| Autor |
Zpráva |
reneeska
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 21:57
- Nahlásit
pawLINka
At premyslim jak premyslim, asi nemam cece, dokoupime, v praci mam jednu vyhlidlou, jen 8190, to de
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:01
- Nahlásit
reneeska
jen 8190, to de
To jo, co bys neudělala pro image.
Mucholabka
Krakeni
U nás jsou tak 2 cm sněhu, tak máme smůlu
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 23:25
- Nahlásit
URL
na snehu ji to bavi mnohem vic rychlejc to svisti
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 22:40 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit
no nic, chtěl jsem sem hodit fotky a nechce mi to z rajčete nahrát, tak nic no
Tak aspoň takhle:
URL
|
makii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 19:01
- Nahlásit
zdravím, moje pubertální 16letá ségra se zbláznila a dva dny před vánoci přinesla domu štěně. Vůbec jí nezajímalo, že naše stafordice nesnáší psi. No nakonec to dobře dopadlo a holky se celkem zkamarádili a dokonce si spolu hrajou což je naprosto neuvěřitelný.
NO nicméně je to naše první štěně v životě a tak se snažíme vychovávat. Má to být udajně pitbulka. narodila se 7.11 a váží teď 7 kilo... podle vet. je zdravá a krásná.
nenašel by se někdo z okolí brandýsa nad labem koho bych mohla otravovat s nějakýma otázkama a případně někdo na hraní ( abychom správně socializovali ) DÍK
jinak tady je pár prvních fotek, jak holky řádily doma a venku na sněhu.
URL
|
rain
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 19:16
- Nahlásit
makii
No hele, nechci ti kazit radost, ale to že ji snese teď jako štěně ještě neznamá, že to bude OK i když malá povyroste a začne se prosazovat....
|
makii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 19:53 - Změnil/a: makii
- Nahlásit
to já vim... pořád doufám, že když si na ní teď zvykne, a malou trochu usměrní, že to bude v pohodě...
Snažili sme se jí udat hned jak jí přinesla protože naši řekli, že to prostě nepude. ale shánět nové majitele den před vánoci nebylo moc uspěšný, a teď už je nám líto jí dát pryč. na jednu stranu si říkám, že by bylo lepší kdyby měla noví majitele teď, aby si nemusela třeba zvykat později. nadruhou stranu bych byla vážně ráda kdyby jí samina vzala už napořád.
máte s takovým seznamovánim špatný zkušenosti?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 20:15
- Nahlásit
makii
. pořád doufám, že když si na ní teď zvykne, a malou trochu usměrní, že to bude v pohodě..
Hele, víš, že máš doma psy s bull povahou?
Pokud je malá pitka s pití povahou a stafordka jak píšeš nesnáší psy, ještě s přihlédnutím, že jsou to dvě feny... No nevím nevím...
Je to risk. Buď bude mladá ustupovat a bude to bez problémů a nebo taky ne.
|
makii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 20:23
- Nahlásit
tyjo já myslela že sou to pudlíci... jasně že vim jakou mají povahu. ale to mám to štěně vzít a hodit do popelnice? a vzdát to nebo co?
copak nikdy nikdo neseznamoval dvě feny? přece hodně lidí si pořídí druhý štěně... nebo ne...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 20:25
- Nahlásit
makii
S tím ti asi těžko někdo poradí, někteří se snesou, jiní se milujou, někteří se prostě nesnesou a udělají všechno pro to, aby se pobili, myslím že je zbytečné se hádat.
Odkud fenku dovezla?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 20:29
- Nahlásit
makii
Nevztekej se, chtělas slyšet názor, tak jsem ti ho napsala. Já jsem seznamovala dvě feny. Druhá k nám přišla v dospělosti. Trvalo to dýl, ale jsou kámošky. Jenže já je mám v kotcích, netroufla bych si je nechat spolu třeba zavřené doma celý den...
Jak píše mucholabka - každý pes je jiný, každý si jinak sedne. Nejde to říct všeobecně...
Známý má dvě stafordky - měl fenu, pořídil druhou fenu - štěně. Feny musí být trvale odděleny, protože by se rvaly tak dlouho dokud by to šlo.
Ale to ještě neznamená, že to budeš mít taky tak.
A jinak taky jde o to, kde máš psy ubytované - doma, v kotci, na zahradě...
|
makii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 20:38
- Nahlásit
má jí od nějakýho svýho kamaráda z brandýsa, bůh ví... prý táta je papírovej pitbul, víc nevim, tvrdí že oba rodiče jsou ke psům hodní.
Malá je pěknej raubíř, pěkně si dovoluje, ale od tý doby co si s ní Samanta začla hrát už je trochu jak bych to řekla, no klidnější, prostě dostala párkrát přes tlamu, a při hrách jí jasně Sáma dává na jevo, že ona je silnější...
Když jí přinesla tak Samanta ustupovala, vůbec ke štěněti nechtěla ani čuchnout a jen se někde přiblížilo už mazala pryč. až tenhle týden si spolu začli hrát, už na ní nevrčí když když o ní omylem zakopne. Dokonce na ní nevrčí ani když jí bere peška přímo od huby když to tak řeknu. ... vim že až na ní přijde puberta bude to jiný.
jen sem doufala, že tu bude někdo kdo s tím má třeba už zkušenost nechceme jí dát pryč pokud to nebude fakt nutný...
|
makii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 20:51
- Nahlásit
já sem v klidu
zatím je máme obě doma(barák se zahradou) jestli tu malá zůstane asi začnem přemýšlet o nějaké té domací kleci, protože je určitě samotné nechat nehodláme, sice máme u baráku obě firmy, takže s nima pořád někdo doma je... zatím. v létě je samanta přes den uvázaná venku, přes zimu je doma.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 20:54
- Nahlásit
makii
A co zvykat malou třá na pobyt venku? Celoroční... Pokud je to teda možné.
Jinak ti teď víc říct nikdo nemůže - každý pes je originál a nikdo teď neřekne jestli to bude v budoucnu ok nebo ne...
A jinak podávej průběžné info a taky foto jak prcek roste.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 20:54
- Nahlásit
makii
Na pitbulla který se chce pobít domácí klec? Zapomeň. Myslela jsem, že budu klec používat na převoz autem, abych mohla vozit dva psy, co se nesnáší...výsledkem je rozebraná klec a pes se naučil grif "jak projít klecí během pikosekundy".
|
makii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:08
- Nahlásit
no jenže to by pak chtělo pořádnej kotec a na to už nemáme moc místa. no uvidíme....
mucholabka: hm... takže na klec to nevypadá, a jak je nakonec vozíš?
tak já nemyslela že by byla v kleci kdyby se fakt nesnášeli, ale spíš pro jistotu preventivně ji naučit když třeba nebudem půl dne doma.
jinak jak je to s váhou, v těhle prvních měsících je to asi taky rozdílný co? mamce se zdá veliká na to že je jí teprv 8týdnů.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:10
- Nahlásit
makii
Pokud uvažuješ nad kotcem, tak doporučuji ji tam zvykat co nejdříve a hlavně ji nemít třá celý den doma, a pak vyhodit na noc do zimy (nebo naopak...).
Kotec je myslím dobrý kompromis, alespoň já s tím mám dobré zkušenosti. Prostě na sebe ti psi nemůžou a je klid.
S váhou ti neporadím, já jsem žádného pita neměla od takového miminta...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:11
- Nahlásit
makii
Kolik váží v těch 8 týdnech? Můj měl tuším kolem 3,5 kila v 7 týdnech.
|
makii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:15
- Nahlásit
no právě 7kg... narodila se 7.11. tak sem možná spletla týdny...
|
makii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:16
- Nahlásit
nebo je to napůl doga a to bude doma fakt radost....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:19
- Nahlásit
makii
Můj je narozen 8.9. a má 10,5 kg, takže plus mínus akorát.
|
makii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:26
- Nahlásit
tak dobrý... doga to nebude... bude to pořádná slečna...
no zatim žere jak protržená... co vidí sežere furt schováváme žrádlo kočkám i Samantně, ale ona si stejně vždycky něco uloví mrcha...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:30
- Nahlásit
makii
To mi povídej o tom malém, sežere stejnou dávku, jako dávám dospělým psům; teď v zimě Agnieszka co má 21 kg dostane kilo masa s trochou horké přílohy a Frizo tu samou porci...akorát pak vypadá jako začervený, má břuch, že by se kutálel.
|
makii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:36
- Nahlásit
no my včera večer nějak neuhlídali kočky a schodili zbytek uzený makrely, hlava a kůže,... pixie se přišla pomazlit a smrděla... tak sme zkontrolovali všechnu zvířenu a smrděla jenom ona... všechno to sežrela mrška, a pak teda měla břicho, vůbec nechápu že neměla průjem...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 08:56
- Nahlásit
Ja si k tříleté bulterier x pitbul donesla 4měsíční stene, fenu bulterier x Kdovico. A ač se Ar nesnesla moc se psama tak s Zi v pohode do ted, kdy jim je 5 a pul a 2 a pul. Ale jsou obě kastrovane
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 09:15
- Nahlásit
reneeska
Hm, u nás Buca měla dva roky, přišel dvouletý samec Fred, taky byli první rok v pohodě a pak přišky ty jejich výstřelky.
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 09:32
- Nahlásit
měla sem v plánu pořídit k 2 leté stafině další bull fenku, třá nějakou útulkovou nebo tak něco..ale jak tady čtu ty příspěvky tak teda nevím nevím
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 09:41
- Nahlásit
Známí pořídili k 4 leté feně AST celkem ostré živelné povahy další fenu AST a už jsou spolu dva a půl roku a bez konfliktu i na zahradě, kde jsou samy.
Ale určitě je to zvíře od zvířete.
Naši fenka a pes jsou úplně v pohodě(když spolu nejsou, tak vypadají jako týraní), ale to je něco jiného.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 09:42
- Nahlásit
já mám doma stafbulku, pravda velice submisivní a absolutně nekonfliktní a taky k ní tak do roka (to jí bude něco přes dva roky) plánuju pořídit další stafbulí slečnu. já bych asi primárně vycházela z povahy obou fenek, tedy z povahy té co mám doma a štěně vybírala podle toho (když mám doma spíše dominantní fenku, budu k ní hledat spíše subinu atd; já mám doma subinku a tak k ní budu hledat podobně laděnou fenku a nebo dominantnější)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 09:44
- Nahlásit
PeKrato
Hm, asi to je u nás i o tom, že bych submisivího psa nechtěla. Chci osobnosti
|