Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
rain
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:39
- Nahlásit

Aisha

Sakra a já si myslela jakého nemám otužilce .

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:49
- Nahlásit

rain
No já bych ji nenechala škrtit ani na tom obojku no... To je asi ten rozdíl...

impact
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:26
- Nahlásit

rain
A na co je halti, když je na volno?

rain
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:39
- Nahlásit

impact
Na to, že je páneček moc velká cíťa, aby nosil uslimpanou ohláfku .
Ne, ona byla na volno jenom chvilku, je to v Polsku a nevim jak se tam na psy bez vodítka tváří myslivci, navíc tam pobíhá docela dost zvěře...

pawLINka
A jo, je to můj první pes (když nepočítám Tyrečka, kterého mám jenom ve střídavé péči ) a netvrdím že toho hyperaktivního magora svýma schopnostma zvládám...člověk se chybama učí ne? Pozn. chlap mi pošilhává po psovodech, tak tajně doufám že nám bude pomoženo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 06:45
- Nahlásit

Víkend u jezera aneb válka klonů.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 06:54
- Nahlásit

rain
Hele, radím ti najít si někoho, kdo ti pomůže to tahání odnaučit. Mi to přijde lepší než haltina...
Je to můj osobní problém - haltina se mi na psech prostě příčí. Přijde mi to strašné zjednodušování a navíc nevěřím, že to toho psa tahání odnaučí... Jako ano - jistě netahá, když ji má na krku, ale když ji sundáš?

Ten buldoček je stejně nejlepší.

Mucholabka
To se pořád tak snesou?

impact
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 07:11 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Mucholabka
A kde máš toho zrzavýho? Draka? Už spí? Tragicky zemřel? No nepovídej....

Máš zvláštní schopnost útočit na druhé za to, co sama děláš...

rain
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 07:53
- Nahlásit

pawLINka

Jasně že neodnaučí, dávám jí to jenom proto že na obojku se fakt škrtí..
Můj základní problém je ten, že jsem nevymyslela způsob, jak ji zaujmout, ona je venku strašně roztěkaná, prostě hyperaktivní magor, když vytáhnu peška, pamlsek,.. a ona vidí že ho hned nedostane, okamžitě zase ztratí zájem.
Rovnou přiznám že tohle mě docela rychle znechutí při jakékoliv snaze s ní nějaký výcvik dělat, oba dva psy jsme měli skoro současně, Tyr byl ještě štěndo a ten je přesně pravý opak - on na člověku celou dobu vysí pohledem (i bez palmsku), natěšený co se bude dít, za pochvalu by se postavil na hlavu...a vedle něj tenhle klacek...

A buldici nekomentuju, to je můj prasoidní uchrochtaný ocásek .

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 10:18
- Nahlásit

rain
Nj, každý psík je prostě jiný... Já mám nejradši právě ty hyperaktivní idioty, kteří pořád něco vymýšlí. Je to s nima trošku složitější, ale o to větší zábava.

Frbulínek je krásnej. Můžu říct, že se mi líbí čím dál víc, až podezřele moc.

rain
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 10:37
- Nahlásit

pawLINka
Já neříkám že není fajn, ale občas je to s ní fakt na palici...

Líbí jo? Tak počkej, přitvrdím .

zaručuju ti, že bez chrochrání už nebudeš chtít žít

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 10:43
- Nahlásit

rain

Vypadá furt děsně nasraně

Aisha
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:58 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 06:30
- Nahlásit

pawLINka
Jsou mladí, rok a půl, ještě se snesou. Největší víry dělá Agnieszka, už odmalinka, a ještě jedna fenka se kterou se minulý rok kousla, ale ta s náma ven tolik nechodí, vídáme se jen občas protože bydlí kus od nás. Když se někam jde, vždycky je poskládám tak aby byla ok smečka.

impact
Už před časem jsem kdesi psala že není. Mi přijde dostatečně tragické to co se stalo. A moc dobře víš že nebyl můj a nežil u mně, přes to že jsem mu platila veterinu a občas ho dostala na prázdniny.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:14
- Nahlásit

Mucholabka
Jejda a to jsi mu nepomohla? Vždyť si ho zachránila... Proč mě obviňuješ z něčeho nekalého, když to sama děláš?! Neustále mě tvoje pokrytectví nepřestává udivovat. Ať už je to ohledně této věci a nebo toho, jak z těch lidí tady děláš idoty.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 09:12
- Nahlásit

impact
Tobě tak budu vysvětlovat co se stalo. To víš že jsem mu pomohla, bohužel nejsem jediná kdo měl klíče od kotců a když jsem došla domů, už tam nebyl. Jestli pamatuješ ty fotky které tě kdysi tak točily, byly to jeho poslední, bylo to ze dne kdy mi byl dovezen a následný den odvezen napořád po rozhodnutí majitele, přestože jsem jej přesvědčovala že si psa nechám přes všechny komplikace které mi to přinese.
Nicméně na druhou stranu se mu nedivím, protože vidět psa zakousnutého v břiše vlastní matky musí být silný zážitek.
A jestli z lidí dělám nebo nedělám idioty, to ať si každý přebere sám, stojím jen o ty lidi kteří jsou schopni si úsudek a obrázek udělat sami, po tom co se mi stalo nemám zájem o lidi co se mi budou smát do xichtu jak se se mnou baví a za rohem pomlouvat všemi směry.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 10:36 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Mucholabka
Ty jsi to nepochopila? Já ti prdím na to, co udělal nebo neudělal. Jen nechápu, proč mě tady napadáš, že jsem nechala uspat psa a sama jsi pár měsíců před tím de facto dopustila totéž. Kdyby jsi nechtěla, tak se to nestalo. A nepovídej, že měl někdo klíče od kotců, když jsi ho papínkovií vrátila. Kašlu ti na to, zvysoka. Jen už by ses mohla probrat a přestat všem lhát.

Protože ty se tady s těmi lidmi bavíš a za rohem se jim vysmíváš. Jdeš a pustíš psa, aby měl vyšší cenu. Jdeš a prodáš ho, kdyš potřebuješ peníze. Jdeš a nakreješ s ním, co jde, aby sis založila game chov. Ale tady si budeš hrát na spasitelku?!

Pěkně ses vybarvila, pěkně. Já jsem možná tlama, ale věci říkám upřímě. A ty jsi jedna faleš za druhou. Je mi z tebe zle. A jsem ráda, že jsem tě prokoukla už dávno.

Aisha
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 13:29
- Nahlásit

Ale jinak hezky nám kvete to naše téma, že?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:02
- Nahlásit

Já a Delinka při canisterapii v Mladé Frontě Dnes

Aisha
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:52
- Nahlásit

pawLINka
HEZKÝ

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 22:32
- Nahlásit

Aisha
Kujem.

ammy
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 11:24 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit

Dlouho jsme sem nic nedali, tak malý výlet na skautský tábor. Psi byli tak zničení, že vytuhli už v autě Holt děti dají zabrat!

Kiuška ví, jak si udělat pohodlné ležení

impact
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 11:38
- Nahlásit

ammy
Heeeeeeeeeeeeej, bude Psék trek 22. května v Hulíně. Jdete?

ammy
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 11:51
- Nahlásit

impact
Zdáár, tak záleží co to je? A co je to za den?

impact
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 11:59
- Nahlásit

ammy
Sobota. Uděláme si pochoďák

ammy
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 12:09
- Nahlásit

Ahá, je to ještě měsíc, tak uvidíme! Ale šli bysme určitě rádi, dlouho jsme se neviděli.

Aisha
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 15:44
- Nahlásit

impact
Můžem taky, pokud nám do toho něco nevleze?

impact
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 16:42
- Nahlásit

Jasné. Máte fejsbuk? "Najděte si Psék trek v srdci Hané".

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 06:55
- Nahlásit

Prý pochoďák. Trasa 10 km není pochoďák, ale malá procházka na hodinu a půl.

Ale přijeďte fšici.

ammy
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 07:07
- Nahlásit

A nechtěli byste sem někdo dát více info pro ty, co fcb nepovažují za ideálně strávený čas.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 07:17
- Nahlásit

ammy
Bude to prostě procházka v Huléně. Trasa je prozatím neznámá (já jich teda mám vymyšlených několik, ale uvidí se, která se vybere). To je asi všechno.
Rádi vás uvidíme, pač jsme se dlouho neviděli.

PS: Bude tam asi hodně russlů, jejichž některým páníčkům bullové trochu vadí, takže klapky na uši s sebou.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání