Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Sijes
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 08:46
- Nahlásit

Mucholabka
Trocha černýho humoru - bo mi už nic jinýho nezbývá. Citivější prominou......Já mám štěstí! Kolem mě to padá jak mouchy a já ani rýmyčku....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 15:38
- Nahlásit

Chacki z DOGGYDOG knl´s pulling...

Máfo do kopečka...

Máfo po cestě...

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 16:18
- Nahlásit

bullvnouzi
že je to baví

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 21:29
- Nahlásit

Ještě tuto jsem zapomněla...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:30
- Nahlásit

Tak Bucanka má ZVV1.
Obávám se ale, že Ferďák kousat nebude, ale třeba by to byl fajn stopař.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:45
- Nahlásit

Mucholabka
Jsem nakonec skončila nečekaně v Brně, tže do HR už jsem se nehrnula. Což ti asik došlo.

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:04
- Nahlásit

Mucholabka
Tak Bucanka má ZVV1.
blahopřejem a body?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:33
- Nahlásit

Mel
Tož málo, mááálo, málem jsme neudělali na dobrou. Stopa 85 (na lomu se začala pást čerstvého obilíčka), poslušnost krásných 71 (aport jsem vyřešily bravurně tak, že k němu přiběhla, čuchla a přišla zpátky-aspoň tak, že od něho nezdrhla, dělám s ní parfors a nemám docvičeno, a pak se mi sekla na metrovce a kvůli tomu jsme na poslušnosti málem vypadly, páč jak se sekla, tak se to sypalo všechno). Na obraně, jak jsem psala dřív, neumí obíhat makety, tak šla rovnou za fíkem, a obranu má za 89-kdyby byly makety a kdybych jí blbá já dala povel Pusť-začali na mě něco mluvit a úplně jsem se vykolejila a Buca pustila radši sama-no šikula.
Stejně jak na ZM, nejdřív zkoušku uděláme a pak do ní docvičíme ale já na ni jít nechtěla, já chtěla až časem, to oni mě přinutili :-D

Tak, a teď nevím co dál, páč ZVV1 byla meta. Asi IPO V tentokrát snad bravurně.

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:36
- Nahlásit

Mucholabka
Ste dobrý holky, fakt že jo!!!! my máme metu ZZO a ZOP a když moc tak ZM

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:38 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

reneeska
Dííík

Děcka, mrkněte prosím na moje stránky www.apbt.cz, a napište mi, co vidíte. A jaký máte prohlížeč. Ve firefoxu mi to běží, ale v exploreru jsou tam nějaké cipoviny.

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:44
- Nahlásit

Mucholabka
zrovna jsem tam čuměla, v Opeře nejede, ve Firefoxu jo. v opeře mi to na úvodní stránce nabízí ty: Info, Feny, psi ..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:48
- Nahlásit

reneeska
Hm, to je čudné, budu zkoušet. Přitom ten skript je dělaný pro explorer a samotný mi ve firefoxu neběží.

suri
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:48
- Nahlásit

Mucholabka
taky gratuluju! já to dělám úplně stejně, většinou mě někdo dokope na zkoušku, jako, že na to máme, já se na to necítím, ale zkusím to a pak dolaďujem to co nám na zkoušce nešlo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:50
- Nahlásit

Ha, už se rozbíhá i ten explorer, mám tam něco navíc.

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:50
- Nahlásit

Mucholabka
explorer nemám, takže nevím ...

suri
heh tak to nás taky asi bude muset někdo dokopat někam ... protože já se na to nebudu cítit nikdy... nebo jakože jo, ale naostro jakože neeeee, Ara by to asi zvládla ale já ne :-D

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:52
- Nahlásit

reneeska
ZM je super zkouška, šla bych zas. ZZO mě nebaví, páč nikdy nemám přivolání ani aport

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:55
- Nahlásit

Mucholabka
aport my máme špičkovej právě, to je jediný čeho bych se nebála (a tím bysme to určo podělali) Ale ZM, my nemáme nacvičený obrany ani stopu, takže to chce ještě čas. A víc už asi nedáme, nevím, budou jí za chvilku 4 roky ...

