| Autor |
Zpráva |
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 19:43
- Nahlásit
reneeska
jak rikam, jsou orvatelny, takze to neni zas takovy drama, ale taky jsem na to cucela, pac me se taky doma vzdycky vitali - ted se pro zmenu vitaj venku.
Myslis toho zachranenyho psa, jak se k Vam pridal? To byla dobra storka
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 20:10
- Nahlásit
Steph
Nene to byl jinek, ten zachráněnec to bylo jen venku, tohle byl kámošky pes co šel k nám (jeli jsme z práce a stavovali se pro holky a na silvára pryč) a vecpal se do dveří, vlítl do bytu a pohoda.
Mě to hrozně překvapuje, že by se bitkařili kvůli tomu, že jedna byla venku, zvlášť když má člověk psice, co nedaj to stejný, viz. dogtrek. To u nás mrzí jen mě, že neberu obě, Ži nebo Ar, podle toho která zůstává, jsou u babičky a je jim sakra dobře.
Nj nemám ty krvelačný čistý pity
|
makii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 22:45
- Nahlásit
jo pochopila... nebudu doma pořádat krvelačný scény, ale přesto díky všem, co mi něco poradili...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 21:30
- Nahlásit
11.12. se Gwen narodila štěňata a již jsou k odběru, protože je fena nechce kojit...jen tak dál, slečno Christino.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 21:33
- Nahlásit
Mucholabka
No to si děláš prdel .. ona to fakt množí? Chjo, spasitelka psů... Ale co s takovýma lidma?Kdo si ty voříšky vezme když je jich plná inzerce?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 21:37
- Nahlásit
reneeska
Vezmou si je ti, co chcou pita z "nebojové linie" nebo co to tam točí...a jsou holt na světě další bázlivé zrůdičky. Prý už je fena nechce kojit (světe div, že od nich v měsíci utíká), a ona chudák je musí pěktrát denně krmit a piplat je.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 21:40
- Nahlásit
Christina Spusta se rozhodla na trvalo zůstat u plemene anglický chrt (whippet) a Americký pitbull terier...začínáme s přísným chovem!
Christina Spusta Otec štěnat oceněn: 2009-Pitbull show, 1misto-Weight pull sprint
2009-Staffbull show, 2misto- high jump , 3misto-Tug of war, 3misto-
Weight pull sprint 2009-Pitbull show, 3misto- high jump, 3misto- Weight
pull sprint 2009- F1,2misto-tug of war
URL no činí se
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 21:42
- Nahlásit
Mucholabka
co chcou pita z "nebojové linie" kua ti ať táhnou do útulků pro ty chudáky který takovýhle pí*e namnožily
Fakt nechápu jak se človek který chce zachraňovat psy dostane k práskání neperspektivních štěňat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 21:46
- Nahlásit
reneeska
Hele, můj názor-ať si množí kdo chce co chce, pokud to má hlavu a patu...ale Gwen prostě nedá lepší štěnda, než jaké už dala, proč si ta pipina nevezme předchozí štěně Gwen, které je v nouzi, nebo otce Gwen, který je také v nouzi-již delší dobu...no tak zas po světě bude věhat pár nových žíhaných ustrašenců...fakt dobrá a kvalitní rodina psů...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 21:52
- Nahlásit
Mucholabka
Protože CHCE chovat, a já tedy nechci aby si kdo chce choval co chce, protože zodpovědní moc lidi nejsou.
