Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:26
- Nahlásit

argosek
ahá jsem si říkala tak jo já to tady občas čtu, ale nemam moc co napsat

želva
jo uděláme sejšn u Bilušky, ale kdo jí to řekne? :P ne ona bude určitě ráda, že se zbaví zas nějakých bobulí - jestli teda něco takovyho zraje v červenci

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:28
- Nahlásit

Shelticka
jí to napíšu za chvíli veřejně

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:29
- Nahlásit

Biluška
v červenci nás očekávej,budem u tebe píti,jísti a možná i spáti,počítej tak s 6 lidmi + asi 8 psy,doufám že máš ubytování pro všecky dost jídla a pití ?
konec hlášení

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:29
- Nahlásit

želva
ok já se za chvilu odcházím mučit učit máme tedka počítače, tak já jako hodná milá slušná šikovná atakdále můžu na net

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:31
- Nahlásit

želva
ty seš rychlá a mě tady blbej antispam nechce nechat psát

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:46
- Nahlásit

vážení přátelé, právě jsem ustřihla jednoho svého nerentabilního zákazníka a u stříhání to trošku drhlo, neb měl pochopitelně svou pravdu. Venku prší. Pes má díru do hrudníku...... Ty vole, docela slušnej den

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:51
- Nahlásit

neprší. Teď sněží!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:52
- Nahlásit

Dobréééééé ráno, už jsem doma, heč.

V Práglu mě zas mjesíc nikdo neuvidí.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:01
- Nahlásit

Mucholabka
no až zas pojedeš sem,tak dej vědět,ju?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:31
- Nahlásit

Dobré ráno lidé zmoklí, zmrzlí, nasraní, uvědomělí, z úplně nejdebilnější náladou na světě!!!!!!!!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:31
- Nahlásit

želva
Pár stránek zpátky jsem dala i svoje tel. číslo a paní Davídkovic si toho aji fšimla a hbitě zareagovala, víš?

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:34
- Nahlásit

Mucholabka
však to vím,ale mě to nevyšlo,tak až budeš zas tady tak to napiš znovu a můžem se sejít všici

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:56
- Nahlásit

Mucholabka

V Práglu mě zas mjesíc nikdo neuvidí.

ani se Ti nedivím, taky bych to tak viděla, kdybych tady nemusela být

Jablunka já jsem v pátek večer už byla nějak zcela mimózní (zcela výjimečně ) a pjekně jsem to zmotala. Jak jsem psala, že na té dolní fotce vypadá Tedík jako,když ho vzali na 90° s předpírkou a von se zdrcnul - tak to pochopitelně nebylo k němu, páč on není jaksi ani trochu bílýý, takže to postrádalo smyslu. Už asi nebudu tolik píti

Jinak přeju všem dobré ráno a kdyby náhodou někdo věděl o kurzech přípravy na kriminál, dejte mi vědět. Budu to asi brzo potřebovat, protože se stanu vbrzku vdovou a vražedkyní zároveň.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 10:18
- Nahlásit

A vůbec, Tedík je náš kocour a nikdo jiný.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 10:32 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Nazdárek fšicí........
Gerda
Dobré ráno lidé zmoklí, zmrzlí, nasraní, uvědomělí, z úplně nejdebilnější náladou na světě!!!!!!!!!!
Bože jak já ti rozumím......
Vot fčerejška nemám depičku,ale porádnou depku a nevím co s ní!!!
Holka mi říkala,že se fčera celej den vypadala jak nasranej arapskej terorista,tagže je to vážný!

PetraK
pjekně jsem to zmotala.
Nevadí,já si to rozmotala!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 10:33
- Nahlásit

Mucholabka

A vůbec, Tedík je náš kocour a nikdo jiný - no tak v tom případě, už musím přestat chlastat úplně, protože jsem to domotala definitivně Jedině, že bych se vymluvila na únavu spojenou s bezednou radostí z toho, že jsem aspoň jednou poznala jaký to je mít hodnýho psa . To by mohlo být, ne? A můžu pak chlasčit dál

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 10:33
- Nahlásit

jablunka
to já byla zas mimo v sobotu na vychajdě celej den

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 10:36
- Nahlásit

jablunka

Nevadí,já si to rozmotala!!!

jééé hurááá, zachánila jste mě paní. Jen je škoda, že jsem to tak zkazila. Chtěla jsem být za ftipnou a vono to - jako vždy - nevyšlo . Ale fakt mě to tak hned při tom prvním pohledu napadlo a musela jsem se usmívat, když jsem si představila váš údiv, když byste pračku otevřela a psék byl takhle krásně zdrcnutý

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 10:47
- Nahlásit

Děcka, pro otce jednoho kamaráda hledám malýho, mladýho pejska. Bližší specifikaci dostanu dnes během dne, ale bude to rpostě pro staršího pána ňákej mazlík jako společník, nic sportovního, žádnej magor. Nenabízejte štěňata, vnutim mu ňákýho útulkáče, zkuste mi na něj dát doporučení.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 10:59
- Nahlásit

Malá změna, akce pes je upozaděna, otce odvezli do nemocnice, až se vzpamatuje a bude v pohodě, budeme pokračovat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 10:59
- Nahlásit

Gerda
Ježiší, to jsou akce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:04
- Nahlásit

Mucholabka
Tenhle víkend byl nějakej divnej - padaly hlavy - v nemocnici se ocitlo víc lidí, a navíc dnes sem zjistila, kolik lidí včetně mě, mělo z pátka na sobotu strašlivě dramatickou dohru oslav, tzn příšernou kocovinu. Prostě blbý období. měli bychom to nějak prospat nebo tak něco.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:16
- Nahlásit

Gerda
jj, taky jsem tento víkend nedávala, pořád se mi chtělo spát. Taky trochu tím, že jsem z pátku na sobotu spala 3 hodiny a pak další noc na hotelu, kolem furt jezdily tramvaje a na to nejsem zvyklá. Marcel říkal, že jsem byla v sobotu úplně zelená. Jsem se dívala do zrcadla a jak smrtka-červené vlasy a zelený xicht.

radkah
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:24
- Nahlásit

Gerda
ahoj, nene chtělo by to přiživit kocovinu JINAK-včerejší vycházka /Petrovo tempo, Hanýsova předehra, R...skoky a povely-myslím, že jsem dokonce včera zadala asi 4, hned ráno jsem si uvědomila, že jsem překročila limit dne a Pepka teda dneska žádnej nedostane/ unavila Pepku tak, že SPALA DOKONCE 6HODIN-V KUSE JAKO Tak vypadá štěstí přátelé. Další, dost pozitivní zpráva je, že se na trhu objevila retka za 49Kč od dost kvalitní firmy a...už mě nic nenapadá. No nic moc, ale slabota vypadá jinak. JO, ještě že mám dneska volno a zítra jen 5hodin-dal do diáře jsem se nekoukala, aby negativa zase nepřevýšila pozitiva. Venku prší a psi odmítají opustit "KOLEMBLOK"-dá tušit rapidní snížení kondice, což pozitivně ovlivní mé budoucí bytí i bití. Tak nepropadejte panice paní, na světě je krás...a kurva Pepka votevřela víko, no a je po klidu

radkah
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:28
- Nahlásit

Gerda
ještě mě zajímalo, jak jsi dosáhla toho, že se Marii-ani při sebevětším počtu psů a omezenosti prostoru, daří nekontaktovat se s žádným čtyřnožcem-dokonce ani pohledem. Prosím o radu pro všechny garsoniérkáře.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:36
- Nahlásit

Mucholabka
červené vlasy a zelený xicht.
Tak ale smrtka nevypadá, teda jesi si neměla u sebe kosu...))

radkah
Procházkovej víkend byl super, strávili sme ho v podstatě furt venku, sobota mě teda málem zabila, ale zdárně jsem ji rozchodila. Co se marie týká, je to dáma a s žádnym čoklem se přece nebude zahazovat. Dyby se vešla na lavičku, seděla by na lavičce a znechuceně na ty hrající si a slintající hovada koukala. Prostě ona se nekamarádí, jen když si čirou náhodou vybere svého oblíbence, ovšem většinou to bývají fatální lásky, kdy on ji nechce a ona jeho opravdu velmi. Takhle miluje již tři psy, kteří o ni nejeví příliš velký zájem. Jinak ste mě pani pěkně naštvala, už sem myslela, že doga bude pes pro mě, ale mohla sem je napomínat, jak jsem chtěla, že DOGY NEBĚHAJÍ!!!!!!!!! furt běhaly!!!!!!!!!!!!!! To snad běhala míň i Pepka. V každém případě, kdyby se rozdávaly obrázky za hodné pejsky, dostala by ho jen Marie. Na příští vycházku uděláme obrázky -
SEDÍCÍ ZAJÍČEK´= hodný pejsek, co sedí.
LEŽÍCÍ SRNKA = hodný pejsek, co leží.
LETÍCÍ BAŽANT = hodný Ríša.
BĚŽÍCÍ SRNKA = vrcholně hodný pejsek, co vůbec nezlobí, takové vyznamenání dne.

Kdo nasbírá nejvíce obrázků, dostane za měsíc věnec buřtů, jo?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:38
- Nahlásit

Gerda
teda jesi si neměla u sebe kosu...
Kosu jsem málem hodila

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:39
- Nahlásit

Mucholabka
Kosu jsem málem hodila
kosu, nebo šavli? Nepleť si zbraně...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mucholabka

Kosu jsem málem hodila - osobo nemáte Vy v tom kapek burdel?? Hází se šavle a nebo flinta do žita

a koukám, že Gerda mě předběhla.

Gerda - tak to by mě zajímalo, jak by u Mařenky dopadl Ešus érotoman. Páč von zatím vždycky dostal každou. krom svý maminky teda. Ta mu to politicky vysvětlila a bylo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:45
- Nahlásit

PetraKGerda
Holky, v Ostravě se háže kosa.

<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání