| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:42
- Nahlásit
suri
capart je kluk,nebo holka?
je k pomuckání
|
suri
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:45
- Nahlásit
žanda
holky.... obě a muckají se moc rády
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:47
- Nahlásit
Kráskýýýý.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:07
- Nahlásit
suri
píšeš že jí je 5 měsíců, kolik teď váží? já jen pro srovnání-kámoška má fenku cca o 14 dní starší
|
suri
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:28
- Nahlásit
žanda
12kilo je to trochu cvalda
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:31
- Nahlásit
suri
no ta jejich je má taky + nějaký deka ,jen je to taková nohatá opice a děsnej raubíř.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:37
- Nahlásit
suri
je nádherná... a celkem veliká už je větší než Suri?
|
suri
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:54
- Nahlásit
Mel
do výšky ee, a asi ani nebude, standart je 40,5cm a Suri má 42, ale do šířky vede na plné čáře
|
suri
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:58
- Nahlásit
jo a někde tady v tý kolekci je i Amy a její první coursing
URL
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:09
- Nahlásit
suri
pěkný, bude z ní super běhavka A koukám, že Suri je pěkně rychlá...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:31
- Nahlásit
Mel
ale už je větší než Berry asi vo 5 čísel tyjo
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:32
- Nahlásit
Mar
no, tak von je Berry zvyklej na větší partnerky, ne? třeba taková koza.....
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:33 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
heh, tak to řeknu i tady at je sranda :
komu se muj pes líbí, mužete pro něj hlasovat v fotosoutěži
http://www.francouzsky-buldocek.cz/souteze/sklebbu l_soutez.html
stačí kliknout na jméno Blueberry (a hlasovat jde po hodině znovu )
Mel
jojo, hit posl. doby byla v lužáneckým parku doga
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:34
- Nahlásit
Nedávno jsme byli na procházce s některýma našema štěníkama, tak přidám pár foteček těch ďáblíků.
Rusty, Aaron, Abdul a v pozadí Nela
Jessie Knedlik
Abdul vraždí Rustyho
Dela a Nela Strašný - když volám na jednu, přijdou obě...
Rusty
Kupa pejsků (ale bylo nás víc. Všichni se do záběru nevešli)
Tady je aspoň na jedné tmavej klučina Ronny
|
suri
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:41
- Nahlásit
Mel
A koukám, že Suri je pěkně rychlá...
njn, paní za navijákem taky koukala, když při prvním běhu už v polovině chytla střapec .... bohužel tam nebyl rovnocený partner, což se není co divit na buldočkářským srazu , tže jsme si pak aspoń zaběhali s pesanama paní od navijáku a i tak jsme všem museli dávat náskok
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit
suri
což se není co divit na buldočkářským srazufuj to bylo skaredý od tebe ! pravda, ale skaredý!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit
suri
co měla paní od navijáku za psy?
|
suri
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:58
- Nahlásit
Mar
Mel
borderku a bedlington terriera
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:05
- Nahlásit
suri
a suprovou drahu co?
Berry (ten berry co v radsalvicich malem nedobeh konce) musela bezet 4x aby se aspon trochu unavil
|
suri
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:10
- Nahlásit
Mar
njn když ty taky nemáš buldočka ale džedája ....většině buldočkům to asi stačilo, Amince taky a to že si ti naši magoři museli zaběhat 4x aby se aspoň trochu unavili, to už je holt náš boj
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:11
- Nahlásit
hele, a hlasujééééééém
dybys ho viděla v radslavicích gde na konci 1. kola málem zdechnul, tak by ti přišlo divný že po 4 kolech tady je OK
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:20
- Nahlásit
suri
Ježišííí, capart je upe úúúúžasnej.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:21
- Nahlásit
pawLINka
Hele pani, vy to tam máte samý picbuly. To muší bejt boží venčit takovou smečku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:25
- Nahlásit
bullvnouzi
Hehe, bylo s námi 8 picbulů a jeden pinč (chudák)
A jinak - v Hulíně mají pitbulla (aspoň tomu tak říkaj. Jsou to ale většinou podvraťáci křížení mezi sebou) na každým rohu. Je tady asi tak 70% pitbulloidů a 30% ovčáků, vepřadorů, rádobyjorků a vořechů
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:29
- Nahlásit
bullvnouzi
A jinak jsi mi s těma picbulama připomněla zážitek z burzy.
V zimě tam stál takový starý pán, který měl v papírové krabici dvě žíhaná zdechloučká štěňátka a nad nimi měl cedulku "PICBUL"
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:45
- Nahlásit
pawLINka
V zimě tam stál takový starý pán, který měl v papírové krabici dvě žíhaná zdechloučká štěňátka a nad nimi měl cedulku "PICBUL"
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:56
- Nahlásit
Tak jsem to dopracovala včera...
Mambice už umí vcelku hopsat, tže mi doma vyskakuje z ohrádky, když odejdu a spí s Máfem v posteli. Chtěla jsem zvednou ohrádku, jenže ona dycky tak pěkně spinkala, že jsem se na to vybodla a říkala si, že má třá rozum už, tak ji nechám. Ovšem včera... Včera jsem ji měla celej den sebou, tže vylítaná byla vcelku slušně. Doma se nažrala, šoupla jsem ju do ohrádky, Máfa poslala na místo a s klidnou duší zavřela dveře a odešla chvíli na pivko. A ještě se mi tak dobře sedělo s kámošema, že jsem se zvedla snad až o půl jedenácté a šla domů. Nutno podotknout, že se to nevymyká standartním páteční pařbám a někdy chodím i později... Doma otvírám pomalu dveře do pokoje, kdyby náhodou stál spratek za dveřma, ať jí nepřivřu nožičky pod dveře a vona už se mi tou škvírkou cpala ven a za ní se hrnul Máfo. Tak na ně šišlám, ňuňánkuju, otevřu dveře dokořán ... A tam pohroma. Pokojík hore nohama. Roztahaný kosmetický taštičky, tampony na pusu i jinam rozžvejkaný, diář, peněženka, kabelka vykuchaná, oblečení roztahaný... A v tom všem z jedné taštičky kuchnutý léky. Panadol extra a Spasmed hlavně. Tabletky vykousaný z platíček a rozžmoulaný a ocucaný po celým pokoji...
Takovýho bití v životě neviděla a snad ani neuvidí. Myslela jsem, že ji prohodím oknem. Škoda, že bydlím v přízemí...
Ještě jsem po ICQ honila nějaký rady od pejskařů a Mel mi nakonec poslala číslo na kliniku v Praze. Tak jsem jim popsala sitaci, ty prášky a tak a prej v poho. Vetka se hned podívala na net, co to má za složení a dobrý, že ji mám hlídat, ale měla by být v pohodě. To jsem se ještě zděsila, když jsem viděla ty léky, že mi požrala i Stilnox, co mám na spaní a Máfovo Prednison. Ale ty byly naštěstí v té nerozkousané taštičce.
Dneska zvedám ohrádku. Jinak bych ji musela zabít. Zmetek jeden spratkovatá.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit
bullvnouzi
Háháááááá tak to je mazééc. Já chci taky russlíka - vyměním
Na co má Máfo prednison?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:04
- Nahlásit
pawLINka
Vymeníš? Jasné beru. Za cokoliv. Já ti ji dám aji zadarmo.
Jinak Máfo je prosím alergik na soju a ryby, tže to máme porád u sebe jako první pomoc.
Co vy a ten demodex?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:07
- Nahlásit
bullvnouzi
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:56
A ještě se mi tak dobře sedělo s kámošema, že jsem se zvedla snad až o půl jedenácté a šla domů. Nutno podotknout, že se to nevymyká standartním páteční pařbám a někdy chodím i později...
hele, vono 13.5. byl páteéék? a proč já dneska vstávala teda?
|