| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:24
- Nahlásit
nemethova5
to je děsně daleko, pani, to se musíte přistěhovat blíš přece!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:25
- Nahlásit
Gerdahm,kdyby to bylo mozny,penezma neoplejvam.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:27
- Nahlásit
nemethova5
No, jesi je hajan čistotnej, chodí brzo spát, nefláká se po nocích, pošli teda aspoň psa, nechám mladý bydlet u sebe.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:33
- Nahlásit
čau,tak mám novou hlavůůůůůůůůůůůůů
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:35
- Nahlásit
želva
mám novou hlavůůůůůůůůůůůůů
ukaž
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
želva
už nemáš vlasy? A kdo tě střihnul?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Gerdaa co ja pani? na me jste nejak zapomnela,jo cistotnej je za zenskejma nechodi ani po vecerech se neflaka,je to dric a spolehlivej,nemel jeste ani jedno acko v praci.
želvanazdar,co mas preliv?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:36
- Nahlásit
želvanebo jsi bez hlavy?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:39
- Nahlásit
Benda
bendaku, vcera jsem koukal na dil southparku jak kennyu zachrani nebe proti peklu hranim na PSP, tak si taky jeden koupim. a ve ctvrtek mi dovezou unimobuynku. tak si jeste koupim nejaky levny notebook a budu bydlet v unimobunce. ja se tak tesim. tady se to uklidi a kdyz prijde navsteva tak muzu delat jak ziju v poradku
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:42
- Nahlásit
Neessi
Gerda
nemethova5
argosek a já nevím ještě kdo
mám to na ježoura,ne do hola,fotku nemám,neboj příští týden se jde na vychajkdu a tem budu určo focená
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:43
- Nahlásit
želva
Taxe vyfoť,třá na telefoun......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:45
- Nahlásit
nemethova5
a co ja pani?
A jak se tam asi fšichni vejdem? Pani, dyť byste se mnou musela sdílet velmi malou místnost....leda byste byla v kuchyňce a tvořila dobroty...pak by to šlo. Psi budou pochopitelně bydlet na balkoně.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:49
- Nahlásit
Gerda
stěhuji se k tobě taky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:51
- Nahlásit
Gerdapani,klidne dobroty delat budu,ale to budeme vypadat jak nafoukly balony,se mnou vzdy priberete,nebojte,at si mladi zaberou balkon,mate recht.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:52
- Nahlásit
želvaa nemohla bych se k tobe nastehovat ja s hajanem,kdyz ma gerda maly bytecek,jen tak light.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:54
- Nahlásit
želva
ám to na ježoura,ne do hola,fotku nemám,neboj příští týden se jde na vychajkdu a tem budu určo focená
gratuluji
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:54
- Nahlásit
Gerda
Žádám o soutěžení ve skupinách:
NEJVTIPNĚJŠÍ PES-téma anekdot se budou měnit v průběhu vycházky
PES KTERÝ PŘEKVAPIL VŠECHNY-nejvíce majitele, který čekal všechno, ale tohle....
PES, KTERÝ DOKÁZAL ODBÝT VENČENÍ BEZ JEDINÉ STOPY SLINTŮ-KDEKOLI-z této kategorie dobrovolně odstupujeme
SAMOŽIČ-pes, který svého pána a jeho nesmyslné povely celou dobu nepotřeboval a dělal si co chtěl-a stejně přežil
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:58
- Nahlásit
argosek
děkuji vám pane
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:01
- Nahlásit
nemethova5
tak počkej tak za 3 měsíce a můžeš klidně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:03
- Nahlásit
radkah
Jako to si děláš kategorie pro Pepku? Aby vyhrála všecko??????????????? V tom případě pro marii trvám na tom ležícim zajíčkovi, těch budeme mít nejvíc )))))))))))))))
nemethova5
Tak se nastěhuj k želvě a mě pošli hajana, budu ho mít ráda jako vlastního.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:04
- Nahlásit
Gerdak zelve se klidne nastehuju,ale tuuudle hajana vam neposlu,bo jsme na sebe zavislaci,jeden bez druheho ani ranu!
želvajak to??????????
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:07
- Nahlásit
nemethova5
mám s maldým nějaké nevyřízené učty ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:07
- Nahlásit
nemethova5
To je paráda, maminčin mazánek, to budeme mít doma jako tchýni, jo? To bude zas keců, jak děláš lepčí svíčkovou, že ta Marie z domova neumí vůbec nic, jak se ten kluk blbě voženil, jak mu holka nevaří, neuklízí....depak, chlapi, co se nepouštěj maminčiný sukně sou nebespečný, to teda nevim, jesi je voženíme... )))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:17
- Nahlásit
Gerdapani,ted jsem se malem smichy udusila,ano budete mit doma tchyni,jinak zadny vdavky nebudou,on je sobestacnej,se mnou je to daleko horsi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:18
- Nahlásit
želvajo aha,jak minule jsi psala,co mu davas ultimatum???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:26
- Nahlásit
nemethova5
budete mit doma tchyni,jinak zadny vdavky nebudou
no jo, ale vo takovejhlech podmínkách sme původně vůůůůbec nemluvily...to se musí uvážit! ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:28
- Nahlásit
Gerdaneboj nejak se doluvime
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:34
- Nahlásit
nemethova5
ne ultimátum nedostane,ale začíná mi dělat peklo....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:36
- Nahlásit
želvajo,tak uz to zacina?pekne,bych ho hnala svinskym krokem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:38
- Nahlásit
Gerda
Děcka, pro otce jednoho kamaráda hledám malýho, mladýho pejska. Bližší specifikaci dostanu dnes během dne, ale bude to rpostě pro staršího pána ňákej mazlík jako společník, nic sportovního, žádnej magor. Nenabízejte štěňata, vnutim mu ňákýho útulkáče, zkuste mi na něj dát doporučení.
Tak už nic nehledej, dám mu borderátko. Alespoň budu mít zase jednoho malinkatýho kreténa z krku . Akce být upozaděna musí, poněvadž má teprve tři týdny
Jo a musím upozornit, že v borderátku se přece jenom projevují Armánkovi geny. Včera na mě zavrčel když jsem mu odmítla dát žrádlo s tím, že je to žrádlo maminky a že takhle malinký borderátka maso nepapají
|