| Autor |
Zpráva |
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 09:47
- Nahlásit
Mucholabka
tak ono to tak prostě přišlo, vybrala jsem si ji ještě jako nudličku párdenní a povaha přišla prostě taková. ale aby to nevyznělo špatně, ona je velice milá, ke všemu živému velice přítulná a jen se prostě nemá tendenci na nikoho prsit a vždy se podřídí. osobnost to i tak je, někdy až moc a taková povaha má i své výhody, už jen že nemusíš řešit rvačky
ale chápu, že ne všem to musí vyhovovat
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 10:15
- Nahlásit
Aisha
když máte fenku i psa, předpokládám, že jeden z nich bude kastrovanej. Můžu se zeptat, zda ona nebo on? Já totiž chtěla fenu jen z toho důvodu, že v případě dvou bab se nic nezplodí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 10:25
- Nahlásit
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 10:44
- Nahlásit
impact
ty máš další přírustek?
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 11:01
- Nahlásit
Easy
fenečka je kastrovaná.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 11:06
- Nahlásit
PeKrato
Neeeee, to je pavián Mafián. Brácha to někde vyškráb.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 11:09
- Nahlásit
impact
no už jsem se lekla
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 13:18 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit
Tak nevím, proč mi to nechce vkládat fotky, tak to sem dám zase takhle.
Dnešní blbnutí ve sněhu:
URL
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 18:41
- Nahlásit
Jak jsme mohli mit noveho psa
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 19:04
- Nahlásit
reneeska
Šikovné holky.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 19:42
- Nahlásit
Ren ty woe, kdyby ty bylo dycky tak jednoduchy, co. Pouzit hrubou silu na uzaver, klic na vydolovani papirku a pes je doma.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 19:59
- Nahlásit
impact
jj to mas recht
|
makii
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 21:42
- Nahlásit
No tak naše fena je kastrovaná.... měla falešnou březost a zánět dělohy takže je kastrovaná už přes rok.
mamka chce stejně malou taky nechat kastrovat, někde sem koukala že je to nejlepší po prvním hárání ... je to pravda?
myslíte, že když budou obě kastrované budou klidnější? nebo jak ste to mysleli?
no malá se snaží projevovat se dominantně, ale samanta je osobnost a moc jí to nedovoluje, zatím jí dost krotí
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 21:56
- Nahlásit
makii
POkud je vleka kastrovana, vykastrovala bych urco i malou, a ano po prvnim harani. udelala jsem to uplne stejne.
V dobe harani muze zbytecne dochazet k bitkam
|
makii
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:05
- Nahlásit
tak ju...
my sme měli hlavně s tou velkou celkem problémy, hárala a pak měla falešku skoro 2měsíce vůbec jí to nechtělo pustit, nateklí cecíky a tak ... jediný kdy byla protivná když sme jí zabavovali hračky, milovala jeden modrej pískací míček, furt ho nosila, a když písknul mohla se zbláznit... pak sme všechny hračky dali pryč, ale furt se nezlepšovala... nakonec z toho byl zánět dělohy, operace a kastrace, teď je klídek, povahově se skoro nezměnila,..
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:54
- Nahlásit
makii
Hele naše fenka je po kastraci pořád stejnek magorek a my jsme rádi. Báli jsme se toho , že se změní, ale nestalo se a to je dobře.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 05:33 - Změnil/a: Steph
- Nahlásit
makii
Mam vykastrovanou fenu 11, kastrata psa 9 a mladosku nevykastrovanou 4 - skoro 3 roky bylo vsechno v poradku, starousi jak manzele s malym sprateckem i dvoje harani kdy ji vykastrovanej pes nakrejval probehlo v poho, ale v lete zacali boje - na vsechny fronty, venku jsou spolu bez probelmu, doma by se pobili, takze musi byt oddelene v pokojich. Jinak na chate mame klec na dogu, mladoska ji jednou rozlozila kvuli kocce, koupila jsem karabiny a secvakala vsechny boky a jednu na dvirka, od ty doby se z ni nikdo nedostal. Kamoska ma doma podobnou skavdru matku s dcerou a vnukem a ty jsou bez problemu, pac stale veli matka - u nas veli babka, dedek ji chtel sesadit z funkce a mladoska ma dedekem problem s prenesenou agresi - jak vidi nejakou korist za plotem, zacnou oba stekat a ona mu jde po krku - nikomu jinymu to nedela. Zalezi to kus od kusu jak tu psaly holky
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 08:15
- Nahlásit
Steph
ty woe ty nemůže mít normální psy že?
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 10:53
- Nahlásit
reneeska
me prijdou normalni, jen maji drsnejsi zpusob komunikace - treba venku si cuby olizujou drzky, hrozna laska, prijdou domu a baba ma smrt ve vocich. Roza s dedkem laska se vsim vsudy i doma muzou byt spolu v jednom pokoji, ale nesmi projit pes kolem plotu nebo auta, jinak mu visi na krku, takze uz mame ruzne vychytavky, aby se nam dohromady zilo spokojene. Chodi k nam dost casto kamoska, co ma Rozy mamu a segru, ty tri jsou spolu bez problemu porad a vykastrovana neni ani jedna.
|
makii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:03
- Nahlásit
hm... je mi jasný, že každej pes je jinej... tak to prostě nechám, zatím si krásně hrajou venku i doma. uvidíme až malá povyroste.
s tou klecí to musíme promyslet (máte nějakou konkrétní značku, já koukala po dog residence) , máme barák malej průchoďák takže je problém je někde oddělit. Samanta na ní teda sama jen tak neutočí, jenom po ní párkrát vyjela když bránila kocoura. ale ne agresivně, spíš se mezi ně postaví a výhružně zavrčí... má ho jak mimino...
jinak neutočí ani kuli žrádlu nebo hračkám, jen výhružně zavrčí a malá už přišla na to že to asi znamená aby jí nechala, takže jí nechá, aspoň na chvíli, je to děsnej ďábel...
|
michaela24
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 18:27
- Nahlásit
ahoj jsem tu nová ale dáv i moji radu mám ast 6 let fena, apbt 5 let fena a apbt pes 3 měsíce
holky se milujou i v období hárání jsou jako jedna a k sobě přišli až když byli starší stafordici bylo 1,5 když jsem zachránila pitbulku v 8 měsících dosti se rvala se psy byla podvíživená a tak si hlídá kdejakou ugelitku co polořím na zem mám je všechny v bytě v jedný místnosti, čuby jsou na sebe zvyklí tak že spolu spějí v posteli vedle sebe a docílila jsem to tak že nikdy jsem je neoddělila vždy rovným dílem jedna udělá bordel dostanou vynadáno obě dvě když jdeme ven jedině s oběma nikdy jsme je neoddělily nebo nikdy se nestalo aby jedna jela ven a druhá byla doma jednou jsem to udělala a bylo hned zle naježený až hrůza, jinak venku většinou vyhledávaj psí bitky milujou to ast je hodně dominantní když hárá chodí na volno a jakmile se k ní přiblíží pes jde do něj, jednou se mi tedy chytli a dost surově byli v sobě zakousnutý všude krev když se mi je povedlo oddělit byli na sebe napruzený dostala každá vynadáno a museli si rány navzájem vylízat a už to nikdy neudělali, ale chce to naučit se psy vnímat jakýmají vyraz atd, kolikrát se mi chytli i s neteřiným sbt a to dost krutě každá ho držela z jedný strany a on byl zakousnutej v pitbulce ale pak jsem je oddělily a byl týden klid, ted se štěnetem to dělám tak že ho nechám žít s nima a oni si ho vychovávaj sami žádný zásahy nedělám když jim leze do jídla oni na něj zavrčí a on se klidí takže mám ted doma vlčí smečku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 18:36
- Nahlásit
Michaela neber to zle, ale tak dlouhy souveti jsem fakt jeste necetla. Chtelo by to pouzivat tecky a carky.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 18:42
- Nahlásit
impact
|
michaela24
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 18:52
- Nahlásit
promin jsem zapoměla že at má člověk pravdu musíš ho usadit jinak, dost čtu fora kde přispíváš a občas mi je líto že některý lidi jsou tak zoufalí že musí něco prostě když nemaj co k tématu prudit do lidí, ještě ted můžeš napsat, že neumím česky atd je mi to jedno, chtěla jsem jen aby doatzovaný vědel že neni vše jen černý
|
makii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 19:12
- Nahlásit
michaela24
díky... já mám v plánu taky to na holkách nechat, naše AST je velká osobnost, prostě doufám že tu malou mrchu pitbulí srovná. zatím se jí to daří... určitě to na ní bude v pubertě zkoušet, ale Samanta je tvrdohlavá a pochybuju, že by jen tak přenechala hlavní místo mazlíčka rodiny někomu jinýmu...
sme z toho doma všichni docela hotový jak si s ní samina hraje, nikdy si s nikým nehrála, nikdy na sebe jinýho psa nenechala hrábnout... a teď je furt všichni pozorujem a samanta většinou hru začíná, vždycky se děsně rozdovádí a malou to většinou pak už nebaví, venku jí válí ve sněhu, a doma jí pořád schazuje z gauče ...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 19:14
- Nahlásit
michaela24
nechtěla bych být otrokem psů a muset je všude tahat obě (všechny). Ale když ti to klape ... proti gustu....
Ono jen se ty rady blbě čtou, když jsou takto hrnutý v jedný větě, tak se hned nečerti, není důvod
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 19:17
- Nahlásit
makii
Raději bych zasahovala v jisté míře, ať pak do sebe nemusí kousat že je všude krev, jak psala michaela, o to bych vážně nestála
Pochopím, že se to stane, ale asi bych to tu takto neprezentovala někomu, kdo se ptá jak se k těm dvěma chovat
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 19:27
- Nahlásit
Michaela24
Vse, co mohlo byt k tematu receno, zde jiz receno bylo a myslim, ze tazatelka to pochopila.
A ze te decentne a s omluvou upozornim, ze je tvuj prispevek tezce citelny a ty se do me navezes.. To mi jde jednim okem tam a druhym ven.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 19:29
- Nahlásit
reneeska
no ja prave na tyhle thrillerovy sceny nemam nervy, proto maji svoje pokoje a nejsou nepokoje, pohrat si muzou venku a ikdyz spolu zili dlouha leta jak siamky, nebyl problem vzit kazdyho zvlast, ale treba ty dve co k nam chodi na navstevu maji stejnej problem - jak jdou kazda zvlast, tak matka prasi dceru po navratu - ale bez krve, pac jsou orvatelny
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 19:35
- Nahlásit
Steph
Tak to musí být super když je jedna třeba nemocná, představa že si jedna zlomi nohu a druhá do jejího uzdravení sedí doma ... fuj
To holky se vítají, teda ži víta Aranku protože ju miluje a vzhlíží k ní, Aře je to upřímě všecko jedno.
Vlítl k nám i pes kterýho viděli jednou, a nic, jen Ži ho hlídala aby jí nesebral paničku a byla vtipně hustá
Jsou to prostě poklady
|