Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:49
- Nahlásit

PetraK
tak to by mě zajímalo, jak by u Mařenky dopadl Ešus érotoman
jak sedláci u Chlumce pani, respektive jako včera Štěpán - 3x ho vzteky porazila na zem, a to si ani nečuchnul, vůbec to nestihl. Na některý už si zvykla, takže je nežere hned, nejdřív si sedne na zadek a dělá, že nejsou, když jsou furt neodbytní, prostě je vyřve tak, že pak už se k ní moc nepřibližujou.

janika
Koupím takovej ten běhací pás, ráno ho na něj přikurtuju, pustím rychlost deset a kanál National Geographic a přijdu a večer.
Tak ho normálně přivaž za auto a jeď od vás na ty hrady, pak už bude celou procházku jen ťapat u nohy, ne? Anebo jesi chceš, přijedu pro tebe a můžem ho uvázat za knédla...kolem řeky se smí 80....

Mucholabka
v Ostravě se háže kosa.
Kosa nebo šavle, je to vostrý, bolí to stejně ))))))

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:54
- Nahlásit

janika
no tak sindy by brala tu smrdnutou nohu

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:55
- Nahlásit

janika
Jako kdo se ti s tim bude kreslit?????????? Ale vyhlásit psa Andělského a Ďábelského je dobrej nápad. Měli bychom jim dělat po cestě na procházce soutěže, nakonec si nakoupíme poháry a budeme se vyhlašovat v kategoriích....který nazveme...po nějakejch mezinárodních soutěžích, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:57
- Nahlásit

Gerda

jak sedláci u Chlumce pani

já Vám pani nevim. Von má takový nestadardní seznamovací postupy, že je objekt seznamování nejdřív celej paf, co to přišlo za vola a proč s sebou mlátí vo zem a než objektu seznamování údivem zalezou voči zpátky, má ho Ešus na lopatě. A pak... čím větší klade baba vodpor, tím víc ho to zmetka rozváchní a nedá pokoj a nedá pokoj... dokud baba neusoudí, že je to blb neškodnej.... a tím se dostane do průseru

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:58
- Nahlásit

Gerda
janika
tak vymyslete nějakou soutěž na příští vychajdu a diplom chci taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:59
- Nahlásit

janika
Tak jo, začni kreslit, zatím skici, pošli mailem, dotáhnem to, ale a´t sou to jasný piktogramy, aby i dogy věděly, za co to maj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:59
- Nahlásit

Gerda

tak kosa bude horší - páč když se vzpříčí to za co se s tím manipuluje, musí to dost bolet

Mucholabka

a co teda klepete, když je v Ostravě zima, my z Prahé, klepem kosu, házíme šavli. Co musíte dělat u vás, když je Pepa Zímů?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:00
- Nahlásit

PetraK
Můžem to zkusit, ale marie má právě ráda psy, co se jí nevnucujou, co stojej a čekaj, až si k nim dojde sama, co sebou hlavně nemlátěj vo zem a nejdou jí vočuchávat jak starý úchyláci....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:01
- Nahlásit

PetraK
my nic neklepem, tady je kosa jak cip a to musí stačit.

Zku*vená pošta! Čekám na zásilku. V pátek se to pošťačce nechtělo brát-říkala, a tak mi dneska donesla jen výzvu. Poštu máme dva a půl kiláku....já jsem nas*anáááá!!!!

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:01
- Nahlásit

janika
takže vyhrajem,bo já unesu hodně kg na zádech nebo v ruce a
mě napadla disciplína taky pro pánečky? tahání pneumatik,slalom kolem stromů .....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:04
- Nahlásit

Gerda
tssstsss tsss. Jaký starý úchyláci???? To si vyprošuju. Úchyláci to jo, to prosím. Ale starý ešče ne. Leda by se to opravilo na zkušený. To by mohlo sedět

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:05
- Nahlásit

Mucholabka

to máte blbý, kdybyste něco klepali, tak se aspoň zahřejete. Takhle prd

Pošta ovšem koukám všude stejná. Nic si z toho nedělej. Pražská pošta dokáže tvrdit, že nikdo nebyl ani ve firmě, kde se dělá od nefidim do nefidim a furt tam někdo je. Ale to si pak za rámeček nedali, děvčata poštovní, když jsem tam dorazila

Benda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:12
- Nahlásit

Nazdar psí sportovci
ten běžecký pás zní dobře

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:13
- Nahlásit

janika
No jasně že to začni malovat. Disciplíny ovšem budeme volit intelektuální, abysme se na těch vycházkách moc neunavili. Třá recitovat, zpívat, hrát na zopcofku....

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:15
- Nahlásit

tak se na chvíli loučím,jdu ukázat novou Amálku eliškovou do pet centra

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:15
- Nahlásit

janika

taky neříkám, že chlapi
jsou hezký a nehezký, ale charizmatický a necharizmatický

mám vylepšení... jsou prachatý a neprachatý . Akorát, že jsem ty první ještě nepotkala

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:16
- Nahlásit

Gerda
jé zpívat,to mě baví a mohu si zvolit písničku sama? anebo mi bude dána,ale to předem potřebuji vědět

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:21
- Nahlásit

janika
Gerda
na kdy to plánujete?

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:21
- Nahlásit

Zku*venej svět!!!!!
Už vím,proč mám depku jak kráva!Asi nějaká předtucha,bo co!
Teď mi volala kamarádka,má 7 letýho kloučka,je to největší kamarád našeho Matýska,leží v Hradci v nemocnici,malej Kamča má leukémii!!! Je túplně šílený,ještě minulej tejden spolu kluci lítali po zahradě a teď tohle!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:22
- Nahlásit

janika
Nejlepší je, když je to tak akorát
Prostě když je tak akorát bohatej, k tomu eště neni lakomej a ta láska pak přijde sama ))))))))))))))))

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:23
- Nahlásit

jo a hlavně jaký budou ceny? jako něco pro psíky a pro panečky nějaké papáníčko nebo pitíčko

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:23
- Nahlásit

jablunka
Zku*venej svět!!!!!
jo, pani, tohle máte velkou pravdu, bohužel se na to asi nedá říct nic moc jinýho. Je to ta leukémie, co se dá vyléčit? Tušim, že jsou dva druhy, jeden, kterýho se zbavit dá, a druhej....

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:24
- Nahlásit

jablunka

PetraK
Člen
- Nahlásit

Gerda
Prostě když je tak akorát bohatej, k tomu eště neni lakomej a ta láska pak přijde sama

Gerda to krásně vybalancovala

Gerda
Člen
- Nahlásit

želva
jo a hlavně jaký budou ceny?
Dárku to nebude sportovní den! To se budou jen sbírat obrázky pro hodné pejsky, co neotravujou páníčky, kdo nasbírá njvíc, dostane na konci měsíce věnec buřtůch, jo?

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:25
- Nahlásit

no tak už je ta 1000? já tu čekám a nemohu se dočkati

Jimmi
Člen
- Nahlásit

hezký odpoledne fšem

jablunka
to snad ne

Gerda
janika
koukám, že včerejší neúčastí na prochajdě jsem zase něco prošvihla

Gerda
Člen
- Nahlásit

MÁME TISÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍC!!!!! TO CHCE OSLAVUUUUUUUU!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:26
- Nahlásit

jablunka

ach jo. Tohle je svinský. Svinsky nespravedlivý. A není aspoň malinká naděje???

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:26
- Nahlásit

Gerda
Je to ta leukémie, co se dá vyléčit? Tušim, že jsou dva druhy, jeden, kterýho se zbavit dá, a druhej....
Já vůbec nevím,řekla mi to její tchýně a já nebyla schpná se zeptat!!!Až se trochu seberu,tak budu muset zavolat přímo kámošce,ale já vůbec nevím co řeknu.........

<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání