Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:28
- Nahlásit

Gerda
janika
PetraK
no a co jít na vychajdu a lovit nějaký chlapce?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:28
- Nahlásit

jablunka

to nebudeš vědět nikdy co říct, ach jo. Na to se nedá říct vůbec nic, kdyby aspoň člověk mohl nějak pomoci ale nemůže, nemůže. Jen tady pro toho druhý bejt, když bude potřebovat. Kurnik, to je hnus.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:30
- Nahlásit

Gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:30
- Nahlásit

jablunka
Jablunko na to ale nic moc říct nemůžeš, jen to klišé, že je ti to líto a jestli existuje něco, co pro ní můžeš udělat...Věřim tomu, že je to ta, co se dá léčit. Prostě to ta musí bejt a hotovo!!!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:31
- Nahlásit

Jimmi
to snad ne

PetraK
Tohle je svinský. Svinsky nespravedlivý.
Holky,je to šílený,já sedím a bulím jak kráva!!!Mám pocit,že je toho svinstva kolem nás pořád víc a víc!!!
Navíc vůbec nevím co řeknu našemu Matýskovi,až bude chtít za Kamčou.Mám strach,že se u nás,myslím tím vesnici,něco doslechne a on už bohužel ví co leukémie dokáže!!!

želva
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:32
- Nahlásit

janika
sem snimi
ale mám podmínky: mít aspon byt nebo baráček,mít aspon 1 psa,trochu peněz a tak do 40 cítky věk

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:36
- Nahlásit

Jůůůů, tisíc.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:38
- Nahlásit

jablunka
ch jojako fakt je to k posrání...spravedlnost není...držíme Kamčovi palce at to zmákne..a ty se kua nehruť

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:38
- Nahlásit

janika
Renata-jakej byl ten seminar
Jakej proboha???
Biluška
Nepřednášel to tentýž člověk, co posledně tvrdil, že se psem to tří let se nesmí pracovat, aby měl dětství a pak už to nemá smysl
no to je přesně von,pani,můj voblíbenec.miluju tydle avantgardní typy co maj jen tak jakoby mimochodem ceny z mistráků a soutěží co se po nich ííípaci pachtěj jak po svatým grálu.Je to starší pán,ale umí,to se pozná a ani nepoužívá nějak vokatě elektriku a vostnáče
Jablunka
nevim co mám říct,není co...

Jinak díky fšem co se podíleli na tisícofce
a esi se chce něgdo podílet na mým novým monitoru tak může ,vyjdu ho tutově lacinějc než Gerda .monitor stáfkuje,písí nabíhá 3 hodiny a eště navíc zdechá,tagže dyš se nevozvu...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:40
- Nahlásit

janika
když někdy bych se ráda sešla s tím nahoře a promluvila si s ním pěkně od plic, co si jako představuje pod pojmem spravedlnost.
ten to ale vůbec neřídí,někdy to proberem,Ajnštajne bo f tomhle sem zas lepčí já.Máš vedle SZ

želva
Člen
- Nahlásit

janika
no tak byt nebo barák by se mi šiknul,psa musí mít,bo bez psa nejdu,a peníze by měl mít taky
A vo karaktér ti nejde?
je mi jedno jak bude vypadat,holá lebka nebo vlasy,nebo drdy,no hlavně musí umět tolerovat a naslouchat

sarax
Člen
- Nahlásit

jinak jasně vám gratuluju k 1000

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:41
- Nahlásit

janika
A vo karaktér ti nejde?
Jak znám želvu, pod Rasputinovy parametry nejde (33 a je to doložený!!!)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:42
- Nahlásit

janika
no vo stopách, né?
jo tééén,supér.Je to děsně jednoduchý....dyš to umíš teda...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:44
- Nahlásit

jablunka

Já vím . Ale hele, určitě má pravdu Gerda. Musí to být ta co se dá léčit. Naleju Ti trošku naděje do žil. Můj spolužák tuhle všivárnu měl. A zvládnul to! Tak to musí. MUSÍ zvládnout i ten mrňousek. Co říct Matýskovi to teda fakt nevím. První mě napadlo, říct pravdu. Ale to bude asi blbej, moc blbej nápad. KU*VA. Dětem se něco takovýho nemá stávat!! Nesnášim to. Nesnášim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:45
- Nahlásit

želva

já už jednoho doma mám . A jak jsem dneska ráno zjistila- je to počet víc než dostačující, abych se dostala do blázince a nebo do krimu. Vzhledem k mé výbušnosti přijde první ten kriminál

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:46
- Nahlásit

Gerda
Rasputinovy parametry ...co to je?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:49
- Nahlásit

PetraK

až postaví nějakou novou luksusní věznici, tak jí fofrem zaplníme aby nám jí nigdo nepřebral, pak tam založíme dívadlo, páč to nám jde nejlíp

Gerda
Člen
- Nahlásit

PetraK
já už jednoho doma mám
je to počet víc než dostačující
No já nevim, ale jeden chlap přece nezastane všecky důležitý práce na baráku, chce to aspoň dva až tři kousky + jeden, kterej nebude unavenej a bude chodit na ty kina, večeře, dííívadla, kultůůůry atd. Zbytek zatím doma může přebírat hrách a luštěniny.

jablunka
Člen
- Nahlásit

sarax
jako fakt je to k posrání...spravedlnost není...držíme Kamčovi palce at to zmákne..a ty se kua nehruť
Víš jak,snažím se a pořád koukám na toho malýho čerta Štěpu a říkám si jen zlob,aspoň vím že si zdravej!
davidkova renata
nevim co mám říct,není co...
Jen to kurva mi de z huby......

Teď sem se odhodlala a zavolala.Kamílek má tu nejlehčí formu a zatím reaguje dobře na léčbu.Slyšela jsem ho,jak tam mumlá,probíral se z narkózy,protože mu zaváděli centrální katetr.Andrejka říkala,že je statečněší než ona a moc dobře to zvládá. Už jsme domluvené,že za nima o víkendu pojedeme na návštěvu,protože Kamča o Matýskovi taky moc mluví. A já si du dát panáka!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:50
- Nahlásit

janika
Jimmi
Holky, vy ste nečetly rasputinův životopis? Jde o jeho fyzický parametr...jesi mi jako rozumíte....kvůli tomu si ho přece carevna vydržovala....úchyláka jednoho...

argosek
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:52
- Nahlásit

juuu tisic jedna

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:55
- Nahlásit

jablunka
Kamílek má tu nejlehčí formu a zatím reaguje dobře na léčbu.
no tak snad...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:58
- Nahlásit

jablunka
Kamílek má tu nejlehčí formu a zatím reaguje dobře na léčbu.
Ti řikam, že to bude dobrý!, dostane se z toho a vy mu pěkně jeďte nalejt optimismus do žil. Je fakt, že jen ať ti haranti zloběj, hlavně ať sou zdravý, taky ať sou silný a hodně vydržej, aby je čék mohl řezat a řezat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:09
- Nahlásit

Neessi

paní - vy máte ten bílej plášť, že jo? Je možný se na něco zeptat? Volala jsem svý drahý půli o výsledky z MR a začala jsem se moc bát. Třeba se bojím zbytečně, pak dochtor na neurologii mi to sice vysvětlil, ale měl moc naspěch, tak jsem z toho zmatená a moc bojim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:12
- Nahlásit

jablunka

aspoň dobrá zpráva!! Tak držím palce, ať se ty dobrý zprávy množí!

Gerda - trvám si na svým, jeden kousek stačí na to, abych se dostala buď do blázince, nebo do krimu. Ačkoliv, podle toho co jsem se právě dozvěděla, to vypadá na to první . to mám za to, že si z něj dělám srandu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:14
- Nahlásit

PetraK
A co se stalo? Taky choroba? Je nějaký fakt moc špatný období...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:15
- Nahlásit

davidkova renatanazdar reni!co to bylo za vycvikare,nebo rozhodciho,divala jsem se na fota a ukradl mi hajana!!!!
jinak zdravim vsechny,co u nich prsi i ty co u nich sviti oskar

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:15
- Nahlásit

Gerda
no choroba . A asi hnusná . Bojim.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:26
- Nahlásit

Gerda
Holky, vy ste nečetly rasputinův životopis

no nečetla, vim jenom že s carevnou dost dlouho manipuloval.
Takže von chlívák i kop..oval?

<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání