| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:22
- Nahlásit
Erin
Šprtko,já mám sekeru půl hoďky,
to bé tím ranním sexem
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:22
- Nahlásit
želva
To není nabídka ty jedna škaudá.Nabídni svá morčátka.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:23
- Nahlásit
Neessi
Šprtko,já mám sekeru půl hoďky,
to bé tím ranním sexem
jak je to pres 10 minut, tak uz se tomu nerika sex, ale telesna vychova. to jste ve skole nemely, slecny?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:25
- Nahlásit
Neessi
No jó, tak máš pravdu,ale to budu raděj hladem, než bez jistých směšných pohybů.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:25
- Nahlásit
argosek
napriklad ja s vami mam jen ty nejhorsi zkusenosti! j
no to by mě zajímalo jaký???? To rozeber!
Erin
Nechoď!!a co kočenky máš,máš???
Heleď já se hádat nebudu! A mám kocoura.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:26
- Nahlásit
Erin
Protože si všici myslej,že jsem "štábní
pani,ale já vim,že nejste štábní!a taky sem jim to řikala!!!Se zeptejte!A co drobný,nebudou??!!
jablunka
panííí já se s váma bavim,ale nestíhám do něco vařim k vobjedu...dítěti teda.Jak vám šlapou vondatry?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:26
- Nahlásit
argosek
jak je to pres 10 minut, tak uz se tomu nerika sex
ignorante,víš ještě moc málo,lo,lo,lo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:27
- Nahlásit
Erin
ještě nejsou na světě ale 13 se blíží a mám ještě jednu malinkou holčičku,jí chtěla dál holka z baráku do přírody,je hezká,ale jablunka jí nenabídnu,bo at si tedík chodí chytat kočičky
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:28
- Nahlásit
argosek
jak je to pres 10 minut, tak uz se tomu nerika sex, ale telesna vychova. to jste ve skole nemely, slecny?
Teda možná slečny ti na to skočej,ale žena ví co chce...ty jeden...ty asi tělesnou výchovu nezvládáš,že?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:29
- Nahlásit
tak a já pádím za 10 minut nám jede metro ahoooooooj večír
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:36
- Nahlásit
Erin
To je dost, že seš tady paní. Sem před hodinou potřebovala poradit s inspirací na oběd Už jsem to vyřešila. Budou zmražený hranolky a zmražený kuřecí hafburgery co prostě frknu na olej a opeču. Už se na tom pracuje. Bude to hnusný, ale to je jedno, sameček to sblajze, ho znám.
Před chvílí mi zdrhnul sfińák anglickej - foxteriér. Využil momentu když jsem vyhazovala smetí a prolítnul brankou. Úplně zapoměl všechno přivolání a to už jsem měla radost jak spolehlivě chodí Zmerčil cyklistu a jal se ho pronásledovat. Hrál útok zlého psa, to mu jde fakt dobře Cyklista byl úplnej degen a začal zrychlovat, aby psovi ujel. Pochopitelně mu neujel, poněvadž moji psi mají fyzičku. Narozdíl ode mě Takže vesnicí se řítil čiklista, za ním rozzuřený fox a daleko za nimi já, v nazouvákách, které mi co pět kroků spadli z nohy a ječela jsem "Aríííííííí, Aríííííííí, kemněěěěěěěě", "Panéééééééé, zastavtéééééééééé, počkejtéééééééé, stůjtéééééééééé" . Naštěstí Tomášovi doma docvaklo co na ulici hulákám, skočil do auta, dojel napřed mě, pak čiklistu, pak je předjel, já jsem vylítla z auta, zmlátila Armana, zmlátila čiklistu, aby si pamatoval, že má zastavit když na něho hulákám. Pak jsem počkala až mě doběhli moje plíce, které byli na půl cestě za autem a jeli jsme domů. Arman půjde zpátky na řetěz, to mám jistotu, že mi neuteče nebo za něho uvážu pnojmatiku jak za Wandu, ta už taky utíkat nemůže
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:38
- Nahlásit
Neessi
ignorante,víš ještě moc málo,lo,lo,lo
lepsi vedet malo a mt zivot pred sebou nez naopak
Erin
Teda možná slečny ti na to skočej,ale žena ví co chce...ty jeden...ty asi tělesnou výchovu nezvládáš,že?
slecno erin nezvladam, ale poridil jsem si 2 trikilove cinky, takze uz na tom pracuji a doufam, ze budete spokojena. az vam bude 16, ozvete se.
jablunka
zadny rozvadeni nebude.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:44
- Nahlásit
argosek
az vam bude 16, ozvete se.
tak to je jasný, že šestnáctky ti na to ještě skočí, na tvůj předčasný výron, co mu říkáš sex, ale tady se asi nechytneš
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:44
- Nahlásit
janika
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:48
- Nahlásit
Ebony
ale tady se asi nechytneš
ted jste me uklidnila, slecno ebony .
šestnáctky ti na to ještě skočí
spatne prislovce...nebo je to citoslovce?
ja nevim, nikdy jsem si nepamatoval kdo napsal
nikolu sohaje loupeznika.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:48 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
panííí já se s váma bavim,ale nestíhám do něco vařim k vobjedu...dítěti teda.Jak vám šlapou vondatry?
já vjeděla,že mě dneska čeká sekačka,taxem si navařila uš fčera.
Vondatry maj klid,páč Brůs sebou fšude tahá nýčko traverzu.A ste hodná,že se se mnou bavíte a né jako Argošek!
želva
ale jablunka jí nenabídnu,bo at si tedík chodí chytat kočičky
Von bude mít aspoň Dasty co žrát,že.......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:48
- Nahlásit
Ebony
tak to je jasný, že šestnáctky ti na to ještě skočí, na tvůj předčasný výron, co mu říkáš sex, ale tady se asi nechytneš
tomu řikám bingo,pani
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 12:56
- Nahlásit
Biluška
To je dost, že seš tady paní. Sem před hodinou potřebovala poradit s inspirací na oběd Už jsem to vyřešila. Budou zmražený hranolky a zmražený kuřecí hafburgery co prostě frknu na olej a opeču. Už se na tom pracuje. Bude to hnusný, ale to je jedno, sameček to sblajze, ho znám.
Před chvílí mi zdrhnul sfińák anglickej - foxteriér. Využil momentu když jsem vyhazovala smetí a prolítnul brankou. Úplně zapoměl všechno přivolání a to už jsem měla radost jak spolehlivě chodí Zmerčil cyklistu a jal se ho pronásledovat. Hrál útok zlého psa, to mu jde fakt dobře Cyklista byl úplnej degen a začal zrychlovat, aby psovi ujel. Pochopitelně mu neujel, poněvadž moji psi mají fyzičku. Narozdíl ode mě Takže vesnicí se řítil čiklista, za ním rozzuřený fox a daleko za nimi já, v nazouvákách, které mi co pět kroků spadli z nohy a ječela jsem "Aríííííííí, Aríííííííí, kemněěěěěěěě", "Panéééééééé, zastavtéééééééééé, počkejtéééééééé, stůjtéééééééééé" . Naštěstí Tomášovi doma docvaklo co na ulici hulákám, skočil do auta, dojel napřed mě, pak čiklistu, pak je předjel, já jsem vylítla z auta, zmlátila Armana, zmlátila čiklistu, aby si pamatoval, že má zastavit když na něho hulákám. Pak jsem počkala až mě doběhli moje plíce, které byli na půl cestě za autem a jeli jsme domů. Arman půjde zpátky na řetěz, to mám jistotu, že mi neuteče nebo za něho uvážu pnojmatiku jak za Wandu, ta už taky utíkat nemůže
Kura říkám ti to už po x a furt se vztekáš...chce to PLOT,PAK MÁŠ NÁDHERNÝ ŽIVOT S ROMANTICKÝM RANNÍM ŠEKŠEM
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
Ebony
jen se devcata utesujte...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:03
- Nahlásit
argosek
jen se devcata utesujte
no to se právě utěšujeme, že nás nebudete už votravovat, bo už jsme naštěstí za tou hranicí, uuuuufff
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:04
- Nahlásit
argosek
Tssss, takovýhle vošizeniny ! Deset minut mi trvá dosažení provozní teploty!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:06
- Nahlásit
Erin
Kura říkám ti to už po x a furt se vztekáš...chce to PLOT,PAK MÁŠ NÁDHERNÝ ŽIVOT S ROMANTICKÝM RANNÍM ŠEKŠEM
Zrovna ze strany do ulice plot náhodou je. Ten šmejd šel brankou. Původně jsem mu ani nebránila, protože za normálních okolností by si čuchnul k vlčákovi z protějšího statku a šel by domů na první zavolání. Jenže pak tudy projížděl ten čiklista a sfiňák anglický úplně zapoměl, že nějaké přivolání existuje
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:12
- Nahlásit
Biluška
Zrovna ze strany do ulice plot náhodou je. Ten šmejd šel brankou.
Tak pak už nevim co se šmejdem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:15
- Nahlásit
Erin
Tak pak už nevim co se šmejdem
já vím. Šmejd vyfásne stopovačku, ultradlouhou traverzu a cyklistu-dobrovolníka co se bude projíždět kolem. Pumici jsem to odnaučila za jedno odpoledne. Fox je tvrdší oříšek než bývala puma, ale třeba to pochopí taky. Bude muset, v létě je tady čiklistů plno Loni je pronásledovala Akéla, letos nejspíš hodlá přebrat štafetu Arman.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:19
- Nahlásit
rosnička
Tssss, takovýhle vošizeniny! Deset minut mi trvá dosažení provozní teploty!!!
no vidite - to je prece idealni! muz vas dostane do provozni teploty a sup - muzete jit vyprat, vyzehlit, navarit..je to jak s autem.
Ebony
jak myslite, slecno ebony
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:30
- Nahlásit
argosek
... ,jsem si tím naprosto jistá
muz vas dostane do provozni teploty a sup - muzete jit vyprat, vyzehlit, navarit..je to jak s autem.
ale vsadím boty, že zůstanete do smrti svobodnej...nebo s hluchoněmou kuchařkou
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:37
- Nahlásit
Ebony
ked ma dievca driek tak do dvoch dlani
a v obcianskom zapis slobodna,
gestom vitazek vyslovi vzdy taz priani
a na kazde z nich padny dovod ma...
ale ne vazne slecno ebony,
ja jsem v jadru jemny a citlivy clovek
a jak ma divka hezkeho psa, stava se
ze me pravy anglicky gentleman.
a - tomu asi nebudete verit - jsem obcas ochoten
zapomenout si omluvenku do telesne vychovy a
delat kotrmelce, ci skakat pres kozu :-P
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:40
- Nahlásit
argosek
já věděla, že to jen hrajete, pane, toho tvrďáka
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:41
- Nahlásit
Biluška
Loni je pronásledovala Akéla, letos nejspíš hodlá přebrat štafetu Arman.
No prááávě
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:42
- Nahlásit
Ebony
ja to dostal za ukol od slecny renaty. rikala, ze kdyz nebudu delat tvrdaka, uz nikdy mi nepujci slecnu nyny.
no nic, zacina dnesni vencici nekolikahodinovka. nashledanou.
|