja vam v tom plne verim. Ste sikulky.
Jen kdyby ste si o tom treba chteli pokecat s nekym kdo ma psa od stejnych lidi a zvladli to.
Mucholabka
J jeho hlaviska je proste moooc vymysliva, i u nas neco furt koumal a to byl jeste uplne mimo. No holt te budu muset prepadnout a kouknout se na neho.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:03
- Nahlásit

Fuissem
Já zjistila, že vlastně znám jeho otce líp, než jsem myslela, páč jméno mi předtím bylo známé, věděla jsem o něm dost. Ale předtím jsem si psala s jeho majitelem a uvažovala jsem, že by nakryl Bucu, líbily se mi fotky. A až teď mi docvaklo, že je to on, když jsem čuměla na podpis na registráku a pak zpětně na rodokmeny. On totiž Feru nemá v tom registráku dopsáno všechno. Tak si to aspoň doplním. A už vím, kde má Feru dvě ségry. Nebo aspoň v létě měl
Přepadni mě někdy, já abso nemám čas

Mel
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 23:37
- Nahlásit

Musím se pochlubit
http://www.youtube.com/watch?v=sdUNCTIjRgM

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 00:05
- Nahlásit

A ještě kontrolák, který nám nevyšel - magor jeden do toho vlítnul krapánek moc rychle....
http://www.youtube.com/watch?v=VZdFeQkTRto

Fuissem
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:35
- Nahlásit

Mucholabka
Tak to je blby, taky nestiham. Kazdej se chce zenit, vdavat a ja abych jim chodila na svatby.

Mel
Pekne.

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:48
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=HddDT5YtS7I&NR=1

jak jsem se dívala na ten tvůj odkaz, tak sem narazila na tohle. To mě teda dostalo zase......Tak snad sem dobře skopčila odkaz.

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:55
- Nahlásit

ja tam víc dílů, tak mi málem kápla slza u tohohle
http://www.youtube.com/watch?v=BdcRaXAspf8&feature =related

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:58 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

bullvnouzi
Znáš reddiablo? Má pity

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání