| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:28
- Nahlásit
Biluška
Ale fakt je, že Hydra už to fakt přehání, už to přišlo moc okaté více lidem
Já pomalu ztrácim přehled kvůli čemu všemu po ní vlastně jdeš? Štěňata bez PP a ještě něco?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:30
- Nahlásit
Benda
už máš odvolání od samců
to mám vodjaktěživa a nebud drzej nebo tě vypnu ,víš,že můžu
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:31
- Nahlásit
davidkova renata
janiku si nemůžu vzít za ženu bo je vdaná
ona je jako vdaná ?? jo ?????
no to je guláš teda guláš jako bordel ((((((((((((((((
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:32
- Nahlásit
rendik
já jsem naštvanou Bilušku zažila a nechci nikdy víc Ještě že nebyla naštvaná na mě by asi moje slabá povaha nevydržela
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:33
- Nahlásit
davidkova renata
nebo tě vypnu
sem bejval svého času i vedoucí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:36
- Nahlásit
Benda
sem bejval svého času i vedoucí
Každý víííííííííí časy se měnííííííííííííí
tak brou,škodíku a ne že si zas celou noc budeš hrát s tachyonem,ráno máš pak kruhy pod vočima
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:37
- Nahlásit
davidkova renata
nad fakt nehumříl
Je to blbý. Asi humřil Sem mu dneska posílala sovu, že Rudínek Janice smáznul příspěvky. Normálně by přiletěl jak pegas, protože tohle to nikdy nenechává chladným. A teď nic Asi bysme se mu měli složit na věnec. Alespoň nějakej partijovej, levnej
rendik
Já pomalu ztrácim přehled kvůli čemu všemu po ní vlastně jdeš? Štěňata bez PP a ještě něco
Jdu po ní hlavně proto,že týrá psy. Ona je má ráda, to jako jo. Jenže když se naštve (kvůli čemukoliv) tak je zkope dokuličky (doslova). Dřív se s tím léčila na psychině, ale od té doby co je plnoletá ji na tu psýchu nikdo nemůže nutit, takže tam nechodí. A vztek si vybíjí na psech.
No a krom toho má půl vrhu bez pp a půl s pp. Běhá s březí fenou i když ví, že se to nesmí. Vystavuje březí fenu, i když ví, že se to nesmí. Jezdí na coursing s fenou šest týdnů po porodu a tvrdí pořadatelům, že fena nekojí (a asi fakt nekojí, protože BarčaMSC i Mel mi odpřísáhly, že fenu kontrolovaly a nevykazovala žádné známky kojení) . Chová na feně, která má nemocné ledviny a o níž jí vet vysloveně řekl, že chov nedoporučuje, že vada je dědičná.
Vyhodili ji z práce a ona prohlásila, že pracovat nemusí, protože má tři feny, takže o příjem má postaráno
Kdyby měla větší prostory než svoji garsonku tak Bártů vyroste zdárná konkurence
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:38
- Nahlásit
Shelticka
Kdys mě zažila naštvanou? To mě nakrkali děcka na táboře, že jo? Tsss, to ještě není naštvání, to je jenom rozčílení
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:52
- Nahlásit
Shelticka
Já Biluš nezažila vůbec, známe se jen přes net, páč to máme přes celou republiku, ovšem jak sme mohli vidět na případu Bártů, když se naštve, dorazí i sem na jih... A já sem taky slabá povaha, takže nám ani nezbejvá nic jinýho, než si Bilušku předcházet.
Biluška
Tý jo, tak to je slušný celkem... To všechno si na ní klubu napráskala?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:56
- Nahlásit
rendik
To všechno si na ní klubu napráskala?
mám dojem, že toho bylo víc. Dodala jsem to i se jmény svědků, s mailem na paní, které prodala toho bezpapíráka, s telefonem na pána, kterému nabízela dalšího.... No, prostě to jen tak nezametou
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:56
- Nahlásit
Biluška
no jo ale už nevim proč ale bylo to "hustý" a stačilo mi to tak
rendik
já si Bilušku nebudu předcházet, já mám Bilušku láda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:02
- Nahlásit
Shelticka
já mám Bilušku láda
Já těm mám taky láda, si moje nejoblíbenější táborové dítě. Protože neodmlouváš, nenimráš se v jídle, nevymýšlíš si proč nemůžeš jít na stezku odvahy a nemusím ti zabavovat mobil, protože smskuješ celý den .Tě letos vezmu na tábor u nás na půdě ceš? Budeš mít privilégia a nebudeš muset nosit vodu ze sklepa na půdu
no jo ale už nevim proč ale bylo to "hustý" a stačilo mi to tak
Doopravdy naštvaná jsem na táboře byla jenom dvakrát. Poprvé na prvním podzimním, když se Hydra s Anetou sebrali z vycházky k Samařině studni a šli zpátky na Relaxu. Měla jsem strach, že se ztratili, byla už tma...málem jsem volala Horskou službu. To jsem vzteky svítila.
A podruhé v létě v chatičkách, když jsme byli na Pradědu, Pepa měl hlídat ty děcka co zůstali v táboře, sebral se a odjel na borůvky. Zůstala tam Elinka a Pepsina samotné a Ejsáka uštknul had. To si Pepa taky něco poslechnul. Slyšela mě až paní Tesařová na recepci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:05
- Nahlásit
janika
On nikam nejezdí. Maximálně do Tesca na nákupy. Má uhnitou nohu, s tím nikam daleko nemůže . Asi humřil
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:07
- Nahlásit
Shelticka
ja bych mel slecnu bilusku take rad, ale ten jeji pravopis - to je des.
nejste vy ta s hezkyma nohama?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:09
- Nahlásit
Shelticka
já si Bilušku nebudu předcházet, já mám Bilušku láda
a to se vylučuje? tady de hlavně o to, aby Biluš měla ráda tebe, což ale sama řekla že má, protože neodmlouváš, nenimráš se v jídle, atd atd (nebudu to celý přepisovat přece)...
Biluška
mám dojem, že toho bylo víc. Dodala jsem to i se jmény svědků, s mailem na paní, které prodala toho bezpapíráka, s telefonem na pána, kterému nabízela dalšího.... No, prostě to jen tak ne
Ty bláho, ty ses minula povolánim!! Si měla bejt detektiv nebo policajt, jak by tady pak bylo bezpečno...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:09
- Nahlásit
argosek
ale ten jeji pravopis - to je des.
Pane argosku, to mě tak zkazila slečna renata. Nedávno jsem dokonce do papírů u klienta zapsala " pan xy požaduje ÚRAZOFKU" až pak mi došlo, že nejsem na netu
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:10
- Nahlásit
rendlik
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:11
- Nahlásit
rendik
Ty bláho, ty ses minula povolánim!! Si měla bejt detektiv nebo policajt, jak by tady pak bylo bezpečno...
. Mi to jeden policajt nabízel. Když jsem mu předávala elaborát o Efasu. Nevěřícně na to zíral a pak se zeptal jestli nechci jít k policii. A děsně se smál když jsem mu řekla, že ne, protože být blondýna a ještě policajt, to už by bylo moc
Jdu předstírat, že mě bolí hlava tak dobrou s kobrou.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:15
- Nahlásit
Biluška
Mi to jeden policajt nabízel. Když jsem mu předávala elaborát o Efasu. Nevěřícně na to zíral a pak se zeptal jestli nechci jít k policii.
No toto, tos zaváhala téda... Ale takle seš zase jako civilista taková nenápadná že jo, taky to má svoje výhody.
Taky se chystám jít spát, páč zejtra vstávám do školy, sice mam jen tři hodiny, ale regulérně od 8... Tak dobrou všem.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:19
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj, seminář o stopách byl goood, konečně víme jak na to: pár stop v pachově čistým lese, jen tak vystřižených bez rušivých pamlsků, a pak rovnou párkrát MR a nominace na MS, klídek, tlustý cigáro. Dobrej člověk.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:37 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
jo tak to s tím Pepou si živě pamatuju, ale ten podzimní-byla jsem tam?
a ten tábor máš kdyže?
Argosek
nejste vy ta s hezkyma nohama?
to nevim možná jo
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:49
- Nahlásit
Shelticka
a jo - uz to vidim....
bylo, nebylo....
ja: ale nebylo nam holt souzeno
vy: Ještě není všem dnům konec
tomu rikam shledani po letech :-P
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:52
- Nahlásit
argosek
co to tady plácáte pane argosek
no nic, raděj jdu spat uz mi to nemyslí
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:57
- Nahlásit
Shelticka
jen jsem sem skopiroval nas rozhovor z pred par mesicu...
tak dobrou noc :-P
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 06:27
- Nahlásit
Shelticka
jo tak to s tím Pepou si živě pamatuju, ale ten podzimní-byla jsem tam?
na tom podzimním jsi tuším nebyla. Kdyby jo tak bys musela znát Hydru. Ale ty jsi myslím přijela až na ten následující letní. Na tom podzimním byla holka se dvěma setrama co za celý týden vůbec nic nesnědla. U oběda si zobla dva hrášky z rizota a tvrdila, že víc jíst nebude. Byli jsme z ní s Pepou na prášky, že někde při tréninku skolabuje, nebo tak něco. Neskolabovala. Když jsme při odjezdu uklízeli tak jsem v jejím pokoji našla koš k prasknutí narvaný obalama od tatranek
ten tábor máš kdyže?
někdy v červenci, ale kdybys mě zabila tak nevím kdy. Je to na foru o táboře.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 06:29
- Nahlásit
Walda
konečně víme jak na to: pár stop v pachově čistým lese, jen tak vystřižených bez rušivých pamlsků, a pak rovnou párkrát MR a nominace na MS, klídek, tlustý cigáro
Nepřednášel to tentýž člověk, co posledně tvrdil, že se psem to tří let se nesmí pracovat, aby měl dětství a pak už to nemá smysl? . Ti přednášející u vás jsou mi sympatičtí, asi tam taky začnu jezdit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 07:30
- Nahlásit
Odjíždím do Holomóca, tak tady občas vyvětrejte a ukliďte ten binec na stole. A umejte nádobí. Jestli tady bude takový čurbes až se vrátím tak vám nic nepřivezu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 07:57
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:04
- Nahlásit
Biluška
ahá tak to ju asi neznam ;)
no já právě někdy v červenci jedu k moři, ale na pár dní bych se stavilá kdyby to vyšlo samo kdyby to vyšlo tak na celej
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:21
- Nahlásit
Shelticka
no a to bysme mohli dorazit všici kní na náštěvu,tedy určo naše smečka by se ráda nechala pohostit
|