A u pruhatky teprv uvidím, třeba ju chytne stopa, už aby byl ve škole klid a mohli jsme si cvičit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:57
- Nahlásit

reneeska
Na ZM Buca poprvé v životě označila předmět

Ale Freďáka stopy bavit budou, a já ho na těch stopách umučím, na obranu je bohužel moc hr, nepřemýšlí a bere do tlamy cokoli, co mu přijde do cety, takže se tam ocitla i Radkova noha.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:59
- Nahlásit

Hurá, už jsem rozpohybovala i Explorer.
Ale KurŇA, lidi, proč ho furt používáte?

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:02
- Nahlásit

Mucholabka
Obrany, dovedeš si představit mou pruhatku ja kouše, já ne :-D ale uvidíme, v létě zas jedem na tábor, jeden čistě obranářskej tak uvidíme co předvede :-D

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:07
- Nahlásit

reneeska
Já nevím, já tvou pruhatku neznám

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:12 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Mucholabka
ono už jen podle vzhledu

A ona se trošku straní lidí ..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:17
- Nahlásit

reneeska
S čím je křížená, s pudlem?
Hm, Emma se taky stranila, a v sobotu po ní lozily děcka a byla v sedmém nebi. Pak lozila ona po nich, ale je moc veliká.

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:20
- Nahlásit

Mucholabka
hele, důležitý je, že máte, to je hlavní Bucka je prostě šikulka... a hlavně si myslím, že je to dobrá reklama pro ty úděsný zabijáky. bo moc lidí s nima sport. kynologii nedělá, když už něco, tak bullí sporty.

Jinak já se taky nechám vždycky strhnout. Na ZPU1 mě vyloženě ukecali na cvičáku, bo jsem věděla, že hlídačku nemáme vůbec a stopu úplně děsnou, ale nakonec se to taky nějak zvládlo Nejhustší pro mě bylo teď IPO1, na který jsem se inteligentně přihlásila, celou dobu jsem si říkala, jak tam není nic těžkýho a týden před zkouškou jsem zjistila, že je tam vysílačka, kterou jsme jako fakt neměli, a aport kromě metrovky i přes áčko, který jsme taky teprve začínali dělat.... Ale asi měl výcvikář pravdu, že vysílačka jde udělat za den, my jí teda uádělali za tři dny, ale pak na zkoušce za plnej počet (jedinej cvik ještě s dlouhodobým odložením)

reneeska
pruhatka je božíííí, nemá něco z holandskýho ovčáka?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:23 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Mel
Jaké zkoušky má teda Garypes? Jo, vidíš, na ZPU jsem zapomněla, ty doděláme všechny, ale nevím, jestli teď, nebo příští rok. Ale do ípa se jinak moc nehrnu, to je těžká myškavěc.

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:25
- Nahlásit

Mucholabka
Děcka, mrkněte prosím na moje stránky www.apbt.cz, a napište mi, co vidíte. A jaký máte prohlížeč.
tak já mám FF a fungá mi to... jen to podmeníčko vyskakuje celkem pomalu

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:29
- Nahlásit

Mucholabka
no, momentálně jsme hrdými držiteli 9 zkoušek z výkonu: ZZO, ZM, ZVV1, IPO-V, IPO1, ZOP, ZPU1, ZMT a T1
Přístí týden jsem přihlášená na obranáře podle nároďáku, tak uvidíme, jestli to dáme už teď nebo později. Já vždycky zblbnu a když se u nás na cvičáku vyhlásí termíny zkoušek, tak se napíšu všude (už se mi tam i smějou), páč mi přijde, proč toho nevyužít. Jak se blíží zkoušky, tak přestávám být tak optimistická a nadávám si, že jsem měla s tou zkouškou počkat až na podzim, příští rok, apod.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:31
- Nahlásit

Mel
Díky.
Jinak s Bucou jsem začala cvičit kvůli tomu, že s Ašou to nešlo, tak jsem se Bucině věnovala hrozně moc, moc mi na tom záleželo, a je to fajn

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:32
- Nahlásit

Mel
No týjo, kdybych nevěděla, že je Garypes mixnutý, tak ho beru ke krytí ani nepřemýšlím

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:34
- Nahlásit

Holky pruhatku tipujem na bulíka se šeltií, má asi 41cm v kohoutku a 16kg. je mrštná jak prace a děsná panika a na druhou stranu salámista. Když lidi pozná, tak je miluje, ale jinak je raději odhání štěkáním

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání