| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:01
- Nahlásit
Easy
tobě se psíci prolítaj spolu
Hahaha.
To by pak bylo ucho sem, noha tamhle...
Ale jo, na etapy chodí spolu.
A odkud přesně jsi?
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:06
- Nahlásit
Mucholabka
OV Muglinov. Už jsem ti kdysik psala maila ohledně psíka
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:18 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit
pawLINka
Normálně brácha Kiušky!
http://www.kotce-blatna.estranky.cz/stranka/argy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:25 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Easy
Jé, mi psalo mejla tooolik lidí
ale něco matně mi to říká...
V tom psovi sbt nevidím ani omylem...spíš v útulku nevěděli kam ho zařadit.
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:34 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit
Mucholabka
Kiuška je taky kříženec bůhví s čím, ale stb v ní je.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:42
- Nahlásit
ammy
Já Kiušku žeru. Je prostě krásná. Má takový originální vzhled.
Škoda, že nedovíme s čím je křížená, pač by mě to zajímalo...
brácha Kiušky
Jedeš pro něj?
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:45
- Nahlásit
pawLINka
Ses zbláznila nebo co?
Mám problém zvládnout 2 psy ne tak tři. Možná to tak nevypadá, ale občas mám i soudnost!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:46
- Nahlásit
ammy
Možná to tak nevypadá, ale občas mám i soudnost!
Jste mě pobavila pani.
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:22
- Nahlásit
Mucholabka
Jé, mi psalo mejla tooolik lidí-to je jasný, páč každý chválí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:31
- Nahlásit
Easy
To jsem si nevšimla, že by mě někdo chválil.
Hlavně já nechválím nikoho, jsem hrozně zlá, arogantní a hodně si o sobě myslím
Kdy bys teda šla ven? Dáme taky 27.12.? hihi
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:47
- Nahlásit
Mucholabka
já myslím, že práci kterou odvádíš s psiskama chválí spousty lidí ale ty, jelikož si tak arogantní tak si toho ani nevšímáš
27.12.-mno pokud opravdu nemůžeš jindy tak ok, jen to budu mit trochu hektické a na prochajdě asik odpadnu
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 08:22
- Nahlásit
pawLINka
Hoj fotky Áji už zas brzo budou. Já jsem pryč a Staňka moc nenetuje, ale už se brzo vrátím, tak sem něco přihodím.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 09:35
- Nahlásit
rodina - dedek s dcerou a vnuckama .-)
lonska vanocka
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 09:42 - Změnil/a: Steph
- Nahlásit
a tady i s babcou na LVT
vyprava na obri sneky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:13
- Nahlásit
Aisha ahoooj. Uz se vracite? Tak to je fajn. Ty brdo pak napis, jak te uvitali psici. To bude radosti, vid.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:16
- Nahlásit
Hej Mafo ted brutalne osulil Mordora. Dostali syrovy veprovy kosti. Nechala jsem je to sezrat, co to slo a zbytky sbirala, aby ty tvrdy kusy nekterej nespolkl. Mordorovi vydrzela kost nejdyl. Mafo na nej chvili smutne koukal, pak se rozhlidl po pokoji, popadl plysaka a zacal mu s nim trepat pred nosem. Mordor pustil kost a davaj se pretahovat. A v ten moment Mafo plysaka pustil a tu kost mu sebral. Mazec.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:29
- Nahlásit
http://www.stream.cz/video/9/400731-frizinko
Frisko už skáče vztekloun malý.
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:28
- Nahlásit
Mucholabka
máš nové mimi? krasný vzteklounek
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:30
- Nahlásit
Easy
Už nějakou dobu...psala jsem o něm na předchozí stránce. Má 3 měsíce narodil se 8.9. A včera byl na píchanec
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 20:36
- Nahlásit
Mucholabka
jéééé on se narodil ve stejný datum jako já jen o pár let pozdějc )) tak to je brutus...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:11
- Nahlásit
Mucholabka
To je dobrá vzteklina.
Aisha
Ahoj, no to je paráda, že už se vracíš. Docela to uteklo.
Pak dej určo vědět jestli tě hafoni poznali.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:48
- Nahlásit
pawLINka
To je dobrá vzteklina.
Je
Ještě mu není jasno že když ho držím, tak nem kousat mě, ale má se těšit na hadru. nedávno mě tak hryznul, že jsem měla modřinu. Vjely mi slzy do očí a jebla jsem ho po pysku, protože to už bylo moc.
Oproti Aginy se někdy i sám mazlí-Agina se nemazlí skoro nikdy.
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:32
- Nahlásit
Mucholabka
Můj SBT mi v 8 týdnech prokousl obě uši a do cca 5 měsíců byl docela postrach. Od těch 5 měsíců už dává pozor aby nestiskl moc a od té doby už ani krev netekla .. . Jinak je to mazel, když se dívám na TV tak leží na klíně a vydrží to třeba 2 hodiny.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:44
- Nahlásit
ZdeNek_K
Hihi, prokousl uši? Tak to je fajn, bezbolestné nastřelování náušnic, na takovém psovi celkem i vyděláš
Pokud bude malý po otci-a to je dost pravděpodobné vzhledem k inbreedingu, tak to bude vražda na pochodu. Jeho fotr mě rdostí pokousal od hlavy až k patě a nejvíc se mu líbily kozy, Marcel pak byl naštvaný že jsem v tom Polsku dělala kdovíco za sádlomáslo
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:24
- Nahlásit
Mucholabka
No tak ten můj naštěstí nekouše kvůli povaze ale protože je moc nadšený a nepřemýšlí co dělá ... . Jinak teď už je to bez problémů ale při krmení z ruky si musíme dávat pozor neboť dokáže vyskočit minimálně 150 cm a rád si to vezme z ruky sám, stačí trocha nepozornosti a už se houpe na prstu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:28 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
No tak ten můj naštěstí nekouše kvůli povaze
ZdeNek_K
Aby to tak nevyznělo, on není agresivní. On je prostě kousací žije pro to, aby kousal.
Agina, to je malá sfině. Tahá toho malého po zahradě za ucho, za nohu, když byl ještě menší tak za hlavu, já ji honím abych jí z pusy vyndala malého psa (kterému se kolotoč líbí), ona zdrhá a ještě se mi chlame. Po kom to má, potvora jedna, furt se směje. Koupila jsem si celokovové kladivo, ona mi ho šlohla, chtěla ho rozkousat a chlamala se.
Ale je dobře, že jsou takoví. Fred neměl moji výchovu-nevýchovu a není chlamací.
Ale jinak je maloš nebojácný. Včera Fred stál, štěkal a zuřil, protože byl uvázaný a nemohl si pro svůj milovaný balón, a maloš stál naproti němu a čuměl mu do držky. Je tak hloupoučký-jako štěně. Bylo to roztomilé.
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:50
- Nahlásit
Mucholabka
Tak takhle nebojácný byl tosák, ten se zvířat/lidí nikdy nebál a už od malička neprojevoval sebemenší strach ani při sebevětší agresivitě "protivníka". To SBT si i zaječí nebo uteče ale vždy se vrátí neboť zvědavost je moc silná. Každopádně si říkám že po chodících jatkách (tosák) to je příjemná změna a asi si bude moct se psi celí život hrát neboť není ani zbabělí ani bez pudu sebezáchovy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:05
- Nahlásit
ZdeNek_K
Chodící jatka-to je hezké. Jedny chodící jatka mám taky-to je právě ten Fred, venku chodí jedině na vodítku s košem a na zahradě je na úvaze, on proletí skrz plot-když vidí psa, je mu jedno co to je za velikost. Ale zase je fajn v jiných věcech. Dal mi výchovu.
Nesnese se mi s jednou fenou, ona nesnese jeho. Když ho vidí venku na úvaze, tak žere kotec, když vidí on ji, hrabe podlahu v kotci, udělali by všechno pro to aby se k sobě dostali. Momentálně nemá dráp na přední noze, protože se mi k sobě náhodou dostali, ale o víkendu jsem opět zabezpečovala. A to se měli před rokem táááák rádi. S některýma psama se snese, když se seznámí bez nehod
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 22:42 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
http://www.apbt.online-pedigrees.com/modules.php?n ame=Public&file=printPedigree&dog_id=299511
Fredy jr x Krys´ Ruda-Polsko
Cybut, Frenky, Sala v rodokmenu.
Jedno štěně si nechám, druhé bude na prodej. Zbytek vrhu si řeší chovatel.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:03
- Nahlásit
Konečně snííííííííííííííííííííííííh!!!!!!
Před chvilkou venku...
|