| Autor |
Zpráva |
Sijes
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:05
- Nahlásit
Reneeska
tak sraz nebyl. Holky to zrušily.My jsme jeli ještě s 2 kámoškama a jednou bíglicí. Nakonec jsme jely na Rusavu a z tama na Hostýn. Bylo to super i počasí vyšlo. Holky polítaly a pak jsme šly pěšo do Bystřice a na vlak. Růžena byla večer hotová
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:11
- Nahlásit
reneeska
Přesně tak, buličí srdce.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:18
- Nahlásit
reneeska
Přesně tak, buličí srdce. Měla zvětšenou pravou komoru a našli ji ležet mezi hromadou rozkousaných věcí.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
Mucholabka
Já sem na jednu stranu byla ráda, že jsem u Jesinky byla až do konce...na druhou stranu to mám pořád před očima. Pořád vidím ten moment, kdy už jsem panikařila a přesto mě pořád nedocházelo,že by to mohlo skončit TAKHLE!, kdy ještě dýchala pak bim a naráz ne! Ten zlom byl strašný Nemohla jsem tomu uvěřit.Promiňte, že to tak píšu,ale taky to mám pořád moc v sobě. KDyž jsem šla s Růženou poprvé přes kopec do Hlinska,tak jsem půl procházky brečela,bo jsem furt viděla Jesku. A říkala jsem si, jak je možný že teĎ si tady po týdnu s jiným psem jak kdyby se nechumelilo...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:39
- Nahlásit
Mucholabka
Chjo, tohle nás čeká u kámošky taky asi, kurva fix ...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 14:00
- Nahlásit
Tak už jsem to s Dianou ohlásila i v útulki.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 20:52
- Nahlásit
Šupky dupky nahoru, moji nejlepí pejsci. Dneska jsem s pitama prošmatlala celou ves tam a zpátky a ještě trochu naokolo, jsem uchozená k smrti.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 20:54
- Nahlásit
Mucholabka
užij si ten pocit, mě z pátku vše pobolívalo ještě dneska
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:59
- Nahlásit
nechce se mi zakládat nové téma, ale to mě zase dostalohttp://www.myslivost.cz/Diskuze/TemaDetail. asp?ID_Tema=21
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:04
- Nahlásit
Sijes
Kdy nám dáš foto Růženy?
Fredovi říkám Ferda, bo to sedí
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:17
- Nahlásit
Mucholabka
Já nevím, jak se tady vkládají fotky. Ale vím, že tady na to snad byla dokonce diskuze....Jsem prostě ostuda!! Asi založit Galerii,ne?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:29
- Nahlásit
Sijes
a máš fotky? tak je někomu mrskni na mail ať je sem vloží ... nebo máš je na netu někde?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:32
- Nahlásit
Právě jdu zkoumat galerii a zakládat...Já stejně moc fotek nemám,ale zítra to napravím.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:44
- Nahlásit
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:49
- Nahlásit
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:51
- Nahlásit
Sijes
proč si myslím že je hnědá s bílým?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:58
- Nahlásit
bo to je! Růžena
) O Jesinku jsem přišla....Ale neodolala jsem vložit foto.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 16:04
- Nahlásit
Sijes
Ahaa su já blbá, ale Jes bych nepoznala čéče.
Tak už jsem v obraze
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 16:08
- Nahlásit
tak neodolám. Jedna z posledních fotek J....tak jsme vyrostli
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 16:11
- Nahlásit
Byla nádherná.I povahově.....se mě každý ptal, jakto že se tak leskne, tak sem říkala, že ji mažu sádlem Ale s Růžou nám to taky klape! Normálně má úplně jinou vůni - ona ani nevoněla jak pes, když jsem ji dovezla. Ale takovou jakoby myšinou - mamina říkala, že voní jakkrálík! Tak buď už jsme si zvykly nebo voní líp!
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 16:25
- Nahlásit
Sijes
Víš jak mi zezačátku smrděla Žižla, to byl děs, prostě smrděla psem, jiným psem, ale možná je to tím že byla z útulku a z těch pachů tam, ale trvalo to asi týden než jsme si zvykli právě
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 16:30
- Nahlásit
reneeska
já sem říkala, že bodejť by nesmrděla jak králík, když bydlela v králičáku (Nic proti ostravským sídlištím!!Že třá Mucholablo )
Atak se nám vyvětrala a taky strava podle mě dělá hodně. Prostě voní jináč než když přišla, podle mě to není tím že sme si zvykly. Ale má úplně jinou vůni než Jeska.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 19:41
- Nahlásit
Sijes
Ta vůně může být třá buď špatnou (žádnou) péčí o srst, taky třá místem, kde pobývala a v neposlední řadě si myslím i krmením... Bůh ví, co žrala a když ji třá krmíte něčím slušným, tak se to lepší. Si myslim.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:29
- Nahlásit
Sijes
Nic proti ostravským sídlištím!!Že třá Mucholablo
Sídliště nesnáším a zvláště ostravské a Dubinu hlavně, to je právě to nejhorší sídliště v Ově.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/galerie-1449-q-Ruzenka
Tak mrkněte na fotky!Na to že jsou jen z mobilu,jsou některé fakt hezké. Ta s náhubkem je krásně ostrá.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:52
- Nahlásit
Sijes
Ježiš to je fajné. Hodím sem něco s Ferdou.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:56
- Nahlásit
Mucholabka
Hoď hoď. Že má krásnou mimiku Růžena? A jak se ti líbila Jesinka?Mám tam taky galerii.Ještě tam asi přidám z posledního výletu. Ale ten foťák to chce,mobil není to pravé ořechové.No ale na to že nemám žádný výkřik techniky,tak při dobrým světle náhodou fakt pěkný foto.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:56
- Nahlásit
tady mě čekají před poštou.
Tady papají.
Tohle je Ferdův zadek před vytažením stehů
Emmu si neodpustím, po výstavě.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:58
- Nahlásit
Sijes
No je úžasná, moc se mi líbí, a hlavně ten její temperament.
A Jessa byla hezká, to mě fakt překvapilo, myslela jsem že jsi měla něco velkého žíhaného.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
|