Vůbec nevím co je Gwen a ten fotr za psa, je mi to jedno, vím co je Tina za člověka, to mi stačí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 22:02
- Nahlásit
reneeska
No, každopádně-dověděla jsem se, že Gwenka vlastně už opět cestuje...protože prý je hrozně otravná a umazlená, má ji nějaká Míša, prý z ní teče...asi teda z bezpečnostních důvodů aby chudáka fenu nezabila. "Chorobně mazlivá"...hezký výraz.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 22:09
- Nahlásit
Mucholabka
Já se nebudu rozčilovat ... chudák čuba ...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 22:41
- Nahlásit
http://kennel.genetic.cz/aktuality-ebs-2009.html
Naše Sárina jako Best Puppy ve článečku
|
Blade a Luis
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 18:02
- Nahlásit
dobrý den,
můj rok a půlroční AST(kluk) vyjel na fenku. Udělal to poprvý a pořád přemýšlím, jestli jsem ve výchově neudělal chybu já? Jinak je poslušný, ale k velkým psům(klukům) nemilosrdný...
Je to součást jeho puberty? Za názory, byť negativní děkuji.
Pozdravujte ty čtyřnohý miminka za nás za oba...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 11:15
- Nahlásit
Blade a Luis
můj rok a půlroční AST(kluk) vyjel na fenku
Tohle je tak strohá informace, že z ní nelze posoudit naprosto nic.
Mohl jsi udělat chybu ve výchově, to je fakt. Pes je blbeček a nic s tím neuděláš. Může s ním mlátit puberta a zkouší si vyskakovat. Stejně tak ho mohla fenka, pokud se znají déle, štvát něčím a teď už pohár trpělivosti přetekl a vyjel po ní. Mohl mít taky prostě jen blbej den, mohla ho boelt třá hlava, a tisíckrát jí naznačil, že ho má nechat a ona se nedala, tak ji dořval trochu víc.
Zamysli se nad tím, co tomu předcházelo, jak se k sobě vzájemně chovali, jak dlouho se znají, je-li to opakovaná situace, atd..
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:56 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit
Zimní prochajda s Bambikojc:
URL
Nevím, proč mi pořád nejdou vkládat fotky z rajčete, tak to musím dávat totak pod URL, nevíte někdo proč mi to nejde. Máme novej foťák, kvalitu zmenšuju a fotky na rajče potom velikostně taky ještě zmenšuju, tak nevím.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 12:18
- Nahlásit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 12:20
- Nahlásit
Aisha
Mě to jde. Nemáš problém mezi klávesnicí a židlí?
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 14:09
- Nahlásit
impact
asi jo - vždy zkopíruju adresu ve vlastnostech a dám to do těch kostiček jako vždycky no a ukáže se tady jenom čtverečke a v něm je v levým horním rohu červenej křížek, tak nevím.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 14:11
- Nahlásit
impact
Toš kurňa děláš to stejně jak já?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 14:14
- Nahlásit
Tem co maji Explorer se to pri nejlepsi vuli nepovede.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 14:20
- Nahlásit
Mucholabka
ako to?
mám i operu, tak to zkusím přes ni.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 14:24
- Nahlásit
zkouška mikrofónu
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 14:26
- Nahlásit
Mucholabka
Ok, takže v opeře to jde - kuju za radu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 14:27
- Nahlásit
Neviem. Je to akesi pojebane.
Kdyz zkopirujes adresu odkazu pres explorer,tak se ti na konci odkazu misto nazvu obrazu objevi blank.gif a nefunguje to.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 14:34
- Nahlásit
Aisha
Taky jedu přes Operu.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 13:40
- Nahlásit
Národní registr majitelů zvířat Odcizená fenka - šestiletá kříženka (pitbulteriér) Zuzanka byla odcizena po novém roce v Brně, u Mahenova divadla. Za nalezení slibuje majitel finančí odměnu. Více na webu Národního registru.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:44 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
Steph
Letáky jsou po celém Brně
Děcka jde nějak udělat aby chs přišla o chs (pitové)? Myslím teď slavnou xpanders
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 06:39
- Nahlásit
reneeska
Ne, nejde. Můžeš se pokusit napsat Dejanovi, ale spíš to nejde. Co se tam děje hezkého?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 09:24
- Nahlásit
Mucholabka
vlastně nic ...
|