Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:30
- Nahlásit

Jimmi
Takže von chlívák i kop..oval?
Myslim že nejen s carevnou, asi s celym petrohradem.

janika
ahaaa.
Ale měl to bejt jen ftip, chtěla sem jen pozlobit želvu )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:38
- Nahlásit

Gerdacau gerdo,koukala jsem na fotky ze soboty,marka vypada dost dobre,hele co to bylo za rozhodciho,nebo vycvikare,hele a co tam delal hajan?mel tam psa stejnyho jak hajan?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:41
- Nahlásit

nemethova5
No já ho neznám, měl nás na první hodině pro mongoloidy, pak už s náma necvičil, teď nás cvičí jedna slečna...ta čubina je moc krásná, já se v NO nevyznám, ale líběj se mi tyhle mohutný chlupatý...jesi hajan vypadá takhle, myslim, že se mařce bude líbit - někdy se mi i daří odhadnout, kterýho bude mít ráda a kterýho ne. Musíme je seznámit, dyš se maj brát. Mařka je těsně před háráním, můžeme taky založit línyje

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:54
- Nahlásit

Gerdaaha tak to je čubís,moc pekna,hajan je jeste vetsi a hunatejsi,vazi 50kilo,vcera jsem ho vazila,jinak hajanovy je ouplne jedno,jestli se fena hara,nebo ne,on jak jeste nebyl kastrovanej ze zdravotnich duvodu,tak jsem byla na zkouskach se samyma harafkama a mel je na parku,to zalezi,jak si padnou do oka ti dva,aby treba nemeli tichou domacnost.

radkah
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:56
- Nahlásit

radkah
Gerda
jako jakýkoli počet -"jakýchkoliv obrázků"? A počítá se to rodinně dohromady?Dá se to koupit, pod rukou, tlačenkově,,-bereme dvě ležící a 3běžící srny za 500

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:57
- Nahlásit

nemethova5
Tak pošli ještě nějakou hajanskou fotku, ta z toho stopování je moc krásná, fakt je to pěknej pejsek! A jesi je kastrovanej, tak aspoň budou mít klidný štěňata

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:58
- Nahlásit

radkah
No tak takhle ne, to si musí každej zasloužit, počítá se to na psa, nikoli na rodinu, to byste to mohli vyhrát taky hned. A žádný kupování běžících srnek za 500, to by janika moc rychle zbohatla, bo ona to bude kreslit. A ležící srnka vám nepřísluší, bo sem v neděli neviděla ani jednu dogu, že by ležela, vyjma Štěpána, kerej ale schválně padal.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:01
- Nahlásit

nemethova5
čus,no to je čubís pana Hlaváčka,je moc fajn a von taky,ukazoval nám rozlišovačky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:10
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:11
- Nahlásit

davidkova renatajo cau,to jsem si vsimla,ze dela rozlisovacku,jinak fakt pekna cubis,on je rozhodci?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:17
- Nahlásit

davidkova renata
ukazoval nám rozlišovačky
Všechno to vypadalo a znělo strašně jednoduše, měla sem pocit, že bych se snad i dokázala orientovat v prostoru a že není nic lehčího, než našlápnout stopu, položit na ní předměty a prostě dovést psa na start

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:19
- Nahlásit

nemethova5
on je rozhodci
jo,je.Ted se kvalifikoval ve stopách na MR a esi uspějjou tak i dál
Gerda
vyjma Štěpána, kerej ale schválně padal.
Hajzl

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:20
- Nahlásit

Gerdamno gerdi,ono to zas tak jednoduche nejni,ale je super,ze dotycny vam to ukazoval jak to mate delat a jakych chyb se vyvarovat,jinak u me u staryho kozaka,co se tyce stop,tak me jednou kamoska filmovala a muzu ti rict,ze jsem teda sla krive,jak bych mela ctyrku v zile,no on si to clovek ani neuvedomi a dalsich par veci.

radkah
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:21
- Nahlásit

JE NĚJAKÝ HNUSNÝ OBDOBÍ-GLOBÁLNĚ. To přejde nebojte.JINAK-diplomy namaluju a dárky budou-válí se mi doma takovejch kravin, že je ráda pošlu dál

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:27
- Nahlásit

radkahjeee vy budete mit v praglu mezi s sebou nejakej zavod,ja chci taky,skoda,ze jsem tak daleko!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:44
- Nahlásit

janikaja chci taky,puntiky-ze zlobi,nebo nema domaci ukol?cervena hvezdicka-ukaznenost?ja bych jeste nekde vyhrabala svoji starou zakajdu,ha,ha,to uz ani neni pravda

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:45
- Nahlásit

davidkova renatano a jaky je pan rozhodci?s nim tak pokecat,to by byla parada,jinak to je skveli,to dela stoparinu s tou chlupatou cubis?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:47
- Nahlásit

nemethova5
já nevim jakej je při závodech,ale jinak je děsně příjemnej a fajn,pohodář a v klídku.Jo dělá to s toudle čubís.vobčas nám vede výcvik,to mám radost bo to vodsejpá a je prostě fajn

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:50
- Nahlásit

davidkova renatakurnik,neco pro me,je fajn,ze se najdou stari svazarmovsti rozhodci a prijemni,sice nesmlouvavy na zkouskach,ale jinak fajn,tady jich mame taky par,třa p.stebel,nebo jenda strach atd.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:53
- Nahlásit

nemethova5
Je mi naprosto jasný, že to vůůůůbec neni ani trošku jednoduchý, jen z toho jeho povídání to znělo jako veliká pohoda Samozřejmě, že to nezvládnu, jen s Mařkou nemůžem dělat obrany, nemáme na to ani jedna, tak asi, pokud by se nám zadařilo v budoucnu zmáknout základní zkoušky a eventuálně bychom třá mohly jít i dál, pak bychom mohly zkusit základy pachových prací...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:58
- Nahlásit

Gerdapachovky jsou super!hajana gto strasne bavi a ,me to k smrti nudi,proste me bavi obrana,pri ni se pekne vyradim a pokud je to obrana na ringac(oblek),tak tim vic,vim ze muj pes neni zavislej rukavnik,jak jinak,tady ti psi bez rukavu ani ranu,proto miluju starej svazarm,tam se to nedelalo jako sport ale jako tvrda realita,psi byli aspon k necemu,ja potrebuju psa aby me ubranil a uchranil a ne nejake hopinky a tancovani na rukavu,jinak pokud je pan rozhodci klidas a fajn,tak to leze do kebule samo a pokud je takovej sympatak,tak takovym ja vzdavam hold!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:01
- Nahlásit

Čau lidi, kolik ste sem toho zase naflákali? Tomu říkáte vyvětrané forum? A kde je to umyté nádobí. Za trest nedostanete ty větrníky co jsem přivezla a sežeru je sama

Želva a spol
Si klidně přijeďte. Třešní je dost, jiných bobulí taky. Spát budete na půdě,ta je přímo obrovská. Koupat se můžete ve sklepě, ten je taky obrovský a hlavně mokrý .

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:02
- Nahlásit

nemethova5
Obrany vypadaj pěkně, to jo, u nás na cvičáku se mi právě úplně nezdálo, že na kruhofku pustili všechny psy - já to chtěla nejdřív vidět, abych nelezla se psem někam, kde to neznám...z mýho úplně laickýho pohledu, bo o obranách nevim absolutně nic, mi přišlo, že možná někteří z těch psů tam chodit nemuseli, že by spíš potřebovali uklidnit, než rozdráždit. Alee nevim, jen sem z toho měla takovej pocit. S Mařkou to dělat nebudem, ale to čuchání by se mi líbilo. Kdy přijedeš do práglu na procházku?

Benda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:12
- Nahlásit

Hledám někoho na venčení Bendy. Venku je fakt hnusně.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:12
- Nahlásit

Gerdaano,to mas pravdu,dobre jsi vsimava,nekteri by potrebovali uklidnit,to je ale prace figuranta,psovod psa neovlivni,pokud je fakt chutovej.do praglu kdy prijedu nevim,musim si zjistit kolik by me to stalo ta cesta tam a zpatky s hajanem,vcera jsme se o to bavili s davidkoj,to bude pekna palka,o tom zadna,jako chces predvest zenicha marce?pokud te cuchani chytne a marku taky,tak potom muzes obletovat veskery stoparsky zavody.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:14
- Nahlásit

Benda
Hledám někoho na venčení Bendy. Venku je fakt hnusně.
já to nebudu,ale můžu přihodit Nyný

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:18
- Nahlásit

nemethova5
A odkud jsi?

Benda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:19
- Nahlásit

davidkova renata
to fakt děs kde jinde než na kynologickém webu by dal takový človíček sehnat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:19
- Nahlásit

davidkova renata
Benda
Vám ty čokly vovenčim, jesi chcete, ale musíte mi je přivézt domů, nebo do rpáce, tady je můžete nechat třá celej den/víkend/tejden/měsíc.....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:20
- Nahlásit

Gerdaaz s z karvinska pani,severomoravsky kraj,ostravsko a okoli

<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání