Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
ammy
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 07:24
- Nahlásit

pawLINka
Ono to totiž podle toho pochoďáku vypadalo na trek o délce min. 50 km s výstupem na Sněžku! A ona to opravdu normální prochajda.
A jaká se zatím předpokládá účast?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 07:41
- Nahlásit

ammy
Jj, normální procházka o délce cca 10 - 12 km - víc ostatní nechtějí. :-p

Účast netuším - organizuje to impact, ale z bullů tam budeme my, Sijes s Rů, možná nějaká naše štěňata, možná Aisháci.
A to je tuším zatím vše.

Z ostatních nevím - asi Pepa s Andělkou, smečka jozefčíků od Uh. Hradiště a ináč nefím.

ammy
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 07:43
- Nahlásit

A co se týká blbých řečí, je mi to šumák. Jsem zvyklá, akorát teda Pepa docela startuje. Tak uvidíme.
Spíš mě teď nasralo: chystáme se na dovču s rodinou do Rumunska a měli jsme jet karavanem, ale psi do něj nesmí. Tak jsme to zrušili, že jedem autem a od švagrové jsem se dozvěděla, že pes má být doma u boudy a hlídat barák! Ammy totiž nemáme kam dát a stejně bych bez ní nikam nejela. Takže teď jsme na indexu, páč kvůli nám se nejede karavanem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 07:51
- Nahlásit

ammy
Nejlepší je jet samostatně. My jsme to vyřešili tak, že jezdíme většinou sami s psékama pod stan. Nikdo s náma a se psama totiž taky nechce jezdit...

Kia pojede taky nebo jen Ammy?

ammy
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 07:56
- Nahlásit

Kiuška jezdí na prázdniny k dědečkovi a babičce. Oni jsou z ní strašně nadšení, s dědou chodí poklízet králíky, po obědě musí být všichni potichu, protože "ten pes" spí v obýváku (jak o ní mluví babička A navíc mají jistotu, že v ten termín, tam nepřijde tetka, jelikož posledně ztropila hysterák z takového psa!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 08:08
- Nahlásit

ammy
Tak ta se tam má opravdu dobře. To je super.

No musíš dorazit a povyprávět o soužití těch dvou.

ammy
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 08:18
- Nahlásit

No, soužití. Dalo by se říct, že v pohodě. Ale občas jim to ještě ujede. Jsou klidně celý den spolu, hrajou si, přetahujou a pak večer Kiuši rupne v bedně a je to. A to nechápem, že se neporvou kvůli jídlu. Když si někdy vlezou vzájemně k miskám, tak je slyšet jen vrčení, ale pohoda. To na ně houknu, pošlu každou na své a je klid. Je to prostě pokaždé z ničeho nic.

Aisha
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 20:57
- Nahlásit

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 20:53
- Nahlásit

Dnes jsem poprvé viděl naprosto šílenou ukázku vymytého mozku. Na procházce jsme potkali starší paní s nějakým minipsem a madam když nás viděla tak okamžitě vzala parodii na psa do náruče a jakmile k ní můj 11,5 měsíční SBT s klackem v hubě doběhl a sedl si před ní na zadek tak paní spustila řev že se strašně bojí a ať okamžitě toho pitbula odvedu. Když jsem se ji zeptal co se děje, pes akorát vrtěl ocasem (vsedě zametal cestičku …. ) tak vyrukovala s tím že je to přece pitbul a v televizi říkali jak roztrhal paničku. Madam byla evidentně šokovaná naší neznalostí televizních zpráv … . Na odpověď že nesmí věřit všemu co v televizi vidí se ihned vrátila k hysterickému záchvatu o tom že je to pitbul a ti žerou lidi.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 21:08
- Nahlásit

ZdeNek_K
Nad tímhle se už snad nemá ani cenu pozastavovat. Tohle slýchám denně... Není sranda mít v dnešní době 3 pitbully.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 22:09
- Nahlásit

Henkaj máte ty zprávy.

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 22:42
- Nahlásit

impact
Nádhera … .

PeKrato
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 07:51
- Nahlásit

impact
no jéje, to je zase podání nás zase lidi budou míjat tak, že si přejdou na druhej chodník

Aisha
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 09:30
- Nahlásit

impact
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 10:54
- Nahlásit

Aisha
Jste byli na Kopečku, jooo? Vlci mazec, že? Mě chtěli sežrat Mambicí. Byli z ní upe hotoví.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 11:08
- Nahlásit

To byla moje láska největší.. bohužel už je v psím nebíčku

NikisekX
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 18:46
- Nahlásit

http://www.ceskatelevize.cz/program/1106768962-12. 07.2009-20:00-2-podvedeni-psi.html?online=1

doporučuju kouknout

impact
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=TtGT2apOlKw

Lidé mě vidí jít ulicí a všichni utíkají a schovávají se.
Kdysi jsem si to bral osobně, nebral jsem to v krocích (?).
Nemám nic proti nikomu, neublížil bych mouše.
Lidé si myslí, že jsem ošklivý (hanebný), a tady je proč, a tady je proč...
Jsem pitbull, velký hnědý pitbull s červeným nosem, pitbull se svaly obnažujícími zuby, vypadám jako bych mohl trhat ocel.....(?)
Lidé parkují o tři místa dál, když čekám v autě.
Žádné z dětí ze sousedství nikdy nejde přes můj dvůr.
A krajem se nese báchorka, že jsem sežral tři kočky.
Ale já přísahám až ze dna svého K-devítkového srdce: Já to neudělal!
Ne, já to neudělal.
Ale jsem pitbull, velký hnědý pitbull s červeným nosem, pitbull se svaly obnažujícími zuby, vypadám, že bych mohl udělat díru v betonové zdi.
Jóóó
Mám tohle pitbullí blues, všechno co chci dělat, je čmuchat vaše boty.
Nejsem žádný zabijácký pes, ale jsem nejpřátelštější pes ve městě.
Zvuk mého štěkotu umí rozlomit arktické ledy.
Hluboko uvnitř jsem koťátko, jen zkouším být milý.
V případě, že jste si nevšimli, vrtím svým ocasem rychlostí světla.
Ale nezáleží na tom co dělám, stejně jsem obviňován, že se chci jen rvát.
Jóóó
Protože jsem pitbull, velký hnědý pitbull s červeným nosem, pitbull se svaly obnažujícími zuby, vypadám jako bych svými čelistmi mohl rozdrtit dělovou kouli.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 14:09
- Nahlásit

impact
Jsem u PC bez bedýnek, pustím si to doma. Ale ten pes mi připomněl tu feňuli sraženou autem...

impact
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 14:12
- Nahlásit

pawLINka
Hmmmm.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 14:15
- Nahlásit

impact
Chodíme často tama, kde jsme ji pohřbili a pořád na ni myslím. Mohlo to dopadnout úplně jinak.

Aisha
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 21:11
- Nahlásit

impact
Jojo byli. Když jsme tam byli předloni jen s Aishou, tak se tam skoro servali (vlci mezi sebou), tak jsme zmizli, ať si něco neporobí.
No ale vlci mazec, to je moje srdcovka.
Ája měla tentokrát celou zoo na háku, chodila tam jak frajerka a jakoby dávala Chilldovi najevo, jako, že je béčko, že to ještě nezná a čemu se jako díví, vždyť to zná každej, no prdel je s nima.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 10:43
- Nahlásit

Zamilovala jsem se do fenečky asi pita jménem Eimi. Je to asi tři roky stará útulačka, kterou do útulku dovedli její původní majitelé. U těch se rozhodně neměla jako v bavlnce, byla asi dost bita. I přes historii má Eimi skvělou povahu, je miloučká, mazlivá, udělá vše, co lidem na očích vidí, poslušnost má super (bohužel chodí spíše ze strachu, ne s radostí, ale to se dá velice rychle změnit). Kdyby to končilo tady, ani sem nepíšu a v červenci bych si ji vzala domů. Je tam však jedno ale a to je strach fenky z dětí, který ventiluje agresí. Stávající majitelka, která si fenečku z útulku vzala, je těhotná a je pro ni příliš velké riziko si Eimi nechat. Reakci na dítě jsem neviděla, ale chová se prý nevyzpitatelně a je dětem prostě nebezpečná. No a já časem teky dítě plánuju a nechtěla bych si ji vzít a zjistit, že strach z dětí už u ní nepůjde odbourat a za dva roky řešit stejnou situaci jako stávající majitelka.
Proto za Eimi prosím, kdyby jste věděli o někom, kdo by jí byl schopný dát nový domov, ozvěte se mi a já vám předám kontakt na majitelku. Fenka teď bydlí v obci Lubný u Rakovníka.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 10:45
- Nahlásit

PeKrato
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 10:48
- Nahlásit

dalších pár fotek zde: URL

NikisekX
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 12:07
- Nahlásit

Ahojda, mám otázečku. Můžete mi prosím pěkně poradit nějak dobrou chovnou stanici Amstafů? Zatím jen obhlížím na netu, ale přeci jen osobní zkušenost je lepčí. Ještě to není aktuální, ale chci mít nejdřív všechno občíhnutý, než budu vybírat štěndo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:16 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Gratuluji a děkuji Janě a Míšovi se Sárou, z Křivonosky dovezli český rekord ve wall climbingu, první místo z weight pullingu a třetí z výstavy.

Sára-Buca × Fred

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:48
- Nahlásit

Aisha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:35
- Nahlásit

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 09:53 - Změnil/a: ZdeNek_K
- Nahlásit

Po zkušenosti s Tosa Inu považuji svého SBT za mírně pomalejšího (vyhýbám se použití slova hloupí) a co se nestalo? Při házení balonku do porostu a jeho následného hledání, aby si zaměstnal i hlavu, přišel mistr na taktiku že přiběhne k předpokládanému místu dopadu a od tam začne v kruzích obíhat ono místo dokud balonek nenajde. Přišel na to sám a docela rychle, popravě řečeno takto inteligentně to nedělá ani spousta lidí a on na to přišel ... . No možná nebude zas tak natvrdlej .

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání