| Autor |
Zpráva |
Aisha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:26
- Nahlásit
Tak ať se to tu trošku hýbe teď v létě.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:04
- Nahlásit
Aisha
Dej si pozor při koupání se širokýma obojkama na zapařeniny. Jak se pes namočí, tak to pod obojkem nedýchá, může se to zapařit a udělat se boláčky. Hlavně jestli potom dáš psíky do auta, kde je ještě větší teplo.
Jen takové upozornění, mám s těma zapařeninama škaredé zkušenosti.
Jinak jako vždy hezké fotečky.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:48
- Nahlásit
pawLINka
Dík, u nás zatím v poho, mají je volněší, ale taky si vždycky říkám, že jim je sundám - no a pak nic.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:21
- Nahlásit
Aisha
Já jsem na to už opatrná, protože dřív na to trpěli hafani fakt hodně... Je pak nepříjemné, když se musí léčit a nesmí se koupat.
Dokonce se jim kdysi udělali zapařeniny i pod náhubkem (pod páskem za ušima, který je docela tenký).
Letos máme zatím teda klid a doufám, že to tak zůstane... I když Aaron má zrovna pro změnu rozdrbaný celý bok do krve, pač má zánět kůže, tak se stejně koupat nesmí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 11:37
- Nahlásit
Tak to je moc...
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=4605
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 11:58
- Nahlásit
pawLINka
doprdele, vždyť už ho chytil nee??? a proč když už střílí ho nechá trápit a s druhou kulkou čekal dvě minuty??? tak to je fakt masakr, to si tu odchytovou tyč ani nemusel brát. fakt humus
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 12:38
- Nahlásit
Ty wole, to je ale kus piče, ten fízl.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 07:43
- Nahlásit
Tak nějaký fotky ze sjíždění Hronu:
Doufám, že jsem to tady moc nezabetonoval.
Byla to paráda, kdyby Ája nebyla takovej magor do vody (nonstop pištění a třepání), tak by to bylo naprosto bez chyby.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 18:27
- Nahlásit
http://televizia.joj.sk/tv-archiv.html
prvé noviny 12:07
Co je tam bílé patří k nám
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 10:09
- Nahlásit
Náhoda a hodně štěstí tomu chtěli, že máme doma pejska SBT jako parťáka k mé stávající fenečce. Klučík je holanďan a zatím je velice sebevědomý a statečný. No a je samozřejmě úplně rozkošnej
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 12:31
- Nahlásit
Blahopřeju k bludnému holanďanovi Co na něj říká Reda, přijala cizince za vlastního?
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:07
- Nahlásit
Koko
Děkujeme! Reda první den trošinku žárlila, ale nic co by se nedalo zvládnout. Teď už si spolu hrají a navzájem se ožužlávají. Vydržela bych se na ně dívat celé hodiny
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:14
- Nahlásit
Koko
Takhle vypadají skoro pořád
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:22
- Nahlásit
PeKrato
To jo, je to výborná televize, tyhle hrátky Já mám doma ještě jedno štěně - pejska, takže máma ani bába nemají chvilku klidu, je výkoný, zvládá otravovat obě. Jen by u těch hrátek nemuseli tolik vřeštět, nemám ráda televizi nahlas
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:29
- Nahlásit
Koko
Jo, televizi teď fakt nepotřebujeme. A přesně, přes to jejich vřeštění by stejně nebyla slyšet. Někdy to u nás zní spíš jako když pustíme dvě pekingský prasátka na výlet
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:34
- Nahlásit
PeKrato
Sluší jim to spolu, budou hezká dvojka, až Brutík vyroste
Chilli má z těch hrátek se štěňaty líce samý stroupek, ty jehličky jsou hrozná zbraň
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:41
- Nahlásit
Koko
Jo, každej se nás ptá, jestli je to Redulčino štěně
O strupech raději ani nemluvím. Reda vypadá jako týraná. Když vidím, jak se do ní malej zakousne a táhne, bolí mě to za ni Ona na to ale nijak nereaguje Čím to ošetřujete, ty stroupky? Já to dvakrát denně pomáznu roztokem betadiny, aby se tam nedostala nějaká infekce. Na hojení to ale valnej efekt nemá
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:51
- Nahlásit
PeKrato
Já to omývám řapíkem, ten možná trochu pomůže i tomu hojení, ale co je to platné, když se mordují stále Už aby měli prcci druhé zuby.
Já tedy prcka stále "prodávám", ale už jsem odmítla dvoje zájemce, protože si na něj začínám zvykat a tak se zvyšují nároky na majitele. Ať se přihlásí někdo extra sympatický, dalšího psa jsem nyní neplánovala (později tedy ano)
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:55
- Nahlásit
Koko
právě, vyléčím jeden strup a vedle má hned druhej už se všichni mooc těšíme, až ty ostřáky shodí
Hihi, dokážu si to živě představit. Jak je to čím dál starší a začne se to projevovat jako pes, musí být hodně těžký ho dát dál. Tak držím palec, aby se někdo moc sympatický a vhodný našel. A přinejhorším vám prostě prcek změní plány ))
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:59
- Nahlásit
PeKrato
Místo na něj, pravda, máme Jen jsem plánovala větší věkový rozestup, abych neměla hafany co 2 roky za sebou. No jo, člověk míní..... Tak zatím, mizím z práce
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:57
- Nahlásit
Koko
no já jsem prcka taky plánovala až později, ale tohle prostě vyšlo tak jak vyšlo a jsem za to ráda. když je na psisko prostor, proč ne detaily se pak přizpůsobí situaci
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 15:01
- Nahlásit
Pro všechny majitele stafbulíků - speciálka coursing pro SBT v říjnu - URL
Místa se plní, tak kdo by měl zájem, přihlaste se co nejdříve. My už se na akci mooc těšíme, program je hodně bohatý
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 15:04
- Nahlásit
PeKrato
Moc gratuluju ke klučíkovi ( já tedy čekala psí slečnu ), je krásnej a ať vám dělá jen radost.
PS. závidím )
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 15:08
- Nahlásit
žanda
já tedy čekala psí slečnu
no jo, pejsek se prostě vyvrbil a Redula už je kastrovaná, tak není co řešit
radost nám dělá, a snad ještě dlouho bude
taky si závidím
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 15:09
- Nahlásit
Kopíruju na novou stránku
Pro všechny majitele stafbulíků - speciálka coursing pro SBT v říjnu - URL
Místa se plní, tak kdo by měl zájem, přihlaste se co nejdříve. My už se na akci mooc těšíme, program je hodně bohatý
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 15:10
- Nahlásit
PeKrato
náhoda je někdy nejlepší plánování )
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 15:11
- Nahlásit
žanda
jak říkáš však mrkni, jak to celé vzniklo - URL
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 21:56
- Nahlásit
PeKrato
Proběhla jsem to, ne všechno ještě detailně tedy ,ale fotky jsem viděla-a moc mě potěšilo, že sbt nemusí být jen tlusťoučkatá koule ) ale i štíhlej sportovní pes.
No tak hezky založ na štěnátka z cizí krví ,ať je z čeho vybírat ) těší mě i barevná kombinace ) super
Brutus je fakt krásnej , flíček na zádíčkách-levý bok tedy- tak takovej má náš kraken na krku ) Až budu mít chvíli, zkouknu to celé pořádně, teď mám jen omezeně pc......
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 07:53
- Nahlásit
žanda
potěšilo, že sbt nemusí být jen tlusťoučkatá koule
no jo, z toho jsme nadšení nejvíc. je za tím samo hodně dřiny, psům chovatel věnuje všechen čas, ale je to nádhera a jak vidno, jde to. jeho psi jsou nádherní a fakt v ČR takové nepotkáš. už s ním plánujeme společné aktivity v ČR
těší mě i barevná kombinace
tohle je oldchool zbarvení SBT, takhle vypadali ze začátku stafbulíci. pak někdo přišel na to, že černých je málo, začalo se chovat na udržení černé bary a teď už aby jsi zlaťáka nebo oldschool zbravení hledala lupou tak třá bude malej nositelem tohodle původní genu
Brutus je fakt krásnej
a zatím se jeví jako naprosto pohodový sebevědomý psík, což je teda skvělej bonus
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 08:39
- Nahlásit
PeKrato
Rozšíření černých nebylo jen tak pro zábavu nebo jako modní záležitost ale byla to odpověď chovatelů na „výběrové množení“ bílých jedinců. Vzhledem k tomu že černí jedinci nebyli vhodní na šlechtění bílé varianty tak se v jejich chovu nepreferovala barva nad vším ostatním … . Následky jsou dnes zcela zřetelné u všech barevných variant s převahou bílé barvy, aneb SBT je koule. Naopak „koulojidní“ verze černých jedinců jsou téměř neznámé. Ano i černí jsou mohutní ale nikoliv koule, navíc zranění typu natržený vaz a podobně se i přes větší zátěž (sportovní vedení) u černé varianty vyskytuje mnohem méně než u varianty bílé / nebo jedinců s čistě bílými předky. Aneb není nad šlechtění modních barev, jako důkaz že chovatelé se stále nepoučili tu máme modrou variantu … .
|